FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy másik kérdésem is van tudom nem ide vágó de nem ajánlanál nekem valamilyen dual analóg gamepadot ugy 6000 Ftig?Esetleg valamilyen képet is mellékelhetnél hozzá ha tudsz.Nem tudom milyet vegyek.Köszi!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Amúgy tudtommal saitek-hez van egy javítópatch majd utánnanézek, csak most a Pes5 második demóját töltöm
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Lenne egy kérdésem.Ha letöltöm a Clone DVDs Fifa 2006-ot akkor abban lessz német nyelv vagy esetleg kommentár?Elöre is köszi!
Lenne egy kérdésem.Ha letöltöm a Clone DVDs Fifa 2006-ot akkor abban lessz német nyelv vagy esetleg kommentár?Elöre is köszi!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
És számonkérik miért nem magyar :-)" <#love12>#love12><#papakacsint>#papakacsint>
egyszer már megkerestem hadne keressem újra
esetleg akinek utoljára megadtam megmondja pontosan
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
Én a Wanadooról nyomtam az tuti nem magyar.
Te meg egy seggfej vagy 😊
másodszor leírtam #4446 hozzászólásban mit próbálj meg.
Szerintem nem célszerû Néróval irni fõleg bin-bõl.