Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
USA-ban 30k a Gt, itthon 40k lesz 😞

de csak ehhez nem vennék g25-t, ahhoz drága, pakolászni kell, stb.

Yoda001
nekem vagy pro, vagy g25 (ami nem olcsó :/)... más egyelõre nemjöhet szóba, GT-nek az árára leszek különösebben kíváncsi

http://9gag.com/gag/5135249

EmThor
megvárom a driving force gt-t aztán az vagy pro, THX

Yoda001
van kormányom, csak elég gagyi (saitek)... toltam már mindenféle szimulátor és arcade játékot is, az tény hogy jobb egy kormánnyal, mint akármi mással 😄 persze pl repzimet nem azzal fogom xD.. na, nemsokára a pénz is összegyûlik driving force pro-ra, thx a választ<#hehe>

EmThor
<#worship>

Csabesz100
Emthor, Yoda001!

Megéri!!!!

Én is a GT5P elõtt vettem kormányt. Addig az F1-et és az NFS PS-et joyal játszottam. Úgy is nagyon bejött, de össze sem lehet hasonlítani a kormánnyal! Nem "darabosan" kanyarodsz, jobban lehet játszanni a gázzal és a fékkel! Elõször furcsa, meg lehet, hogy úgy fogod gondolni fölösleges beruházás volt. De mikor ráérzel nagyon be fog jönni! Szóval én nem bántam meg! (de ezzel szerintem nem vagyok egyedül)
Úgyhogy hajrá, vegyétek a kormányt!

PS3 ID: Csabesz82

EmThor
ezen filózok én is, nekem se hiányzik 25-40k kiadás kormány miatt, de ha megéri... 😉

Yoda001
kösz, egyébként sima joyal mennyire érdemes jobban belevágni a játékba? nemjelent nagy problémát? egy jobb kormánnyal a játékélmény biztos nagyobb, stb, és az AI "erõssége" mikor lesz "jobb"? mert egyelõre ez nagyon gyenge, egyébként tuning télleg nincs, vagy csak énnem találom sehol?<#szomoru1>

Csabesz100
Nem fölöslegesen töltöd le! Szedd le nyugodtan!

PS3 ID: Csabesz82

Yoda001
na, ma megszereztem énis ezt a csodát, hát...hmm 😄 jóez.. drift faja<#eljen> na, és online mûködik? mert fölöslegesen nemakarom letölteni az updatet

JohnnySmith

Zsír F2007, még nincs meg.... és nem is nagyon lesz max GT5 érkezése elõtt valamikor mert nagyon keveset tudok játszani. Elmúlt 1 hétben nem is volt bekapcsolva a PS...munka, asszony stb.
Tegnap mondjuk nem bírtam ki és bekapcsoltam mert F1 lesz a hétvégén és akartam menni a Bahreini pályán.

Blitzrõl jutott eszembe:
Neten volt olyan aki Blitz R34-el jött (nem ovál) pályára... 😄D Hogy is mondjam szegény picit sikertelen volt 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

F2007 megvéve!<#vigyor3> Nagyon tetszik, Fuji-ba nyúztam, de 20perc után olyan fejfájás jön az emberre a hangtól...<#hehe>

Drift-elni csak a Ken Nomura féle Blitz R34-essel tudok,de azzal egész jól, nekem nagyon bejön a Blitz GT-R!
balljuggler
A drift az nekem is bejött kajakra csak hát béna gyereknek anyja veri a ....
szal kaki vagyok benne

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

balljuggler
Ma már elkezdte tölteni ...
ki is mozdult a cumó egy másik fórumon is mendták hogy tölti az csak sokszor ledob....és hogy onnan folytatja a töltést ahol abbahogyta...de hát hol van még karácsony...

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

balljuggler
Én ami fontosabb mentés azt már küldöm is "pendrájvra"
hiszen a technika ördöge néha tartogat meglepit

balljuggler
Én a "C"-t csinálom most és ahol lehetet mindent megmyetrtem vagyis a C-n belül 2 ezüstöm van a többi mind arany-hondaval tolom a cumót belsõnézetbõl persze.
A kérdés az hogy:
Van olyan kupa amit nem enged a C-n belül ......
WHY?????
Please Help!!!

HAF Rigel
nem úgy gondoltam hogy nincs menü , mint a többi konzolos kormánynak . Nem tudsz bill konfigurálni stb stb

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Ombika
Remelem ez a drift mod nem azt jelenti,hogy "lama mod" es csuszkal az auto ossze-vissza es nem realisztikus!?

Tibor
Nyomd meg a verseny indítása után a háromszöget és menni fog kivéve, ha nincs az autóban kuplung.

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

pointer4
Dehogynem támogassa. <#zavart1>
Sõõõt! Olyannyira, hogy a H váltó fokozatai R-6 ig tökéletesen mûködnek, a pillangó váltó akkor mûxik ha átállítod szekvenciálisra. A gombok is megfelelnek a ps kontroller gombjainak. Van a kormányon start/select(középsõ pirosak) négyzet/hájomszög/kör/eX <#hehe>
Csak a tengelykapcsoló nem megy. De gondolom az nem is fog.
item
Üdv urak!

Van valahol a neten olyan oldal ahol meg lehet nézni hogy online stat-ban hányadik helyen állok ?

Amúgy nagyon faca a játék, bár megvannak a bugok, pl kb 15 játék után 1-2x van hálózati hiba ,ja és tegnap volt egy olyan hogy mikor keresi a szervert ott áldogált a " joining race" felirat egy darabig mondom jovan biztos mindjárt bejön, nem jött erre kiléptem a játékból a mentéseket meg csak a fõmenüben végzi ls oda sem engedett vissza! Ja és az addig megnyert lóvé is ugrott ugye <#falbav> kb 60e kicsit sem voltam ideges...

