Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
#1032: <#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
Amugy ropke 1 ora utan,nagyon de nagyon bejon a game,igaz mindig is GT fun voltam !! 😊
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Van PS3 topik, ez nem ide való.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
PlayStation3 ID: zSul
De ha kereskedel vele, akkor megnyugodtam 😄
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Tudtok errõl valamit ?
Minimum még 10x ennyi kommentet! <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Multkor barátommal nyomtam egy meccset osztott képernyõn, hááát elég nagy GT spíler vagyok, de szinte alig tudtam lenyomni. 😄
www.digimomentsvideography.com
Nem tom de ezt már én is észrevettem, h mikor beállítok egy autót akkor sokkal gyorsabban tok körbeérni mint mikor élesben kéne... <#nemtudom>#nemtudom>
Time trialon képtelen vagyok jobb idõt menni, mint evenst mode-ban, sõt kemény 5 seccel lassabb vagyok, nyílván nem az én hibámból. Ez miért van? Pedig ugyanazokkal a beállításokkal tolom mindkét módban.
/Az eventses idõmmel benne lennék a top 10ben/
#989 Én ezért nem nyomom a time trialt!!! HD-nál már "ráfaragtam", sõt még törölték is az idõmet... :c
Nekem a törés nem hiányzik, a büntetés komolyabb szintje igen.
Akit érdekel a bajnokság, az még egy futamra csatlakozhat, utána indul az új megint!

Gondolom nemsokára lehet nyomni a Nürburgringen, és kapható lesz a Driving Force GT kormány.
Addig is a Gridben próbálgatom a Nordschleife-t