9766
FIFA 06
  • examinee
    Igen Breki meg is néztem! Elvileg az elős szám a 3-as számsorbol a gamepadom gomb száma! Be is irtam vagyis átirtam de ezekszerint nem értettem meg teljesen mit kell csinálni... ezért kérdeztem hátha valaki már megcsinálta és van gyakorlata benne:P mert láma vagyok ehhez
  • examinee
    Azt pattogom hogy ha 2 éve gamepaddal játszom elég nehéz visszaszokni a billhez! Ráadásul ha kiprobálod majd a gamepadot és megszokod rájössz hogy sokkal célszerübb-mint Breki is irta-gampaddal játszani!
    Másik az hogy te otthon singlibe nyomod és sokaknak nem csak ez a céljuk.... de ezt nem részletezem!

• Ibron
    Oks,csak nekem még nehéz a gamepaddal nyomnom
  • Davidsned
    Hollandia patch nincs még hozzá?
  • Matt89
    Vki nem akar online bajnokságra jelentkezni? a meccsek direct ip-ben mennének, nemm igaz h senki nem akar:D
  • NiGhTM4R3
    Senki sem tudja?
  • grizzly21
    áhh bill 0 a Gphoz képest
  • Falconer
    1650 uj üzenet, ehh :D
  • The Hedgehog
    senki sem mondta, hogy azzal rossz csak gamepadel célszerűbb :)
  • The Hedgehog
    hangnemváltást ha lehet... egyrészt ha gamepaddel szeretne játszani szíve joga, másrészt azzal véleményem szerint sokkal játszhatóbb a játék
  • Ibron
    Nah igen..nekem még megkell szoknom ezt a gamepadot a Fifába,majd összejön....viszont azé szerintem billel se olyan rossz játszani.
  • Ibron
    Ja és nem azé billel,mer a gamepad szar,hanem csak úgy simán.
  • Breki33
    gondolom gamepaddal jobban játszik

célszerűbb is
  • báttyó02
    a topik tetején lévő képet olvasd el,és utána kérdezz...
  • Ibron
    Öhm,mit pattogsz?Szerintem billel is simán ellehet lenni a játékba...van gamepadom de billel nyomom.
  • The Hedgehog
    keress vissza vazze... nem olyan nehéz!
  • Breki33
    már párszor leírtam illetve leírták
  • Breki33
    Direct IP

--------------------------------------------------------------------------------

Hi guys, i'm waiting for EA to ship me the game and i wanted to know how's the direct IP. Some people are complaining, they say they have much lag and the game in direct IP runs in slow motion, this is a bad new and if it's true i think EA must release a patch...

Posts: 31 Played a few games last night - only slow motion was at goal kicks, and I'm pretty sure that was a graphics overload issue on one of the comps. Normal gameplay was super - even manged to have a voice connection with my opponent through xfire.

I hop EA do release a patch this year - it's only fair in my opinion.
  • BBazsi
    Vki le tudná írni, hogy kell cselezni+extra mozdulatokat billentyűzetre?
    Hogy tudom a nyelvet magyarra állítani?
  • Breki33
    I changed every setting in ini.big in semi-pro, to have really great fun and superb game :
    1)CPU now attacks good.
    2)CPU now don't plays so good in defense- you can score great goals from long distance and make great dribble...
    3)it's great gameplay for not proffesional player's :)

How to install :)
    Just copy config. file to fifa main directory and fifa.db and ini.big to cmn folder :) that's easy...

But that's not all !!! Now everything costs 0!!!! so you can unluck all bonus...and in manager mode training staff costs only 1 !!!! Isn't it great ???!!!
    Enjoy game in semi-pro and unlock all things ;)

Here are the link to download from :
  • Breki33
    belinkeltem neked egy tutorialt
  • NiGhTM4R3
    Mikor küldenek el a klubomtól? Tehát ha a pénzem leesik 0-ra?
    Mert folyamatosan nyerek, a jegyáraknál kipróbáltam mind a 3at, de meccs után mindig mínuszom van:(
    És a FIFA 2005-ben meccsek után kaptam pontokat, amit eloszthattam (pl jobb csatár) ez most is itt van de nem pontok vannak hanem pénzért lehet fejleszteni?
  • Breki33
    Azt hittem mindenkinek kilép P

Amúgy van multi közben chat?
  • dalackraul
    mindegyikbe?
  • The Hedgehog
    Profiles nevűbe, ha jól veszem ki az angol leírásból... vagy mindegyikbe :D
  • examinee
    És ezt is mégeccer és utoljára! Hátha valaki hazaért és tudja! Tudom hol kell megnézni csak azt nem melyik számokat mire átírni! Vagyis kapizsgálom de az kevés!

