Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor ez nem neked való játék.
Használd a google-t, ha már ilyen csirke megoldás kell neked.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Lambo fan
mert csak néha pár percre lenne idõm beülni egy F40-be pl és szimulálni kb milyen lehet vezetni. Nem tudok jelenlegi vizsgaidõszakom alatt egy-két délutánt rászánni , hogy végigvigyem, és türelmetlen vagyok 😊

Akkor miért akarsz vele játszani? Pont a kocsik megszerzése a jó a versenyek által.

Lambo fan
nincs véletlenül valakinek GranTurismo5Prolouge mentése? Nincs idõm végigtolni😞

Számomra elég nagy baj, hogy nem kérdezi meg a program, hogy tegye-e fel a ranglistára. Minden olyat felrak, ami nem piros betûs lesz. Néha becsúszhat "nem tisztességes" kör és azt is menti.

Ezen a pályán szépen lehet falon menni - sajnos.

A mi meccsünkön nem lehet falazni. Csak olyan idõ kerülhet fel a versenybe, amin nincs ilyen. Sajnos a program ezeket engedi, mi nem. CSAK TISZTA KÖR lehet!

Szabályban:
"Ami TILOS: Standard fizika használata, falazás, levágás, és a hasonló, elõnyhöz juttató trükkök. Ezek nagyrészét a játék érvénytelen körnek minõsíti, ezekkel nevezni NEM LEHET. Bizonyos esetekben, a program hibájából adódóan elõfordulnak büntetésmentes falazások-koccanások, az ezekkel elért idõk szintén ÉRVÉNYTELENEK, attól függetlenül, hogy az online ranglistára esetleg fölkerülnek."

cloud.strife
Figyi, most mentem pár kört és 13. vagyok a kiírt versenyen, a 10. helyezett nemtomhogyhíjják, akkorát falaz az 1-es kanyarba, hogy öröm nézni, most akkor lehet falazni, vagy nem lehet?

www.digimomentsvideography.com

Mindkettõtöknek igaza van!
És pontosítanám a hsz-m: amit írtam az "utcai" gumikra vonatkozik, a slickek egész faszák, csak gyorsan fogynak.
És, hogy nem levegõbõl szedem ezt a véleményt, azt a levezetett 18357 km (LFS), alátámszthatja.

Csak ennyi, téma részemrõl lezárva.
Peace
Ombika
Nem a tapadas van elbaxva,hanem az ,h gyorsan kopik pl driftnel a gumi,amugy sima versenyen,ha jolvan belove egesz jo!! Tobbi fizika kifogastalan,de ahhoz kepest,h paran fejlesztik azt a jatekot igen komoly eredemenyt ertek el! Egyik best buy szimulator!! Pc-n az a legjobb szerintem, ps3-on meg gt!! De mind2 mas .....

pointer4
Hát nemtom, ha lehetne menni azon a pályán élõben azzal az autóval, és összehasonlíthatnám, akkor tudnám valósan bírálni a LFS-t. Addig csak azt tudom mondani, hogy a legtöbb valósnak tûnõ "út" információt a vezetõnek visszaküldõ játék címe az õvé. Viszont az nem tetszik , hogy az autó olyan 45kg-os, és ökörködés közben zavaró lehet hogy 3-4 méter magasba felrepül a verda. Báár, komoly versenyzés közben ez még sosem fordult elõ. A GT meg még nincs kész 😄
Cimbora, látom nem olvastad el rendesen a hsz-m, én nem a GT-hez hasonlítgatom az lfs-t. Ne értsd félre, nem a GT-t védem.
Az lfs-ben el van cseszve a gumik tapadása, ennyi, a GT-ben is vannak hibák bõven.
Ha ilyen gumikkal kéne közlekedni az utakon már sokan otthagynák volna a vasat valamelyik kanyarban.
Ombika
Nagyot tevedsz ,de nagyon!Olyan mondja aki melette GT fun azaz en!!!

Lezárult az elsõ futam a GT5P köridõ versenyében. Az új kiírás és az eredmények itt megnézhetõek. Nagyon jó látni a világranglistán a sok magyar zászlót! Csatlakozzatok, ha van kedvetek!

A mostani futam elsõ helyezettje, a ranglista harmadik helyén van!