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Nekem is WiFi van és sikerült. Próbálkozni kell, nagyon nehezen akar lejönni. Sokszor megáll a hibával, ne add fel!

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

balljuggler
Hali!
Azzal a problémával fordulok hozzátok , hogy a frissítésem nem akar összejönni online-ra
Se akkor amikor elkezdõdik a játék,se akkor amikor bent vagyok a menüben és ott megyek rá az online ikonra.
Mindig kidob valami hibaüzenetet...
Pedig kiirja hogy kapcsolódik a szerverre-aztán meg kiirja hogy tölti le és ne kapcsoljam ki a gépet...és még a töltés csík sem megy ki!
Wifivel használom a ps-t..ez befolyásolja?nem kéne mert a fifát valamint a legfrissebb update-t (2.20) is ezzel szedtem le..
PLEAS HELP!!

HAF Rigel
Kinek van G25 e , és hogyan játszik vele , mert alapból gt5p nem támogatja mint a többi konzolos kormányt

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

pointer4
Nézd a japánt 😊
cloud.strife
Egyáltalán mikor lesznek GT-TV frissítések?

www.digimomentsvideography.com

bubi07
A "Beyond the Apex" vidót hogyan lehet elõcsalogatni a lemezrõl?

Meg van végre a F2007 :😄😄

Thx. Megpróbálom ott.

JohnnySmith
Jobb lett a fizika, és mivel van külön drift mod ergo az is más élmény..

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Én is gyûlölöm.....
Amúgy meg GT5P multi

Ombika
Amugy jobb lett a fizikaja,mint GT4-nek? Drift szempontjabol megkozelitve kerdeznem esetleg aki szereti ezt a mufajt?! 😊

Professional versenyekre menj, PP650 Suzuka,Fuji,Daytona, ott kulturált versenyek szoktak lenni és bûntet rendesen

Nyomtam ma pár online futamot...Nem szar hanem egyszerüen használhatatlan. Ha nem oldják meg valami büntetõ rendszerrel a lökdösõdést akkor akár ki is hagyhatják a fullból. Ezt ellensúlyozná a friendly futam ami ugye meg nincs.

Ombika
Ez meg csak P jelzesu verzio,majd talan a fullba! 😊)

pointer4
Hááát, ez 60 autóból 4 BMW.
Akkor 700 ból.... 46,6 BMW is elfér ha statisztikailag nézzük 😊
Azért 700 autonak a belsejét megcsinálni, a hangját, a viselkedését.....A külsõrõl nem is beszélve, meg a tuningelemekrõl....
Elég lesz egyáltalán 1db 50GB is Bluray? 😊
Ja igen, egérrel nem engedi a játék, de nem lehet valahogy körbenézni vezetés közben? Mert le van modellezve az egész auto. A pedálok, a lábam, a váltóbox. De olyan szerény a bal-jobb-hátra.
Ombika
Thx,M3 erdekelt,remelem fullosba regebbi is benne lesz! 😊

pointer4
BMW 135i Coupe ‘07
BMW 135tii ‘08
BMW M3 Coupe ‘07
BMW Z4 ‘03
pointer4
Mindennel fog menni, de a Burnout Paradise-t 15 perc múlva JoyPad-al fogod játszani.
GT 5 Prologue verseny lesz április 4-5-én (déltõl) a Saturn Duna Plazában. Kényelmes játékszigeteken, értékes nyereményekért...
Ombika
GT5P-ben milyen bmw-k vannak benne?

Sipee
Örök hálám!!<#worship><#worship><#worship>csak én azért nem találtam mert a demoknal néztem

Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:

EmThor
kis naív vagyok, itthon 40k lesz a gt, ennyi erõvel már egy g25..

EmThor
no, hát megnéztem a LOGITECH DRIVING FORCE GT-t, ami 150$ kinn, a driving force pro 130$, szóval nagy árkülönbségre nem számítok, remélem ahogy a pro-t is, a gt-t is fogja támogatni a dirt, f1, paradise a ps3-on! annyival meg jobb szóval, $-ban 5 ropival több azaz itthon olyan 30.000 körül kell lennie... de mikor?! 😄

JGTC
amcsi store-on fent van, nemrég szedtem le onnan

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

pointer4
Ne viccöljél velem. Most néztem meg csak miattad ottvan 😄
PSN ben Games fül - Downloadabelabla Games 😊 - Racing Games - És ott az 5 bõl a 4. a Gran Turismo HD Concept 1.2
Free és 632mb
Csüsz 😄
EmThor
és 20k körüli összeget spórolok 😊 THX

Al Age
Mindent elmondtak a többiek, egy dolgot nem:
Játék közben lehet állítani bizonyos dolgokat a Driving Force GT "tárcsájával", ami ugye nincs a DFP-n. Ugyanakkor az ehhez szükséges gombokat be lehet állítani például kontrollerre is, úgyhogy talán nem lesz annyira kényelmes, mint a DFGT, de összességében funkcionalitásban nem fogsz hiányt szenvedni azért, mert a Pro-t veszed.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Sipee
singapore,japan,usa,uk store-ban néztem egyikben sincs semmiféle gt demó<#sir>akor errõl már letehetek?<#sir>

Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:

EmThor
köszi, Pointernek is!!

nem vagyok nagy autós, de ennyiért ez nekem úgy tûnik megéri! usb zsír! jaja, persze motorok kell a powa... hát 3 méterrõl nézem a tévét :\

😄 jó tudom, csak nincs a szoba közepén asztal, átalakított versenyülés, max elrakom addig szekrénymögé 😊

KÖSZI!! Peace