----> Help! Aki keni hogy a gamepadon (Logitech Cordless Rumblepad) a 3-as gombomat hogyna tudnám aktiválni -mivel nem ismeri fel a game- az segítsen! előre is thx ->priv
  • dalackraul
    na akkor hova másoljam? vagy van 3 profiles mappám a dokumentumok közt!
  • The Hedgehog
    Multihoz nem tudok hozzáröfögni lévén nem nyomom. Nem is fogom szerintem, max majd a PES5-öt ha lesz időm és végre behúzzák a szélessávot.
  • examinee
    Nade ezt már leirtam vagy 50-szer én is abbahagyom! :P
  • Matt89
    www.fifaonline2006.atw.huBAJNOKSÁG
  • examinee
    Mondom nem is csak a grafika a baj! Hanem a multi része szar meg a gamepad billeket nemlehet elmenteni és nem ismer fel gombokt... arrol nem beszélve hogy megint vannak olyanok akiknek kilép a játék egy meccs lejátszása után!
  • dalackraul
    csak egy a baj hogy nekem van három a.profiles mappa ilyenkor mivan?
  • The Hedgehog
    Ja hát én már 5 éve várom és nem jön, közben a PES lassan duzzasztja a rajongótáborát. Szerintem ennyire nem ráérős ez az EA-nek. Mindegy ők tudják!
  • The Hedgehog
    ne légy már ennyire... Ezt kérdezted és ezzel a cuccal mindent unlokkolsz és így karrierben azzal nyomsz akivel akarsz!
  • Ibron
    Aha,akkor ezt lehet,hogy nem vettemészre...annyit mondhatok,hogy:türelem,Fifa fejlődést terem.
  • dalackraul
    és akkor bármilyen csapattal kezdhetem a karrieremet?
  • Breki33
    Instructions:

Unpack the included rar file into your Documents and Settings/............./
    documents/fifa06/ directory or copy the file manually into your "A. Profiles"
    directory.

Keep in mind, that if you haven't played the game yet, then there will be no
    "A. Profiles" directory. Of course if you play in another language, then your
    directory will be called A. Profiles, Where "Profiles" is in the language of
    your choice.

This Unlocker will give you access to all FIFA 06 challenges, Classic Player
    bios, Classic teams, World teams, Overhead Camera, Funny SFX, Footballs,
    Alternative Kits, Player Celebrations Packs, Stadium Packs, Season Highlights
    and finally gives you 999.999.999 in points.

Remember to choose our profile called GOATS, if it does not automatic find it
    or if you want to reload it.
  • dalackraul
    eddig rendben van de hova kell bemásolni a játékon belül mert bárhova másolom nem működik
  • The Hedgehog
    Ha visszaolvasnál tudnád, hogy nekünk igen is tetszik a játék, csak éppen már olyan régóta várjuk azt, hogy végre forradalmit lépjen az EA a FIFA sorozattal, hogy már unjuk a sorozatos "kicsit javítgatok, de ugyanaz mint tavaly" szisztémát. Fasza a FIFA 06, üt, játszható, élethű, de nem az amit megérdemelnénk, amire képes az EA... és ez már évek óta így megy. Mindegy zárjuk le...
  • The Hedgehog
    foggalmam sincs... szar a motor! 4 éve képtelenek arra, hogy megoldják azt, hogy PC-n ne mosódjanak el a mezek. Ugye ez konzolon nem zavaró, ott a TV képernyőjén "élesnek" látszik, de a monitoron már ugyanaz gázos. Egyszerűen itt is az a szitu, hogy a konzolfejlesztést helyezik előtérbe :(