4184
-
Petike125 #2104 -
#2103 Az úton kell menni, ilyen egyszerű:) -
tordi #2102 Hát pedig ez gáz, most láttam youtube-on egy GT5 videót ahol már korlát sincs, egyszerűen egy láthatatlan fal az úttol 1m-re, és nem ralli volt hanem a top gear tesztpálya -
#2101 Ne nézz már hülyének:)...úgy értettem, h akár meg is változtathatják az árat, ha megjelenik. (mint ahogy lejjebb az überkonzolról is írták) -
Csokis #2100 Mivel nem jelent meg, azaz nem lehet kapni, nyílván előrendelhető. -
#2099 Itt is csak előrendelési árként van feltüntetve a 45k...azért jobb az óvatosság. -
#2098 -
Akey #2097 Ezt a tuning lehetőséget várom a GT2 óta. És most itt van!
-
Csokis #2096 A Signature edition! Ezeket tartalmazza:
- Limitált kiadású fémdoboz
- Mercedes SLS AMG modell autó
- GT bőr pénztárca
- GT USB pendrive
- Letölthető dinamikus téma
- 11 exkluzív autó (az alapjátékhoz képest)
- GT kulcstartó
- GT képeskönyv
- APEX vezetés technikai füzet
Megkapod hazai boltban 45eHUF-ért, itt! -
Csokis #2095 Review! Nem valami jókat ír. -
High end PC #2094 A játéknak mi lesz a legspécibb kiadása?
Ismerek egy srácot, aki 58k-ért árul egy csomagot. -
Akey #2093 Az jobb, amikor a Colin DiRT-ben Pikes Peak-en az utolsó kanyarokban járok, kiütök egy műanyag kordon-tartó rudacskát és kiírja, hogy "not posible to recover" vagy mi az istennyilát? Ha WRC-t vagy IRC-t szoktál nézni vagy netán kijársz rally szakaszokra, akkor már rájöhettél, hogy nem a biztonsági kordon átszaggatása a lényeg, hanem a minél gyorsabb haladás. -
Petike125 #2092 überkonzolnál faszán megemelték az árat 13500ra... 11ezer volt amikor előrendeltem. erre most odabiggyesztettek egy olyat, hogy "az ár változhat". jófejek.
remélem legalább holnap kiszállítják -
tordi #2091 Jól látom, hogy ugyanúgy ahogy a GT5p-ban itt is visszapattan az autó a papírszalagról meg a hálóról? -
Csokis #2090 És ismét tőle! :)
És már vissza is értem!
itt van a kezemben, létezik!!! magyar nyelvű borító minden fasza!
na szerintem én ezt feltelepítem, az meg nem kis idő, szóval majd estefelé lesz írás róla. -
Csokis #2089 Egy fórumról.
Felhívtam a konzolokszervízét és azt mondták nyugodtan bemehetek érte ma is, pedig elő se rendeltem...szóval akinek kell akkor hajrá! -
Akey #2088 Volt eszük. :D A jövőben ebből tuti rutint csinálnak. -
Csokis #2087 Gran Turismo 5 1.01 Patch Lands! -
#2086 Jah, pusztítottam vele kicsit :) Egyébként a videón pont a kameraman voltam és Deep barátom vezetett. -
Akey #2085 Látom, meghajtottad az esztergomi vasat. :D A GT Planet ki is tette az oldalára. youtube -
#2084 Teljesen nyugodtan, max nem lesz olyan ütős az érzés :D -
#2083 LOL!!! :DDDD
Hát ne :D -
Joe E34 #2082 Ja, akkor kontrolerrel ne próbálkozzak:) -
#2081 Kinek mi a jó autós cucc, szerintem van jobb.
amúgy
http://www.psdowngrade.com/
Ha elindul már végre.
Különben én is előrendeltem, de amint lehet eladom, és tolom úgy tovább, ha egyáltalán bejön majd. -
#2080 -
#2079 Ha egyszer el is indul (Még az NFS-t sem sikerült 1 hét alatt megoldani) akkor is bukjátok a netes mókát meg mindent,de persze a szarrágás és a várakozás biztos kifizetődőbb mint megvenni a legjobb autóscuccot a világon..:) -
Joe E34 #2078 Azt meg hogyan? Nagyon lemaradtam valamiről. Magyarázza el valaki! -
Akey #2077 Nem hivatalos, de a 3.50-ben csökkentették le az XMB memóriából lefoglalt méreté. Ha ez tényleg így van, és a GT5 használja is a plusz memóriát, akkor fejre is állhatnak a hacker bácsik, ha nem csinálnak costum 3.50-et, akkor innentől kezdve egy új játék se fog indulni a warezpistáéknál. Hamarabb lesz PS3 emulátor PC-re, mint cfw3.50. Addig mi meg GT5-özünk. -
#2076 Még. -
#2075 Minekörülsz. Használhatatatlan mind hálistennek..:) -
#2074 Prológban is lehetett, gondolhatod, hogy nem butították :) -
#2073 Gran.Turismo.5.EUR.JB.PS3-PEMA
-
tom235 #2072 Kuplungolni lehet a véglegesben? -
#2071 Jah, végleges.
Nincs erőm beszámolót írni. Jó a fizika, mindig is az volt, ami a vezetést illeti. -
tordi #2070 Ezek szerint te már a véglegessel játszol?
Ha tényleg a GT5p kidolgozás a prémium szint, az szerintem igen kevés.
Az autók fizikájáról írhatnál valamit, mennyire lett szimulátorosabb, másként vislekednek e a standard és a premium autók? -
Joe E34 #2069 Akkor megnyugodtam, csak a listában standard kocsiként volt jelezve. Csodálkoztam is.
Corvette HUD-ra válasza valakinek? -
#2068 Tudom, de azért hozzátettem, ha nem zavar. -
#2067 Van műszerfala. -
#2066 Rosszul tudod :)
Nincs jelentős különbség a prológ és a végleges autói között, ha van egyáltalán.
-
tordi #2065 igen, szebbek lesznek a premium autók ! Ha jól tudom a GT5p-ban 200k poligon volt egy autó, a GT5-ben pedig 500K egy premium gép -de javítsatok ki ha rosszul tudom