1338
-
#1298 Senki?? -
#1297 Hi!
játszogatok ezzel a gémmel, de egyszer egyszer megakad, kb. 2 secundumra... és megy tovább a gém...
talán a vga-ám nem bírja a sok történléseket, mert az elején fullon ment... -
#1296 üdv.
2 napja játszom a játékkal, eddig nagyon tetszik.
Viszont nem sikerült rájönnöm, hogy kocsiből/járművekből hogyan lehet lőni. Valaki megírhatná. -
dvdrw111 #1295 nekem csak egy gondom lenne a játékhoz nincs magyarositás ha van akko vki küldje már az az e-mailomra:[email protected] kösz all -
#1294 Hát ha nincs a játékban antianalising beállítás, akkor valószínűleg nem tudod kikapcsolni játékba... -
Bruni15 #1293 AA -t ki lehet kapcsolni a játékban? Vagy csak úgy tudom, hogy a driverben kapcsolom ki? -
#1292 csak most jutott a kezembe ez a gamez.. igaz xbox360 ra, nah de mindegy.. viszont amitol kesz vagyok az a map merete... meg harom millio mellekmisszio.. es mindegyik emberkenel tobb missziot lehet csinalni.. ez komoly???????????? 10 evig lehetne jatszani ezzel a jatekkal..... -
#1291 Megoldották már a memory leak problémát? -
félix1995 #1290 valaki tudna segiteni hogy lehet megszerezni azt a kastélyt azon a nagy szigeten aki tudja az irjon ja és ha a magyaritást is tudná valaki az is irjon -
félix1995 #1289 hellosztok!!! ez a játék tök franko érdemes letölteni!! -
SkylineGTR #1288 hát egyszer letöltöttem csak magát a cd képet rld-jcau.iso az install negyedénél kb. megállt, aztán leszedtem most ezt a 66fájlosat, és mikor kicsomagolja 94%körül kiírja hogy 63fájl hibás, meg a 66 és nem csomagolja ki -
ntex #1287 vagy torrent, vagy SMS w*rez... máshol nem fogod megtalálni , de nagy valószínűséggel csak utóbbin lesz már mert eléggé "elkopott" már a játék :)
amúgy tudnád pontosítani a problémát ? mert nekem is a RELOADED verzió volt meg és nem volt vele problémám -
SkylineGTR #1286 hy. vki mondjon már egy jó helyet ahonnan letölthetem a gamet, és lehetőleg ne az a bizonyos 66fájlos rld-jcau legyen, mert azt már 2x megszereztem és egyszer se volt jó.köszönöm -
TOMSZI #1285 Nekem is ez lenne a problémám(hibaüzi). Mit értesz az alatt, hogy driverhiba? Esetleg nincs valami patch?
Előre is köszi -
#1284 hát ez elég tág...
driver hiba miatt szokott többnyire előfordulni... -
#1283 Hy all!
Lenne egy kis problémám a demóval. Amikor beindítom tölt egy kicsit aztán kilép. Mi lehet a probléma?
Itt a hibaüzenet:http://kepup.ingyen.org/viewer.php?id=12010111.JPG
Előre is köszönöm! -
teve95 #1282 Nekem az a problémám, hogy néha ha meghalok egy garázsba rak, és nem nyílik ki az ajtó.
Most épp az internet alatt fut a játék, és asszem 7 települést elfogalaltam, de nem mentettem el:( Van valakinek valami ilyesmi problémája, vagy netán megoldása a problémára? -
#1281 hi all
megvan a játék de hang nélkül!!!!!!effektek vannak csak beszédhang nincs....nagyon megköszönném ha vki felvenne msn re és elküldené nekem azokat a hangokat amik hiányoznak...
msn: [email protected] -
matti12 #1280 Hali vki egy 100%-os mentést tudna küldeni? thx -
#1279 hát ha lenne emilcímed a regeden már küldtem volna.
