Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt van egy csomó kép a játékból!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
335mb-osat láttam
Hardwired.hu
Mondjuk én még pénzt is adtam volna érte. Így voltam anno a GT4 prologue-gal is.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
ez tényleg szép
végre van ferrari is eddig nem is értem miért nem volt mikor azok nyerték régen sorba a gt versenyeket

Link
Kösz a reklámot. Amúgy nekem semmi bajom a Gt sorozattal csak az hogy a ps-játékok közül az az egy tetszik és azért vegyek 3évente egy új pst 150ezerért?Kösz, inkább nem. Ja és akkor még a Hd tvt nem is mondtam...
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Biztos lesz PS3-am.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
ha minden jól megy a GT5 megjelenése vagy közelgõ megjelenése után ezt a topicot is lenyúlom😊 remélem Hmuda is egyetért majd velem😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Erõs telitalálat.<#violent>#violent>
Kellemes mosolyt csalt az ábrázatomra, amikor elõször olvastam.<#nevetes1>#nevetes1>
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Még az is kiderülhet, hogy sokkal nagyobb fan töllünk. Minden esetre, a GT4 topik indításban õ volt gyorsabb.
Egy kicsit félre értettd a mondani valóját.<#guluszem1>#guluszem1>
ha félreérthetõ volt akkor bocs...
"sonyfos marad, de hát meg is érdemlik ezek a begyepesedett ps tulajok...szánalmas" - mohus
"Ez a szar lesz már pécére vagy továbbra is konzolos fos lesz?" - rolesz
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.
Ébresztõ emberek. Végleg behalt a topik???
Lassan idõszerü lenne a játékal foglalkozni.
az rFactort negyven dollárért vesztegetik. Ha nincs interneted meg sem tudod talán venni...és a modokhoz is netelérés szükséges.
a gt4 40-60 dollár...nem kell hozzá net és minden benne van alapból...
Ez alapján nem lehet megítélni semmit...
Én szeretem mindkettõt, az rFactort mondjuk a tökéletesen szimulátor irányítása miatt, a GT-t meg a sok kocsi (köztüük a kedvenceim) miatt!
Meg egyébként is, az rFactorhoz folyamatosan lesznek MOD-ok amiben Licensz autók lesznek...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Katt ide!
Itt meg lehet nézni és le is lehet szedni mindhárom videót, csak gondoltam megkönnyítem a dolgotokat, de nem jött össze. 😄
Hmuda, ha jól tudom moderátor vagy, légyszi töröld az elõzõ három hozzászólásomat, köszi!
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Rengeteg autó a pályákon, egyes képek már ismerõsek lehetnek. :-)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Letöltés után nevezzétek át WMV-re, már ha azóta nem tették meg a feltöltõk. Itt büntetés komoly gyanuja áll fent kedves hölgyeim és uraim.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92