4184
  • pointer4
    Nem, a G25 szórakozni készült, a FREX, az ECCI, a BRD vagy a VPP kormányai készültek szimulátorokhoz :)
    Az egy dolog, hogy mi éppen nem tudjuk kifizetni, én is G25öt nyúzok.

Inkább az a jó kérdés, hogy ilyenkor már honnan sikerült még G25-öt rendelni ? :D
  • Tomsteel
    Nem ezt érdemli az a kormány. Szimulátorokhoz készült.
  • Victor1103
    Na kész ez a legutóbbi trailer végérvényesen eloszlatta kétségeket a fejem felől hogy kell-e ez nekem. Elő is rendeltem a cuccot egy logitech G25 társaságába:)A legjobb, hogy pont a szülinapomon 3.-án jelenik meg szóval jó kis ajándékkal lepem meg magam:P
  • Csokis
  • Csokis
  • Csokis
    Az első valamiért nem akart megjelenni?!

• Csokis
    Két új GT5 videó!

• Csokis
    Gran Turismo 5 Demo Playable at Best Buy in Oregon (Confirmed)
  • MikX
    Hát a ps3-ig nálam is így volt, egyszer egy haver áthozott egy játékot kipróbálni még PS1-re, Gran Turismo, hát megnézzük... aztán ah tudtam beszereztem énis, aztán jött a 2, hű, b.meg zsír, kell, most. Jött a 3, azzal együtt vettem a PS2-t, jött a 4, mégjobban beszabehu, no most a gép már megvan, csak a GT5 hiányzik még... :D
  • Ombika
    KApasbol 2 ismerosom is! :)
  • tomi890125
    tudják, hogy ha az van amit a nép akar, jobban fogy a játék, és meg lesz a munkájuk gyümölcse! van olyan ember aki ez a játék miatt vesz konzolt
  • MikX
    Aminek, teszem hozzá, természetesnek kéne lennie, ha igazán jót akarnak csinálni... csak már a pénz beszél, kutya... ugyebár
  • tomi890125
    sőt, ők adnak az egyszerű játékos szavaira is!
  • Ombika
    Akkor emlekezz arra,h mit lattunk telen es most milyen videok lattak anapvilagot, EG ES FOLD! amen!! Nem ulnek es verik a faxukat, hanem kemenyen fejlesztik!
  • MikX
    /kövez
    /kövez

Nekem nem gáz, GT mindíg is egy olyan játék volt nekem, amit nem hamar-hamar gyorsba le akartam tudni, hanem évekig játszogatni vele. Na mármost inkább várok rá, mint kiadjanak valamit, ami nem lenne méltó a névhez :D

• JGTC
    kövezzetek meg de nem ír hülyeséget... bár most már van egy időpont ami minden nappal egyre biztosabbnak tűnik
  • tomi890125
    Életkor: 18-25 között
    és még nincs agyad? "óóóóriási:D "
  • MikX
    De nem olyan oriási, mint ez a hozzászólás, htx, bye...
  • asdasddsadsa
    5 éve megy ez a fórum ami erről a játékról van elnevezve és még nincs meg ajáték?:D óóóóriási:D
  • DanielT
    Dehogy, a GT-s csapat kis kezdő majmok gyülekezete a Forzás mesterek mellett.
  • tomi890125
    lesz olyan jó!
  • ballor
    GT5 még nincs. Csak sejtjük mik lesznek benne.
  • asdasddsadsa
    van olyan jó a GT 5 mint a Forza 3?
  • Ombika
    Akinek van zseje erre! :)
  • JGTC
  • JohnnySmith
    Akkor én ennyi idő után már őrült lettem :D (előrendelve)
  • Ombika
    Maximum orulteknek! :D
  • JohnnySmith

The Gran Turismo 5 Signature Edition includes:

-Metal sculpted box finished in SLS AMG Obsidian Black
    -Exclusive GT branded SLS AMG 1:43 model car
    -GT leather wallet containing Signature Edition competition entry card
    -Branded USB key with Polyphony/Mercedes-Benz trailer
    GT branded metal key fob
    -Signature Edition coffee table book featuring the beautiful cars and locations of Gran Turismo 5
    -200 page Apex drivers magazine with hints on driving technique, car tuning, future technologies and more

£149.99
  • Tikal #1716
    miért? amazon megbízható... nem fog átbaszni...
  • Petike125
    EU-s collector's edition-t már elő lehet rendelni itthon?
    amazon.uk meg hasonlók nem jöhetnek szóba, mert csak postai utánvéttel vagyok hajlandó megrendelni, vagy futárszolgálatos szállítással.
  • Nathan66
    [img]http://kephost.hu/image-D36D_4C44B00D.jpg[/img][/url]]Szarparipa
  • R0zs0máK
  • Csabesz6
    :DD Grat!
  • Tomsteel
    Szeretem mikor két azonos korú fikázza a másik korát...igazi IQ fighterek
  • MikX
    Menj ki, szívj el egy cigit, és nyugodj meg... :D
    Nem hinném, hogy ide való ez a stílus, ezzel tök nem azt bizonyítod amit akarsz, hanem pont az ellenkezőjét.
  • Ombika
    Hagyd az ovodast ne hergeld magad!!
  • Nathan66
    az ilyeneket kéne ki tiltani a francba innen, de fogadok még én leszek ki toltva mert faszkalapnak neveztem egy faszkalapot. hát sajnálom
  • Nathan66
    Ha én a 22 évemmel ovis majom vagyok, akkor Te meg egy herezacskóban csüngö paraszt türhő csicska gyerek. Gyere ide szemembe pofázzál te faszkalap, kinek hiszed magad
  • Csabesz6
    Ovis kis majom vagy, semmi több:)
  • Nathan66
    konzervdoboz