Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm, próbálkozom...
pointer4
Csak akkor tudod megvenni F1 et ha mindegyik verseny legalább bronz.
Azt hogy azokat melyik autoval a legjobb, már nem tudom, rég volt. De általában amivel a gép az elsõ, az jó szokott lenni.
Ok. Elsõ fórumozó vagyok, nem tudom, mit értesz hsz alatt. De köszi, akkor beírom capslock nélkül: szóval az a gondom, hogy nem engedi a gép megvenni az f1-es ferrarit. 2 verseny kivételével végigvittem mindent, lehet hogy ez a két verseny hiányzik? Azokhoz viszont nem találom a megfelelõ autót. Ez a fuji speedway és a suzuka az "s"-bõl. Ahogy lemegyek a belépõ pont alá, már nem tudok az elsõ háromba kerülni. Tudtok benne segíteni?
Ombika
Nah akkor probald meg toroltetni HSZ-ed es capslock nelkul beirni ujbol!

SZIASZTOK! SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM: ÖSSZEGYÛJTÖTTEM A 2MILLIÓ CREDITET, HOGY MEGVEHESSEM AZ F1-ES FERRARIT, DE NEM ENGEDI MEGVENNI. VÉGIGVITTEM MINDENT, CSAK AZ "S"-BÕL HIÁNYZIK 2 VERSENY. ARRA GONDOLTAM, LEHET EZ A GOND. EZ A FUJI SPEEDWAY ÉS A SUZUKA. EZEK VISZONT VALAHOGY NEM MENNEK, NEM TALÁLOM A MEGFELELÕ AUTÓT. MÁR PRÓBÁLTAM A FORD GT SPEC VERZIÓJÁT, AZ AMUSE HONDA S2000-EST, A NISSAN SKYLINE-OKAT, SZÓVAL ELÉG SOKAT. DE AHOGY LEHÚZOM A PERFORMANCE PONT ALÁ EGYSZERÛEN KÉPTELEN VAGYOK AZ ELSÕ HÁROMBA KERÜLNI. VAN VALAKINEK ÖTLETE, HOGY MIÉRT NEM TUDOM MEGVENNI ÉS MILYEN AUTÓVAL PRÓBÁLKOZZAK? ELÕRE IS KÖSZI
Ombika
Az a szek korrekt amiben alszik van nekem is! 😊 Ehhez tartozik cikk is?

Shortstop
sohasem voltak a felületességrõl híresek

Szívesen eltöltenék egy napot, lenne mit nézni!

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

JGTC
na akkor repülök... thx

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Azt hiszem egy pár ember szokott olyat nyomni. Megbeszélik az idõpontot, meg a többit. Sõt még Skype-on is beszélnek verseny közben. Nézz át a lapra és ott talán össze tudjátok hozni ezt.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Ombika
Nyomatjuk csak nezz at a playstation.hu oldalra! 😊 Vagy ballor.. 😊

tomi890125
jó lenne, bár ahhoz hogy egybesorsoljon, korán kéne kelni, ugy kb 7 és 8 óra körül 😊

The Only One!

JGTC
Egyszer most már tényleg össze kéne hozni egy online futamot innen! Senkinek nincs kedve?? Úgy látom azért már elég sokunknak volna rá lehetõsége.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Ombika
Van gondolom vmilyen reged, onnantol mikor belepsz automatan felkinalja es telepiti magat!!

gt350
értem, köszönöm szépen. hát a napokban rajta leszek, hogy atöbbi classt is végig nyomjam. frissítés, hogy mûködik?

Abit NF7-S v2.0| 2800+ Barton| Zalman AlCu hűtő| 2x512MB PC3200| Sapphire 9800SE| Maxtor 40GB|Seagate 160GB| NEC DVD író; Compucase 6920 Silver ház+ 450Wos Sweex táp

tomi890125
van quick tune, ha átvitted a c,b,a eventseket!
tudsz huzni a lóerõn, váltóáttételeket állíthatod stb

The Only One!

tomi890125
ez a játék komoly embereknek készült, nem pedig kis pisis tizenéveseknek, akik szembemennek a forgalommal,hogy "hu milyen lol már hogy ütközik tiszta gagyi", hanem olyanokért van ez a játék, akik az igazi vezetés élményét szeretnék átélni

The Only One!

pointer4
Demoban (ami ugyan pénzbe kerül) ennyi verseny teljesen korrekt. Ha majd megcsináltad a C,B,A classt, és feljutsz az S be akkor állítgathatsz az autokon, de tuning az nincs, talán a véglegesbe.

Tényleg a végleges az mikor is jön? jövõ nyár ?
gt350
Sziasztok!

Ma vettem PS3at végre... Ezer éve GT2 fan voltam. így most elsõ játék amit egybõl emgszereztem GT5P... de így sok midnen változott. Nekem az a furcsa, hogy kevésnek tûni ka verseny? Eventsbe van C - B - A kategória. Ct gyorsan lenyomtam ma. és többi verseny merre lesz, illetve autótuningal mi ahelyzet? meg ahogy belenézegettem a fórumba, frissíthetni kell? ezhogyan mûködik, ha valaki felvenne msnre és kicsit besegítene annak hálát adnék 😊
gt350 kukac frímél pont hu nha elrõe is thx.

