4184
-
buggyant #2184 nektek melyik jogsifeladat volt eddig a legnehezebb? -
buggyant #2183 szlalomos is tök jó volt. lökhárítóból esélyem se volt, külsőből meg sokkal jobban láttam, hogy milyen közel mehetek a bólyákhoz -
buggyant #2182 pedig nekem nem egyszer, de nem is kétszer segített már a nézetváltás pontosan ilyen szituációkban, amikor pár századot kell már csak javulni.
persze ha 2 másodpercre vagy az arany időtől, akkor nem ér semmit a nézetváltás -
#2181 Így van azon nem sok múlik, én spec csak külső nézetből játszom! Néha belsőnézetre váltok a poén kedvéért, de úgy lassabb vok sokkal. -
#2180 Sztem nem azon múlik, hogy lökhárító, vagy belső... -
buggyant #2179 köszi, majd meló után még próbálgatom. pont ez a baj, olyan rövid szakasz, hogy elképzelésem sincs hol lehet még benne idő. eddig lökhárító meg külső nézetből próbálgattam, de a videó kommentjei között írja valaki, hogy neki csak cockipt nézetből jött össze -
#2178 Jahh, ez az? Ennél csak a kerékvetőket ki kell használni maximálisan, és akkor megmarad a lendület, asszem egy picit meg kell fékezni az elején és utána padlón végig. -
#2177 Aki nem multizik, az inkább úgy indítsa a játékot hogy psn-re be se lépjen.
Szarrá vannak terhelve valszeg, ennek köszönhető hogy egy csómószór sokat tölt a game,a menüben egy rakatszor a kurzorra várni kell,stbstb...Offline semmi gond a töltéssel sem semmivel.
Aki meg multizni akar....Hát türelem...:D
-
buggyant #2176 aha, nem olyan vészesek egy tapasztalt játékosnak sztem. egy-kettő van amelyiknél meg kell izzadni az arany időért.
-
Wanille #2175 Tényleg ennyire könnyűek a jogsik?!
A 4-el emléxem mit meg szenvedtem hogy mind arany legyen, persze a végén már nem is ment.
Abban volt kihívás.
Remélem nem könnyítették halálra ebben.
Csak a magam nevében beszélhetek, de eddig mind1ik GT-ben először csak a jogsikat toltam, semmi mást, hogy úgymond a vezetési technika már a reflexeimben legyen a versenyekre :) -
buggyant #2174 tapasztalati pont jár értük, trófeához is kell, meg lehet, hogy későbbi versenyekhez is kelleni fog -
#2173 Én csak egy pár jogsit csináltam meg, de mivel lóvé nem járt érte, mentem versenyezni. Ti csak úgy a poén kedvéért csináljátok, vagy később már credit is jár érte? -
buggyant #2172 köszi, találtam egy ilyet:
http://www.youtube.com/watch?v=YEecNBNl-zE
olyan rohadt egyszerűnek tűnik a videón pedig:) lehet, hogy már álmos voltam azért nem sikerült. -
#2171 már nem is emlékszem melyik volt az, bár névről ismerős majd meglesem, és megírom -
buggyant #2170 én is a jogsikat nyomom, egyszer fagyott már nekem is.
A-8-ra valami tipp? Schumacher s kanyar.... 13.800 az arany idő, legjobbam 13.805, de este már nem tudtam rajta javítani -
#2169 De, ott is fagy! :( -
Petike125 #2168 köszi, kipróbálom -
#2167 No. Eddig 50 arany jogsi. 0-0 ezüst-bronz.
Má csak az uccsó van hátra, de most a 12-es lil-ről fel kell tornásznom magam 15-re... :/ Addig nem mehetek az "S" jogsiba.... bááááázzzzz...... :) -
#2166 Nálam is ilyen tetűlassú :S -
#2165 Sign off-olj psn-ről, akkor nem lesz gond. Túlterheltek a szerverek, mivel rászabadult 2 millió ember. -
Akey #2164 Jogsiknál nem fagy, a peccsig elleszek azokkal. -
High end PC #2163 Jól látom, a Collectors Edition csak decemberben jön? -
#2162 Kiadták félkészen,mivel úgyis mindenki megveszi,aztán majd jön peccs?:D -
Petike125 #2161 Nekem kb 5 perc töltés mire visszatér valahonnan a My Home-ba.
Legyen az a dealership, versenyek, akármi. Elviselhetetlenül sokat tölt...
Pedig feltelepítettem az elején :\
Másnál van ilyen probléma? -
#2160 Nekem is fagy. Röhej.
Az árnyék is röhej és a standard autók grafikája is röhej.
Fizika viszont hibátlan. -
#2159 Azt nem tudod véletlenül hogy a Gyöngyösi sony centerben lehet e GT5-t kapni?:P -
N0RB3RT #2158 Nálam sem akar menni. Megáll minden és befagy a gép xD -
#2157 zsoltbarabas a PSN-em.... :)
Egyébként csak nálam fagy szarrá folyamatosan az online része? Szánalmas komolyan.... :/ -
#2156 Dettó, én is csak a licenceket toltam eddig. Az első 29 licence arany, a többit pedig még meg sem néztem. Majd holnap...
Aki gondolja nyugodtan vegyen fel ismerősnek, jó lenne már online összehozni egy nagyobb magyar brigádot. -
#2155 Ja igen, kb a"B" és "A" jogsiknál. Aztán mondjuk az "A" jogsi utolsó versenyét már megszenveded, onnantól meg jönnek az izgalmak.
Nekem az első négy arany mind, most esek neki a többinek is, addig nem játszom versenyeket, amíg mind nem arany... :D
HAJRÁ! -
High end PC #2154 GT5 signature edition nem kell nekem ezek szerint, elég a collectors edition, itthon aznban se az 576 se a CDGalaxis nem forgalmazza, itthon hol lehet kapni, hol érdemes venni? -
Csokis #2153 KATT! -
Wanille #2152 Autó segge riszál kanyarban?
Vagy lesznek ismét Enthusia vs GT videók a jutyubon? :) -
GPx8 #2151 Mario Cart??? -
#2150 hmm.. remélem igazad van. -
High end PC #2149 A Signature Edition miben különbözik a "sima" Collectors-tól?
Ha csak ilyen kisautó, meg pénztárca, USB, kulcstartó, az nem érdekel, akkor jó lesz a "sima" Collectors is, de ha minden kézikönyv meg a plusz kocsik nem elérhető a Collectorshoz az annyira nem tetszene.
Úgy tudom 2 könyvet is adnak a Signature Editionhoz, ugye?
Kössz -
Petike125 #2148 én csak az első licence első kettő részét csináltam meg, de elsőre mindkettő arany nem is kicsivel.
emlékszem anno a GT2-ben mennyit szenvedtem mire a 200m és megállás arany lett... ahhoz képest ez gyerekjáték volt.
többiről még nem tudok nyilatkozni -
#2147 Licence elég fura. Én még csak azt tolom, de némelyik éppen arany, van amelyiknek meg simán alá megyek pár tizeddel. -
#2146 add is el, megveszem! :D -
Petike125 #2145 AMG challange-t meg kell csinálni először :)