4184
-
#1024 Ez okes,de hogy az istenbe tudom beallitani,mert nemtalalok jatekon belul ilyet vagyis kinnt a menube igen mutatja idojaras stb,de allitani semmit se tudok?! :( -
ballor #1023 Nem ott kell. A dátum beállításait nézd meg. -
#1022 Menuben ranoymtam,marmint ps3 menuben,h via internet! Remelem ott kell,mert jtekban nemlatok semmi ilyesmit,de ez legkevesbe idegesit! A 900 foktol kivagyok akadva,h csak 200 fokot kezel! :( -
#1021 láttam -
ballor #1020 Leírtam az okot. -
#1019 nekem is ez van, pedig már beállítottam minden lehetséges helyen -
ballor #1018 MErt nem állítottad be a nyári időszámítást. -
#1017 Logitech G25-nel lehet vhogy 900 fokra allitani? -
#1016 Az miert van,h a datum helyessegeert allandoan rinyal? -
#1015 Nah megjott GT5P mad cska tv kell es zuzhatom! :) -
tsirche #1014 S osztály :) na igen, van vagy 3-4 verseny ott amit könnyedén lehet hozni aranyra, többiben meg még a bronz is lehetetlen :) -
mrzsul #1013 Heló légyszi segítsetek nekem hogy a fenébe vigyem át az S eventben a 10. versenyt???????? Amussal próbálkozom, mert azzal esetleg van esélyem ahogy én látom. Légyszi vmi beállításokat írjatok nekem. Köszönöm -
#1012 Koszi,de ennyiert van emlitett helyen,ha igaz: Új : 7900.-Ft.
-
#1011 Kereskedek vele, eu-s, magyar, fóliás és 10 990 Ft :) -
#1010 Bar platinumnal eleg jo aron van! :) -
#1009 kereskedik vele:) -
#1008 EU-s es ara? -
#1007 Ha FAN vagy és azért van 15db-od, akkor én egy-egy darabbal szégyellem magam :D (JAP-EU)
De ha kereskedel vele, akkor megnyugodtam :D -
#1006 nekem van vagy 15db origi... :D -
#1005 Ha vki tud GT5P eladot jelezze please! Thx -
#1004 pletyka szinten van ilyenről szó , de biztos csak akkor lesz ha tényleg hívatalosan bejelent addig ne reménykedj ilyen dologban -
laaslow #1003 Köszönöm -
Norbi7 #1002 Én úgy tudom hogy ez még nem fogja. októberre-novemberre ígérnek egy ilyet, de nem biztos. -
laaslow #1001 Olvastam valahol,hogy a 2.40-es updat szoftveresen támogatja a ps2-es játékok(nekem 40GB-s ps3 van) használatát,ha így van megvenném a GT4-t,amíg a GT5 full megjelenik.
Tudtok erről valamit ? -
#1000 Ték!
Minimum még 10x ennyi kommentet! -
#999 Ezt hívják versenyláznak... :D
Multkor barátommal nyomtam egy meccset osztott képernyőn, hááát elég nagy GT spíler vagyok, de szinte alig tudtam lenyomni. :D -
#998 Online módban most van egy új verseny. Az első asszem, a High Speeden... Nagyon jó, talán az eddigi legjobb sztem... lehet végre szivatni a japókat is :D Nyomatja más is???
Nem tom de ezt már én is észrevettem, h mikor beállítok egy autót akkor sokkal gyorsabban tok körbeérni mint mikor élesben kéne... -
mate317 #997 Help!
Time trialon képtelen vagyok jobb időt menni, mint evenst mode-ban, sőt kemény 5 seccel lassabb vagyok, nyílván nem az én hibámból. Ez miért van? Pedig ugyanazokkal a beállításokkal tolom mindkét módban.
/Az eventses időmmel benne lennék a top 10ben/ -
Laceee #996 Elöszőr offline akarom végigjátszania játékot, 3 éve versenyzek online bajnokságban, tudom hogy kell menni korrektül -
ballor #995 De nem jó megszokni. Sajnos a HSR ilyen pálya. Máson is bizonyítani kell, mert itt a falazással lehet csak az elsők közt valaki. -
Laceee #994 nem én tehetek róla, hogy nem javitják az ilyen hibákat, nem jöttem volna rá ha nem látom a replayeket, aki itt első az is magyar :) -
#993 Jól nyomod, grat!!!
#989 Én ezért nem nyomom a time trialt!!! HD-nál már "ráfaragtam", sőt még törölték is az időmet... :c
-
#992 biztosan lesz majd a gt5-ben ahol remélhetőleg , teljes mértékben eltaláljáka fizikai törések megvalósításait, bár ha ilyen mértékben sikerült az autókat "lemásolni" akkor ezzel is megbírkóznaka profi fejlesztő arcok... Mondjuk ez az első játék ahol belős nézetes úgymond a kormánynál vagyok és élvezem a futamot című dologra adtama fejem:) -
ballor #991 Elhiszem, azért néztem meg én is az első replayt. Sajnos az is falazott. Ez egy ilyen pálya. Engedi, pedig nem szabadna engednie.
Nekem a törés nem hiányzik, a büntetés komolyabb szintje igen. -
Laceee #990 elöször énis rendesen az ideális iven mentem,de utána megnéztem az előttem állók replayeit..., ezért kell egy autós játékba törés,vagy normális fizika, büntető rendszer -
ballor #989 Hát azért volt benne két nagyon csúnya kocc... Ez nálunk nem érne semmit (jelzem, az első is falazott, az az idő kukás).
Akit érdekel a bajnokság, az még egy futamra csatlakozhat, utána indul az új megint! -
#988 Ügyes vagy... :) mondjuk en nagyon kezdő vagyok es amiota van gta 4 em nem nagyon gt5-öztem de nekem csak Clioval sikerült 45 aztán lecsúsztam az 50 re most ki tudja... :) de én a magyar accommal játszom jobb a magyar zászlót látni :P -
laaslow #987 Gratula! -
Laceee #986
-
laaslow #985 Láttátok a Gran Turismo TV-t ?
Gondolom nemsokára lehet nyomni a Nürburgringen, és kapható lesz a Driving Force GT kormány.
Addig is a Gridben próbálgatom a Nordschleife-t