Na mindegy ne menjünk bele, nem ide tartozik.
Nyomtam vele nem keveset, és mai napig is játszok vele.
Jó, igazából egy nagy baj van vele az pedig a gumik oldal írányú tapadása, na az halál szar.
Az lsf egy szimulátor mégpedig a legjobb. Ezt gt fanként mondom...
A 140 160 lovas kocsi nem forog ki lsfbe 4esbe nemtudom ezt honnan veszed... kicst nyomjad még vele aztán....
Mennyé' má' ezzel a "Live for speed"-es dumával, az szimulátor, hogy ha egy 140-160 lóerõs autó 4.-ben gázadásra elforgatja a hátulját?
Egy igazi autónál még 2-ben is legtöbbször meg kell rugni a kuplungot.
Nagyon jópofa játék az LFS, de nem szimulátor, az sem.

Üdv.
pointer4
Aha
Vezetés közben H állásra tekered a váltót, vagy már ott van.
Majd megnyomod a 4 kerek gomb közül a felsõt. Ott a váltó elõtt. Ami a 3szög gomb-ként mûködik, ha egy ps joyhoz hasonlítjuk. Fekete.
Ha így se megy akkor a hiba a felhasználóban van. <#boxer>
pointer4
Jaaaaa, Nordschleifenek örülnék 😄 nyamm nyamm 😄
22km... 😄
bubi07
Új pályáknak örülnénk.

EmThor
dicsak

Lambo fan
ne haragudj de kifejtenéd ezt részletesebben? Nem igazán értem 😞

egyszerûen kuplungolás nélkül is be lehet tenni egyik sebességbõl a másikba, és ez zavar. A G25-nél a váltókar feletti tekergetõs iránykapcsoló az a jobb oldali állásban van, vagyis rendes sebességváltóként üzemel a váltó.

Srácok nem vagyok otthon egy ideje a játékok körül a gt4-et nagyon szerettem ez az 5.-ik rész már megjelent?

powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

pointer4
Vezetés közben H állása a váltónak, és a háromszög (felsõ kerek) gomb.
Lambo fan
sziasztok!
Logitech G25-el van aki játssza ezt a játékot? Hogy lehet beállitani hogy kuplungolni kelljen váltásnál? A játékba még csak a G25 kormányt se lehet választani beállitott kormánynak 😞
köszi
Ádám

A Logitech magyar oldalán már fent van a Driving Force™ GT kormány,nem tudtok valami infót, hogy mikortól,és hol lehet megvenni?
tarti19
kicsit üt azért😊 bár tényleg ha csak egy szeletkéje a gt5-nek a a proluge akkor mi lesz itt majd uhhh😊 várjuk, ltom mindekinek kormánya van szal értem ezket az idõeredményeket😊

pointer4
Meg is vehetõ, le is tölthetõ.
Ps3 -ra íródott játékok közül, az egyetlen amit szimulátornak mernék nevezni, ha egyáltalán a megjelenés elõtt használhatjuk ezt a szót hogy "íródott".
Lambo fan
ugye már elérhetõ PS3-ra a GT5 Prolouge? Szerintetek ez a legjobb fizikájú autós szimulátor per pillanat a PS3-ra?

Elindult az elsõ, automatizált GT5P köridõ verseny.
Szabályok és kiírás ezen a címen!

Én másfél hónapja ma láttam újra a GT5p lemezemet, mert a barátnõm takarítás közben véletlen megnyomta az eject gombot. Nagyon ott van ez Cimbik.
Jaja, a lényeg hogy szerintem a GT5 és a Grid összehasonlításának nincs értelme, hiszen a két játék még csak köszönõ viszonyban sincs egymással. A Grid abban a kategóriában amit képvisel jó! A GT5 pedig a saját kategóriájában a No.1

Istencsászár
Egyenlõre az egyik legjobb árkéd gém ( a demo alapján ), nemkell töle többet várni, abban jó de nagyon... más mint egy PGR4, de ugyan olyan jó, és online vadállat.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Forrest Gump
Egyetértek!
cloud.strife
Hát a Grid-et kipróbálva csak egyet tudok mondani..... szánalmas...

