4184
![](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/986752963/9867529631195910342.jpg)
-
Laceee #1304 GT5 Prologue (fizetős demó szerű előzetes)
http://www.gran-turismo.com/en/gt5p/ -
DjSylent #1303 Nah várj akkor ez még nem is kapható?
Vagy akkor mi van?
Manapság nem vagyok benne a konzol világában -
600 autó lesz benne és 96 pálya. És reméljük hogy a 2010. Márciusi megjelenés az Európai, nem a japán. -
DjSylent #1301 Üdv mindenkinek
Nemsokára tervezek egy ps3-at venni és persze egy Gran Turismo 5-őt hozzá.
Bár valahol mintha azt olvastam volna hogy 50 autó van benne ez igaz?
Én annó gt1-el meg kettővel nyomultam de mintha már azokban is több gép lett volna. -
Laceee #1300 Ezzel a válaszoddal csak elismerted, hogy tényleg hagy kivetni valót a GT5P fizikája, azzal, hogy a másik is szar elég gyenge védekezni, viszont a többi szarra nincs ráírva, hogy THE REAL DRIVING SIMULATOR..., nem azt mondom, hogy rossz a GT5P, hanem hogy van mit rajta még csiszolni. -
Egyikről sem tudom mennyire valósághű, mert nem vezettem még se Ferrarit, se Lamborghinit, se semmelyik autót gyakorlatilag, ami ezekben a játékokban van, olyan körülmények közt. Ellenben azt tudom, hogy a Forza 2 vezetési élménye tetszik, a GT5p-é egyelőre kevésbé. Nem azt mondom, hogy nem tetszik, hanem hogy kevésbé élvezetes számomra. Talán egy kormány segítene rajta. -
Szar a fizika... Bezzeg a PGR és Forza páros, na ott jó a fizix.... LOLe??? :D:D:D:D:D -
Nem kizárt, de az most nincs nálam. -
kormánnyal gyerekjáték lenne -
Jó is... azóta rájöttem, hogy az active steeringet teljesen ki kell kapcsolni(közepesen volt), mert nagyon megfogja a seggét és emiatt nem tudtam rendesen kanyarodni.
Nagyon szűkre van ám szabva az idő, ha bronznál jobbat akarsz elérni... századokért küzdök. -
jó a fizika:D -
Mi az,h csokkentett uzemmodban jezusom! :))) Nem vettem eszre,h csokkentve uzemelne, mondjuk LFS,GTL,RBR-hez kepest amigo! :) -
High end PC #1292 Logitec G25 alapvetően PC-és kormányjoystick, PS3-al eléggé "csökkentett üzemmódban" üzemel. -
Jah nekem ilyen gondom nincs, mivel G25-el jatszok! -
Pl az M3-assal az A-3-as Eiger időmérő szakasz egy RÉMÁLOM volt prof beállítással. Egyszerűen nem tudtam bevenni a gyorsabb kanyarokat, csak sodródott a szutyok S-1 gumin. -
És kontrollerrel? Nekem a kormánymozgatás baromira lassúnak tűnik úgy. 50-nel is kisodródik az F430 például, hiába tekerem, csak tolja és tolja az orrát. -
Szigoruan professional mod! -
Milyen fizikai beállítást használtok? Standard vagy professional? Én eddig csak prof.-on próbálkoztam, de vért izzadtam néhol és az F430-as előzgetéses A kategóriás feladatot nem tudtam megcsinálni. Aztán nézegettem a beállításokat és átváltottam standardra, így meglett 1-2 próba után és a többi bronz/ezüst érmemet is villámgyorsan javítottam.
