4184
-
#1224 Hehe, hát igen, nem könnyű kibírni a várakozást, az sokat segítene, ha biztosra tudnám, hogy amik nem tetszenek a Prológban, azokat 100% -ban javítják a véglegesben. Ezek pl főleg a főmenüben, illetve a dealershipnél forgó autók képminősége, mert valami iszonyat ahogy ricegnek, még a játékban is jobb. Nagyon remélem, hogy Yamauchi ezt így nem engedi a véglegesben, mert így nem tudok bennük felhőtlen örömmel gyönyörködni. Továbbá a kilométerórák is érthetetlenül alacsony felbontású textúrákkal rendelkeznek, szinte el sem lehet olvasni a számokat...
Szóval remélem, hogy nem csak a többi autó+pálya készül a hátralévő időben, hanem a grafikai engine is tovább csiszolódik. Persze már a jelenlegi formájában sem ad esélyt semmi másnak, még csak megközelíteni sem. -
#1223 Teljesen igazad van! Csak már maga az a tény, hogy március végén arról beszélünk, hogy majd jövőre jelenik meg az egy kicsit sok számomra! Nem mintha tudnánk valamit is csinálni... mondjuk emlékszem mire a 4. rész kijött az is egy örökkévalóség volt, szal absz. nem csidálkoznék 2010-en. -
#1222 Szerintem nem jön. Illetve remélem, hogy nem, mert a Prológ formájában még nem tökéletes és ebben a generációban elképzelhetőnek tartom, hogy nem lesz GT6, tekintve, hogy folyamatosan nyomhatják ki hozzá letölthető formában a plusz autókat és pályákat.
A grafikát csiszolják a maximumra, utána a tartalmi bővítés már nem gond. -
#1221 felveszlek.aki még akar játszani id:davdz500 -
#1220 okés -
#1219 Nah erre senki se tudja a valaszt! A lenyeg, h ha kell csusszon at, de ne felkesz jatekot adjanak ki, ami mondjuk nem szokasuk! :) -
tibitoth #1218 felveszlek en is. ok? -
#1217 megmarom magam ha idén nem jön...
balla27: JGTC-hun néven vagyok fent, vegyél fel! Valakivel jó lenne már versenyezni...
-
#1216 full verzió 2009 végére várható vagy átcsúszik 10-re? -
#1215 köszi a segítséget.sikerült
-
#1214 Hát a bánattudja mit írhat ki. Ha nincs OKé, és a csík sem megy, akkor nem nagyon tudsz mást tenni. -
#1213 indítsam újra?
-
#1212 végigment.és most?ok,de semmi nem mozdul,csak valami ps rizsát ír ki.sajna nem tudok japánul -
#1211 annyi történt,hogy beadta mások best lapjait a time trial módban -
#1210 én úgy emlékszem,hogy egyszer már végigment a csík,de nem történt semmi.én másokkal akarok versenyezni.megeszi a por már a kormányomat lassan -
#1209 jah nekem is eu-s -
#1208 egyszerűbb ha reggel 6kor kezded updatelni nekem úgy elsőre sikerült!
egyszer próbáltam meg reggel 6kor lesz ami lesz alapon és egyből updatelte -
#1207 Nekem 5. alkalomra sikerült. Az EU-s 3.-ra. -
#1206 kezdem megint.sikerülnie kell -
#1205 ebben a pillanatban állt le.oda van 1 1/2 óra.ez nem akar összejönni -
#1204 Én csináltam egy olyat, de az amerikai meg magyarral is simán ment. -
#1203 kell hozzá japán account?
-
#1202 köszönöm.remélem menni fog
-
#1201 Lehet, simán. Az a frissítés, és az eu-s verzió is ilyen lassú, csak egyszer jusson a végére. Jobban jársz, ha a játék menüből a news-ra vagy gttv-re kattintva frissíted. -
#1200 sziasztok.lenne 1 kérdésem.nekem a japán gt5 van meg.online módra kattintva ír ki nekem valamit ,hogy hddxxxxxxx,és nagyon lassan indul el egy csík!japán verzióval nem lehet onlinezni nekem itt?vagy mi lehet a baj?ez a csik kb 1 óra alatt ér végig,valamit tölt.a segítséget köszönöm nektek -
#1199 Most erre mit irjak basszus, tedd be es probald ki ,ha eddig nem tetted! A latvany, az erzes onmagaert beszel!Engem pl megfogott a drift resz benne, online-rol nem is beszelve! -
#1198 légyszi röviden összefoglalni pár sorban mi az amitól jobb lesz mint a többi , köszike -
#1197 Ekkora baromsagot irni, miert tudsz mas ilyen kategoriaju progirol meg xboxra sincs! :) -
#1196 én félek hogy mie megjön már nem lessz akkora durranás -
#1195 Okos gyerek... -
#1194 -
#1193 Jáccá a néggyel, már egy 4 magos bika gépen csak kicsit szaggat :D -
#1192 Leveletek!
Jöjjön PC-re! -
#1191 Volt valami észrevehető frissítés ? -
#1190 En is ,hisz elso resz ota vegignyomtam! :) -
#1189 Én nem remélem, tudom!
-
#1188 Remeljuk! -
#1187 Mivel a SONY-é, így igen. A sorozat mindig is PS-re volt és mindig is arra lesz. -
szargame #1186 Csáá all! a Gran Turismo 5 cska plyastationra van? -
#1185 rendben köszi!! Driving Force™ GT akkor őt szerzem be februárba :D