HAF Rigel
Szánalom amit csináltok de tényleg , nem lehet egy moderátort ide kérni egy kicsit takaritani ? Mi köze volt az utólsó 20-30 hozzászolásnak a GT5 höz semmi, 2-3 ovis jött beleronditani a homokozóba. Akinek a Grid tetszik az huzzon a grid homokozoba , akinek a Gt5 az meg itt homokozzon. Békében nem egymást dobálva a sáros galacsinokkal . Kb ennyi rólatok a véleményem .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Istencsászár
Engem sose izgat egy játékban az autó mennyisége, nekem megvan az a 2-3 autó amivel szoktam menni, a többibõl csak kényszerbõl megyek hogy ha a karrier mód megkívánja, persze ez énvagyok😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ombika
NEmcsak arra celzok,hogy sok auto van benne! Hanem mind tuningolhato,ugy is viselkedik utana az auto. Mindnek meglehet valtoztatni a beallitasait ami kihatasssal van az auto fizikajara stb.... MEg 1 ilyen nincs es nem is lesz 1 darbig! Raadasul minden autonak felvettek hangjat kulon es tuningolt verzionak is,nemtudom lattal e mar videot errol? Neten keress ra,szal elegge osszetett jatek... <#eljen><#worship>

Istencsászár
Vitatkoznék, de valóban nincs ennyi autót felvonultató játék. A GT az 5. résszel juttott el oda hogy van belsõ nézet, ami nálam nagyon nagyon jó pont, de egy WTCC, GTR játékkal verseny érzetben nem veszi fel a versenyt, persze azok egy verseny szériára összpontosítanak, ez meg nem. A GT egy jó kis autókázós játék, hibákkal ahogy minden játék, és kihagyott ziccerekkel... de reméljük a legjobbakat 2009ben kiderül.

Ritkán járok erre, valószínüleg az ilyen "Maszka" nevû illetõk miatt. Komolyan mondom, ez a srác valami komoly betegségben szenvedhet. Miért kell mindig cinkelni valamit??? Szánalmas...
Ombika
Igen mai napig nincs Gt szeru jatek vazze ,lolllll no comment!! Legyszives ne szemeteljetek tovabb a topicot,menjetek xbox360 vagy tudja a t...m melyik topicba cak ne IDE!!!!!!!!!!!Ha nem tetszik,akkor ne irj....... <#banplz><#lama><#falbav><#csodalk>

Istencsászár
A Forza2be az gyönyörû lehet😄😄

MaSzKa
ja mellesleg ha jól tudom az ajándék carpackba a Forza 2-hõz jár gyönyörû E30-as BMW is 😛

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
mondom grafikailag csoda szép

de idõvel pc utol fogja érni

az LFS is honnan indul és szerintem szép lett

kér hogy nincsenek bent igazi autók csak 1 BMW

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ombika
Egyetertek!! MEg az NFS-hez!! <#taps><#eljen><#eplus2>

EmThor
mennyé vissza a boxodhoz, viszlát

Attila8805
Nekem se azért kell törés egy autóversenyes játékba hogy a kocsim tropa legyen arra ott a Burnout hanem ha egy ellenfél hátulját megpöckölöm és neki megy a falnak ne jöjjön már vissza a versenybe karcolások nélkül könyörgöm.
Mert vannak olyan versenyek ugyebár ahol nem tiltott a kontakt.
Azthiszem Nascarba is engedélyeznek egy keveset.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Eggyet értek talán majd a GT6 ban lesz törés de ez pusztán találgatás részemrõl.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Istencsászár
De nemérted a lényegét, egy versenyen multiba nagy móka szokott lenne hogy én neked megyek vagy kanyarba egymás mellett megyünk és összeérünk akkor legyen annak hatása és következménye... próbáld csak ki a Girdet és meglátod😊 hiába nem törésre megy az ember, ah nincs az gagyi elavult, olyan mint a grafika, a mai technikákkal mindnt meglehet csinálni, akkor legyen is megcsinálva.

cloud.strife
Nekem pl. qrvára nem kell a törés, mivel rohadtul nem az szokott érdekelni, hogy mennyire lehet szarrá törni az autót, hanem az, (mint az életben is) hogy mennyire lehet precizen, törés nélkül autóversenyezni, körrekordokat menni, taktikusan elõzni, stb... Nekem ez miatt No.1 a GT sorozat, a kezdetetktõl a mai napig (100%-os az összes nálam, kérdezz bátran😊