4184
  • DanielT
    Hehe, hát igen, nem könnyű kibírni a várakozást, az sokat segítene, ha biztosra tudnám, hogy amik nem tetszenek a Prológban, azokat 100% -ban javítják a véglegesben. Ezek pl főleg a főmenüben, illetve a dealershipnél forgó autók képminősége, mert valami iszonyat ahogy ricegnek, még a játékban is jobb. Nagyon remélem, hogy Yamauchi ezt így nem engedi a véglegesben, mert így nem tudok bennük felhőtlen örömmel gyönyörködni. Továbbá a kilométerórák is érthetetlenül alacsony felbontású textúrákkal rendelkeznek, szinte el sem lehet olvasni a számokat...

Szóval remélem, hogy nem csak a többi autó+pálya készül a hátralévő időben, hanem a grafikai engine is tovább csiszolódik. Persze már a jelenlegi formájában sem ad esélyt semmi másnak, még csak megközelíteni sem.
  • JGTC
    Teljesen igazad van! Csak már maga az a tény, hogy március végén arról beszélünk, hogy majd jövőre jelenik meg az egy kicsit sok számomra! Nem mintha tudnánk valamit is csinálni... mondjuk emlékszem mire a 4. rész kijött az is egy örökkévalóség volt, szal absz. nem csidálkoznék 2010-en.
  • DanielT
    Szerintem nem jön. Illetve remélem, hogy nem, mert a Prológ formájában még nem tökéletes és ebben a generációban elképzelhetőnek tartom, hogy nem lesz GT6, tekintve, hogy folyamatosan nyomhatják ki hozzá letölthető formában a plusz autókat és pályákat.

A grafikát csiszolják a maximumra, utána a tartalmi bővítés már nem gond.
  • balla27
    felveszlek.aki még akar játszani id:davdz500
  • JGTC
    okés
  • Ombika
    Nah erre senki se tudja a valaszt! A lenyeg, h ha kell csusszon at, de ne felkesz jatekot adjanak ki, ami mondjuk nem szokasuk! :)
  • tibitoth
    felveszlek en is. ok?
  • JGTC
    megmarom magam ha idén nem jön...

balla27: JGTC-hun néven vagyok fent, vegyél fel! Valakivel jó lenne már versenyezni...
  • Christian88
    full verzió 2009 végére várható vagy átcsúszik 10-re?
  • balla27
    köszi a segítséget.sikerült
  • pointer4
    Hát a bánattudja mit írhat ki. Ha nincs OKé, és a csík sem megy, akkor nem nagyon tudsz mást tenni.
  • balla27
    indítsam újra?
  • balla27
    végigment.és most?ok,de semmi nem mozdul,csak valami ps rizsát ír ki.sajna nem tudok japánul
  • balla27
    annyi történt,hogy beadta mások best lapjait a time trial módban
  • balla27
    én úgy emlékszem,hogy egyszer már végigment a csík,de nem történt semmi.én másokkal akarok versenyezni.megeszi a por már a kormányomat lassan
  • tomi890125
    jah nekem is eu-s
  • tomi890125
    egyszerűbb ha reggel 6kor kezded updatelni nekem úgy elsőre sikerült!
    egyszer próbáltam meg reggel 6kor lesz ami lesz alapon és egyből updatelte
  • pointer4
    Nekem 5. alkalomra sikerült. Az EU-s 3.-ra.
  • balla27
    kezdem megint.sikerülnie kell
  • balla27
    ebben a pillanatban állt le.oda van 1 1/2 óra.ez nem akar összejönni
  • pointer4
    Én csináltam egy olyat, de az amerikai meg magyarral is simán ment.
  • balla27
    kell hozzá japán account?
  • balla27
    köszönöm.remélem menni fog
  • pointer4
    Lehet, simán. Az a frissítés, és az eu-s verzió is ilyen lassú, csak egyszer jusson a végére. Jobban jársz, ha a játék menüből a news-ra vagy gttv-re kattintva frissíted.
  • balla27
    sziasztok.lenne 1 kérdésem.nekem a japán gt5 van meg.online módra kattintva ír ki nekem valamit ,hogy hddxxxxxxx,és nagyon lassan indul el egy csík!japán verzióval nem lehet onlinezni nekem itt?vagy mi lehet a baj?ez a csik kb 1 óra alatt ér végig,valamit tölt.a segítséget köszönöm nektek
  • Ombika
    Most erre mit irjak basszus, tedd be es probald ki ,ha eddig nem tetted! A latvany, az erzes onmagaert beszel!Engem pl megfogott a drift resz benne, online-rol nem is beszelve!
  • schrank
    légyszi röviden összefoglalni pár sorban mi az amitól jobb lesz mint a többi , köszike
  • Ombika
    Ekkora baromsagot irni, miert tudsz mas ilyen kategoriaju progirol meg xboxra sincs! :)
  • schrank
    én félek hogy mie megjön már nem lessz akkora durranás
  • Csabesz6
    Okos gyerek...
  • redbull0304
  • pointer4
    Jáccá a néggyel, már egy 4 magos bika gépen csak kicsit szaggat :D
  • Máté94
    Leveletek!
    Jöjjön PC-re!
  • pointer4
    Volt valami észrevehető frissítés ?
  • Ombika
    En is ,hisz elso resz ota vegignyomtam! :)
  • PoisonChihuahua
    Én nem remélem, tudom!
  • Ombika
    Remeljuk!
  • PoisonChihuahua
    Mivel a SONY-é, így igen. A sorozat mindig is PS-re volt és mindig is arra lesz.
  • szargame
    Csáá all! a Gran Turismo 5 cska plyastationra van?
  • Kreeder44
    rendben köszi!! Driving Force™ GT akkor őt szerzem be februárba :D