Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hogy azokat melyik autoval a legjobb, már nem tudom, rég volt. De általában amivel a gép az elsõ, az jó szokott lenni.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
The Only One!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Abit NF7-S v2.0| 2800+ Barton| Zalman AlCu hűtő| 2x512MB PC3200| Sapphire 9800SE| Maxtor 40GB|Seagate 160GB| NEC DVD író; Compucase 6920 Silver ház+ 450Wos Sweex táp
tudsz huzni a lóerõn, váltóáttételeket állíthatod stb
The Only One!
The Only One!
Tényleg a végleges az mikor is jön? jövõ nyár ?
Ma vettem PS3at végre... Ezer éve GT2 fan voltam. így most elsõ játék amit egybõl emgszereztem GT5P... de így sok midnen változott. Nekem az a furcsa, hogy kevésnek tûni ka verseny? Eventsbe van C - B - A kategória. Ct gyorsan lenyomtam ma. és többi verseny merre lesz, illetve autótuningal mi ahelyzet? meg ahogy belenézegettem a fórumba, frissíthetni kell? ezhogyan mûködik, ha valaki felvenne msnre és kicsit besegítene annak hálát adnék 😊
gt350 kukac frímél pont hu nha elrõe is thx.
Abit NF7-S v2.0| 2800+ Barton| Zalman AlCu hűtő| 2x512MB PC3200| Sapphire 9800SE| Maxtor 40GB|Seagate 160GB| NEC DVD író; Compucase 6920 Silver ház+ 450Wos Sweex táp
Tehát fake....
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Azt a kamionos dolgot Ridge Racer 7-ben már ellõtték, de jópofa itt is! 😊
Aki érti amit írtam, az is észrevette már ezt? 😄
www.digimomentsvideography.com
[email protected]
http://www.twitch.tv/hegii
Akartam képet is betenni, de túl nagy a fájlméret, ha valakit érdekel szívesen elküldöm e-mailben.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Még a wheel stand pro is 130 euró, de ennyit még áldoznák rá, ha stabil és méretre lehet igazítani rendesen.
Annyira nem vagyok autósjáték megszállott, hogy ilyen 100k~ összeget költsek erre.😊
Sok féle létezik a piacon.