4184
-
#1704 G25-ön van egy forgókapcsoló, ami kapcsolja a váltókart H-elrendezés, és szekvenciális között, ezt a játék is figyeli, tehát ha H-módban van a váltó, akkor a kormányon lévő fülek nem működnek. Mivel a G27-en nincs ilyen kapcsoló, gondolom ez okozza a problémát, teljes játékban biztos orvosolják majd, pontosabban remélhetőleg kibővítik a kormány beállításait. -
#1703 Sziasztok!
Ma végre megérkezett a G27 Rákötöttem azonnal PS3-ra,gran turismo 5 prologue,de nem akar az F1-es váltókkal váltani,a rendes kéziváltóval viszont működik.A Need for Speed Shift-el pedig egyáltalán nem működik a szett.Ha valaki tud megoldást találni a problémámra,leírhatná,megköszönnöm:) -
#1702 :) szegényke -
#1701 OFF: Csak Digo és Japo gépek legyenek benne :D :D
Viccet félretéve nem lehetne félretenni ezeket a gyerekes ellentéteket??
Pláne hogy nem is kapcsolódik a témába....
-
#1700 Nem tudom ki irta,h erre inkabb nem reagal semmit eloszor te csodabogar.DE mikor ezt olvasom "-nem a tipikus suttyó, tahó, türhő bunkók vennék ezeket, az esetek 90%ban"
Nah itt ugy dontottem, hogy az ertelmi szinvonalad nem haladja meg a nullat es egyet fujsz,mint bodri, sajnalni semi tudlak!! BErogzodott a fejedbe ez a bmw utalat vagy a csoda ismeroseii mind parasztok es innen radragadt ez.. Orulnek, ha lehetne vkit tilto listara tenni es nem latnam mit ir!! -
tom235 #1699 Nyílván az is szerepet játszik benne, hogy nem tetszett a többi gyárnak, hogy ők voltak a legnagyobbak, de ők is hibásak ebben legalább annyira, mert hagyják, hogy ezek a hibák megtörténjenek.
Csak egy példa: Mindenki jól tudja, hogy a francia kocsinknak van a legrosszabb váltója, az aygo-ba mégis beépítik őket, meg is lehet nézni a népítéleten, hogy szinte csak a váltóval, kuplunggal van baj.
Aztán lehetne még említeni számtalan példát másoktól, akár a hondától is, mi a francért kell kínában, törökországban gányoltatni a kocsikat.
Sajnos a japán autógyártás fénykora már lejárt, oda a megbízhatóság. És, hogy miért? A kapzsiság miatt, mert még a csavarokon is megpróbálnak spórolni. -
#1698 "Amúgy furcsa, hogy a lexust isteníted, épp most égették be magukat már megint. A Toyotából lassan a Legszánalmasabb japán autógyártó válik."
Temeg benyeled az egészet... Ezt akármeilyik márkával meg lehetne csinálni, valakinek nem tetszett, hogy a Toyota a legsikeresebb, és most lejáratják... -
#1697 "elismerheted,hogy nem élmény 60 lovas kocsikat vezetni a gt-ben" nooooo!
Daihatsu Midget FTW! :D
Viccet félretéve én elvagyok velük, bár tény, hogy kicsit sok Kei car van benne, de ezvan, nemkell megvenni, nemkell menni vele.
Nagyvalószínűséggel, ha kivennének 20 ilyet, nem raknának be helyette 20 Ferrarit, szal remélem érthető mire akarok kilyukadni. :D -
#1696 "A játék elsősorban a japán piacra készül"
Szerintem meg a világpiacra. -
tom235 #1695 A játék elsősorban a japán piacra készül, ahol ha hiszed, ha nem nagy igényt tartanak rá, hogy benne legyenek ezek a 600 köbcentis " fostaligák" természetesen komoly belső nézettel .
