Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GT5 Prologue-t közvetlenül az LFS mögé helyezném, közel sem olyan természetes mint az LFS, mégis utána a legjobb ami létezik. Teljes játékról nem tudunk nyilatkozni, bár hétvégén valamilyen rendezvényen ki lehetett próbálni a Nürburgringi pályát az ott zajló 24 futam apropóján és szerintem így szemre megállapítható, hogy sokat fejlõdött a cucc.
G25-el annyi gond van Spec III-ban, hogy ha kuplungot akarsz használni, akkor minden alkalommal, mikor megkapod az irányítást a verseny elején, meg kell nyomni a háromszöget(vagy valamelyik gombot a kormányon, még nem jöttem rá, hogy melyiket kéne) ahhoz, hogy kuplungot használni lehessen. Egyébként teljesen rendben van, forgási szög állítást nem találtam még meg, de az lehet az én bambaságom.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Pc-n szoktam versenyezgetni lfs-el, race2-vel, rfactorral.
Mennyire gáz a fizika? Visszaolvasva eléggé lehúzták páran a játékot.
Kb. annyi elvárásom van hogy az LFS-el legyen összemérhetõ a fizika, tehát nem olyan, jobb, hanem valami hasonló. Reálisan válaszoljon a visszaváltásokra, érezhetõ legyen miért elsõ, hátsó vagy 4kerekes egy vas, ne legyen a verdáknak "egyenfizikája".
Olvastam hogy G25-el vannak gondok, ezt a spec III-ban nem javították még?
köszi.
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
Mindenesetre ez így télleg élvezhetetlen...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Más: a 3. rész tényleg elég elkapkodott volt, megvan az is meg a 4 is, a 4 mérföldekkel jobb, sok autó, korrekt fizika, nekem a photomode is bejött, szóval az jól össze lett rakva.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Én fizikát, irányítást, grafikai fejlesztést itt nem látok leírva.
Mindegy, kár a szóért. Nem kötelezõ játszanod vele!
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Nem akarom darabokra bontani, fejlesztés volt és kész.
Ez alapján játékmenetbeli változás nem történt.
"The "Spec II" version was released in North America on April 15, 2008 (Blu-ray Disc) and was released on April 17 (PlayStation Store). The Blu-ray Disc version added value with an exclusive GT-TV video feature called "Beyond the Apex".<13>13>
The latest update entitled "Spec III" added new BGMs, cars, and further improvements to the gameplay. A separate disc was also released (only in Japan) to coincide with this update that included all updates including Spec III.
Gran Turismo 5 Prologue Spec III features 16-player online races, over 70 cars (including tuned cars), 6 tracks, 12 layouts, a 60 frames per second frame rate (during races, replays are displayed at 30 frames per second) and LPCM 7.1ch high definition sound.<14>14>
Contents
Leülhetsz!
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Úgyhogy remélem az nem csak fals infó, hogy 3D is lesz benne...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Leülhetsz barátom ahova akarsz, de elõtte tájékozódj.
Szerinted azóta csak a töküket vakargatják?
Mondjuk pc-n rengeteg jo szim van, lfs,rbr,rFactor!!!
Én pl imádom a GT-t, mindegyik megvan, és nincs az az isten, hogy valameiket kihagyjam, mánia? Nemtom, de soha nem csalódtam a GT-ben...
Talán ezértis húzzák az 5-öt, hogy ne legyen elkapkodva...
Éshogy a 3-ról miért beszélek így? Hány autó van benne? 150? Hány újdonság van a 2-höz képest? Semmi, csak a grafika...
Multi annyit sem érdemel, hogy szót ejtsünk róla, random összerak emberekkel, egyszerûen nevetséges, nulla az egész, ha az ellenfél levágja a kanyart akkor a játék automatikusan gázelvétellel bünteti, ami már önmagában tönkreteszi az élményt, viszont ami még súlyosabb, hogy a többiek számára arra az idõre átlátszóvá válik. Kérdem én, miért kell egy valóságra törekvõ gigantikus nevet agyonvágni ilyen arcade játékokra jellemzõ f.szágokkal? Jobban jártak volna, ha bele se rakják a multi részt. Mesterséges intelligencia úgy rossz ahogy van, csúnya vége lenne, ha ennyire segghülyék lennének az emberek. G25 kormányt kezelte a játék mindenféle beállítás nélkül, viszont az a dolog, hogy a kuplung használatához minden verseny elején az irányítás megszerzése után meg kell nyomni a háromszöget, ez valami elképesztõ. Nem kell kifejtenem, hogy milyen akrobata mutatványt igényel a kontrollerért nyúlni, miközben váltani is kéne, de kerülje is ki az ember az elõtte haladót. Indulásnál még egy idegesítõ dolog van, ami eddig inkább plusz volt mint mínusz, ez pedig a repülõ rajt...minden restart után figyelni kell rá, hogy a H-váltó ugyanabban a fokozatban legyen, mint amiben megkapjuk az irányítást. Hosszú távon borzalmasan idegesítõ.
Sajnos én úgy látom, hogy kutyából nem lesz szalonna, nálam már az apróhirdetések között van a ps3.
Tegnap délután volt egy kis szabadidõm szépen sorban az eddig kijött összes résszel játszottam egy kicsit, és rá kellett jönnöm, hogy az eddigi legjobban sikerült szvsz a 3.rész. Ott már érezted, h Ps2-n játszol, és egyáltalán az elvártaknak megfelelõ volt a játék!! Szemben a 4. résszel amire szintén évekig kellett várni (szvsz). (A 3.rész 2001-ben jött ki ha jól tudom.)
Ma már 2010 van a PS3 3-4 éve piacon van, már kijött belõle a Slim verzió ami mindig a széria vége felé kerül piacra, de GT5 még sehol!
A buta prologueot már rojtosra játszottam, 100x meguntam már az online hülyeségek miatt...
De mikor lesz már GT5??? Ja és ha kidobják is nagy kegyesen akkor is még várnunk kell mert ide jön utoljára szokás szerint! Mire várunk már 6éve ami könnyedén 7 is lehet??!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
De ettõl függetlenül biztos h megveszem a GT5öt.
Remélem a teljes játékban már nem így lesz és oda lép majd be az ember, ahova akar.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Másik dologhoz annyit, hogy hozzá tartozik ez is, hogy full koncentráltan vezetsz végig, figyelsz elõre/hátra. Szerintem ez adja a sava-borsát.
Ettõl függetlenül is jó lenne ha nem csak 16-an lennénk pályán, fõleg egy Nordschleife méretû pályán.
Kicsit furán jön ki, hogy kétszer veszi meg az ember ugyanazt a játékot.
Cserébe a net miatt ott a lehetõség, hogy azért azokat az interior dolgokat, utólag is belecsempésszék a játékba 😄
Azt csak egyszer kell megcsinálni, az már a GT6-7-8-ba is jólesz 😄