Abit NF7-S v2.0| 2800+ Barton| Zalman AlCu hűtő| 2x512MB PC3200| Sapphire 9800SE| Maxtor 40GB|Seagate 160GB| NEC DVD író; Compucase 6920 Silver ház+ 450Wos Sweex táp

Kreeder44
elsõ szembetûnõ dolog h nem ilyen felnire emléxem és ha jól megnézed az elsõ kereket elég csúnyácska meg érdekes a helyzete a fûrõl meg nem is beszélve 😄 de szép próbálkozás 😄

Máté94
Kár😞
JohnnySmith
"The whole Gran Turismo community is waiting for first previews of the game’s damage system and to shorten the waiting time, GTPlanet user Jantsu92 has photoshopped a Gran Turismo 5 Prologue shot to give others an impression on how it could look."

Tehát fake....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Máté94
pointer4
Úgy emlékszem van olyan verseny, ahol kötetlen az autoválasztás. De kifejezetten F1 es verseny nincs.
Helló! Az F1-es Ferrarival csak az arcade versenyeken lehet részt venni, plusz az online módban?

Willi Betz
Lehet már tudni autó listát a teljesbõl,vagy még nagyon nagy titokban tartják?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Ombika
Az pont jo,mivel DRIFT-et imadom! 😊 Esetleg vki vmi drift verseny?

JGTC
Ferka nem rossz, Lotussal jól be szoptam farol mint a szemét, Citroën-t meg még nem vettem meg. Mindjárt kipróbálom!

Azt a kamionos dolgot Ridge Racer 7-ben már ellõtték, de jópofa itt is! 😊

Ombika
<#eljen>

pointer4
Köszi 😊
Ombika
-Ferrari California
-Lotus Evora
-GT by Citroën

Toltheto a patch!

pointer4
Hi,mikazújautok,ésmármegvannak-e? 😊
Nagyon ötletes, ahogy hozták õket!

Ombika
Varjunk picit,hatha lesz vmi! 😊

Stílusosan,kamionokból rakták ki a 3 új kocsit, a frissítés után.Sajnos pálya nem érkezett velük.
cloud.strife
Ellenfél kocsiján. 😄

www.digimomentsvideography.com

pointer4
Ellenfelen láttad, vagy belsõ bézetbõl kéne ? 😄
cloud.strife
Aztat vettem észre sok körpályás pénzgyûjtés alatt, hogy az öreg Ferrari gép felnijén van az a 3 ágú dísz a közepén és a sebesség változásával a stroboszkóp hatás LE VAN MODELLEZVE. NORMÁLISAK EZEK? Ahogy változik a sebesség úgy forog elõre-hátra... 😄

Aki érti amit írtam, az is észrevette már ezt? 😄

Forrest Gump
ok😊
pointer4
Aztán tedd már ki 😊
Forrest Gump
Jöhet, megnézném!😊
[email protected]
Christian88
infraviewal lehet letudod kicsinyíteni annyira hogy betudd rakni, ha akarod jpg 1024-ben bár nemtudom mekkorát lehet feltölteni

http://www.twitch.tv/hegii

Szerintem nem is kell,én hulladékból kreáltam kb. 2 óra alatt egyet,a meglévõ relax-székhez(10ezer körül volt a madaras árúházban).Elõször én is valami nagyon klasszat akartam,és így dobtam össze a méretek miatt( bontott lambériából,polclapból,néhány csavarból)a mostanit, de annyira jó lett, hogy azóta is ezt használom,pont az egyszerûsége miatt.
Akartam képet is betenni, de túl nagy a fájlméret, ha valakit érdekel szívesen elküldöm e-mailben.
Sziasztok. Remélem, hogy tudtok nekem segiteni abban, hogy hogyan tudok vásárolni filmet ha nem engedi regisztrálni a bankártyát? Us account. Arra rájöttem, hogy a cimbe köt bele. Ami logikus mert angol. De akkor hogyan ha magyar meg nincs. Csak igy a store t sem tudom használni.
HAF Rigel
Nekem is azért szimpi mert kicsi , sajna nincs helyem olyan nagy székeket pakolgatni . Ez viszont össze csukható és igy pont jó lenne .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

cloud.strife
Bem tok semmit sajna... 😞

Forrest Gump
Na jó, amik a linkeden vannak azok komolyabbak, de sztem az áruk is.
Még a wheel stand pro is 130 euró, de ennyit még áldoznák rá, ha stabil és méretre lehet igazítani rendesen.
Annyira nem vagyok autósjáték megszállott, hogy ilyen 100k~ összeget költsek erre.😊
pointer4
Kérdezd meg mailban.
Sok féle létezik a piacon.
Apropó Magyar Store, talán még valaikor tavasszal olvastam róla, lehet errõl valmi újat tudni,hallani?