4184
-
#1464 PSP-s GT-vel már kicsit leamortizáltam a gépet :S
gombok nem bírják
és nincs karrier meg tuning se :( -
#1463 :DXD nekem is ilyen kell -
#1462 Haromszoget nyomod rajt utan es maris el a kuplung H valtoval! -
#1461 Jah, asszem. -
tom235 #1460 Lehet láma kérdés, de faq híján megkérdezem: Logitech g25 kompatiblilis e teljes mértékben a játékkal (jelenleg prolouge)? Kuplungot és a H váltót be lehet állítani? -
RYO21 #1459 LOL lesznek benne! -
Akey #1458 Most megnéztem és a GT3-ban is csak 20 helyszín volt. Viszont a Forza 3-ban is csak 19 van. Még mindíg a GT az ász. A 40 terep (rallyt levonva) nekem is bejönne. -
#1457 Azóta eltelt pár év és már a GT4 -hez szokva azért vannak elvárásaim...
40 totálisan kölönböző tereppel lennék elégedett. -
Akey #1456 A GT2-ben is kereken 20 pálya volt (és annak 50 variációja) és hogy el voltunk vele. Majd lesznek DLC-k és a GT6-ra meglesz a 200 helyszín is. -
#1455 20 különböző pályával illetve azok vonalvezetéseivel felgyújtanám magam. Rallyval+valós pályákkal+GT hagyományos pályákkal együtt 20? Remélem nem így lesz... -
Akey #1454 Layout = pálya? Nem! 70 vonalvezetés. Ha csak 3-4 verziója lesz egy pályának, akkor már meg is van a 70 vv. Nürburgringből és Le Mansból alapból van 5-5 vonalvezetés. De remélem neked van igazad, akkor fizetek egy sört. ;) -
#1453 20 kölönböző környezet/ország van, nem pálya. A fordításból nem derül ki. Pálya 70+ lesz.
A Nascarról meg csak annyit ír, hogy nem lesz benne nyilván az összes versenyző, pálya, csapat stb.
-
Akey #1452 1. When asked about the number of tracks, Yamauchi reiterates the mysterious “20 different environments” and “around 70 different layouts”.
2. The entire NASCAR roster of tracks, teams, and drivers will not be in the game. -
#1451 Nincs szmájli. Továbbá nézd meg melyik kommentedre írtam. -
Akey #1450 Egy szmájlit nyomhatnál utána, mert még meg találok sértődni. :D link -
#1449 Most hagyjuk abba a hülyeséget, köszönöm. -
#1448 100 pályáról volt szó tudtommal. -
Akey #1447 Ja és a 20 pálya. Ennél még a NASCAR-ban is több van. Csak nehogy az legyen, mint a Forza 3 V8 Supercars licencével. Autó van, pálya nincs. -
Akey #1446 GT5-ben is lesz visszatekerés. -
amdrula #1445 http://en.wikipedia.org/wiki/Gran_Turismo_5_Prologue -
Akey #1444 Fel tudna valaki engem világosítani arról, hogy milyen GT5P verziók jöttek ki eddig és mikben térnek el egymástól? -
#1443 köszi a választ -
#1442 tudja:| -
#1441 sziasztok!a g25 kormány az tudja a kuplungot,meg a h váltót? -
#1440 sajnos.a legjobb pálya -
#1439 nem néz ki kamunak -
#1438 Áh! Ez valami spéci bemutatásra csinált verzió, tömegeknek nem elérhető sajnos. -
#1437 erről mit gondolsz?
-
#1436 http://www.youtube.com/watch?v=4suUwTrVfcs&feature=PlayList&p=25AA48F2D32CDC15&playnext=1&playnext_from=PL&index=7 -
#1435 Keress! :) -
#1434 keresek 1 videót neked
-
#1433 Nincs benne és kizárt, hogy abból láttál sok videót. -
#1432 sziasztok!sok videót láttam már,hogy a gt 5 prologue-ban benne van a nürburgring.benne van?mert én nem találom.(nekem a japán verzió van) -
#1431 azért ha már van törés, igenis hasson ki a jármű tulajdonságaira. -
#1430 Inkább a pufit mert az eleve olcsóbb lesz!:P -
#1429 Karácsonyra :D
-
#1428 Tudja valaki,hogy a GT5P-ban a "Dealership"-nél miért van egy pár Event zárolva???Hogy lehet őket megnyitni? -
#1427 Még jó, hogy az lenne a lényeg, hogy sérülés nélkül kellene körbejutni a pályán. :) Ez arra tökéletes lesz, hogy aki marha vérpistike, annak lenullázódjon az autója, és megálljon :D -
norbi09 #1426 Olvasgattam az autótörésre érkezett reakciókat, hát nemtudom mit vártatok néhányan ez flatout, crashday meg grid meg még mittudoménmi. Itt nem a törésen van a hangsúly hanem a köridőkön, és sérülést csak a test test elleni küzdelmekben lehet szerezni, vagy hasonló városi pályákon ha falnak löknek, de akkor sem frontálisan a falnak. Ha a törésmodell a szempont nézzetek más játékot, én már ennyi töréssel is bőven elégedett vagyok csak a többi legyen olyan amilyet várok. -
#1425 én ettől sajna nem ájultam el. Kicsit mintha lepattanna a falról, az a motorháztető meg ahogy végig áll... hát érdekes :S