Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yah... szerintem akiteheti tényleg szerezzen egy kormányt... driving force pro mostanra jóárú.... g25 sztem szar.. próbáltam, akkor jó volt de ismerõseim akinek régebb óta van panaszkodik a váltóra.. azt mondták egy idõ után oda kell verni hogy vegye a fokozatot... nekem a porsche kormányra fáj az ínyem...
JGTC
biztos igazad van, de nem mindenki kormánnyal nyomja, van aki controllerrel operál azzal meg elég nehéz fél negyed gázon menni

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

másik megjegyzés.. nekem van személyes tapasztalatom az autóversenyzésben és a professional vezetési mód egyszerûen nevetséges... le akarom szögezni hogy nem olyan igazából... nem olyan... a standard sokkal inkább hasonlít... egy 600 lóerõs for gt-vel nem lehet bekanyarpdni csak fél vagy negyed gázzal és akkor búcsú az elsõ helytõl..
vezettem már 600 lovas elkronika néélküli gépjármûvet.. a pro módot kis japán joystickos arcoknak találták ki akik egy nap 22.5és fél órát jáccanak a játékkal... szal a sztenderd az amilyen valójában és a a pró az gt fanaktikusoknak van.. de nem real.....
olvasom itt a kommenteket... ha "megcsinálhatatlan" missiont találtok akkor a szélárnyék az elsõ amire gondolni kell.. ha az s eventbe van para akkor ajánlom a ford gt-t azzal amibe engedi simán lehet nyerni.. kormánnyal..
nekem 3 nap volt az út F1 ig és 21.én kaptam kézbe a játékot..
3 nap a latt kivégezve az A, B, C Event, már csak az S van hátra!
Z06 milyen brutál quick tune-al... 2 S Eventet már meg is csináltam vele.
JGTC
azt hittem itt is van zászló a név mellett mint pl a Ridge Racer 7-ben, vagy a GT HD-ban...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Csabesz100
Szélárnyékból menjél! Úgy simán elsõ tudsz lenni!

PS3 ID: Csabesz82

JohnnySmith
Hát mivel nemtudom ki magyar és ki nem..... sztem senkivel 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JGTC
ma este elvileg már meglesz a game, sztem vasárnap délután meg nekiállok az online bohóckodásnak... kevés magyarral találkoztatök össze eddig?

Router nélkül akarom.
JohnnySmith
Megkockáztatom a PS még nincs netre kötve...
Szóval router-rel kéne megoldani a netet. A PS3 topikban van ehhez segítség.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Ha interneten szeretnék játszani?
digi tv internetet hogy kell beállitani?
Wadarr
igen... kar erte, ahogy a photo modert is 😞 Na de megvarjuk a teljest.

XBOX 360 - SZERVIZ (3 led javitás, fejcsere, elflashelt drive javitas, vízhútés, stb.) http://xmedia360.hu - Tel: 06-1-266-4698

Petyus_
Sajnos igen. Gondolom belsõ nézetbõl nyomod, ott jelentkezik leggyakrabban a probléma...

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Wadarr
Ami engem legjobban zavar a jatekban az a vertical sync hianya. Nalatok is jelentkezik ez a dolog? tulajdonkeppen nehol szetcsuszik enyhen a kep, szaggat.

XBOX 360 - SZERVIZ (3 led javitás, fejcsere, elflashelt drive javitas, vízhútés, stb.) http://xmedia360.hu - Tel: 06-1-266-4698

JohnnySmith
Jó kérdés , csak remélni tudom hogy lesz. Végülis mire kijön a full addig csak pofoznak valamit a prologue-on.

Wadarr
No akkor beszerzek egy DFP-t. Meg egy kerdes, photo moderol tudtok valamit? Tervezik, hogy lesz updateban ?

JohnnySmith
😄
Ráhibáztál én kormánnyal nyomom (Logi DFP) szóval lehet ez a titka, de azért meglehet csinálni irányítóval is gondolom.

