Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Az egyik felül van a másik meg sötétebb a logo 😊
pointer4
Elõbb is írhattad volna ezt al inket, akkor nem is fáradozok 😄
Ottvan igazából minden, sõt még sokkal több is ugyi. Copy/paste nem játszik, nemszabad, mindenki olvassa 😄
itt
EmThor
fedezd fel a különbséget 😊

pointer4
na beleolvaok, addig pihi 😊
pointer4
Elsõ kép:
"Set" "A,B,C" - gondolom ezt nem kell magyarázni, ez 3 elmenthetõ beállításprofil az autónknak.
"Power (HP)" - Lóerõ/teljesítmény - ez ugye jó ha van, csak tudjuk az úton tartani, az alul szereplõ "Perfomance Points" határokba így férhetünk bele, bizonyos versenyek nem engednek túl erõs géppel indulni.
"Weight" - gépjármû súlya, ezzel is variálhatunk, ha a "Perfomance Points" értékein belül akarunk maradni / melyik a jobb? nagyobb teljesítményû/nehezebb auto, vagy könnyebb/gyengébb motorral? kanyarban? egyenesben?
"Tyres" - Gumik, a kézikönyv szerint 9 féle , a legalsó a legnagyobb tapadású / nem vettem észre, hogy kopna vagy koszolódna...
"Aerodynamics" - (légellenállás) elõre-hátra, amikor változtatjuk a jobb oldalon a Top Speed-en látszik hogy mit csinálunk, kisebb leszorító erõ: kisebb tapadás nagyobb végsebesség , ez is beleszól a "Perfomance Points"-ba
"Ride Height" - gépjármû hasmagassága - stabilitásba, kanyarodásnál érezhetõ a szerepe, pl f40-nél, ha alacsonyabb a súlyponnt is alacsonyabb, stabilabb nagy ívû kanyarnál, de pl kis ívnél nem "billen" az auto nem kanyarodik annyira./ ide még kiegészítést várok mindenképpen
GT4 tuning leírás, de használható itt is.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

pointer4
No akkor kérek minden vállalkozóz szellemû illetõt hogy kezdjünk bele kimazsolázni mi mit is jelent, és ha állítunk akor milyen jelenségre lehetünk figyelmesek.

MIndjárt leírom szövegesen, aztán copy paste, és mindneki füzze hozzá a tudásást/tapasztalatát.
Örülnék ha csak építõ jellegû kritika menne, nem anyázás, hogy te ezt nem jól tudod milyen hüje vagy....
pointer4
Hogy lenne benne, ez egy autoszim, nem repcsi.
(Tupolev backfire) 😛 😄
Nekem is tegnap jutott eszembe, kicsit hiányzik azért. 😊

JGTC
Csak tegnap vettem észre, hogy nincs benne backfire... De godolom teljes játékból nem hagyják ki.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

cloud.strife
Simán joy-al MT-el. 😊

www.digimomentsvideography.com

HAF Rigel
Akkor már csak egy jó beállitást mondanátok a Ford Gt hez , mert nekem nagyon megy ki a fara , igy nem lehet jól vezetni .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Kösz srácok müxik a kuplung. 😊
pointer4
A háromszöggel kapcsolod ki/be a kuplung használatot, és mûxik is.
HAF Rigel
De a kuplung pedál nem megy ? vagy igen majd kiprobálom

pointer4
No igen, nálunk is olyan ocsó lenne, de nem mi dobtuk a nukeot 1945-ben....
EmThor

ja nem ide akartam irni 😊 bocsanat

PS3 ID: iib

wow. siren brutal. alig varom.

pointer4
Megy a kuplung, H állása a váltónak, és a háromszög (felsõ kerek) gomb.
HAF Rigel
én nem tudtam beállitani a kuplungot , mert a G25 nincs külön menüje mint a konzolos kormányoknak . Viszont a váltó kar a pillangó és a szekvenciális is munküdik rendesen .

EmThor
te mivel tolod kormánnyal?

grat! <#eljen>

cloud.strife
High Speed Ring reverse. Mine's BNR34 Skyline GT-R. Tegnapelõtt még elsõ voltam... 😊

JohnnySmith
De legalább van és használható! 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

de qva ronda az a piros tekerõ

EmThor
köszi Johan!

apropó faja a time trial online rendszer, lehet küzdeni az elsõ helyért 😊
kontrollerrel, mitsubishi-vel voltam kb 59-et speedway-en.

