4184
-
#1784 Hát olyan nincs még.
Max találgatások, vagy az a pár, ami már szerepelt itt-ott, de az jó, ha az 5%-a.
De nagyvalószínűséggel minden olyan autó benne lesz nagyjából, ami említésre méltó, meg pár ami nem annyira :D -
ST220 #1783 Srácok!
Hol lehet megnézni egy végleges autólistát??? - hogy milyen verdák lesznek a játékban? -
#1782 54-55. másodperc, pipálva, igaz ez trailer. -
#1781 nahh...
Igazi GT feeling, bár nemis vártam mást... -
#1780 -
#1779 -
#1778 Pfuu de rohadt igenyes kepek!! Errol van szo kerem szepen! -
#1777 Pár kép a menüből...
tudom hatalmasak de nem rontanám le szívesen... -
#1776 Két kép addig
-
#1775 Na bazger, a GT-t minek állították le? Rohadt szemétállatok. Marketing szempontból is ostobaság, senki nem fog GT helyett G27et venni, akkor inkább tolja joyyal... -
#1774 Ez ugyan egy marketinghez abszolút keveset konyító ember véleménye, de ezzel a húzással szvsz több veszteséget termelnek mint hasznot -
#1773 Nemhinném, bár elégnagy fail, hogy a Driving Force GT gyártásával leállnak, mielőtt kijön az 5...
De ahogy Skynet is mondta, vszínű hogy nyomják a G27-et -
#1772 hát basszák meg az anyjukat már ha szabad így kifejezni magam:S És ha lecseng a F1, GT5 és Need For Speed Hot Pursuit hiszti akkor újra fognak vajon gyártani? Mert akkor van annyi akaraterőm, hogy kibírjam. -
#1771 Aki teheti és akart beszerezni G25-öt vagy Driving Force GT-t mert a múlthéten leálltak mindkét kormány gyártásával véglegesen.
A GT a múlt hét elején még 20 körül volt kapható,mostanra már elterjedt a hír és 35 alatt szinte sehol sincs (már ha lehet egyáltalán kapni).
Egyértelműen az a cél hogy a GT és az F1 miatt vegye mindenki a G27-est méregdrágán... -
#1770 Szerintem azt már nem nagyon fogsz kapni újonnan, ennyi pénzért. Bár kitudja, lehetnek még csodák. Én egy Driving Force GT-n gondolkozom, ha kijön a játék lehet lecserélem a kölcsön Momot, -
#1769 Ekkora egy szart:S Lerendeltem 5 napja a g25-öm a digtall.hu-ról erre miután 5 napja basztak bármi formába értesíteni, hogy mi van gondolom felhívom már őket. Felveszi egy nő elmondom neki, hogy mi van erre ő olyan hangnemben mondja AZ MÁR NINCS! hogyha átnyúlhattam volna a vonalon a fejét tuti az asztalba verem
Valami oldalt nem tudtok ahol viszonylag tűrhető áron be lehet szerezni a kormányt? Olyan 40 és 50e között -
pennzoilnismo #1768 Na ez jó hír Emlékeztek még a Special Stage Route 11-re? Arra a hosszú esti pályára? Azon volt király hosszútávút nyomni! Amire még régről emlékszem az a Tahiti Road...fenomenális! A büntetés mérséklésnek bazira örülök, mert az megölte a Prologue-ot. Az az igazság, hogy a legelső ps játék, amit vettem az a GT1 volt még a nagy szürke PS1-re. Azóta csak emiatt a játék miatt váltottam PS generációkat, szóval iszonyatosan várom már, hogy végre kijöjjön . Láttam egy képet egy másik fórumon, ahol a kocsimosás, olajcsere, hátsó szárny, felni vásárlás mellett van egy ikon, ami az egész autót "átrakja" versenyautóvá. Ilyen asszem csak a GT1-ben volt (még a jó öreg Mazda Demio-t is át lehetett rakni)... -
#1767 nálam a lényeg, a top gear test track :D jó lenne végigmenni már rajta virtuálisan, és összemérni magamat The Stiggel :D
no meg persze lesz The Stig chellenge fuhhhuu :)
minden nap egyre hosszabb a megjelenésig, lassan már ott tartok, hogy lefagyasztom magam a hegyekbe, mint cartman a nintendo wii megjelenése előtt! -
#1766 Én úgy emlékszem, mintha azt olvastam volna anno, hogy lesz lehetőség, beállítani a bünti erősségét... az meg nem kérdés, hogy javítanak e rajta, mert a jelenlegi botrányfos!
Midfield tuti lesz benne. Nálam meg a lényeg a Test Course a többi nem izgat annyira. :D -
pennzoilnismo #1765 Hali! Lenne egykérdésem: azt már több hozzászóló írta, hogy a full GT5-nek hál' istennek köze sincs a Prologue-hoz, de a Prologue-ban volt "büntetés", vagyis ha nekimentem az előttem lévőnek fékezés nélkül, vagy mind a négy kerékkel elhagytam a pályát, akkor a játék elvette a fordulatot bizonyos ideig. Ez vajon kikerült a full-ból? Mert a Prologue-ban nem működött valami igazságosan (a gépi ellenfelek kényük-kedvükre lökhettek ki semmi büntetés nélkül). Ja és látom, hogy a Trial Mountain ismét benne van (YES!), esetleg a Midfield Raceway is benne lehet? -
#1764 Juteszembe...
Tourist Trophy-ról tudni valamit? Épp ma jutott eszembe, milyen jókis játék az 1, nemlesz folytatás? -
Csokis #1763 -
#1762 Szarmer' nemremega kamera, mint élőben!