Wadarr
En csak 7. tudok lenni 😊 Ez azert komolyabb problema mert nem tudunk tovabblepni. Van valami trukk vagy tenyleg ennyire bena vagyok ? Proaltuk paran de a legjobb a 4. helyezes volt. Esetleg egy kormany segitene?
jahh egyebkent cuore sportivo 😊

JohnnySmith
Nekem az a bajom hogy csak 3. tudok lenni, fura mert az A-ban viszont nincs csak 1 ezüstöm a többi arany.... hiába nem fekszik nekem az Integra...

Wadarr
Aruljatok el, hogy mi a trukkje a B kategorian belul annak a palyanak aholcsak integraval lehet menni! Egyszeruen nem tudunk belkerulni az elso haromba

Gascoigne
Tegnap érdekes dolog történt online, berakott a gép, kb 9.-nek, erre még indulás elõtt nekem jött valaki hátulról, de úgy, hogy a sebességem a 4-szerese lett legalább, mindenkin átszáguldottam, és a mezõny elõtt lassított le csak a gép, kb. 4 másodperces elõnnyel, és csak utána volt a rajt. 😊))

Ps3 ID: Gascoigne74

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Smuge
Szoljatok ha kell mentés F2007-el, tudok szolgálni 😊

pointer4
Kár hogy a japán savegame nem megy europaival, akkor már meglehetne 😄
HAF Rigel
Még nics az 2 milla 61db gyözelem kell hozá az S eventben . ami azért nagyon sok amit szorzok 6 percel ( S-9 evenet Daytona 4,20+ a töltés) és osztom 60 percel akkor 6és fél ora folyamatos játék kell hozzá , ami nagyon sok , olyan mint a gép lennél 61* úgyan azt játszani

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Én még az S kategóriával szenvedek..megvettem a tuningolt skylinet nem a blizet hanem a másikat aztán azzal a kocsival kb 2-3versenyt meg tudtam nyerni de úgy hogy állva maradtak a többiek..aztán még maradt kb 4 verseny ahol meg õk hagynak állva engem :/ akármit csinálok...

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

pointer4
Jáá jáá 😊 Kinek van már meg a Ferrari F1 ? 😄
Már megvan egy párunknak😄.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Super DANTE
Beyond The Apex- GT5 "Prologue" megjelenés elõtt!

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

hello.
nem tudja valaki hogy lehet vidókat szerezni gt-tvbe?? vagy az majd egyszercsak megjelenik?? vagy le kell tölteni..?? a neten láttom sok jó videót..
JohnnySmith
" kirepülök a kavicságyra, mint a szar, visszagurolok az utolsó helyre, erre kapom a shortcut penaltyt. Nem egyszer történt meg."

Ja igen ismerõs...

Petyus_
Na látom, itt is ez a téma. =)) Akkor ide is:

Na, GT5P ánlájn.

Nyomom az eventre, matchmaking elég gyors, jó. Berak random pozícióba, nem tudom mi alapján, repülõrajt, oké. Fuji, elõzök párat, majd egyszercsak VALAMI, figyelmeztetés nélkül a seggembe csapódik (odakerült egy lagzó játékos valahogy), kirepülök a kavicságyra, mint a szar, visszagurolok az utolsó helyre, erre kapom a shortcut penaltyt. Nem egyszer történt meg.

Nem mondom, lehet, hogy az ungárise t-ánlájn 8mbit meg a wireless g kevés neki (Resistance esetén pl. semmi gond nem volt...), mindenesetre ez ebben a formában számomra élvezhetetlen. Ráadásul a dodzsemezés miatt egyszerûen KÖTELEZÕ lenne a friend/avoid lista.

Amíg nem tudok a friend listámon szereplõ emberekkel játszani, addig bottal sem fogom piszkálni az onlájn versenyeket.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

JohnnySmith
Az a vicc hogy más játékban még lenyelném, de a GT-ben ezt nehezen tolerálom... az még a legjobb ha a pályával ütközik vagy kimegy a fûre.
Mindenképpen kell a saját lobby létrehozása.

