4184
  • amdrula
    2,4220401247502721798678750938124e+1689 kocsi kicsit tulzás :D
  • DanielT
    Hű, de jólértesült itt mindenki :) Én minden apró infómorzsát levadászok amit csak lehet a játékkal kapcsolatban, de semmi HIVATALOSSAL nem találkoztam se az autók számával se a konkrét listával kapcsolatban...

Amik itt elhangzottak, színtiszta találgatások.
  • redbull0304
    700! 2 hét... Én meg 3 hónapot hallottam... :D Senki nem tud semmi pontosat, főleg, hogy Polyphony nem nagyon szeret elárulni semmit, másrészt a neten keringő GT5 hírek 90%-a fake... :D Úgyhogy majd meglátjuk! :)
  • pointer4
    nem 600 ?
    Illetve itt egy felni áll annyi poligonból mint gt4ben egy autó.
    Ha jól emléxem, azt írták, hogy egy verda digitalizálása, és a modell elkészítése 2 hét. Ha van annyi felszerelésük hogy egyszerre 4 verdát digizzenek, akkor is regeteg idő.
    Örülhetünk annak a 700-nak.
  • jointboy
    Én sajnos halottam már olyan hírket, hogy ilyen mint granurismo 5 soha nem jelenik meg, és ennek egyre nagyobb a valószínűsége, először így akarták kiadni de rájöttek ,hogy a game még nem áll készen, hiszen tökéletesre akarták csinálni. A játéknak készen kellett volna lennie a ps3 megjelenésekor, többszöri csúszás után mostmár szinte biztos ,hogy ilyen mint gt5 nem lesz, lesz egy alap szoftver csomag gt5 amihez folyamatosan úgy lehet majd letölteni a bővítéseket autókat pályákat fejlesztéseket. egyenlőre így áll a helyzet a SONY szerint.
  • redbull0304
    700 autó volt a GT4-be is... Ezt tuti überelni akarják! :D
  • pointer4
    Nem úgy írták, hogy 700 autó és 100 track?
    Tudtommal ez állt a prologue megjelenésekor az ígéretekben, ami így is gyönyörű és szép nagy szám.

Ja most nézem a listát, sajnos ez tuti fake...
  • redbull0304
    Érdekesnek érdekel a lista... Nem tudom, hogy ez a tervezett-e amiből majd válogatnak, vagy csak egy unatkozó agyszüleménye! :D Ha ennyi lenne benne akkor többet nem játszanék semmivel! :D
  • redbull0304
    1000 tuti lesz benne, ezt ígérték! :D Nem hiszem, hogy "becsapnának"! Viszont én azt tartom valószínűnek, hogy kiveszik belőle a tuningrész, és csak tologatni lehet majd a lóerőt és a súlyt! :/
  • DanielT
    Tömőblogot!!!
  • Petyus_
    1 MILLION CARS CONFIRMED!!!!4
  • DanielT
    Dehogy. Egymillió lesz. A többi pedig később letölthető. :)

Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy kevesebb lesz benne mint a 4-ben. 3-400 ra gondolok és még ezek sem egyedi típusok, hanem szokás szerint egy verzióból 23 évjárat, stb.

Remélem tévedek :)
  • Máté94
    Létezik,hogy a végleges verzióban 10.000 autó legyen benne?:D
  • Ombika
    HAt menni megy vele, de atszabni nemigazan lehet, mert hivatalosan nincs benne a listaban!
  • DanielT
    Na, az lenne ám csak az igazi pofátlanság :D
  • SD456
    Hi!

Én meg azt hittem ha kijön egy újabb akkor meg kell venni :) Kösz!
  • DanielT
    Itthon 99.999999999999999999999999999999999999% hogy az Európai verziót fogod megvenni, de teljesen mindegy melyiket veszed, mert netről azonnal frissíti magát a legújabbra. Támogatja a G35-öt.
  • SD456
    Hi all!

Szeretném megvenni a Gran Turismo 5 Prologue-t. Olvastam, hogy van belőle több verzió is. Na most honnan tudom, hogy amit veszek az a legújabb (North America-ban) kiadott verzió ? Fel van ez tüntetve a dobozán ? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a játék támogatja e a Logitech G25ös kormányt ?