Amúgy furcsa, hogy a lexust isteníted, épp most égették be magukat már megint. A Toyotából lassan a Legszánalmasabb japán autógyártó válik. -
#1694 értem értem,akkor ezekszerint tényleg rosszul értelmeztem.
te is tudod miért van vele Bmw-vel a drift,mert viszonylag olcsó alap,beledobsz egy v8-at, és már elég sokmindenre elég. ráadásul a fele mezőnynek szerintem kiskorában az e30 volt az álomautó,15-20 éve itthon nem volt annyira ismert az ae86 és társai. a drift témát itt lezárnám,számomra nem sport,nem verseny,inkább egy show az egész. a gt5ben,meg úgy az összes gt-ben én se bánnám,ha lenne több idős Bmw,nem csak az agyonajnározott e46 M3 és társai,ha már televan ezekkel a kis japán kocsikkal,amiknek a játékban igazából nemsok értelme van,ezt te is elismerheted,hogy nem élmény 60 lovas kocsikat vezetni a gt-ben,de szinte még 150 lóerőset sem...az hogy a Bmw-ket suttyók veszik,szintén nem feltétlen igaz,persze az e36-ok 90%-a ilyen kezekben van sajnos,mostmár lassan eljutunk oda hogy az e30- érték lesz,és olyan veszik,aki kezdeni akar vele valamit,nemcsak a falu vagánya szeretne lenni. de attól mert idióták veszik,és idióták használják,nem a kocsi a hibás szerintem :) valamit még akartam írni,de már elfelejtettem , szóval most legyen ennyi,nem akarok vitázni,csak nem szeretem ha fikáznak eszeveszetten egy márkát,legyen az Bmw , vagy valami japán,mert én mindezeket szeretem,ha már fikázódunk,legyen az francia :P de ott is vannak jók,mint mindehol... -
#1693 Nem azért utálom, mert a japánt szeretem...szövegértelmezés?
Most nagyot csalódtam benned, anno becsültelek:(
Tudod, az a szánalmas, hogy ide kis hazánkba is becsurrant a drift nevezetű dolog, ami ugyebár japán gyökerekre tekint vissza.Semmi bajom nem lenne az E30/36 párossal, ha
-nem a tipikus suttyó, tahó, türhő bunkók vennék ezeket, az esetek 90%ban
-ha nem állandóan ezeket kéne nézni, a JAPÁN sport színpadjának közepén
-ha nem versenyeznének olyan tahó módszerekkel a pályán, ahogy (befékezek tsuiso csatában vezetőként, hadd csúszzön le a mögöttem lévő az ívről)
Arról nem is beszélve, hogy az egész MDSZ nyalja a picsájukat, olyan szabályok születnek.
Szóval lehet szeretni az E30-cat nyugodtam, de felhívnám a figyelmed, hogy mi indította a vitát...
"Gondolom, ezek a nem annyira ismertebb autók az a 800, többsége japán fostaliga lehet, ezek a 60 lóerös kis suzukik, toyotak meg mittudom én , még a 90es évekböl."
Szóval olvass, és láss, hogy ki fostaligázik először.
Remélem te megérted meről vakerálok, és nem vagy olyan hihetetlen madár, mint a két ökör.
Peace. -
#1692 attól mert drift-en sok az e30, még nem szar autó. szánalmas ez a japán mániád,és bmw utálatod. nemkell utálni,attól mert neked a doboz japó kockakocsik jönnek be ;) ennyit a színvonalról... -
#1691 Na, kb ennyi az értelmi színvonalatok, nem vagytok képesek érvelni, vitázni...semmit:))) -
#1690 hát ehhez én se.max annyit, hogy konverzdoboz. -
#1689 Erre meg hadd ne irjak inkabb en se semmit!! -
#1688 :Déé :D -
#1687 Ja, végülis tök menő telepi hulyéknek való téma, "hörrráááá jeee én vagyok a király".Kösz de nem.
MDSZ rendezvényre is kimegy az ember, aztán a 80% E30... -
#1686 Tipikus bajor, ehhez kár hozzászólnom bármilyen értelmes dolgot, semmi értelme -
#1685 :-) -
#1684 Na hát az E30at le szarozni már finoman szólva is túlzás! -
#1683 Nyugika, a GT4 garázsomban van vagy 3 AE86 is :) -
#1682 Nem nezem le mas autot, de szar suzuki meg japan fos meg tok mind1 milyen gyartos 80 Le ki a faxt erdekel, plane a tetves belso nezet konyorgom! Menj roncstemetobe es ullj bele majd elvezkedj!!! -
#1681 Jaj nekem -
#1680 "az E30nál kezdődnek, ha már itt tartunk.Nincs is a GT-ben"
Ha kellene valamit említenem, mint orbitálisan nagy hiba, ez lenne az! :) -
#1679 Mit is várhatna az ember, két, bajor M-es logós tagtól
Képzeljétek el, valakit érdekelnek a JDM autók, még akkor is ha nem túl erősek és gyorsak.
