4184
-
#1344 Közben találtam rá, hogy 2009 karácsony volt a dátum, de nagy valószínűséggel 2010 lesz belőle...:( -
#1343 Még semmi konkrétat! -
#1342 Akkor még semmit nem lehet tudni a kocsikról? Mert google-ban keresgélek, de nem sokmindent találni :S -
#1341 Nem. -
#1340 Közben az is felmerült bennem, hogy lehet nem is jelent még meg :D -
#1339 Nagyon nem ismerem a játékot, pontos leírást nem is találtam, de igaz, hogy ezek az autók vannak a játékban? -
#1338 Miért akarsz egy számítógépet egy játékkonzollal kiváltani és fordítva? A kávéfőzőt használod mosógépnek is otthon?
Mindkettőnek teljesen más a feladata és tökéletesen kiegészítik egymást.
Játékra, zenére, képekre, filmre konzol, netre meg a többire Pc. -
#1337 Persze hogy kell, mivel töltenéd le a játékokat? -
#1336 Sose lesz olyan, mindig kell pc is majd :) -
#1335 Nem.Ha menne PS3-on minden ami egy PC-n akkor már rég PS3-am lenne:)
Ez a Linux-os módszer biztos jó de félek,hogy nem lenne tartós:) -
#1334 Miért? Kevés a hely a szobában? -
#1333 Én arra várok ami soha s valósul meg:
PC+PS3 egybe:D -
Laceee #1332 Énis így vagyok vele, lassan már ott tartunk, hogy gépet kell cserélni az elöregedés miatt. -
Norbi7 #1331 Az biztos hogy mikor eldöntöttem hogy PS3-at veszek 90%-ban a GT sorozat miatt volt. Mivel életem első játékkonzolja a PS1 volt a GT1 társaságában, számomra már ott eldőlt hogy konzolból csak PS-t fogok venni mindig, számomra ez egy elv, mint például a kedvenc söröm esetében. :) Persze ez számomra azért is olyan egyértelmű és egyszerű mert nem vagyok nagy játékos, nem érdekelnek más konzolon lévő játékok, még a PS3 exclusive-ok sem mindegyik, nincs is sok időm játszani. Nehéz a várakozás, de azért ilyenkor eszembe jut és örülök annak hogy vannak még olyan emberek akik mindenkinél hatalmasabb és jobb dolgot akarnak alkotni. Remélem jól választottak amikor úgy döntöttek hogy egy ekkora monumentális játékot alkotnak és ha majd megjelenik, méltó fogadtatásra talál, a bevételek alapján pedig számukra is egyértelmű lesz hogy megérte az időt, pénzt és fáradozást! Mert biztos vagyok benne hogy megéri várni! -
#1330 Féknyom komolyan nem lesz benne?Nem játszottam prologue-gal, de videókon még sehosle láttam.Nekem az azért hiáynzik :S -
#1329 A legszörnyűbb hogy még mindíg nincsen dátum ami engem már nagyon nagyon frusztrál!!
Ezért vettem PS-t lassan 2éve és még mindíg semmi! -
#1328 Nem tudom, én is találtam. -
#1327 Mivel lehet a legegyszerűbben ilyeneket gyártani? -
#1326 -
#1325 Én már nagyon várom, egyik ok amiért inkább a ps3at választottam =) -
Laceee #1324 Aki akarja az megnézheti a Gran Turismo TV-ben a GT5P-n belül sokkal jobb minőségben, meg akit érdekelt a téma az már túlvan rajta :) -
#1323 E3:Gran Turismo 5 -
#1322 hát mivel rég toltam már a gt5-el ezért nem voltam benne biztos van e olyan benne! én mikor a dfp gt kormánnyal játszottam akkor állítgattam valamit és úgy rémlett, hogy van g25 is, de tévedtem akkor
majd hétvégén azért utána járok :P :) -
#1321 Pl en Bmw M3-nal drift, stb.... De kezefeket hogyan tudom atrakni masik gombra? -
#1320 Volt valmai olyasmi asszem, hogy át kell tekereni H váltó módba is. De a háromszög az stimmel emlékeim alapján. Bár ki akarna kuplungolni szekvenciális váltóval :D -
Laceee #1319 Van olyan is amikor rálöknek a szalagkorlátra és akkor te kapod a büntit, olyan is előfordul, hogyha elrontasz egy kanyart és keresztbecsúszva kis sebességel a szalagkorlátnak csapodsz akkor is büntit kapsz, hiába vagy háttal a menetiránynak.
Az nem tetszik a multiban, hogy csak olyan pályára tudsz bejelentkezni ahol vadidegenekkel tudok versenyezni, meg az autók közötti külőnbség is vicc. -
#1318 nekem az nem tetszik, hogy kevés a pálya, és normálisan még mindig nem büntetik a csalásokat -
#1317 1. Nincs G25 alapbol benne, szal amit irt tomi baromsag!
2. Mikor elindotod a jatekot(versenyt), nyomd meg a haromszoget a joyon es lam-lam van kuplung jatekban! :) -
Laceee #1316 Megkell hagyni nem tetszik az online része a játéknak, remélem változtatnak a véglegesen rajta. -
#1315 optionsba állítgass a driving forcevagy controlls vagy milyen menüpontban!!!
a lényeg hogy válaszd ki a g25ös kormánytípust és configold saját ízlésed szerint :) -
Sheepy #1314 Sziasztok! GT 5-höz nem akarja a Logitech G25-ösöm használni a kuplungot. (amúgy minden fasza...) Valaki tudna segíteni, miért van ez?
Köszi előre is! Sipi -
#1313 a 3.-al már én is találkoztam -
Laceee #1312 lol :)
-
#1311 Most bejelentkeztem egy UK accounttal és mindenre azt írja, hogy "There is no viewable content". Anyád.
szerk: Azóta bele tudtam menni és ami az USA accounttal free-nek, vagy 0 dolcsisnak volt írva, az itt már mind fizetős... -
#1310 Akkor leszedhető az összes cucc? Mert emiatt csinálnék accot, amihez egyébként semmi kedvem nincs. -
#1309 Eu-s a lemezed, akkor eu-s acc-al menj fel. :) -
#1308 A Gran Turismo TV adásainak letöltésére van valami mód? Mindenre azt írja miután a kosárba tettem, hogy "There are no items available for your account".
Kissé idegesítő. Az alap adásokat "le tudom szedni" amik gyakorlatilag a vinyón vannak a Prológgal együtt tömörítve és csak kibontja amikor downloadot nyomok.
Best Motoring meg a többi az csúnyán beint, USA account, pénz is van rajta, noha a videók ingyenesek.
-
#1307 Nem ismersz.... .őőőőő...... nem ismersz...... :D -
Laceee #1306 -
DjSylent #1305 Értem
Hát akkor addig ráérek bevásárolni.
G25-ös kormánnyal lehet rendesen játszani vele?