JohnnySmith
Driving Force PRO-m van GT4 óta.... nem fogsz csalódni benne. GT5 alatt kifogástalan.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

EmThor
online résszel kapcsolatban:

régen úgy volt, hogy 12 játékos + 4 gép asszem.

szal online mind a 16 játékos igazi ember? 😊 thx

EmThor
na majd ha kiprobaltad utana megkerlek valaszolj a privire 😊 thx

fsgh
sohase volt még kormányom😄Dd sok tapasztalatom nincs...Meg addig nem is tudom kiprobálni normálisan míg valami helyet nem találok neki...:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

EmThor
nagy gratula várjuk a tapasztalatokat :]

Én a 600pp-s versenyeken BMW M3-sal megyek, de fõleg Suzukában. nekem bejön nagyon.

Hali!

Használja a game a G25 kuplungját?
fsgh
Ma hoztam haza a Driving force pro-t😊

elhelyezéssel még gondok vannak:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

EmThor
új driving force gt, itthon májustól, 40.000 körül.
egymotoros rezgés, javított pedálok (pro-nál voltak meghibásodások, de g25 alapú lett), kormány mögött nem tom van-e gomb, gumi borítás, 1"-al nagyobb így akkora lett mint a g25, szekvenciális váltó maradt, gáz és fék pedál van csak.

na most 55-ért már g25-öt kapni... passz. meglássuk <#eljen>

JGTC
Srácok, ki mivel szokott menni a 600pp-s High Speed Ring versenyen, normál irányba? Én Integrával szoktam, és az esetek többségében vagy lenyomnak egyenesben, vagy elõl végzek. Melyikbe autóba érdemes beruházni amelyik hasonló méretû, nem akarok jóval nagyobb autót...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

EmThor
az a nagy baj, h drága a g25, 50+ 😞

HAF Rigel
Megoszthatnánk beállitásokat egymás között , PL a GT beállitásodra én is kiváncsi lennék .

pointer4
No ezt fejtse ki részletesen kollega 😄 Kérem mondjon konkrétumot 😄
Én imádom a FordGT-t csúszik igaz, de azé van kormány, és nem sínen megy , minden versenyt amit lehetett azzal oldottam meg 😊
Ombika
Az ugyebár teljesen egyértelmû, hogy amíg a Sony saját konzollal rendelkezik a piacon, addig a Gran Turismo nem fog megjelenni más logóval ellátott gépre, de vajon mi a helyzet a PC-vel?

A Gran Turismo sorozat atyja, Kazunori Yamauchi nemrégiben egy osztrák lapnak adott interjút, amelyben arról beszélt, hogy nem elképzelhetetlen, hogy a sorozat bepróbálkozik a PC-vel - igaz, nem világszinten.

"Az nagyon-nagyon valószínûtlen, hogy a Gran Turismo ki fog jönni egy másik konzolra, de PC-re talán megjelenhet. Konkrétan Kínára gondolok" - mondta Yamauchi a derStandard.at-nek.

A kínai PC-s piac elsõ sorban azért jöhet szóba a Sony és a Polyphony Digital számára, mert ott egyelõre még nem kapható a PlayStation 3, így lehet, hogy az ötödik részt egy PC-s port formájában fogják megjelentetni az ázsiai országban. Az azonban már más kérdés, hogy vajon megéri-e a plusz erõfeszítés a köztudottan komoly mértékû kalózkodás ismeretében...

Az interjúban egyébként szó esett arról is, hogy az ötödik rész fejlesztése már több, mint négy éve folyik, egy 150 fõs csapattal, a játék pedig eddig ötvenszer (!) annyiba került, mint a tíz éve megjelent elsõ rész.

Yamauchi hozzátette azt is, hogy nagy álma, hogy egyszer elszakadjon egy kicsit az autós sorozattól, és egy "GT-hez hasonlóan magas minõségû" RPG-t készítsen, ám szerinte erre a közeljövõben nem igen lesz lehetõsége.

cloud.strife
Be kell loni a kerékdolésszoget a GT LM-be és simán aláz mindent.

item
Megvan az A,B,C Event <#vigyor0> Nálam a Z06 Tuned a legjobb kocsi, ezzel minden kis ficsurt szét lehet szivatni! <#nyes> A Forg GT LM vezethetetlen szar, csúszkál össze vissza. A Z06 tuned-es ott van a szeren.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

hogy le7 megnezni a Beyond the Apex ? vegig kell vinni a S versenyeket hozza?

cloud.strife
Meg hát.

Ha frissítem a játékot akkor a mentéseim azok meg maradnak ugye?
cloud.strife
Na, megvan az F1, igaz még csak 2-3 versenyt mentem vele, de egyenlõre irányíthatatlan xarnak tûnik. minden elektronika ki és bekapcsal is próbáltam. Mindegy csak meg kell szokni valszeg.

Most nekikezdek, ha már minden arany, akkor megveszem az összes kocsit!!! 😊

fsgh
én holnap megyek venni😄

EmThor
megvan a game, elsõ gt játékom, beleszerettem 😊

kormááááányt akarok