A prof néhol nekem túlzásnak tűnik a kocsi kezelésének nehézségét illetően. -
jointboy #1286 Én nyomnám szivesen de még nincs ps3-am majd ha kint lesz a full gt5 ha megjeleneik eggyáltalán valaha? Granturismo 3-ban voltak durva időeredményeim. -
Köridőket sosem nyomtam, versenyeket viszont ha időm engedi szoktam tolni. Kicsit inger gazdagabb... -
Laceee #1284 én a magyarokra vagyok kiváncsi (nem igazán egyértelmű ki magyar ki nem), amúgy 160. vagyok -
1 nincs erre 2millióm, 2 Nézd meg az online ranglistát... -
NO PC,NO COMMENT!
:D -
Laceee #1281 úgy látom nem, igazán nyomjátok ezt a játékot, megtudom érteni... -
Laceee #1280 milyen időket mentek Ferrari F2007-el Suzuka-ba ? -
Az igen, szépen benéztem akkor! -
Okok! :D -
na akkor nemsokára találkozunk :D -
Aki szokta tolni GT5P online az nyugodtan vegyen fel!
PS3 ID: BTH_Kristof
-
A PS3 hulladék grafikus megoldása és az egész architektúra nehezen kihasználhatósága miatt. -
Reklámszöveg.
GTA4 mégis jobban megy pc-n.
-
Tessék friss pletyó a már emlegetett autó/pálya számokat is érintően:
- Simultaneous worldwide GT5 release March 2010. (12 months - 30 days)
- 600 cars and 96 tracks, some of which are modelled from previous releases.
- Customisable user created tracks
- Multiplayer with voice chat, clan/team support
- Two versions to be released. One full version - more expensive, one cheaper, but able to download and customise what is required. eg Blu Ray/PSN editions?
- Another platform release - one that "has not been uncovered". PSP2 perhaps? -
jointboy #1272 Nem pont a rendszermemóriára gondoltam, sokkal inkább a processzor órajelére és a grafikus processzorra {{http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=28143}}A processzor elméleti maximális teljesítménye 256 gigaflops, azaz milliárd lebegőpontos művelet másodpercenként, ez már-már szuperszámítógépes mércével mérhető. Tervezői szerint a chip önmagában nagyobb teljesítményre képes, mint a Garri Kaszparovot sakkban legyőző Deep Blue számítógép. A Cell végleges változata várhatóan 4,6 GHz-en működik majd, egyes becslések szerint megfelelően optimalizált programkód futtatása esetén nyers számítási teljesítménye négy-öt modern, kétmagos szerverprocesszoréval mérhető össze. -
Laceee #1271 "Gates kimondottan keresi az ilyen embereket a microsoft programozói 70%-a hekker volt"
azért van ennyi biztonsági rés a windowsokban :) -
"még kb 10év addigra talán lesz pc-re olyan erős hardver mint most a PS3-ban van."
Ez csacsiság :D , csak a hardware emulációhoz hihetetlen géptöbblet szükséges. 256 mb ram melyik gépben nincs ma ? :D
A 400MHz-es celeronon még beszaggatott a c-64 emu, pedig az 0.985 MHz :D -
"Gates kimondottan keresi az ilyen embereket a microsoft programozói 70%-a hekker volt"
Urban legend... -
jointboy #1268 Az a helyzet ,hogy még PS2-re sem létezik működő emulátor, pedig nagyon sokan próbáltak már készíteni. A PS3 hardverének paraméterei alpján ha tudnának is készíteni emulátort pc-re ,hogy fusson rajta a PS3-as game még kb 10év addigra talán lesz pc-re olyan erős hardver mint most a PS3-ban van. Ezért ez eggyértelmű kamu!!!!!!!!!!! abszurdum. De ha így van vedd vel a kapcsolatot a SONY-val, vagy Bill Gates-el mind ketten több millió dolláros havi fizetésért foglalkoztatnának, Gates kimondottan keresi az ilyen embereket a microsoft programozói 70%-a hekker volt. -
-
Bizonyíts! -
Én itthon kifejlesztettem egy ps3 emulátort amit csakis a GT5P-re optimalizáltam ezért más játékkal nem is működik,és mivel ügyes vagyok egy mezei 6600GT-n is full grafón megy.Ha érdekel írj.