Viszont nagyon faszányosan lehet látni hogy ki játszik kontrollerrel és ki kormánnyal 😊))

Smuge
Igen, multiban sajnos nekem is szemet szurt ez. Bármit megtesznek a gyõzelemért, pofátlanul kilöknek a pályárol, engem kihasználva kanyarodnak, az oldalfalat használják a kanyarodáshoz. Sajnos ezek alaposan lerontják az élményt, de ilyenek sajnos mindenhol vannak ezekkel együtt kell élni, nem tehetsz semmit. Az is megtörtént hogy egy Lexus IS-F-el vertem meg ezeket a majmokat akik ferrarival, fordgt-vel és gt-r -el bohockodták végig a versenyt. Szoval többet ésszel 😊

JohnnySmith
Playb3yond
Chris Hinojosa-Miranda, a Sony egyik producere, és maga Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital vezetõ producere is megerõsítette azt a hírt, mely szerint a Gran Turismo 5 teljes verziója leghamarabb 2009 tavaszán jelenhet meg. Mindez arra utal, hogy a fejlesztõk ismételten a kategória legjobbját kívánják elkészíteni és folyamatosan tökéletesíteni. A rajongók azonban ne csüggedjenek, a Gran Turismo 5 "Prologue" ugyanis holnap debütál Európában Blu-ray és PlayStation Network-rõl letölthetõ formátumban. Továbbá a fejlesztõk a "Prologue" kiadást az év folyamán számos PlayStation Network-rõl letölthetõ frissítéssel fogják bõvíteni.

JohnnySmith
Na egy 2-3 óra multizás után némi élménybeszámoló 😊
POzitívumokat most nem írnék mert rajongó vagyok, inkább néhány negatív dolog.
Szóval ami nagyon de nagyon hiányzik az a saját game létrehozása, esetleg társalgás tehát mondjuk akit akarok azt engedek be vagy valami limit beállítás skill szerint...
Nagyon gáz hogy egyesek hogy tönkrevágják mások szórakozását... pusztán azzal hogy (és most kicsit elvakult vagyok) lámáskodnak...
Vagy ami rosszabb az a nídforszpíd player full gáz full fék.
Ahol tényleg fékezni kéne ott gáztadnak és velem állítják meg magukat, beleronyól abba a 3-4 emberbe aki normálisan okosan akar versenyezni.
Csomó ilyen és ehhez hasonló szituban voltam.

Biztos vagyok benne hogy a GT5-ben nem lesznek ilyen gondok, valószínû hogy csak a Prologue miatt minimalizálták ennyire az online részt.

Csak ámulok és bámulok a japán Prologue után. Már eleve egy szebb boritót kaptunk mi európaiak.(hátuljára gondolok) Még a japán verzióba volt szaggatás, nem volt jó a kontraszt, az árnyékok sem voltak tökéletesek, ezt most mind-mind kijavították! Más introt is kaptunk.(teszem hozzá sokkal jobban lenyûgözött mint a japán)
A menü is jobb lett, meg ugye az az 1-el több pálya és kétszer annyi autó amivel többet kaptunk.
Egy dolog lehetett volna jobb, a zene.(na ezt majd csak az USA verzióba javítják ki)
Csabesz6
egy névrokon😄!
off vége

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz100
Felvennélek a baráti listára és nyomathatnánk multiban a game-t. Mi az ID-d?

PS3 ID: Csabesz82

Nah nekem is megjött. Még csodálkoztam hogy angolul van és értem a japán után...
EU-s doboz szebb, teljesen más van a leírásba mint a japán verzióba, érdekes.
Ombika
Orban parti! 😊

EmThor
nekem csak 2 hét múlva lesz meg

Forrest Gump
Hát ez a game jobb, mint amire számítottam.
Multija is nagyon jó. Még a sima time trial is élvezetes, ahogy cserélgeted a kocsikat és állítgatod õket, hogy melyikkel lehet a legjobb köridõt menni.
Egyenlõre Daytonán tolom, asszem 20/33-as online event. 1 órája még 3. voltam, reggelre biztos elmúlik. 😄
Shortstop
én narancspárti vagyok 😊
muffin finom volt? 😄

Sland
képeket még még légyszi 😛

JohnnySmith
Multiból

Holnap veszek egy vezetéknélküli routert és akkor toljuk xD.Nem akarok fent játszani ezen a kis szar orion tv-n..:-)
Rakok fel még egy pár képet ha nem bánjátok.

(vakus fosssss😄)