4184
  • antgecc
    Én se találom :S

Amúgy én nagyot csalódtam....
  • pointer4
    Akarok menni Nordschliefen, mi a tetves lóhugyos szájbaba***** életért nem találom a menüben?
    Vaksi vagyok ?
    Azt ne mondjátok, hogy DLC lesz, 1 éve már tolták a prológgal is Nordon, kiállításokon.
  • DanielT
    Inkább a Super Mariohoz hasonlítanám.

• GPx8
    Ez egyébként szimulátor vagy nfs szerű autós-játék???
  • Petike125
    B-spec remote play, tehát hogy a PC-mről irányítsam a b-spec versenyeket hogyan és mikortól elérhető?
    valahol azt olvastam, hogy csak decembertől lesz ez elérhető. tud erről valaki valamit?
  • ToM1113
    Most először csatlakoztattam ezt a kormányt a ps3 hoz.

A menüben valahol írnia kéne hogy csatlakoztattam? valahol be lehet valamit a kormánnyal kapcsolatban állítani.

A menüben tudok a kormánnyal jobbra ballra váltogatni a menüpontok között.

Dirt 2 demo-n próbáltam a kormányt, a játék inditásakor megrándult de utánna se kép se hang, nem reagál semmire.

• DanielT
    Kiválóan fog azzal a kormánnyal működni.
  • ToM1113
    Van logitech force feedback kormányom:

Csakhogy ez még anno pár évvel ezelőtt PC hez lett véve, USB-s vezetkes.

Nameg rögziteni kell a kormányt.... vagyis nem kell, csak nem tudom rögzités nélkül hogyan lehetne játszani vele....

Ez akkor bukta mi?

• antgecc
    Driving Force GT alá nem adnám... Inkább spórolnék.
  • DanielT
    Nyilván lehet, csak nem érdemes. :)

13 ezer egy Logitech, új, force feedbackes, ölbe rakható, teljesen korrekt kormány, vegyed meg szépen.
  • ToM1113
    Hali!

Érdeklődni szeretnék hogy Kormány nélkül, kontrollerrel is lehet-e a játékkal normálisan játszani? Tehát megszokható-e, persze tudom a kormánnyal jóval realisztikusabb, élvezhetőbb lenne.

Köszönöm.
  • Csokis
    Egyetértek! Inkább csak az alapjáték + egy normális kormány.
  • DanielT
    Neked nem elérhető, de a gépnek igen.
  • BenedekFeco
    Akkor már én is az enyémet...:DDD

A svájci posta nem szívbajos!
    Megrendeltem a netről.Mondom ma már biztos jön az értesítő,hogy csomagom van,menjek érte...A f@szt!!!
    GT5 a postaládában,meg a csekk,hogy lehet fizetni...
    Beszartam.
  • n000rbi
    Kösz...de most, hogy jobban belegondoltam, lehet mégiscsak classic verzió lesz belőle és inkább gyűjtögetek egy G25/27-re:P, mégiscsak úgy lenne az igazi.
  • antgecc
    Ilyen alacsony szinten még nem elérhető a tuning. Szal nem ez a baj.
  • Csokis
    Elméletileg itt!
  • pointer4
    Semmilyen, de itt a melóban bármelyik Panasonic 3D-s plazmán játszhatok :D
    Munkahelyi ártalom, de otthon sokára lesz :D
    Jól néz ki, de csak akkor van sok értelme, ha épp van előtted autó, mert a pálya messzi elemei nem adnak semmi extra 3D hatást, (meg a motorháztető, a műszerfal meg a Hud). Logikus, az emberi szem sem látja a távoli tárgyakat 3Ds-nek.
    Szóval érdekes, de nem létszükséglet :D
  • DanielT
    Nyomd a gázt!

Egyébként meg nem tudhatod, hogy mit tunnyantottak azokon a verdákon... te is beállhatsz 300 ló fölé húzott Pözsóval, versenyfutóművel, stb.

