Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
<#szomoru1><#wow3><#wow3><#mf1><#mf2>
Ennyi marhákok.

Kreed: Driving Force™ GT sokkal komolyabb de mindkettõ megy mindenhol.
JohnnySmith
<#kocsog><#lama><#banplz><#taps><#wilting>
Kb összefoglalva....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Driving Force Pro (ebbõl van egy GT most a GT5P-re idõzítve) 900fokos elfordúlás stb... ja és a kis állítható kapcsoló mint a Ferrarikban 😊
Pc-n is tökéletesen mûködik.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Máté94
Nem adták és nem is fogják.
Warez=BAN
Kreeder44
nem de szerintem nem is fogják.... Ps-re is csak karácsonykor jön ki a végleges, ha minden jól megy XD

Kreeder44
Sziasztok, az lenne a kérdésem h Ti melyiket tartjátok jobbnak, Pc-n és PS 3-on egyaránt szeretném használni... de nem vagyok abba se biztos h kompatibilisek e mind a 2 platformal.... elõre is thx a válaszokat Driving Force™ GT vagy MOMO® Racing Force Feedback Wheel ?

Csá.a játékot ki adták már Pc-re?ha igen akkor honnan tudom leszedni?
antgecc
Csekkoltam. Menõ az oldal, rátapadok 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ha érdekel, az oldalamon elég sok hozzáértõ van, nézz át.
A link az aláírásomban.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Ombika
Kihuzod a konnektorbol es akkor nincs FFB!

antgecc
Meg tudná nekem vki mondani, hogy Driving Force GT kormánynak a feedback-jét valahogy ki lehet-e kapcsolni? És ha igen, hogy?

Vmint abban kéne még segítség, hogy hol találok leírást az autók tuningolásáról, beállítgatásáról (aerodinamika, fék, stb)?

Köszi elõre is!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

JohnnySmith
Csak már lennénk ott 😄

pointer4
Akár még igaz is lehet, De lehet az a frissítés már a végleges GT5 lesz, és pénzt is kérnek érte 😄
Ombika
Nem igaz!

antgecc
Valahol olvastam, hogy kijön Prologue-hoz vmi frissítés, amiben lesz kocsi törés meg egy rakás új pálya. Igaz ez? Ha igen mikor várható?

antgecc
C-tõl S osztályig minden minimum bronz + 2 mill.

Kim Basinger
csak pár ezüst maradt a tobbi aranylik... de valahol azt olvastam full kell hozzá... persze a 2M se kevés 😊

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

pointer4
F1 hez nem kell arany, csak minden legalább bronz, meg 2 milla.
Amse
A BMW is eléggé csúszik szóval meg kell találni a kigyorsításnál a megfelelõ gázt és akkor nyerhetsz egy keveset mindenhol. Amúgy kísérletezhetsz a megszokottnál picit nagyobb kanyarsebességgel ill. pici fékezés helyett gázelvétellel.
Van pár verseny amit nehéz aranyra csinálni(fõleg ami fix autós) és a legtöbb ezekhez képest gyerekjáték, de ez az elõzõkbe is így volt.

Kim Basinger
C, B és A kész van, az S nem gyenge... full aranyról álomdni sem merek, pedig addig nincs Ferrari F2007.
Van akinek megy M3 BMW fordított hegyi pályán aranyra? nemtom hol van még 2 mp benne, pedig jol nyomom, nem faltól falig...

Kreeder44
okok köszi

Amse
-Szerintem csak manuális váltóval lehet megcsinálni
-Mindenkit alulról kerülj a körpályás részen
-Mindig maradj szélárnyékban és elõzés után egybõl menj vissza oda
-Hibátlan és tiszta kör kell hozzá, hogy megnyerd

Kreeder44
Sziasztok... hogy a frászba kell megcsinálni az A osztályban az modosított oval pályát ahol ferrari 430-al kell menni és egy kör alatt benne kell lenni az elsõ 3 ban??? nekem az istenért nem megy valami tipp... kontrolerrel játszom... elõre is thx

Kim Basinger
nagyon kevés magyar van sajnos online

kisapostagi néven futok, vegyetek fel

pointer4
Reménykedni csak szabad 😄 Ha más nem, a japóknak.
JohnnySmith
"borítóterv a fullosra, ami jövõ kari." jó esetben... 😞

tomi890125
jól néz ki

The Only One!

pointer4
Gondolom a prologue kapott új borítót, lehet már benne van minden frissítés, és akár még a következõ is.
A másik meg lehet borítóterv a fullosra, ami jövõ kari.
JGTC
Ja, ilyen is van!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Errõl tud vki vmit? Miben más, a borítón lévõ autóból ítélve...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Kreeder44
egy földgömb szerû ikon a kezdõmenüben... elvileg mind1ikben benne van... bár én a PS3 hoz kaptam a gammát

balla27
sziasztok!lenne 1 kérdésem,hogy a japán verziós gt5-el tudok e multizni,vagy nem?én nem találtam multi menüpontot.köszi a segítséget

MaSzKa
tudom direkt azért írtam 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

jaszy
Az a motorba kell, a gépbe Prologue.

JGTC
Durván 1 év és nyomhatjuk az Endurance versenyeket online! <#vigyor>

MaSzKa
vegyék a prolongot addig<#zavart1>

jaszy
Mit nem értesz?

Máté94
Sajna nem valtozott semmi!
tomy8614
sziasztok, lenne egy gyors kérdésem

pár hónapra kölcsönadtam a gt5p-omat, az érdekelne, hogy jött e olyan frissítés, hogy tudjál indítani versenyt ahol ismerõsökkel játszol? vagy még mindig bedob egy véletlenszerû race-re?

thanx

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

JGTC
Jaja sok a tuskó! Kiskategóriában meg mégnagyobb a durvulás. Ok! Vegyél fel aztán majd vmikor versenyzünk. JGTC-hun néven vok fent, este nem hiszem h felmegyek mert késõn érek haza, vasárnap viszont valszínû felnézek!
Amúgy aki gondolja nyugadtan vegyen fel, aztán nyomathatunk versenyeket!

Rad emlekszem! de a szituaciora nemigazan.Rengeteg az ostoba egyen akik nem kepes elfogadni hogy vannak gyorsabbak naluk.Este jossz nyomazni? Sajna nemsok a magyar. folveszlek az ismeroseim koze! JGTC a nickneved?
JGTC
kék 350Z-vel voltam

JGTC
De valószínû, akkor! 😊 Nissanos szépen kilökött mindkettõnket ott a hátsó egyenes végénél!

Nem Csiszko-t keresel?
MaSzKa

DoNorBi
http://gear.ign.com/articles/932/932927p1.html
érdemes elolvasni<#wink>

Haverok, Buli, Fight Club!

JGTC
Csiszka néven tolja vki? Vagy ismertek vkit aki ezen a néven játszik? Ma Suzukában összefutottunk, úgy fél kör erejéig! 😄

Clioval? Na ez érdekesen hangzik, ezt kipróbálom. A csalás néha szükséges (legalábbis nekem), de azt vettem észre, hogy a gépi ellenfeleknek engedi az elég dúrva ütközést és nem lassítja be õket, engem meg rögtön büntet. Az amuse-al megpróbálom mégegyszer és kipróbálom a cliót is. Köszi
JGTC
Vágom a gondot, én Amuse-al tudtam 3.lenni, aztán Clio-val meg megnyertem. Amúgy meg youtube-on rákeresel erre akkor látod, hogy hogyan lehet megcsinálni. Ha végképp nem megy akkor van ott olyan vid. is hogy mások hogy csaltak! 😊