-
#1278 Valaki tudna nekem segiteni lécci?kéne nekem egy savegame még a játék elejéről olyan 8 misszió felé. -
Crazy Mate #1277 Le volt már írva néhányszor hogy mi a különbség a Spitfire és a normális verzió közt,de elmondaná valaki érthetően? -
#1276 Dehát ott van.
Nincs már fent ugyan rég óta, de vagy a Controlsban vagy a Gameplayben (vagy hasonló nevű menüpontban) kell lennie. Tudom mert majdnem minimumra kellett levennem, h jó legyen. -
piamania #1275 sehol nem találom.Ennyire ne nézz hülyének,hogy nem néztem szét a beállításoknál. -
#1274 a beállításoknál? -
piamania #1273 haho -
piamania #1272 Hogy tudom az egér intenzitását megnövelni? Sehol nem találom.Köszi -
piamania #1271 kösz már megoldottam. -
#1270 torrentről szedd le azt a fájlt -
#1269 nekem már össze van fűzve.csak az iso van meg.Mond a méretet de esélytelen,hogy ugyan akkorára szabdaljam
-
piamania #1268 vki plízzzz -
piamania #1267 Hello!
Van egy kis problémám,és warez lesz,sajna.
Az van,hogy most szedtem le a játékot,de a szar szolgáltatóm miatt,aki még máj.31-ig szórakozik a sávszélemeléssel,eltűnt a sebességem és csak vánszorgott lefele a játék.És hát sajna lejárt a reg időm is,pedig már csak 1 fájl lett volna,abból is már csak pár mega(asszem 5-7),de a vánszorgás miatt nem jött le.Kellene a pit-jc5.r07-es fájl,vagy csak egy órás reg vmelyik oldalra,ahonnan leszedhetem.
Köszi,tudom nagy kérés,de hátha. -
#1266 Csak Mert
-
crossy104 #1265 Vista alatt nem akar elindulni.Gőzöm sincs miért. -
#1264 szasztok,nemtudjátok mér lehet az h folyton kidob win hibaüzivel a game?ha tennék rá patchpt az megoldaná? -
gregtom6 #1263 hogy lehet beiktatni nagyobb sebzési értékeket a játékba,mert ez így túl könnyű.Legalábbis nekem. -
#1262 Political map-en amelyik terület piros, ott instabil az irányítás. Csak ezeken a területeken tudsz elfoglalni falut/bázist.
A fő küldetések után lesznek instabilok a területek egyesével. -
Argelian #1261 sziasztok!
én is elkeztem a játékot és kiszabottul teccik :)
csak egy problémám van,a 4ik v 5ik szigeten vagyok ahol először van olyan ellenséges katonai tábor...szal az lenne a gondom h elkeztem azt a szigete is fölszabadítani,az észaik felét föl is szbadítottam,de délebbre egyszerűen nem tudok...szal odamegyek a város szélén a gerillához,akinél elvileg a felszabadítást lehetne elkezdeni,de nem engedi,csak "start side mission"-t ír ki,odamegyek a következő városhoz,szintén ugyanez...ott a tábor a hegyekben,szintén ugyanez...sztetek mi lehet a gond? (a drogos kartellnél semmi ilyesfajta problémám nincsen,ott gond nélkül enged fölszabadítani) -
heaven #1260 Köszi.
Helit még nem nagyon találok máshol a pályán, úgyhogy megpróbálom a teherautós módszert... -
#1259 Vigyél olyan helit, amin biztosan műxik a rakéta, azzal simén megcsinálod. (Én pl a kis zöldön nagyon ritkán tudom csak átrakni a rakétáról vissza géppityura.)
Amúgy meg aminden ültetvénynél áll egy teherautó, platóján vegyszerekkel. Állj be a közepére az ültetvénynek és robbanstd fel. Ez elintézi egy részét, maradékot kézigránáttal írtsd!