9766
FIFA 06
-
Ibron #5582 Hát nemtom....de nekem akkor is tetszik így a Fifa és alabdák is jó meg minden:PP..nem értem mit nyafogtok már...a készítők összedobtak egy kúl játékot és ti csak a hibákat veszitek észre ezerrel...nekem eddig semmi problémám sincs a játékkal...hacsak az nem,hogy még mindig nem értem,miért van a fizetésem -3 000 körül:D,a csapat költségvetése pedig 22rongy..klub:Coventry. -
#5581 ne itt próbálgasd a képbeszúrást ha lehet, thx :) -
#5580 Unlocker -
dalackraul #5579 létszives írd már meg nekem hogy, hogy lehet pl a milannal kezdeni a karriert?:D -
#5578 nem megy ez neked :-)P -
dadek #5577 -
#5573 jo atttol még hogy a grafika nem jo legalább meglenne normálisan csinálva! Gamepadok nem mennek! Beállitásokat nem menti el és a multi is szar lett! -
dalackraul #5572 te hogy tudtad a karriered a milannal kezdeni? létszives írd meg privátba hogy mit csináljak hogy pl a millanal kezdhesek -
#5571 Ettől még olyan grafika lehetne mint amit csináltam
rendes mezek reklámtáblák, fű, tv kijelző kb fél napi munka
aztse értem a labdák miért szarabbak mint pl 2005-ben. -
#5570 jó végulis új kártyám van :-)
de mi az oka? -
#5569 Hmmm én nem tudom de a FIFA 2004 óta ugyanilyen a grafika... engem csak ez zavar, meg hogy csak azért nem kapunk szebb külsőt, mert a a jelenlegi konzolgeneráció azt már nem bírja :\ -
#5568 AntiFiltert ha bekapcsolom a videókártya vezérlőn akkor elég szépek lesznek a mezek, nem annyira elmosottak... Próbáld ki! -
#5567 hmmm! el kellene látni linkkel a kis képet, mer így szart sem látunk :) -
dadek #5566 Forza Milan
-
#5555 nem világos felül a felirat? -
#5554 Nekem nem a grafikával van a legföbb bajom! -
horvath5 #5553 hol lehet letölteni a fifa 06 full verziót? -
#5552 térdekről nemis szólva -
#5551 Nézd meg
klikk
Ez a mez neked tényleg tetszik?
Nem zavar, hogy a levegőben áll?
És a fénylő viaszos fejek?
-
dalackraul #5550 ja ok akkor nem veszem meg eredetibe:) na mentem majd jövök by:) -
Ibron #5549 Jólvan,akkor szidja,nekem8,mer így is tetszik,szerintem egészen szép játékot kreáltak...de nektek ez se elég...elvonulok játszani és késöbb megnézem,hogy mit termeltetek addig. -
#5548 Esetleg ha lesz update automatikusan telepítheted talán illetve játszhatsz az EA serveren. -
#5547 nézd meg a mezt a csukát és a reklámtáblát.
HA ő szidja elég gáz lehet elég nagy Fifas. -
Ibron #5546 Annyival,hogy tudsz online jáccani. -
#5545 Először láttuk, most nem látjuk P -
Ibron #5544 Ja és nézd meg a betett képemet..mégis mi bajod a grafikával?Szépen kivan dolgozva meg minden,ha neked nagyon jó minőség kell,dugd ki az orrod otthonról és menj el focit nézni és ámúlj a grafikán. -
#5543 most akkor mindegy vagy jó? P
Most ahogy raktam be a mezeket láttam, hogy milyen undorító mezek vannak alapból
fűröl és egyebekről nem szólva.
Tényleg Hedge nemtudod miért lesz homályos amit berakok mez?
UGye 2005-ben volt a dupla felbontású textúra de itt alapból nagyobb elvileg berakva élesnek kéne lennie.
Itt meg azért képeken jobb mint játékban. -
dalackraul #5542 és mivel érek többet vele ha eredetibe veszem meg a játékot? -
dadek #5541 szóval van
-
#5540 általában jellemzően első a rar P -
Ibron #5539 Ehh..képzeld el,kivoltam tiltva,de figyeltem a topikot,olvastam miket írtok,szal nem kell visszaolvasnom..yo a vidi kártyám is,de nekem megfelel ez a grafika is.Előre mondták úgyis,hogy nem lesz nagy változás a 2006ba grafikai szempontból,úgyhogy tök mindegy. -
dadek #5538 van benne magyar nyelv
-
Ibron #5537 Jó,akkor lerágott csont,de nekem akkor is tecccik így,ahogy van.Viszont bocsi a kép méretéért és abba is igazad van,hogy leírhatják a véleményüket...kultúráltan. -
#5536 1: tanulj meg feltölteni
2: mértne lehetne szidni
3:grafika-lehet nálad ez az über de akkor vegyél egy videokártyát és nézz meg más gamekat
4: olvass vissza és rájössz milyen hibák vannak benne -
#5535 hát ugye ez azért FIFA 06 topik, meg fórum mert itt mindenki elmondhatja a véleményét kulturált módon természetesen... a grafikai szempontból szerintem nem kúl a gamma, de ez már lerágott csont úgyhogy nem mennék bele :) -
Ibron #5534
Így asszem yo. -
#5533 Ki. Meg lehet vásárolni bármelyik játékszoftvereket árusító szaküzletben :) -
Ibron #5532 Nah,nem tudtam írni,mert pont bekaptam egy kitiltást,de végre visszatértem.Nemtom mit akadékoskodtok,a 2005-höz képest nagyon állat lett szerintem a Fifa 2006 és úgy alapjába véve is szépen fejlődött.A grafikája,meg a játék kezelhetősége is kúl.Szóval aki szidja,vagy a nem tetszését nyílvánítja ki,az inkább maradjon csöndbe és ne írjon ide.
Végezetül itt1kép,ami a gól után készült...egyik kedvenc jelenetem,mikor a csukáját tisztítják:
http://kepfeltoltes.hu/051003/g_l__r_m.JPG
-
#5531 Keress fel egy winrar-ral foglalkozó fórumot... Ennyit tudunk mi. Warezolni meg már nem nagyon akarunk itten', mert eddíg is sok volt. -
#5529 Ja és a magyar verzió kijött már?