1338
  • Prince23
    Senki??
  • Prince23
    Hi!
    játszogatok ezzel a gémmel, de egyszer egyszer megakad, kb. 2 secundumra... és megy tovább a gém...
    talán a vga-ám nem bírja a sok történléseket, mert az elején fullon ment...
  • gabo91
    üdv.

2 napja játszom a játékkal, eddig nagyon tetszik.
    Viszont nem sikerült rájönnöm, hogy kocsiből/járművekből hogyan lehet lőni. Valaki megírhatná.
  • dvdrw111
    nekem csak egy gondom lenne a játékhoz nincs magyarositás ha van akko vki küldje már az az e-mailomra:[email protected] kösz all
  • Balumann
    Hát ha nincs a játékban antianalising beállítás, akkor valószínűleg nem tudod kikapcsolni játékba...
  • Bruni15
    AA -t ki lehet kapcsolni a játékban? Vagy csak úgy tudom, hogy a driverben kapcsolom ki?
  • CSOCSO
    csak most jutott a kezembe ez a gamez.. igaz xbox360 ra, nah de mindegy.. viszont amitol kesz vagyok az a map merete... meg harom millio mellekmisszio.. es mindegyik emberkenel tobb missziot lehet csinalni.. ez komoly???????????? 10 evig lehetne jatszani ezzel a jatekkal.....
  • dronkZero
    Megoldották már a memory leak problémát?
  • félix1995
    valaki tudna segiteni hogy lehet megszerezni azt a kastélyt azon a nagy szigeten aki tudja az irjon ja és ha a magyaritást is tudná valaki az is irjon
  • félix1995
    hellosztok!!! ez a játék tök franko érdemes letölteni!!
  • SkylineGTR
    hát egyszer letöltöttem csak magát a cd képet rld-jcau.iso az install negyedénél kb. megállt, aztán leszedtem most ezt a 66fájlosat, és mikor kicsomagolja 94%körül kiírja hogy 63fájl hibás, meg a 66 és nem csomagolja ki
  • ntex
    vagy torrent, vagy SMS w*rez... máshol nem fogod megtalálni , de nagy valószínűséggel csak utóbbin lesz már mert eléggé "elkopott" már a játék :)

amúgy tudnád pontosítani a problémát ? mert nekem is a RELOADED verzió volt meg és nem volt vele problémám
  • SkylineGTR
    hy. vki mondjon már egy jó helyet ahonnan letölthetem a gamet, és lehetőleg ne az a bizonyos 66fájlos rld-jcau legyen, mert azt már 2x megszereztem és egyszer se volt jó.köszönöm
  • TOMSZI
    Nekem is ez lenne a problémám(hibaüzi). Mit értesz az alatt, hogy driverhiba? Esetleg nincs valami patch?
    Előre is köszi
  • M@TriX
    hát ez elég tág...
    driver hiba miatt szokott többnyire előfordulni...
  • SD456
    Hy all!

Lenne egy kis problémám a demóval. Amikor beindítom tölt egy kicsit aztán kilép. Mi lehet a probléma?
    Itt a hibaüzenet:http://kepup.ingyen.org/viewer.php?id=12010111.JPG

Előre is köszönöm!
  • teve95
    Nekem az a problémám, hogy néha ha meghalok egy garázsba rak, és nem nyílik ki az ajtó.
    Most épp az internet alatt fut a játék, és asszem 7 települést elfogalaltam, de nem mentettem el:( Van valakinek valami ilyesmi problémája, vagy netán megoldása a problémára?
  • Balazs15
    hi all

