4184
  • Nathan66
    Most viszem a prologue-t. Lenyűgöző játék, nagyon élvezetes, odatapaszt a tv elé! Egy-két olyan hiba azér van benne, hogy japanese versenyen kell menni, azthiszem B Class az events-ben és R35tel nem mehetsz, Lexus IS-f el szintén nem. Na most ez eddig ok, ugye ez a két autó nem a lassúságáról híres. Nézem, lehet menni Evo-kkal, R34-el, a két Subaru-val, meg még pár gyengébb Japán autóval. Mondom, jolvan veszek egy evo X et és rajthoz álllok. Ez, az utolérös verseny fajta.. Nézem az 1. egy Honda NSX... ergo, akkor mér nem lehet az r35-tel meg lexus-al menni? Ez az agyamra ment...
  • tordi
    utána van olvasva
  • MikX
    "és mellette lesz 800 előző generációs gép"

Igen, mert eddíg mindíg így volt, a fizika semmit sem fejlődött az első rész óta, csak grafikailag javítgattak

Nemtom mit kell lovagolni, eddíg is így volt, nem mindegyik autót modellezték pontosan, de attól mégis jó lett a fizika, legalábbis soha nem panaszkodtam rá.
  • Ombika
    Akkor olvass utana milyen valtozasok lesznek aztan johetsz kotoszkodni! :)
  • pointer4
    Akármi lesz benne, megveszik a neve miatt. Emiatt kár aggódnod, meglesz nekik az üzlet :D
  • tordi
    Az, hogy az 1000 autóból 200-nak lesz cockpit nézete, és mellette lesz 800 előző generációs gép, nem hinném, hogy nagyot lódítana az érdeklődésen
  • Ombika
    Csokken az erdeklodes, loool nezd meg a mostani videokat es bejenletesekt , hogy miket fog tartlamazni. Nem hinnem, inkabb megjobban rakattantak emberek! :D
  • MikX
    Ígylegyen, GT-re tudok várni... ha nagyon muszáj :D
  • JGTC
    Kívánom, hogy úgy legyen! De ez is már hanyadik???
  • Seth
    Már megvan a megjelenés napja, 2010.11.02
  • JGTC
    Szerintem meg csipkedhetnék magukat, mert most már ott tartunk, hogy csökken az érdeklődés, és leginkább csak a kemény mag ronyózik azon, hogy mikor jön ki a játék. A nem sokkal szarabb graffal rendelkező játékokat, meg öntik a népre (neveket szándékosan nem írok)... szal nem tom mi tart 7évbe egy nyomorult játékon. Ha meg annyira bonyolult és időigényes a kidolgozás, akkor miért nem dolgoznak többen a fejlesztésen, sztem nagy kasza volt a többi rész így elbírnák.
  • Ombika
    Jobb, mint a semmi!
  • pointer4
    Akkor végképp jobban járnak, ha nem alapoznak a gt4re.
  • Ombika
    Fizikarol van szo nem poligonrol!
  • pointer4
    Igen, de ahogy állították, gt4ben annyi poligonból állt egy verda, mint gt5ben egy motorháztető. Lehet maga a jármű "scannelése" is új, és más színvonalú, ergo kezdhették újból az összeset.
  • Ombika
    De ugye mar eleve volt alapjuk hisz rengeteg autot fejlesztettek 4-ik reszbe is!
  • pointer4
    Valószínű az a különbség, hogy azok valóságban is mért adatok alapján beállított korrekt értékek. Ezért tart egy autót 3 hónapig lemodellezni. A többi gondolom nem esett át ekkora mustrán, csak a megadott technikai adatok alapján lőtték be a többi verdához képest.
  • Tomsteel
    Reméljük, hogy nem így lesz !
  • tordi
    Csak 200 autóban lesz "cockpiT" nézet, és a fizika is jobb lesz ezeknél mint a többi 800-ban, én ezt olvastam, és ha ez tényleg igaz akkor nálam felejtős ez a játék, nevetséges öszvér megoldások. Mi az, hogy jó fizikájú meg kevésbé jó fizikájú autók?
  • Tomsteel
    Későbbiekben biztos fogják pótolgatni patch formájában.
  • Tikal #1644
    interior... nem egyenlő cockpit...
  • tordi
    Basszus, most olvasom külföldi oldalakon, hogy csak 200 autónak lesz belső nézete
  • Ombika
    Mar kiontott! :)
  • cloud.strife
    Látom itt is bugyog a csatornaszag.......
  • Laceee
    sőt ! így tökéletes, meg ríldrájving.
  • Ombika
    Kurvara nem zavaro!
  • Tomsteel
    Ezt nehezményeztem én is korábban.
  • Laceee
    Ja úgymint a GT5P a G25-t minden futam elején hátomszöget kell nyomni, ha kuplungot akarsz használni "amatőrők"
  • DanielT
    A tudatlan kommentelők még nem jöttek rá, hogy jobb kussolni, ha valamiről fogalmuk sincs, mert akármilyen USB cuccot támogat már a PS2 is.
  • Laceee
    Konzolos szoftvergyártók még nem jöttek rá, hogy nem kormány tipusokat kell támogatni, hanem tengelyeket és gombokat, milyen érdekes, hogy a Pc-s F1 2002 100% támogatja a G25/G27-t (vagy amit rádugsz), pedig még halvány gondolat sem volt ez a kormány amikor a játékot kiadták.
  • Tomsteel
    Természetesen PC-re értem a dolgokat, PS-em csak pár hete van.
  • Tomsteel
    Én használtam egy ideig Driving Force GT-t, minden játék kezelte, teljes támogatást kapsz hozzá a logitechtől szoftver/driver szinten. Soha semmi gond nem volt vele, tartós kis szerkezet, viszont g25/27-hez képest azért elég gagyi, főleg a pedálja.
  • DanielT
    Semmire sincs :)
  • MikX
    Amúgy sincs más autós játék PS-re GT-n kívül...
  • N0RB3RT
    Rendben, köszi a gyors választ!
  • DanielT
    Az, hogy más játékokban szar a kormány kezelése, az nem a kormány hibája, hanem a játéké. Igen, a Shiftben, Gridben is sokkal bénább a force-feedback mint a GT-ben, de ez a G27-el sem lesz jobb, sőt, annak egyetlen plusz funkcióját sem fogják kezelni.

Vedd meg a GT kormányt, nincs nála jobb választás ár/érték arányban.
  • N0RB3RT
    Sziasztok

Megszeretném venni az official gran turismo ps3 wheel-t egész jóárban van de félek, hogy nem fog tökéletesen müködni más játékoknál, nézegettem a neten 1-2 külföldi fórumot és volt olyan aki azt írta hogy más játékoknál feleolyan a vezetési élmény nyújt mint a gran turismonál, vagy esetleg müködés képtelen a kormány, pl grid, nfs shift, dirt2, ez menniyre lehet igaz? Érdemes ezt megvenni mert tökéletesen használható lesz a jővőben más játékoknál is vagy okosabb döntés lenne ha beruháznék egy logitech g27-esre ?
  • redbull0304
    Mond a pályát és az időt! Megnézem én is, hátha sikerül a Nür II-vel megverni! :P
  • Ombika
    Nekem pozitiv volt elso inditas!
  • MikX
    Ringen V Spec II N1-el mentem majd' 1 tizeddel jobbat :D