4184
-
ballor #984 Akkor ez nem neked való játék.
Használd a google-t, ha már ilyen csirke megoldás kell neked. -
Lambo fan #983 mert csak néha pár percre lenne időm beülni egy F40-be pl és szimulálni kb milyen lehet vezetni. Nem tudok jelenlegi vizsgaidőszakom alatt egy-két délutánt rászánni , hogy végigvigyem, és türelmetlen vagyok :) -
ballor #982 Akkor miért akarsz vele játszani? Pont a kocsik megszerzése a jó a versenyek által. -
Lambo fan #981 nincs véletlenül valakinek GranTurismo5Prolouge mentése? Nincs időm végigtolni:( -
ballor #980 Számomra elég nagy baj, hogy nem kérdezi meg a program, hogy tegye-e fel a ranglistára. Minden olyat felrak, ami nem piros betűs lesz. Néha becsúszhat "nem tisztességes" kör és azt is menti.
Ezen a pályán szépen lehet falon menni - sajnos. -
ballor #979 A mi meccsünkön nem lehet falazni. Csak olyan idő kerülhet fel a versenybe, amin nincs ilyen. Sajnos a program ezeket engedi, mi nem. CSAK TISZTA KÖR lehet!
Szabályban:
"Ami TILOS: Standard fizika használata, falazás, levágás, és a hasonló, előnyhöz juttató trükkök. Ezek nagyrészét a játék érvénytelen körnek minősíti, ezekkel nevezni NEM LEHET. Bizonyos esetekben, a program hibájából adódóan előfordulnak büntetésmentes falazások-koccanások, az ezekkel elért idők szintén ÉRVÉNYTELENEK, attól függetlenül, hogy az online ranglistára esetleg fölkerülnek." -
#978 Figyi, most mentem pár kört és 13. vagyok a kiírt versenyen, a 10. helyezett nemtomhogyhíjják, akkorát falaz az 1-es kanyarba, hogy öröm nézni, most akkor lehet falazni, vagy nem lehet? -
Passy #977 Mindkettőtöknek igaza van!
És pontosítanám a hsz-m: amit írtam az "utcai" gumikra vonatkozik, a slickek egész faszák, csak gyorsan fogynak.
És, hogy nem levegőből szedem ezt a véleményt, azt a levezetett 18357 km (LFS), alátámszthatja.
Csak ennyi, téma részemről lezárva.
Peace -
#976 Nem a tapadas van elbaxva,hanem az ,h gyorsan kopik pl driftnel a gumi,amugy sima versenyen,ha jolvan belove egesz jo!! Tobbi fizika kifogastalan,de ahhoz kepest,h paran fejlesztik azt a jatekot igen komoly eredemenyt ertek el! Egyik best buy szimulator!! Pc-n az a legjobb szerintem, ps3-on meg gt!! De mind2 mas ..... -
#975 Hát nemtom, ha lehetne menni azon a pályán élőben azzal az autóval, és összehasonlíthatnám, akkor tudnám valósan bírálni a LFS-t. Addig csak azt tudom mondani, hogy a legtöbb valósnak tűnő "út" információt a vezetőnek visszaküldő játék címe az ővé. Viszont az nem tetszik , hogy az autó olyan 45kg-os, és ökörködés közben zavaró lehet hogy 3-4 méter magasba felrepül a verda. Báár, komoly versenyzés közben ez még sosem fordult elő. A GT meg még nincs kész :D -
Passy #974 Cimbora, látom nem olvastad el rendesen a hsz-m, én nem a GT-hez hasonlítgatom az lfs-t. Ne értsd félre, nem a GT-t védem.
Az lfs-ben el van cseszve a gumik tapadása, ennyi, a GT-ben is vannak hibák bőven.
Ha ilyen gumikkal kéne közlekedni az utakon már sokan otthagynák volna a vasat valamelyik kanyarban. -
#973 Nagyot tevedsz ,de nagyon!Olyan mondja aki melette GT fun azaz en!!! -
ballor #972 Lezárult az első futam a GT5P köridő versenyében. Az új kiírás és az eredmények itt megnézhetőek. Nagyon jó látni a világranglistán a sok magyar zászlót! Csatlakozzatok, ha van kedvetek!
A mostani futam első helyezettje, a ranglista harmadik helyén van! -
Passy #971 Na mindegy ne menjünk bele, nem ide tartozik. -
Passy #970 Nyomtam vele nem keveset, és mai napig is játszok vele.
Jó, igazából egy nagy baj van vele az pedig a gumik oldal írányú tapadása, na az halál szar. -
farrrrkas #969 Az lsf egy szimulátor mégpedig a legjobb. Ezt gt fanként mondom...
A 140 160 lovas kocsi nem forog ki lsfbe 4esbe nemtudom ezt honnan veszed... kicst nyomjad még vele aztán.... -
Passy #968 Mennyé' má' ezzel a "Live for speed"-es dumával, az szimulátor, hogy ha egy 140-160 lóerős autó 4.-ben gázadásra elforgatja a hátulját?
Egy igazi autónál még 2-ben is legtöbbször meg kell rugni a kuplungot.
Nagyon jópofa játék az LFS, de nem szimulátor, az sem.