megvan a játék de hang nélkül!!!!!!effektek vannak csak beszédhang nincs....nagyon megköszönném ha vki felvenne msn re és elküldené nekem azokat a hangokat amik hiányoznak...
    msn: [email protected]
  • matti12
    Hali vki egy 100%-os mentést tudna küldeni? thx
  • chicco
    hát ha lenne emilcímed a regeden már küldtem volna.
  • Vinsanity15
    Valaki tudna nekem segiteni lécci?kéne nekem egy savegame még a játék elejéről olyan 8 misszió felé.
  • Crazy Mate
    Le volt már írva néhányszor hogy mi a különbség a Spitfire és a normális verzió közt,de elmondaná valaki érthetően?
  • CaviaR
    Dehát ott van.
    Nincs már fent ugyan rég óta, de vagy a Controlsban vagy a Gameplayben (vagy hasonló nevű menüpontban) kell lennie. Tudom mert majdnem minimumra kellett levennem, h jó legyen.
  • piamania
    sehol nem találom.Ennyire ne nézz hülyének,hogy nem néztem szét a beállításoknál.
  • CaviaR
    a beállításoknál?
  • piamania
    haho
  • piamania
    Hogy tudom az egér intenzitását megnövelni? Sehol nem találom.Köszi
  • piamania
    kösz már megoldottam.
  • mike0013
    torrentről szedd le azt a fájlt
  • chicco
    nekem már össze van fűzve.csak az iso van meg.Mond a méretet de esélytelen,hogy ugyan akkorára szabdaljam
  • piamania
    vki plízzzz
  • piamania
    Hello!
    Van egy kis problémám,és warez lesz,sajna.
    Az van,hogy most szedtem le a játékot,de a szar szolgáltatóm miatt,aki még máj.31-ig szórakozik a sávszélemeléssel,eltűnt a sebességem és csak vánszorgott lefele a játék.És hát sajna lejárt a reg időm is,pedig már csak 1 fájl lett volna,abból is már csak pár mega(asszem 5-7),de a vánszorgás miatt nem jött le.Kellene a pit-jc5.r07-es fájl,vagy csak egy órás reg vmelyik oldalra,ahonnan leszedhetem.
    Köszi,tudom nagy kérés,de hátha.
  • Katun
    Csak Mert
  • crossy104
    Vista alatt nem akar elindulni.Gőzöm sincs miért.
  • Vinsanity15
    szasztok,nemtudjátok mér lehet az h folyton kidob win hibaüzivel a game?ha tennék rá patchpt az megoldaná?
  • gregtom6
    hogy lehet beiktatni nagyobb sebzési értékeket a játékba,mert ez így túl könnyű.Legalábbis nekem.
  • CaviaR
    Political map-en amelyik terület piros, ott instabil az irányítás. Csak ezeken a területeken tudsz elfoglalni falut/bázist.
    A fő küldetések után lesznek instabilok a területek egyesével.
  • Argelian
    sziasztok!
    én is elkeztem a játékot és kiszabottul teccik :)
    csak egy problémám van,a 4ik v 5ik szigeten vagyok ahol először van olyan ellenséges katonai tábor...szal az lenne a gondom h elkeztem azt a szigete is fölszabadítani,az észaik felét föl is szbadítottam,de délebbre egyszerűen nem tudok...szal odamegyek a város szélén a gerillához,akinél elvileg a felszabadítást lehetne elkezdeni,de nem engedi,csak "start side mission"-t ír ki,odamegyek a következő városhoz,szintén ugyanez...ott a tábor a hegyekben,szintén ugyanez...sztetek mi lehet a gond? (a drogos kartellnél semmi ilyesfajta problémám nincsen,ott gond nélkül enged fölszabadítani)
  • heaven
    Köszi.

Helit még nem nagyon találok máshol a pályán, úgyhogy megpróbálom a teherautós módszert...
  • CaviaR
    Vigyél olyan helit, amin biztosan műxik a rakéta, azzal simén megcsinálod. (Én pl a kis zöldön nagyon ritkán tudom csak átrakni a rakétáról vissza géppityura.)
    Amúgy meg aminden ültetvénynél áll egy teherautó, platóján vegyszerekkel. Állj be a közepére az ültetvénynek és robbanstd fel. Ez elintézi egy részét, maradékot kézigránáttal írtsd!