Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forrest Gump
Hali!

Van valakinek ilyenje?
Mennyire stabil, mekkorára lehet kihúzni (magasságra gondolok)?
Van ugyan videó, de ott egy elég nyüzüge srác használja.
cloud.strife
Tököm tele. Állandóan át kell másznom egy másik acc-omba, hogy azt a rohadt GT-TV-t nézhessem.
Idegesítés képpen az bezzeg megy, hogy az eu-s accommal kijelölök letöltésre filmeket, addig átmehetek a magyar accomba, ahol játszom és addig ott mutatja a mocsok, hogy épp hány százaléknál ját, de hiába, mert a videók között nincs semmi az Opening movie-n kívül. Franc. Magyar Store-t de azonnal... 😄

www.digimomentsvideography.com

Igen volt frissités.
Igen, arra pedig hibás Accot ír. Valami nem stimmel.
pointer4
Kosár? Nem emléxem kosárra.
GT-TV-be frissítet a gt5p ?
Próbáltad USA accal?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Sajnos el sem indul. Beteszem a kosárba (Free) kiválasztom, hogy download és semmi.
pointer4
Hol áll/szakad meg a dolog?
nyomOL😄

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Sajnos nem megy...
pointer4
Rányomol a video-ra, bejön egy kérdés, letöltésre klikk. Vár vár vár, megnéz, és nem ért mi tartott ennyi ideig. Nekem így mûkszik.
Valakinek sikerül letölteni a GTTV tartalmából?
Ha igen akkor legyen szíves árulja el a titkot. Nekem nem engedi...
Ombika
Csak par Hsz-t kellett volna visszaolvasni!!!!

Nekem már lejött kb 3nap és 30 próbálkozás után.😊.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Próbálkozással... Ez sajna ilyen szar. Esetleg HK accon-on keresztül, vagy más idõpontban.

mcwolf
Na csak rászántam magam,és leszedtem a cuccot az amcsi store-ról.
Viszont ugye az indítás után jelzi,hogy update elérhetõ,le kívánom-e tölteni?
Tölteném Én ,csak nem tudom. Mindig hibaüzenettel megszakad a letöltés.
Próbáltam az amcsi regemmel update-elni,és ott mintha tovább jutott volna,de ott is megszakadt kb. 40%-nál.
Másnál elõfordult ez? Mivel lehet a dolgot orvosolni?

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Egyébként mivan az új frissítésben? Mirõl maradok le? ( még mindig nem sikerült leszedni).

Ombika
En ugy ertettem logikusan!! 😊

pointer4
Ebbe vedd bele az amerikai meg japán idõeltolódást is 😄
Nekem amúgy 2x is kellett és sikerült is frissíteni, az egyik délelõtt 11 körül, a másik meg este 9 körül jött össze. 40 perc kb. Foglalkozz mással, közbe legyen a kezed ügyébe a joypad hogy újraindítsd. Ne játék induláskor frissítsd, hanem a gt-TV belépésénél.
Ombika
Olyan idokben probald meg ,mikor serverek tuti nincsennek leterhelve,ne este ,hanem hajnalba vagy delben.. ! 😊

cloud.strife
Kitartás, nekem is sokáig bajom volt vele, azán eccercsak lejött.

GT5P frissítéssel van gondom.
Elindítom a gamet és rögtön megkérdi hogy le akarom e tölteni a 1.0.2-es frissítést vagy a 2.0.2-t nemtom rámeek hogy yes, aztán tölti egy kicsit és kiírja hogy hibatörtént a letöltés közben ennyi,akárhányszor próbálom mindig megszakad kb a negyedénél.

Nem store, rosszul írtam: HK accal és a leszedi gyorsabban.
Vagy nem értem milyen frissítéssel van bajod.

Egyébként mit javítottak/változtattak rajta?

Japó vagy HK storeról?
Oda külön kell gondolom bereggelni,nekem eu-s meg amcsi van, de a megszakadás mindig ingame történik azaz a frissítést nem a storeról töltöm,hanem elindítom a gamet és az elején felajánlja és akkor szakad meg.

