Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nathan66
Na hát az E30at le szarozni már finoman szólva is túlzás!

DanielT
Nyugika, a GT4 garázsomban van vagy 3 AE86 is 😊
Ombika
Nem nezem le mas autot, de szar suzuki meg japan fos meg tok mind1 milyen gyartos 80 Le ki a faxt erdekel, plane a tetves belso nezet konyorgom! Menj roncstemetobe es ullj bele majd elvezkedj!!!

Csabesz6
Jaj nekem<#idiota>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

DanielT
"az E30nál kezdõdnek, ha már itt tartunk.Nincs is a GT-ben"

Ha kellene valamit említenem, mint orbitálisan nagy hiba, ez lenne az! 😊
Csabesz6
Mit is várhatna az ember, két, bajor M-es logós tagtól<#gonosz1>
Képzeljétek el, valakit érdekelnek a JDM autók, még akkor is ha nem túl erõsek és gyorsak.
A felesleges szarok az E30nál kezdõdnek, ha már itt tartunk.Nincs is a GT-ben😛

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Ombika
Engem is megszoltak multkor, mikor 80-120 Le autokat leszaroztam, de direkt nem szoltam aztan csak megszoltak teged is, pedig teljesen igazad van tok folesleg bele sok szar! 😊 Kit erdekel talicska belso nezete! 😊 En melletted allok! 😊

Nathan66
Melyik része nem nem akceptálandó részedröl? Az, hogy japán fostaliga? Hát egy suzuki cappucino, meg a daihatsu shunamuna, nem hiszem, hogy sok embert felizgatna. Az én kedvenc autóm, a Lexus Is-f, na az éppenséggel japán ugyanugy, csak nem konvervdoboz... Én nem az AE 86 odat szidtam, hanem ezeket, az értelmetlenül belepakolt autókat, amiket senki nem vesz meg.

Csabesz6
"mindig"
😛

Csabesz6
"Gondolom, ezek a nem annyira ismertebb autók az a 800, többsége japán fostaliga lehet, ezek a 60 lóerös kis suzukik, toyotak meg mittudom én , még a 90es évekböl."

Óvatosan a "száddal"😉

Nathan66
Nekem ezt egy Gran turismo mániákus srác mondta, én a hozzászólásomban le is irtam, hogy "ha ez igaz" pont A másik, hogy engem nem érdekel különösebben, menniybe kerül, 2 kattintás és ki irja goog-le ha annyira foglalkoznék vele, de igy is sok már, a be fektetett pénz szerintem. Ideje kiadni és aratni vele pont

MikX
Tök felesleges itt vitatkozni, te sem, és senki más sem tud szimpla adatoknál többet...
Mindenesetre én mondhatni fanatikus vagyok, mindegyik GT megvan, és a legösszetettebb, és legjobban megcsinált autósjáték számomra, és valószínû az 5 is az lesz...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

JohnnySmith
😄DDDDD
1millárd??????? valamit nagyon elnéztél..... számoljál már utána

Egyébként a nagyságrendi összeg hogy képben legyél kb 60 milló dollár....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

és most hiába legyintenek sokan arra, hogy 800 autóban nem lesz mûszerfalas nézet -az igazság az, hogy ez eddig minimum elvárás volt, ha csak néhány hónappal ezelött mondtam volna ilyet, mindenki körberöhögött volna, szóval, tetszik nem tetszik, ez bizony ciki
Azért várjuk ki azt a 200 autót, mert ezek többsége versenygép lesz, ahol rengeteg azonos típus lesz amik csupán a külsõ festésükben fognak különbözni, és nem csak a törésmodellben lesz különbség, hanem a fizikában is, pl. csak prémium autóval lehet felborulni
MikX
Akár, de Poliphony nem tenne olyat, hogy a többi 800 sokkal szarabbul van kidolgozva... Valószínû átlagban észre sem lehet venni a fizikában a különbséget, csak az a ki nagyon bele akar kötni. Lehet, mért ne lehetne belekötni, csak sajnálom azokat akik megveszik annak ellenére, hogy fikázzák, én inkább élvezem, mint mindíg 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Nathan66
Ahogy én olvastam a gt5 eddig, 1 milliárd dodóba került. (ezt régen olvastam, azota már lehet több is van) Na most, ha ez igaz, akkor én se mennék tovább és csinálnék még+ 800 autóhoz cockpit nézetet, amiket, lehet meg sem vesznek legtöbben. A törésmoddelröl is ugyanezt hallottam, hogy az is csak 200 autónál lesz. De könyörgöm, már ha csak 200 autó lenne is kegyetlen soknak mondhatnánk azt is ilyen kidolgozott autóknál! Életedben nem fogsz 1000 autót kipóbálni amugy meg.. Gondolom, ezek a nem annyira ismertebb autók az a 800, többsége japán fostaliga lehet, ezek a 60 lóerös kis suzukik, toyotak meg mittudom én , még a 90es évekböl.

Ombika
Szerintem te nem erted mirol megy a vita olvass vissza, 3 ho lemodellezesbol indult ki!!!