Ha kevés a verda, toldd meg pacikkal!
  • Banano007
    Milyen 3D tv-d van?Hogy megy GT 5 alatt a cucc?
  • antgecc
    Nemtom normális-e ez, másnál is így működik-e, de engem szörnyen dühít:

5-ös szinten vettem egy Z4 3.0i-t, erre a szaros 207-esek és egyéb fosok úgy hagynak ott az egyenesben, mintha állnék. Rajtnál szintén simán legyorsulnak. Nem vágom mi a tök ez....
  • pointer4
    Azt tudom, ahhoz már kevés lenne gép, hogy FullHD ban számoljon kétszer annyit.
    De 2D üzemmódban egy cseppet sem szebb mint a prológ.
  • n000rbi
    Azt nem tudjátok, hogy hol lehet CE-t kapni?
  • buggyant
    az enyém is ilyen:P

a kiskönyv kissé minimál dizájn, 4 oldal és fekete-fehér, de a játékban van egy elég részletes manual
  • JGTC
    Végre!

• DanielT
    Ha ugyanaz mint a Prológ és valszeg ugyanaz, akkor 1280x1080 felskálázva 1080p-re, ez majdnem 50%-kal több pixel natívan mint a 720p.

Ja, ha 3D-ben nézed, akkor valóban csak 720p.
  • pointer4
    Akkor valamire félre emlékezem. :(
    Amúgy szerintem ez a játék csak 720p, nem igazi FullHD.
  • DanielT
    Nem.

A PSP verzióból lehet importálni.
  • pointer4
    Nem arról volt szó, hogy a prológ autói meg pénze átjön a véglegesbe?

Megnéztem most egy 50"-os 3D-s tévével, jó a képe :D
  • Akey
    10 perce futott be a cucc, azóta lehidaltunk a zintrótól (HD tévén jobban üt, mint jutyúbon, pláne hangcuccal) és már csak 40 percig telepít, aztán nem lesz életem. :D Jáááj!
  • JGTC
    jaja ott még anno roomtuningnak nevezték, én is így vagyok vele.

Na de én indulok is a boltba megvenni, nyitásra már rárabolok!!! (ahol előrendeltem ott lemondták )
  • ppista
    Főképpen azért, mert ez a játék, kimondva-kimondatlanul, a sorozat rajongóinak készült leginkább. Tegyük hozzá Hála Istennek!
  • buggyant

én már tegnap beszereztem a játékot és pontosan azt kaptam, amit vártam. 1-4 részeket kipörgettem régen és már most tudom, hogy ezt a részt is imádni fogom.
  • N0RB3RT
    Hagyd rá. Ilyen emberek voltak, vannak és lesznek is akik csak a hibákat, hiányosságokat keresik egy játékban. Sosem fogják úgy átélni, élvezni ezt játékot mint ahogy az kellene. Mi viszont igen, ennyivel vagyunk gazadabbak mint ő:)
  • deep
    Lehet játszani más játékokkal. Azokban is biztos ennyi autó, pálya és lehetőség és igényesség van, mint a GT5-ben...
  • tordi
    Milyen levágásokról beszélsz? Én csak azt a minimumot akarom ami más hasonló játékokban is alap, pl ha valami elszúrok akkor lemegyek az útról, kisodródok, na de nem az, hogy az út szélénél visszapattanok egy láthatatlan falról, vagy egy papírszalagról
  • Akey
    Na de most komolyan. Tegyenek bele neked levágásokat meg ugratókat vagy mégis mit akarsz? Ez a Gran Turismo. Egy steril matchboxgyüjtemény, ami nem porosodik és a korához képest legjobb grafikával van felvértezve. Ezen felül élvezetes játékmenet társul a viszonylag élethű vezetési modellhez, amit szinte mindenki el tud sajátítani, de sok melóval lehet csak magas szinten művelni. Ezért szeretjük, nem a láthatatlan fal miatt. A Top Gear pálya amúgy is egy nonszensz, nem is értem, hogy rakhatták bele a GT-be. Ez már szinte a Shift és a Grid 8-as pályáinak a szintje.
  • deep
    Aha, hajrá, megnézem majd a köridőket és a győzelmek számát ezzel a hozzáállással:)
  • tordi
    Én inkább úgy mondanám, egyszerű mint a faék, majd csak végig megy az ember a csövön
  • deep
    Egyébként én már tolom:)