Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnySmith
Azért ez így kicsit erõs hogy a GT-ben egy "bmw csl a király"..... (még viccnek is rossz)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Ombika
Vazze ez Prologue !!!!! Nekem semmi bajom vele ,IMADOM!!!

#1032: <#eljen><#eplus2>

cloud.strife
Biztos jó lemezt raktál be? 😄

www.digimomentsvideography.com

balla27
azért ez a gt5,nem üt akkorát,mint a gt4.valami nem stimmel.ugye?én nagyon nagyot csalódtam benne,nem egy nagy szám.de azért megvárom az igazit,de azért a gt 4 ben a bmw csl a király.

Ombika
Kozben ratalaltam ,epp olvasom 900 HSZ-t!! Remelem raakadok vmi hasznos infora,meg lattam driftrol is van kulon topic!!! <#worship>

Amugy ropke 1 ora utan,nagyon de nagyon bejon a game,igaz mindig is GT fun voltam !! 😊

Az oldalamon van akinek G25 van, talán õ tud segíteni.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Ombika
MAr irtam ez a legkevesbe izgat,engem az zavar,h 900 fokbol miert csak 200 fokot kezel!?

Nem értem miért nem látod meg.

Ombika
#1022 Szerinted ezt hol neztem vazze??! <#wilting>

Ki mondta, hogy a játékban kell? Esetleg, ha szétnéznél a PS menüjében...
Van PS3 topik, ez nem ide való.

Ombika
Ez okes,de hogy az istenbe tudom beallitani,mert nemtalalok jatekon belul ilyet vagyis kinnt a menube igen mutatja idojaras stb,de allitani semmit se tudok?! 😞

Nem ott kell. A dátum beállításait nézd meg.

Ombika
Menuben ranoymtam,marmint ps3 menuben,h via internet! Remelem ott kell,mert jtekban nemlatok semmi ilyesmit,de ez legkevesbe idegesit! A 900 foktol kivagyok akadva,h csak 200 fokot kezel! 😞

JGTC
láttam

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Leírtam az okot.

JGTC
nekem is ez van, pedig már beállítottam minden lehetséges helyen

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

MErt nem állítottad be a nyári idõszámítást.

Ombika
Logitech G25-nel lehet vhogy 900 fokra allitani?

Ombika
Az miert van,h a datum helyessegeert allandoan rinyal?

Ombika
Nah megjott GT5P mad cska tv kell es zuzhatom! 😊

S osztály 😊 na igen, van vagy 3-4 verseny ott amit könnyedén lehet hozni aranyra, többiben meg még a bronz is lehetetlen 😊
Heló légyszi segítsetek nekem hogy a fenébe vigyem át az S eventben a 10. versenyt???????? Amussal próbálkozom, mert azzal esetleg van esélyem ahogy én látom. Légyszi vmi beállításokat írjatok nekem. Köszönöm

PlayStation3 ID: zSul

Ombika
Koszi,de ennyiert van emlitett helyen,ha igaz: Új : 7900.-Ft. <#worship>

cloud.strife
Kereskedek vele, eu-s, magyar, fóliás és 10 990 Ft 😊

Ombika
Bar platinumnal eleg jo aron van! 😊

tarti19
kereskedik vele😊

Ombika
EU-s es ara?

pointer4
Ha FAN vagy és azért van 15db-od, akkor én egy-egy darabbal szégyellem magam 😄 (JAP-EU)
De ha kereskedel vele, akkor megnyugodtam 😄
cloud.strife
nekem van vagy 15db origi... 😄

Ombika
Ha vki tud GT5P eladot jelezze please! Thx

HAF Rigel
pletyka szinten van ilyenrõl szó , de biztos csak akkor lesz ha tényleg hívatalosan bejelent addig ne reménykedj ilyen dologban

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Köszönöm
Én úgy tudom hogy ez még nem fogja. októberre-novemberre ígérnek egy ilyet, de nem biztos.

Olvastam valahol,hogy a 2.40-es updat szoftveresen támogatja a ps2-es játékok(nekem 40GB-s ps3 van) használatát,ha így van megvenném a GT4-t,amíg a GT5 full megjelenik.
Tudtok errõl valamit ?
JohnnySmith
Ték! <#nezze><#taps>
Minimum még 10x ennyi kommentet! <#worship><#eljen>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

cloud.strife
Ezt hívják versenyláznak... 😄

Multkor barátommal nyomtam egy meccset osztott képernyõn, hááát elég nagy GT spíler vagyok, de szinte alig tudtam lenyomni. 😄

JGTC
Online módban most van egy új verseny. Az elsõ asszem, a High Speeden... Nagyon jó, talán az eddigi legjobb sztem... lehet végre szivatni a japókat is 😄 Nyomatja más is???

Nem tom de ezt már én is észrevettem, h mikor beállítok egy autót akkor sokkal gyorsabban tok körbeérni mint mikor élesben kéne... <#nemtudom>

Help!

Time trialon képtelen vagyok jobb idõt menni, mint evenst mode-ban, sõt kemény 5 seccel lassabb vagyok, nyílván nem az én hibámból. Ez miért van? Pedig ugyanazokkal a beállításokkal tolom mindkét módban.

/Az eventses idõmmel benne lennék a top 10ben/

Elöszõr offline akarom végigjátszania játékot, 3 éve versenyzek online bajnokságban, tudom hogy kell menni korrektül
De nem jó megszokni. Sajnos a HSR ilyen pálya. Máson is bizonyítani kell, mert itt a falazással lehet csak az elsõk közt valaki.

nem én tehetek róla, hogy nem javitják az ilyen hibákat, nem jöttem volna rá ha nem látom a replayeket, aki itt elsõ az is magyar 😊
JGTC
Jól nyomod, grat!!!

#989 Én ezért nem nyomom a time trialt!!! HD-nál már "ráfaragtam", sõt még törölték is az idõmet... :c

tarti19
biztosan lesz majd a gt5-ben ahol remélhetõleg , teljes mértékben eltaláljáka fizikai törések megvalósításait, bár ha ilyen mértékben sikerült az autókat "lemásolni" akkor ezzel is megbírkóznaka profi fejlesztõ arcok... Mondjuk ez az elsõ játék ahol belõs nézetes úgymond a kormánynál vagyok és élvezem a futamot címû dologra adtama fejem😊

Elhiszem, azért néztem meg én is az elsõ replayt. Sajnos az is falazott. Ez egy ilyen pálya. Engedi, pedig nem szabadna engednie.

Nekem a törés nem hiányzik, a büntetés komolyabb szintje igen.

elöször énis rendesen az ideális iven mentem,de utána megnéztem az elõttem állók replayeit..., ezért kell egy autós játékba törés,vagy normális fizika, büntetõ rendszer
Hát azért volt benne két nagyon csúnya kocc... Ez nálunk nem érne semmit (jelzem, az elsõ is falazott, az az idõ kukás).
Akit érdekel a bajnokság, az még egy futamra csatlakozhat, utána indul az új megint!

Kreeder44
Ügyes vagy... 😊 mondjuk en nagyon kezdõ vagyok es amiota van gta 4 em nem nagyon gt5-öztem de nekem csak Clioval sikerült 45 aztán lecsúsztam az 50 re most ki tudja... 😊 de én a magyar accommal játszom jobb a magyar zászlót látni 😛

Gratula!
<#vigyor3>
Láttátok a Gran Turismo TV-t ?
Gondolom nemsokára lehet nyomni a Nürburgringen, és kapható lesz a Driving Force GT kormány.
Addig is a Gridben próbálgatom a Nordschleife-t