Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
vezettem már 600 lovas elkronika néélküli gépjármûvet.. a pro módot kis japán joystickos arcoknak találták ki akik egy nap 22.5és fél órát jáccanak a játékkal... szal a sztenderd az amilyen valójában és a a pró az gt fanaktikusoknak van.. de nem real.....
nekem 3 nap volt az út F1 ig és 21.én kaptam kézbe a játékot..
Z06 milyen brutál quick tune-al... 2 S Eventet már meg is csináltam vele.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Szóval router-rel kéne megoldani a netet. A PS3 topikban van ehhez segítség.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
XBOX 360 - SZERVIZ (3 led javitás, fejcsere, elflashelt drive javitas, vízhútés, stb.) http://xmedia360.hu - Tel: 06-1-266-4698
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
XBOX 360 - SZERVIZ (3 led javitás, fejcsere, elflashelt drive javitas, vízhútés, stb.) http://xmedia360.hu - Tel: 06-1-266-4698
Ráhibáztál én kormánnyal nyomom (Logi DFP) szóval lehet ez a titka, de azért meglehet csinálni irányítóval is gondolom.
jahh egyebkent cuore sportivo 😊
Ps3 ID: Gascoigne74
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
nem tudja valaki hogy lehet vidókat szerezni gt-tvbe?? vagy az majd egyszercsak megjelenik?? vagy le kell tölteni..?? a neten láttom sok jó videót..
Ja igen ismerõs...
Na, GT5P ánlájn.
Nyomom az eventre, matchmaking elég gyors, jó. Berak random pozícióba, nem tudom mi alapján, repülõrajt, oké. Fuji, elõzök párat, majd egyszercsak VALAMI, figyelmeztetés nélkül a seggembe csapódik (odakerült egy lagzó játékos valahogy), kirepülök a kavicságyra, mint a szar, visszagurolok az utolsó helyre, erre kapom a shortcut penaltyt. Nem egyszer történt meg.
Nem mondom, lehet, hogy az ungárise t-ánlájn 8mbit meg a wireless g kevés neki (Resistance esetén pl. semmi gond nem volt...), mindenesetre ez ebben a formában számomra élvezhetetlen. Ráadásul a dodzsemezés miatt egyszerûen KÖTELEZÕ lenne a friend/avoid lista.
Amíg nem tudok a friend listámon szereplõ emberekkel játszani, addig bottal sem fogom piszkálni az onlájn versenyeket.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Mindenképpen kell a saját lobby létrehozása.
Viszont nagyon faszányosan lehet látni hogy ki játszik kontrollerrel és ki kormánnyal 😊))
Chris Hinojosa-Miranda, a Sony egyik producere, és maga Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital vezetõ producere is megerõsítette azt a hírt, mely szerint a Gran Turismo 5 teljes verziója leghamarabb 2009 tavaszán jelenhet meg. Mindez arra utal, hogy a fejlesztõk ismételten a kategória legjobbját kívánják elkészíteni és folyamatosan tökéletesíteni. A rajongók azonban ne csüggedjenek, a Gran Turismo 5 "Prologue" ugyanis holnap debütál Európában Blu-ray és PlayStation Network-rõl letölthetõ formátumban. Továbbá a fejlesztõk a "Prologue" kiadást az év folyamán számos PlayStation Network-rõl letölthetõ frissítéssel fogják bõvíteni.
POzitívumokat most nem írnék mert rajongó vagyok, inkább néhány negatív dolog.
Szóval ami nagyon de nagyon hiányzik az a saját game létrehozása, esetleg társalgás tehát mondjuk akit akarok azt engedek be vagy valami limit beállítás skill szerint...
Nagyon gáz hogy egyesek hogy tönkrevágják mások szórakozását... pusztán azzal hogy (és most kicsit elvakult vagyok) lámáskodnak...
Vagy ami rosszabb az a nídforszpíd player full gáz full fék.
Ahol tényleg fékezni kéne ott gáztadnak és velem állítják meg magukat, beleronyól abba a 3-4 emberbe aki normálisan okosan akar versenyezni.
Csomó ilyen és ehhez hasonló szituban voltam.
Biztos vagyok benne hogy a GT5-ben nem lesznek ilyen gondok, valószínû hogy csak a Prologue miatt minimalizálták ennyire az online részt.
A menü is jobb lett, meg ugye az az 1-el több pálya és kétszer annyi autó amivel többet kaptunk.
Egy dolog lehetett volna jobb, a zene.(na ezt majd csak az USA verzióba javítják ki)
off vége
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
EU-s doboz szebb, teljesen más van a leírásba mint a japán verzióba, érdekes.
Multija is nagyon jó. Még a sima time trial is élvezetes, ahogy cserélgeted a kocsikat és állítgatod õket, hogy melyikkel lehet a legjobb köridõt menni.
Egyenlõre Daytonán tolom, asszem 20/33-as online event. 1 órája még 3. voltam, reggelre biztos elmúlik. 😄
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Rakok fel még egy pár képet ha nem bánjátok.
(vakus fosssss😄)