FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
te vagy nevetseges, nezd vissza hogy nekem mi volt a bajom es hogy az altalad irt post mire vonatkozik.
ha segitseg kell szolj<#buck>#buck>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
Ha nem a Daemonnal használom a letöltött játékot, hanem rendesen felinstallálom a lemezrõl, akkor futni fog a program?
Negatívum:
- trágya grafika (no comment)
- béna mozgás, szinte nincs is átmenet a mozgássorozatok között
- f@sz irányítás, mint eddig (a pesé sokkal jobb, nem a lövõgomb a szerelés, hanem a passz)
Ja, és analóg joy nélkül sok dologtól elesik az ember (a pesben csak a marseilles cselt nem lehetett anélkül megcsinálni)
- kusza menü (ráadásul nálam valamiért lassú is, úgy mint a 2005-ben)
- a csapatmanagelés átláthatatlan, és egyáltalán nem funkcionális
- a creation center egy kalap sz@rt sem ér, hiába próbáltam elkészíteni magam, nem sikerült rendesen... (pedig nem vagyok túl karakteres) ... ja és a vezeték nevem sem fér ki (10 karakter) LOL
- olyan edzés, ami hatna a játékosokra, nincs benne
- bugok
(pl. egy vesztes meccs után úgy kellett nyilatkoznom, mintha nyertem volna. LOL)
- nem tudok mezt váltani meccs elött (bár lehet hogy én vok a béna)
- EAtrax kijelzõ (ezek tényleg nem normálisak)
- a játékosok tulajodonságait, készségeit kb. 20 érték adja meg (nem kell említenem, hogy a pesben mennyi...vagy 60 biztos)
- megint ugyanaz van, a játékosok nem élnek a játékkal: már a középpályásoknak is könyörögni kell, hogy jöjjenek fel a támadásnál, nemhogy egy védõ szerezzen gólt... <_<
Megint szinte csak a csatárok kerülnek helyzetbe.
- van kéz... hát ez lol... nem számít hogy milyen jó játékos vagy pl. egy online játékban, ha egyszerûen kezel a játékos mondjuk a 16oson belül... nevetséges.
-unalmas meccsek (és ez a legfontosabb)
Pozitívum (mert vanaz is):
- végre van bíró, ráadásul partjelzõ is!
- kellemes zene
- lockolható extra videók, érdekességek
- jobb kommentár
- küldetések
- szponzorok (ott a Nemzeti Sport, és a Gamestar is... kár hogy a cseh)
- magyar szöveg
-DVD
Még a PES5 demójával sem játszottam, de azt most megmondom, hogy akkorát bukik az idei fifa, mint Lakatos Ferike az elsõ osztályban.
Lehet hogy egy kicsit elfogult vagyok, de azért próbáltam objektív képet kialakítani a FIFÁról... csak sajnos ez az igazság.
Az a baj a fifával, hogy jó a körítés, telerakják vicces kis dolgokkal, csak pont nem olyan dolgok ezek, amiktõl maga a MECCS jobb lenne.
Szóval a fifa06 olyan mint a tavalyi verzió: egy nagy halom SZ@R, lefújva habbal, és a tetején egy cseresznye. Jó étvágyat...
De itt sem sajnos 😞
Nekem olyan gondom lenne, hogy van 1 Logitech Wingman Cordless Rumblepadom, és sehogyan sem tudom beconfigolni a C gombját, mintha nem is lenne, hiába nyomogatom confignál. Kipróbáltam, hogy a 2005 data/system/config.dat-ból átmásolom a cuccot, de ugyanolyan maradt a kiosztás, és még mindig nem tudom kiválasztani a C-t. Ha valaki tudna segíteni, hálás lennék!
Elõre is köszi
Üdv
Valaki segítsen pls pedig nincs beragadva semmilyen gomb 😞
de akkor még mindíg van egy aktuális kérdésem:
a 2005-ben meg az elõdökben is tudtam a játékosok mentalitását (támadó, védekezõ, labdabirtokló stb.) ill. hosszú passzokat nyomjanak, a széleket játszák stb.
Na ezt a menüt ill. ahol ezt be lehetne állítani azt nem találom!
Ebbe nincsen ilyen?
FIFA 2005-ben mindíg támadó mentalitással és hosszú passzokra játszottam, de itt ilyen nincs... :-(((((((
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
visszaolvastam,de erre eddig senki sem talált megoldást.ha valaki tudja mit kell tennem,az segítsen!!!!

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Mind2 esetben a kapus a ludas
1, Visszarugom a kapusnak erre ottáll mint egy nagy rakás szerencsétlenség és öngól...
2, kapus poénból vetõdik😄 amikor labda a közelébe sincs sõt nemis arra megy..
5mb videó itt
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
lehet már valaki kérdezte, de nekem az lenne a gondom, hogy pl. a 2005-ben meg az elõdökben is tudtam a játékosok mentalitását (támadó, védekezõ, labdabirtokló stb.) ill. hosszú passzokat nyomjanak, a széleket játszák stb.
Na ezt a menüt ill. ahol ezt be lehetne állítani azt nem találom!
VISZONT!
Játék közben, ha a gamepadon megnyomom az iránygombokat, akkor a képernyõn kijön egy négy irányú köröcske és ezek a rövidítések vannak ráírva:
ET (fel irány)
TT (le -||-)
3K (balra -||-)
SZ (jobbra -||-)
Ezek már a magyarított rövidítések! De a franc se tudja mit jelnetenek...
(Az "SZ" pl. jelentheti azt hogy SZélek)
Szóval van errõl valakinek is infója hogy mi mit jelenthet?
(billentyû ill. gombkiosztás nem írja!)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Szóval ha valakinek ilyen gondja akad akkor az kicsit nézegesse át az USB-s dolgait.
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!