Üdv. -
#967 Aha
Vezetés közben H állásra tekered a váltót, vagy már ott van.
Majd megnyomod a 4 kerek gomb közül a felsőt. Ott a váltó előtt. Ami a 3szög gomb-ként működik, ha egy ps joyhoz hasonlítjuk. Fekete.
Ha így se megy akkor a hiba a felhasználóban van. -
#966 Jaaaaa, Nordschleifenek örülnék :D nyamm nyamm :D
22km... :D -
#965 Új pályáknak örülnénk. -
#964 dicsak
-
Lambo fan #963 ne haragudj de kifejtenéd ezt részletesebben? Nem igazán értem :(
egyszerűen kuplungolás nélkül is be lehet tenni egyik sebességből a másikba, és ez zavar. A G25-nél a váltókar feletti tekergetős iránykapcsoló az a jobb oldali állásban van, vagyis rendes sebességváltóként üzemel a váltó. -
toretto r34 #962 Srácok nem vagyok otthon egy ideje a játékok körül a gt4-et nagyon szerettem ez az 5.-ik rész már megjelent? -
#961 Vezetés közben H állása a váltónak, és a háromszög (felső kerek) gomb. -
Lambo fan #960 sziasztok!
Logitech G25-el van aki játssza ezt a játékot? Hogy lehet beállitani hogy kuplungolni kelljen váltásnál? A játékba még csak a G25 kormányt se lehet választani beállitott kormánynak :(
köszi
Ádám -
laaslow #959 A Logitech magyar oldalán már fent van a Driving Force™ GT kormány,nem tudtok valami infót, hogy mikortól,és hol lehet megvenni? -
#958 kicsit üt azért:) bár tényleg ha csak egy szeletkéje a gt5-nek a a proluge akkor mi lesz itt majd uhhh:) várjuk, ltom mindekinek kormánya van szal értem ezket az időeredményeket:) -
#957 Meg is vehető, le is tölthető.
Ps3 -ra íródott játékok közül, az egyetlen amit szimulátornak mernék nevezni, ha egyáltalán a megjelenés előtt használhatjuk ezt a szót hogy "íródott". -
Lambo fan #956 ugye már elérhető PS3-ra a GT5 Prolouge? Szerintetek ez a legjobb fizikájú autós szimulátor per pillanat a PS3-ra? -
ballor #955 Elindult az első, automatizált GT5P köridő verseny.
Szabályok és kiírás ezen a címen! -
Roller75 #954 Én másfél hónapja ma láttam újra a GT5p lemezemet, mert a barátnőm takarítás közben véletlen megnyomta az eject gombot. Nagyon ott van ez Cimbik. -
Norbi7 #953 Jaja, a lényeg hogy szerintem a GT5 és a Grid összehasonlításának nincs értelme, hiszen a két játék még csak köszönő viszonyban sincs egymással. A Grid abban a kategóriában amit képvisel jó! A GT5 pedig a saját kategóriájában a No.1 -
#952 Egyenlőre az egyik legjobb árkéd gém ( a demo alapján ), nemkell töle többet várni, abban jó de nagyon... más mint egy PGR4, de ugyan olyan jó, és online vadállat. -
#951 Egyetértek! -
#950 Hát a Grid-et kipróbálva csak egyet tudok mondani..... szánalmas... -
#949 Szánalom amit csináltok de tényleg , nem lehet egy moderátort ide kérni egy kicsit takaritani ? Mi köze volt az utólsó 20-30 hozzászolásnak a GT5 höz semmi, 2-3 ovis jött beleronditani a homokozóba. Akinek a Grid tetszik az huzzon a grid homokozoba , akinek a Gt5 az meg itt homokozzon. Békében nem egymást dobálva a sáros galacsinokkal . Kb ennyi rólatok a véleményem . -
#948 Engem sose izgat egy játékban az autó mennyisége, nekem megvan az a 2-3 autó amivel szoktam menni, a többiből csak kényszerből megyek hogy ha a karrier mód megkívánja, persze ez énvagyok:) -
#947 NEmcsak arra celzok,hogy sok auto van benne! Hanem mind tuningolhato,ugy is viselkedik utana az auto. Mindnek meglehet valtoztatni a beallitasait ami kihatasssal van az auto fizikajara stb.... MEg 1 ilyen nincs es nem is lesz 1 darbig! Raadasul minden autonak felvettek hangjat kulon es tuningolt verzionak is,nemtudom lattal e mar videot errol? Neten keress ra,szal elegge osszetett jatek... -
#946 Vitatkoznék, de valóban nincs ennyi autót felvonultató játék. A GT az 5. résszel juttott el oda hogy van belső nézet, ami nálam nagyon nagyon jó pont, de egy WTCC, GTR játékkal verseny érzetben nem veszi fel a versenyt, persze azok egy verseny szériára összpontosítanak, ez meg nem. A GT egy jó kis autókázós játék, hibákkal ahogy minden játék, és kihagyott ziccerekkel... de reméljük a legjobbakat 2009ben kiderül. -
Dix #945 Ritkán járok erre, valószínüleg az ilyen "Maszka" nevű illetők miatt. Komolyan mondom, ez a srác valami komoly betegségben szenvedhet. Miért kell mindig cinkelni valamit??? Szánalmas...