Próbáld a japó, vagy HK store-ról.
Egyébként nincs gáz, ez sajnos ilyen.

Nekem az lenne a gondom hogy mikor töltené le a frissítést a negyedénél kb mindig megszakad.Mi lehet a gond?(nettel nincs semmi probléma)

MaSzKa
opel eat oil a király 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ombika
Maradj opel-nal etoljjal szerintem! 😄 😛 😊

MaSzKa
bmw csl a király.<#eljen>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ombika
Senki se kenyszerit! 😊

jo vicc...
Ombika
ISTEN,igy megfelel?! 😊

ps2slim
Valaki tudja jellemezni a prolouget?

Xbox 4 Life

pointer4
Már régen toltam, de mindegyik szezon elején van egy ovál meccs, 3-5 körrel kb.
Az újra meg újra meg újra meg újra 😄 És akkor megtudod venni 😄
A ferrari F1 hez valmai 65x kellett megnyerni az S-kategória Oválját. És az valami 5:14 alatt van meg. Szóval uncsi vót 😄
hát ez az... gyakorlom gyakorlom gyakorlom 😄 de akkor se megy a c kat. már megvan de a b kategoriába van egy olyan verseny h a Nissan gt - r 07es autoval mehetek cs mivel cs ezt engedi... Na de itt kezdõdik a szar, hogy ezt a gépet meg sem tom venni 😄 :/ más nissannal meg nem mehetek :/ másik pályán meg az arany serleghez olyan köridõt kell futni, h az lehetetlen :/// legjobb tudásom szerint is alatta vagyok v 10 !!! másodpercel 😞
hmm peg jó game akkor is 😊
pointer4
Hát másik auto, amit enged, ha meg ki van kötve pontosan melyikkel kell menni akkor gyakorloni gyakorolni gyakorolni.....
Tuninholniást meg majd csak a 3. évad után fog engedni. Amikor S kategóriába léprsz (C,B,A,S sorrendben)
Sziasztok!

Akinek megvan a grand turismo 5 prológja, és nem is akadt el benne<#vigyor3>az irja már meg hogy mit kell csinálni a game.val, hogy kb. a 8.ik verseny után ne találja magát az ember olyan helyzetbe, hogy nem tud tovább lépni... :/ mert vagy nem engedi az autot tuningolni, v lehetetlen verseny elé állítanak. :/ Köszi elõre 😊
Kreeder44
tudom nem ideillõ kérdés de az F1 Championship Edition-ben van osztottképernyõs játék?

HAF Rigel
Semmi Tropy támogatásról nem nem tudok . Ferrari Challengnél lesz majd valami, probáltad már egyébként ? A tv nekem nem ment amikor a Magyar accal voltam bent , bár azóta nem probáltam .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

cloud.strife
Namegaztán a trophy támogatásról nincs híre vkinek? 😄

cloud.strife
Meséjeek skacik, most akkor mijabánat van ezzel a GT-TV-vel?

EU-val sem 😊

cloud.strife
Lejött a frissítés, csak épp usa accal nem tudok videókat tölteni.

JGTC
Valaki tolja innen Belme néven??? Ma, mentünk pár versenyt, jól nyomta. Jó volt látni h egyszerre több Magyar is van a pályán!!! 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Ombika
Dobtam 1 privit gt5p vs G25 ugyben!! <#worship>

JGTC
TommyKaira ZZ2 😊

Alfát kellett volna mondanod!!! 😄DDDDD

PEACE! 😄

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JohnnySmith
Nem tudnék választani de ez baromság.... de az biztos hogy a 700 autó közûl azért messze nem a bmw a favoritom.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Csabesz6
Szerintem nincs ilyen hogy legjobb "kocsi".(Nekem AUTÓ).

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

balla27
szerinted melyik a legjobb kocsi a 4-ben?