A felesleges szarok az E30nál kezdődnek, ha már itt tartunk.Nincs is a GT-ben:P -
#1678 Engem is megszoltak multkor, mikor 80-120 Le autokat leszaroztam, de direkt nem szoltam aztan csak megszoltak teged is, pedig teljesen igazad van tok folesleg bele sok szar! :) Kit erdekel talicska belso nezete! :) En melletted allok! :) -
#1677 Melyik része nem nem akceptálandó részedröl? Az, hogy japán fostaliga? Hát egy suzuki cappucino, meg a daihatsu shunamuna, nem hiszem, hogy sok embert felizgatna. Az én kedvenc autóm, a Lexus Is-f, na az éppenséggel japán ugyanugy, csak nem konvervdoboz... Én nem az AE 86 odat szidtam, hanem ezeket, az értelmetlenül belepakolt autókat, amiket senki nem vesz meg. -
#1676 "mindig"
:P -
#1675 "Gondolom, ezek a nem annyira ismertebb autók az a 800, többsége japán fostaliga lehet, ezek a 60 lóerös kis suzukik, toyotak meg mittudom én , még a 90es évekböl."
Óvatosan a "száddal";) -
#1674 Nekem ezt egy Gran turismo mániákus srác mondta, én a hozzászólásomban le is irtam, hogy "ha ez igaz" pont A másik, hogy engem nem érdekel különösebben, menniybe kerül, 2 kattintás és ki irja goog-le ha annyira foglalkoznék vele, de igy is sok már, a be fektetett pénz szerintem. Ideje kiadni és aratni vele pont -
#1673 Tök felesleges itt vitatkozni, te sem, és senki más sem tud szimpla adatoknál többet...
Mindenesetre én mondhatni fanatikus vagyok, mindegyik GT megvan, és a legösszetettebb, és legjobban megcsinált autósjáték számomra, és valószínű az 5 is az lesz... -
#1672 :DDDDDD
1millárd??????? valamit nagyon elnéztél..... számoljál már utána
Egyébként a nagyságrendi összeg hogy képben legyél kb 60 milló dollár.... -
tordi #1671 és most hiába legyintenek sokan arra, hogy 800 autóban nem lesz műszerfalas nézet -az igazság az, hogy ez eddig minimum elvárás volt, ha csak néhány hónappal ezelött mondtam volna ilyet, mindenki körberöhögött volna, szóval, tetszik nem tetszik, ez bizony ciki -
tordi #1670 Azért várjuk ki azt a 200 autót, mert ezek többsége versenygép lesz, ahol rengeteg azonos típus lesz amik csupán a külső festésükben fognak különbözni, és nem csak a törésmodellben lesz különbség, hanem a fizikában is, pl. csak prémium autóval lehet felborulni -
#1669 Akár, de Poliphony nem tenne olyat, hogy a többi 800 sokkal szarabbul van kidolgozva... Valószínű átlagban észre sem lehet venni a fizikában a különbséget, csak az a ki nagyon bele akar kötni. Lehet, mért ne lehetne belekötni, csak sajnálom azokat akik megveszik annak ellenére, hogy fikázzák, én inkább élvezem, mint mindíg :D -
#1668 Ahogy én olvastam a gt5 eddig, 1 milliárd dodóba került. (ezt régen olvastam, azota már lehet több is van) Na most, ha ez igaz, akkor én se mennék tovább és csinálnék még+ 800 autóhoz cockpit nézetet, amiket, lehet meg sem vesznek legtöbben. A törésmoddelröl is ugyanezt hallottam, hogy az is csak 200 autónál lesz. De könyörgöm, már ha csak 200 autó lenne is kegyetlen soknak mondhatnánk azt is ilyen kidolgozott autóknál! Életedben nem fogsz 1000 autót kipóbálni amugy meg.. Gondolom, ezek a nem annyira ismertebb autók az a 800, többsége japán fostaliga lehet, ezek a 60 lóerös kis suzukik, toyotak meg mittudom én , még a 90es évekböl. -
#1667 Szerintem te nem erted mirol megy a vita olvass vissza, 3 ho lemodellezesbol indult ki!!! -
tordi #1666 Ombika, áruld már el, mi olyat írtam ami szerinted puszta kötözködés és semmi köze a tényekhez? a 200 műszerfalas belsőt vagy a 800 standard autót fájlalod, amit korábbi részekből emelnek át némi tupírral? -
#1665 Akkor ne a kinait olvasd!! :P