9766
FIFA 06
  • Ibron
    Hát nemtom....de nekem akkor is tetszik így a Fifa és alabdák is jó meg minden:PP..nem értem mit nyafogtok már...a készítők összedobtak egy kúl játékot és ti csak a hibákat veszitek észre ezerrel...nekem eddig semmi problémám sincs a játékkal...hacsak az nem,hogy még mindig nem értem,miért van a fizetésem -3 000 körül:D,a csapat költségvetése pedig 22rongy..klub:Coventry.
  • The Hedgehog
    ne itt próbálgasd a képbeszúrást ha lehet, thx :)
  • Breki33
    Unlocker
  • dalackraul
    létszives írd már meg nekem hogy, hogy lehet pl a milannal kezdeni a karriert?:D
  • Breki33
    nem megy ez neked :-)P
  • dadek
  • examinee
    jo atttol még hogy a grafika nem jo legalább meglenne normálisan csinálva! Gamepadok nem mennek! Beállitásokat nem menti el és a multi is szar lett!
  • dalackraul
    te hogy tudtad a karriered a milannal kezdeni? létszives írd meg privátba hogy mit csináljak hogy pl a millanal kezdhesek
  • Breki33
    Ettől még olyan grafika lehetne mint amit csináltam

rendes mezek reklámtáblák, fű, tv kijelző kb fél napi munka

aztse értem a labdák miért szarabbak mint pl 2005-ben.
  • Breki33
    jó végulis új kártyám van :-)

de mi az oka?
  • The Hedgehog
    Hmmm én nem tudom de a FIFA 2004 óta ugyanilyen a grafika... engem csak ez zavar, meg hogy csak azért nem kapunk szebb külsőt, mert a a jelenlegi konzolgeneráció azt már nem bírja :\
  • The Hedgehog
    AntiFiltert ha bekapcsolom a videókártya vezérlőn akkor elég szépek lesznek a mezek, nem annyira elmosottak... Próbáld ki!
  • The Hedgehog
    hmmm! el kellene látni linkkel a kis képet, mer így szart sem látunk :)
  • dadek
    Forza Milan
  • Breki33
    nem világos felül a felirat?
  • examinee
    Nekem nem a grafikával van a legföbb bajom!
  • horvath5
    hol lehet letölteni a fifa 06 full verziót?
  • Breki33
    térdekről nemis szólva
  • Breki33
    Nézd meg

klikk

Ez a mez neked tényleg tetszik?
    Nem zavar, hogy a levegőben áll?
    És a fénylő viaszos fejek?
  • dalackraul
    ja ok akkor nem veszem meg eredetibe:) na mentem majd jövök by:)
  • Ibron
    Jólvan,akkor szidja,nekem8,mer így is tetszik,szerintem egészen szép játékot kreáltak...de nektek ez se elég...elvonulok játszani és késöbb megnézem,hogy mit termeltetek addig.
  • Breki33
    Esetleg ha lesz update automatikusan telepítheted talán illetve játszhatsz az EA serveren.
  • Breki33
    nézd meg a mezt a csukát és a reklámtáblát.

HA ő szidja elég gáz lehet elég nagy Fifas.
  • Ibron
    Annyival,hogy tudsz online jáccani.
  • Breki33
    Először láttuk, most nem látjuk P
  • Ibron
    Ja és nézd meg a betett képemet..mégis mi bajod a grafikával?Szépen kivan dolgozva meg minden,ha neked nagyon jó minőség kell,dugd ki az orrod otthonról és menj el focit nézni és ámúlj a grafikán.
  • Breki33
    most akkor mindegy vagy jó? P

Most ahogy raktam be a mezeket láttam, hogy milyen undorító mezek vannak alapból
    fűröl és egyebekről nem szólva.

Tényleg Hedge nemtudod miért lesz homályos amit berakok mez?

UGye 2005-ben volt a dupla felbontású textúra de itt alapból nagyobb elvileg berakva élesnek kéne lennie.

Itt meg azért képeken jobb mint játékban.
  • dalackraul
    és mivel érek többet vele ha eredetibe veszem meg a játékot?
  • dadek
    szóval van
  • Breki33
    általában jellemzően első a rar P
  • Ibron
    Ehh..képzeld el,kivoltam tiltva,de figyeltem a topikot,olvastam miket írtok,szal nem kell visszaolvasnom..yo a vidi kártyám is,de nekem megfelel ez a grafika is.Előre mondták úgyis,hogy nem lesz nagy változás a 2006ba grafikai szempontból,úgyhogy tök mindegy.
  • dadek
    van benne magyar nyelv
  • Ibron
    Jó,akkor lerágott csont,de nekem akkor is tecccik így,ahogy van.Viszont bocsi a kép méretéért és abba is igazad van,hogy leírhatják a véleményüket...kultúráltan.
  • examinee
    1: tanulj meg feltölteni
    2: mértne lehetne szidni
    3:grafika-lehet nálad ez az über de akkor vegyél egy videokártyát és nézz meg más gamekat
    4: olvass vissza és rájössz milyen hibák vannak benne
  • The Hedgehog
    hát ugye ez azért FIFA 06 topik, meg fórum mert itt mindenki elmondhatja a véleményét kulturált módon természetesen... a grafikai szempontból szerintem nem kúl a gamma, de ez már lerágott csont úgyhogy nem mennék bele :)
  • Ibron

Így asszem yo.
  • The Hedgehog
    Ki. Meg lehet vásárolni bármelyik játékszoftvereket árusító szaküzletben :)
  • Ibron
    Nah,nem tudtam írni,mert pont bekaptam egy kitiltást,de végre visszatértem.Nemtom mit akadékoskodtok,a 2005-höz képest nagyon állat lett szerintem a Fifa 2006 és úgy alapjába véve is szépen fejlődött.A grafikája,meg a játék kezelhetősége is kúl.Szóval aki szidja,vagy a nem tetszését nyílvánítja ki,az inkább maradjon csöndbe és ne írjon ide.

Végezetül itt1kép,ami a gól után készült...egyik kedvenc jelenetem,mikor a csukáját tisztítják:

http://kepfeltoltes.hu/051003/g_l__r_m.JPG
  • The Hedgehog
    Keress fel egy winrar-ral foglalkozó fórumot... Ennyit tudunk mi. Warezolni meg már nem nagyon akarunk itten', mert eddíg is sok volt.
  • BaziJoe
    Ja és a magyar verzió kijött már?