Előre is köszönöm!
  • Ombika
    Ekkora baromsagot irni, mint te JEZUSOM!!!
  • tibitoth
    elkestek az aprilis 1 viccel mivel 6an toltottek fel. sonys gamma, ps familia 1ik legnagyobb huzocime es mindjart pcre fogjak kiadni? :) ez ugyan az mintha a killzone vagy a gow jonne pcre. ki talall ki ieneket? de meg hirerteke sincs a hirnek. semmi konkretumot nemir. "úgy tűnik" "talán" - :D nagy tenyek. konkreten megirtak. :D
  • balla27
    nem kell pc-re a gt sorozat.elég nekik a need for speed is.
  • jointboy
    Dícséretes kollekció, jó látni ,hogy vannak még akik tudják mi a jó, és értékelik azt. az én gyüjteményem kb ugyanígy néz ki, csak a végéről hiányzik a GT5 PROLOGUE, ha kiadták volna az új gt5 full verziót vettem volna ps3-at így addig nem veszek amíg nincs rá full gt5, haragszom a sony-ra amiért még nem adta ki a full gt5-öt, ez hiba volt a sony részéről amikor piacra dobta a ps3-at egyidejüleg ki kellett volna adni a gt5 full verziót, addig amig nem jön ki xbox360-on nyomom de ott az eggyetlen jó autós game a race driver grid. {{{{forza,-race pro,-project gotham racing stb. értékelhetetlen szemét mind.}}}
  • Máté94
  • DanielT
    Hahaha. Álmodozz.
  • Máté94
    PC vs. Konzol 1:0
  • redbull0304
    Gratula! Nekem is csak eredeti GT lemezeim vannak, megtisztelem a Polyphony azzal, hogy megveszem eredetibe! :)
  • DanielT
    Legjobb értesüléseim szerint olyan, hogy Gran Turismo 2000 nem létezik és nem is létezett. Munkacím volt(illetve az E3-on is így állították ki), ami végül Gran Turismo 3 néven jelent meg.

A Polyphony sem tud róla, hogy kiadtak volna ilyen néven bármit :)

Nagy vétel lehetett volna, kár, hogy lekésted :DDD
  • Ombika
    Itt annyiban lesz jobb ,h lehet patchelni, bar remelem nem szoknak ra! :)
  • JGTC
    Szép!!! :) Nemrég én is beújítottam az első 3 részt! Hülye fejemmel anno eladtam a régi Ps-el együtt. Gran Turismo 2000 ami igazából hiányzik nekem... a többi pipálva van. Egyszer láttam itthon h valaki árult olyat, de lekéstem. :(
  • Sippie
    az egy dolog hogy az előző részek bejöttek, azok még nem ps3-ra voltak, láttam a 4-ért egyenesen rajongsz. Értem én hogy a hiba az hiba, nyilván kevés dolog tökéletes, azért is kérdeztem hogy nem te mondtad-e, elképzelhető hogy kevertelek valakivel, mint mondtam nem támadás volt, hanem kérdés. Csak nekem úgy rémlett hogy a prologue egy drága és szar demó, de akkor elnézést a tévedésért.
  • Ombika
    Szoktatok driftelni esetleg?
  • DanielT
    Nézd meg még egyszer a képet és gondold át a kérdést.

Ugyanakkor nem vagyok elvakult, ami hiba az hiba, alább említettem is párat.
  • Sippie
    eddig úgy tűnt mintha nem nagyon lennél elragadtatva az 5.-től. Nem te mondtad hogy a forza 2-3-4 (fogalmam sincs hol tartanak) jobb?
    (no offense, komolyan kérdezem)
  • DanielT
    Mit szeretnél mondani?
  • Sippie
    szeretnéd a következőt? hö?
    ps3-ra?
    hö?!
  • DanielT
    Köszönöm-köszönöm :)
  • Ombika
    Vegre 1 rajongo! :)
  • Norbi7
    gyönyörű gyűjtemény, már annyira várom hogy beleborzongjak amikor beteszem a GT5 lemezt... :)
  • tomi890125
    odabasz! :)
  • DanielT
    Ide is beteszem, gondolom vannak páran akik tudják értékelni.

GT kollekcióm, az összes PAL területen megjelent darab:

Szeretném már a következőt is mellétenni :)