Pointer4:
BTW lehet, hogy nem minden autó egyedilegkülön fizikával rendelkezik (bár van ilyen is benne), de attól még nem arcade, sőt közelsincs oylan játék, ami megközelítené. Játszottam már pár vérszimultorral, de valahogy 20 perc után már szénné untam magam a sivár, kietlen pályákon, és sugárban okádtam az egész tálálástól, most nemcsak kifejezetten grafikára értem, de pl Gt-ben ha megnéz az ember egy repplay-t, a mozgások, és úgy az egész nagyon közel áll a valósághoz, míg egy vérszim-ben végig olyan esetlen az egész, annak ellenére, hogy "olyanmintavalóságban" -
#1761 Gyerünk, flame! :DD -
#1760 Kiszálltam :) -
#1759 Igen! -
#1758 te elolvasod, miket írsz? :D
értelmetlen a prologue-t boncolgatni, hogy milyen a fizikája, mert a teljes gt5nek köze nincs már hozzá! -
#1757 Hát az az rfactor amire te gondolsz :D Én arról nem szóltam.
Ráadásul a videón hol látszik az, hogy milyen az FFB, hogy érezni a futóművet, hogy viselkedik az autó kanyarban, hogy viselkedik az autó a csúszás határán. Ez csak azt mutatja, milyen szép a pálya, és pontos. Ilyet azért már réges-régen tudnak, maxx nem ilyen minőségben.
Victor1103: mondjuk abban igazad van, hogy fogalmunk sincs miről beszélünk, mert a végleges játékot még nem próbáltuk. -
#1756 Igen, látható az alább, általam berakott videón is, hogy köze nincs a valósághoz... ellenben azok a fantasztikus garázsprojektek, amibe mindenki belekókányolhat mindent... na azok aztán ütnek! ;) -
#1755 Mondjuk a prologue alapján már értelmetlen felállítani egy mércét ugyanis az már lassan felejtős kategória. Az full verzió nem csak grafika terén fejlődött ezt már bebizonyították. sokkal több lesz itt a felszín alatt. A tartalom terén meg hát szerintem nincs még egy olyan program ami felveheti vele a versenyt:P -
#1754 Igen tudom van PS3-am, a prológ miatt vettem meg, g25 kormánnyal használom, nekem is elő van rendelve a full, mert megéri az árát. Még a japán verziójú gt5prológ is megvolt, mert nem vártam 3 hónapot az európaira.
De az autó fizikája piszok messze áll egy szimulátor programétól, ez nem is kérdés, kár is róla vitatkozni.
Az, hogy milyen minőségű a játék grafikája, az autók meg pályák kidolgozottsága, a felvonultatott járművek listája, az egyedül álló, és megközelíthetetlen bármely más játék számára.
De ha ezt nem hiszitek el nekem, akkor azt csak annak tudom be, hogy fogalmatok sincs, miről beszéltek.
GTR1-2 meg race sorozat, az nagyon lightos szimulátor ám, netkarpro, lfs, iracing, azok szimulátorok.
GT5 nem is lehetne vérbeli szimulátor, 8-15 éves célközönség 2 kör után földhöz vágná a kontrollert, hogy mi ez a szar, mert nem bírna menni rendesen.
Ezt el kell fogadni.
-
#1753 nem akartam túlzásokba esni, de igazad van :D -
#1752 "kevés játék van ami megközelíti a színvonalát pc-n vagy konzolon!"
Egyetlen sincs ami akár csak megközelítené a huszadát. -
#1751 Hallgatom, melyik Pc-s szimulátor mögé áll oda hivatalosan annyi gyártó és olyan szinten mint a GT mögé.
GTR1-2, Race sorozat. Ennyiről tudok a rengeteg garázsprojekt mellett akik gyári adatokat a nyílt napokon osztott katalógusban láttak. -
#1750 te tudod melyik játék a GT5? :D nem akarok elfogult lenni, de a mostani generáció legjobb autós szimulátora lesz, irdatlan mennyiséggel és lehetőséggel! kevés játék van ami megközelíti a színvonalát pc-n vagy konzolon!
lehet elfogult voltam, de én így látom, és elő is rendelve a kicsike :D -
#1749 Döntsd el, hogy ez elég -e neked...
-
#1748 Persze, csak nem konzolra, PC-re.
Viszont ott nem olyan hangulat miatt köti le az embert, jóval spártaiabb a grafika, ott az online versenyzés ejti rabul az embert. -
#1747 Hát igaz, hogy annyira nem vagyok otthon a témában, de a GT szériánál van jobb autó szimulátor? -
#1746 De, a GT5 játékhoz tökéletes élményt fog adni.
Tomsteel arra célzott, hogy a játék nem olyan precíz és kifinomult (legalább is a prológ nem volt az) szimuláció, és ennél gagyibb kormánnyal is ugyanúgy élvezhető lenne. -
#1745 Én innen vettem.
Amúgy szerintem az ára egész baráti volt mondjuk mihez képest.. Vaterán egy két darabot lehet találni, de azok hasznátak.
Most azt mondjátok akkor, hogy ez a kormány egyáltalán nem adja vissza a szimuláció érzését még a GT5-nél se fogja?:( Én nem azt akarom hogy megközelítse de ha már ennyit áldozok rá azért valamit jó lenne a nyújtana meg ahogy olvastam teszteket róla mindenütt dícsérték és a legjobbnak minősítették a megfizethető árkategóriában:P