4184
-
#1744 Nem, a G25 szórakozni készült, a FREX, az ECCI, a BRD vagy a VPP kormányai készültek szimulátorokhoz :)
Az egy dolog, hogy mi éppen nem tudjuk kifizetni, én is G25öt nyúzok.
Inkább az a jó kérdés, hogy ilyenkor már honnan sikerült még G25-öt rendelni ? :D -
#1743 Nem ezt érdemli az a kormány. Szimulátorokhoz készült. -
#1742 Na kész ez a legutóbbi trailer végérvényesen eloszlatta kétségeket a fejem felől hogy kell-e ez nekem. Elő is rendeltem a cuccot egy logitech G25 társaságába:)A legjobb, hogy pont a szülinapomon 3.-án jelenik meg szóval jó kis ajándékkal lepem meg magam:P -
Csokis #1741 -
Csokis #1740 -
Csokis #1739 Az első valamiért nem akart megjelenni?!
-
Csokis #1738 Két új GT5 videó!
-
Csokis #1737 Gran Turismo 5 Demo Playable at Best Buy in Oregon (Confirmed) -
#1736 Hát a ps3-ig nálam is így volt, egyszer egy haver áthozott egy játékot kipróbálni még PS1-re, Gran Turismo, hát megnézzük... aztán ah tudtam beszereztem énis, aztán jött a 2, hű, b.meg zsír, kell, most. Jött a 3, azzal együtt vettem a PS2-t, jött a 4, mégjobban beszabehu, no most a gép már megvan, csak a GT5 hiányzik még... :D -
#1735 KApasbol 2 ismerosom is! :) -
#1734 tudják, hogy ha az van amit a nép akar, jobban fogy a játék, és meg lesz a munkájuk gyümölcse! van olyan ember aki ez a játék miatt vesz konzolt -
#1733 Aminek, teszem hozzá, természetesnek kéne lennie, ha igazán jót akarnak csinálni... csak már a pénz beszél, kutya... ugyebár -
#1732 sőt, ők adnak az egyszerű játékos szavaira is! -
#1731 Akkor emlekezz arra,h mit lattunk telen es most milyen videok lattak anapvilagot, EG ES FOLD! amen!! Nem ulnek es verik a faxukat, hanem kemenyen fejlesztik! -
#1730 /kövez
/kövez
Nekem nem gáz, GT mindíg is egy olyan játék volt nekem, amit nem hamar-hamar gyorsba le akartam tudni, hanem évekig játszogatni vele. Na mármost inkább várok rá, mint kiadjanak valamit, ami nem lenne méltó a névhez :D
-
#1729 kövezzetek meg de nem ír hülyeséget... bár most már van egy időpont ami minden nappal egyre biztosabbnak tűnik -
#1728 Életkor: 18-25 között
és még nincs agyad? "óóóóriási:D " -
#1727 De nem olyan oriási, mint ez a hozzászólás, htx, bye... -
#1726 5 éve megy ez a fórum ami erről a játékról van elnevezve és még nincs meg ajáték?:D óóóóriási:D -
#1725 Dehogy, a GT-s csapat kis kezdő majmok gyülekezete a Forzás mesterek mellett. -
#1724 lesz olyan jó! -
ballor #1723 GT5 még nincs. Csak sejtjük mik lesznek benne. -
#1722 van olyan jó a GT 5 mint a Forza 3? -
#1721 Akinek van zseje erre! :) -
#1720 -
#1719 Akkor én ennyi idő után már őrült lettem :D (előrendelve) -
#1718 Maximum orulteknek! :D -
The Gran Turismo 5 Signature Edition includes:
-Metal sculpted box finished in SLS AMG Obsidian Black
-Exclusive GT branded SLS AMG 1:43 model car
-GT leather wallet containing Signature Edition competition entry card
-Branded USB key with Polyphony/Mercedes-Benz trailer
GT branded metal key fob
-Signature Edition coffee table book featuring the beautiful cars and locations of Gran Turismo 5
-200 page Apex drivers magazine with hints on driving technique, car tuning, future technologies and more
£149.99 -
#1716 miért? amazon megbízható... nem fog átbaszni... -
Petike125 #1715 EU-s collector's edition-t már elő lehet rendelni itthon?
amazon.uk meg hasonlók nem jöhetnek szóba, mert csak postai utánvéttel vagyok hajlandó megrendelni, vagy futárszolgálatos szállítással. -
#1714 [img]http://kephost.hu/image-D36D_4C44B00D.jpg[/img][/url]]Szarparipa -
#1713 -
#1712 :DD Grat! -
#1711 Szeretem mikor két azonos korú fikázza a másik korát...igazi IQ fighterek -
#1710 Menj ki, szívj el egy cigit, és nyugodj meg... :D
Nem hinném, hogy ide való ez a stílus, ezzel tök nem azt bizonyítod amit akarsz, hanem pont az ellenkezőjét. -
#1709 Hagyd az ovodast ne hergeld magad!! -
#1708 az ilyeneket kéne ki tiltani a francba innen, de fogadok még én leszek ki toltva mert faszkalapnak neveztem egy faszkalapot. hát sajnálom -
#1707 Ha én a 22 évemmel ovis majom vagyok, akkor Te meg egy herezacskóban csüngö paraszt türhő csicska gyerek. Gyere ide szemembe pofázzál te faszkalap, kinek hiszed magad -
#1706 Ovis kis majom vagy, semmi több:) -
#1705 konzervdoboz