Ombika, áruld már el, mi olyat írtam ami szerinted puszta kötözködés és semmi köze a tényekhez? a 200 mûszerfalas belsõt vagy a 800 standard autót fájlalod, amit korábbi részekbõl emelnek át némi tupírral?
Ombika
Akkor ne a kinait olvasd!! 😛

Nathan66
Most viszem a prologue-t. Lenyûgözõ játék, nagyon élvezetes, odatapaszt a tv elé! Egy-két olyan hiba azér van benne, hogy japanese versenyen kell menni, azthiszem B Class az events-ben és R35tel nem mehetsz, Lexus IS-f el szintén nem. Na most ez eddig ok, ugye ez a két autó nem a lassúságáról híres. Nézem, lehet menni Evo-kkal, R34-el, a két Subaru-val, meg még pár gyengébb Japán autóval. Mondom, jolvan veszek egy evo X et és rajthoz álllok. Ez, az utolérös verseny fajta.. Nézem az 1. egy Honda NSX... ergo, akkor mér nem lehet az r35-tel meg lexus-al menni? Ez az agyamra ment...

utána van olvasva
MikX
"és mellette lesz 800 elõzõ generációs gép"

Igen, mert eddíg mindíg így volt, a fizika semmit sem fejlõdött az elsõ rész óta, csak grafikailag javítgattak <#idiota>

Nemtom mit kell lovagolni, eddíg is így volt, nem mindegyik autót modellezték pontosan, de attól mégis jó lett a fizika, legalábbis soha nem panaszkodtam rá.

Ombika
Akkor olvass utana milyen valtozasok lesznek aztan johetsz kotoszkodni! 😊

pointer4
Akármi lesz benne, megveszik a neve miatt. Emiatt kár aggódnod, meglesz nekik az üzlet 😄
Az, hogy az 1000 autóból 200-nak lesz cockpit nézete, és mellette lesz 800 elõzõ generációs gép, nem hinném, hogy nagyot lódítana az érdeklõdésen
Ombika
Csokken az erdeklodes, loool nezd meg a mostani videokat es bejenletesekt , hogy miket fog tartlamazni. Nem hinnem, inkabb megjobban rakattantak emberek! 😄

MikX
Ígylegyen, GT-re tudok várni... ha nagyon muszáj 😄

JGTC
Kívánom, hogy úgy legyen! De ez is már hanyadik???

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Seth
Már megvan a megjelenés napja, 2010.11.02

PSN ID.: Beegabor

JGTC
Szerintem meg csipkedhetnék magukat, mert most már ott tartunk, hogy csökken az érdeklõdés, és leginkább csak a kemény mag ronyózik azon, hogy mikor jön ki a játék. A nem sokkal szarabb graffal rendelkezõ játékokat, meg öntik a népre (neveket szándékosan nem írok)... szal nem tom mi tart 7évbe egy nyomorult játékon. Ha meg annyira bonyolult és idõigényes a kidolgozás, akkor miért nem dolgoznak többen a fejlesztésen, sztem nagy kasza volt a többi rész így elbírnák.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Ombika
Jobb, mint a semmi!

pointer4
Akkor végképp jobban járnak, ha nem alapoznak a gt4re.
Ombika
Fizikarol van szo nem poligonrol!

pointer4
Igen, de ahogy állították, gt4ben annyi poligonból állt egy verda, mint gt5ben egy motorháztetõ. Lehet maga a jármû "scannelése" is új, és más színvonalú, ergo kezdhették újból az összeset.
Ombika
De ugye mar eleve volt alapjuk hisz rengeteg autot fejlesztettek 4-ik reszbe is!

pointer4
Valószínû az a különbség, hogy azok valóságban is mért adatok alapján beállított korrekt értékek. Ezért tart egy autót 3 hónapig lemodellezni. A többi gondolom nem esett át ekkora mustrán, csak a megadott technikai adatok alapján lõtték be a többi verdához képest.
Tomsteel
Reméljük, hogy nem így lesz ! <#szomoru1>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Csak 200 autóban lesz "cockpiT" nézet, és a fizika is jobb lesz ezeknél mint a többi 800-ban, én ezt olvastam, és ha ez tényleg igaz akkor nálam felejtõs ez a játék, nevetséges öszvér megoldások. Mi az, hogy jó fizikájú meg kevésbé jó fizikájú autók?
Tomsteel
Késõbbiekben biztos fogják pótolgatni patch formájában.

Tikal
interior... nem egyenlõ cockpit...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Basszus, most olvasom külföldi oldalakon, hogy csak 200 autónak lesz belsõ nézete
Ombika
Mar kiontott! 😊

cloud.strife
Látom itt is bugyog a csatornaszag.......

www.digimomentsvideography.com

sõt ! így tökéletes, meg ríldrájving.
Ombika
Kurvara nem zavaro!

Tomsteel
Ezt nehezményeztem én is korábban.

Ja úgymint a GT5P a G25-t minden futam elején hátomszöget kell nyomni, ha kuplungot akarsz használni <#idiota> "amatõrõk"
DanielT
A tudatlan kommentelõk még nem jöttek rá, hogy jobb kussolni, ha valamirõl fogalmuk sincs, mert akármilyen USB cuccot támogat már a PS2 is.
Konzolos szoftvergyártók még nem jöttek rá, hogy nem kormány tipusokat kell támogatni, hanem tengelyeket és gombokat, milyen érdekes, hogy a Pc-s F1 2002 100% támogatja a G25/G27-t (vagy amit rádugsz), pedig még halvány gondolat sem volt ez a kormány amikor a játékot kiadták.