4184
-
Csokis #2224 Gran Turismo 5 Tech Analysis -
#2223 ph-n gianni árlistájában van g25 is meg DF GT is
annyit megér ,hogy rákérdezz mert neki sok minden van készleten... -
#2222 Na az nem semmi grat!
én most állok neki majd, eddig 41-van asszem... :) messze még a vége. -
#2221 Ja és joy-al... :D -
#2220 Nekem G25 van, de GT annyival jobb, hogy tele van gombokkal a kormány és könnyen tudsz kézifékezni egy elbaszott kanyarban, oldalra nézni, aztán ott az új fícsör a duda és a fény. G25-el ezek használata mind borzasztó. 2 gomb van a kormányon: hátranézés, kézifék. Online versenyre elengedhetetlen az oldalra pillantás.
Amúgy G25 jóval jobb minőség, sokkal finomabb műszer.
De sokaknak leginkább az ára miatt inkább GT. -
N0RB3RT #2219 -
#2218 Jogsiaim: 60 arany..... :) -
#2217 Újonnan hol találok ilyet? Nem csak G27-et lehet már kapni? Az meg 80 körül van, ami enyhe túlzás... -
#2216 Ott a szmájli :P Azért kérdeztem, h valakinek nincs-e jobb ötlete. -
#2215 Hivatalos Gran Turismo kormány, erre írták a játékot. Szerinted szar lesz? :D -
#2214 Miért nem inkább G25? -
#2213 Egy Driving Force GT-vel nem fogok mellé ugye? :) Kb 30-ért vesztegetik... -
soundsonic #2212 Aki még nem vette meg és mostanság szándékozik annak ajánlom a konzol stúdiót. A boltok többségében 15 körül van náluk most még 12-ért lehet rendelni :) -
Akey #2211 Míg szusszan egy pöttyet a PS3, beszámolnék egy kis magyar vonatkozásról. A rajtlistán olyan nevekkel lehet találkozni, mint Szabo, Varga, Molnar, Farkas (ez a B-Spec pilótám neve :D) és olyan sikeres autóversenyző honfitársunk vezetékneve is feltűnik a mezőnyben, mint Walter Csaba, Wéber Gábor és Hartmann László. Ellenben egy szláv csengésű nevet nem vettem eddig észre, pedig mindig figyelem. Volt már Senna, Kristensen, Poulsen, Davidson, Faulkner, stb... -
N0RB3RT #2210 Akkor már én is én is :):)
-
#2209 hopp nem jött össze :D
-
#2208 én is én is -
Laceee #2207 énisénis
-
#2206 A community fül alatt ha rámész a lounge opcióra akkor privát szobát tudsz létrehozni -
#2205 Jól vettem észre, hogy nem lehet lezárni az online szobákat?? Ez így nagyon gáz! Boldog-boldogtalan bejöhet! -
buggyant #2204 okés, hétvégén bejelöllek. B-spec kell a jogsikhoz??
online még nem voltam, szal passzolom a választ a kérdésre. viszont most olvastam, hogy holnap jön ki egy patch, ami az online rész betegségeit fogja orvosolni. -
#2203 Rendben! Én 30-nál tartok. :D Tegnap meg a B-specet elkezdtem mert kell a jogsihoz az is, de ritka idegőrlő, mini ringen senki ne kezdjen vele azt ajánlom! :)
Más, a játék ha online vagyok akkor ugye kiírja melyik PSN ismerősöm hol tart a játékban, de nekem van csak 2db emberkét jelez ki, pedig van még rajtuk kívül pár aki tolja a játékot, ja és őket kijelzi a kezdetektől, valamit rosszul csinálok, lehet én vagyok a láma, segítsetek már pls. -
buggyant #2202 én felvennélek, ha nem gond:) egyelőre még én is a jogsikat nyomom, az első 29 van meg aranyra, de majd később játszhatunk is. -
buggyant #2201 arra nekem sincs jó taktikám. mi lehet a titka?
tegnap nyomtam az 1000 méteres fékezőst, 26.700 kell aranyért. amikor úgy éreztem, hogy tök jól elkaptam a fonalat, akkor lett egy 26.704 meg két 26.703-as idő, a guta megütött:D utána csináltam egy 26.666-ot és fogalmam sincs mitől lett ennyivel jobb az időm, mint előtte -
#2200 IIIiiiiiii..holnap beszerzem már én is,és jó lesz a hétvégém asziszem:D -
Petike125 #2199 kíváncsi voltam milyen ez a photo mode. még kell vele ismerkednem egy kicsit, de kezdésnek itt van pár kép:
-
High end PC #2198 Nem baj, pár nap már nem sokat oszt/szoroz, meg tudom várni, addig talán patch-ek is jönnek a játékhoz, mert ahogy olvasom, még elég összecsapott/gyorsan kiadott állapotú. -
Csokis #2197 De angliából is megrendelhetted volna! Aki előrendelte angol üzletből, az már megkapta.
-
neszoljalbe #2196 Nektek sem tud szerverhez csatlakozni ? -
Akey #2195 Javítanám magam: B1. Eddig csak a B jogsi van meg, mert a special eventekkel vacakolok.
Ui: ezek a mocsok ellenfelek keresik a szélárnyékot. -
High end PC #2194 Kössz, akkor én megvárom a Collectors Editiont, annyira nekem nem sürgős, az csak pár nap már. -
Akey #2193 Nekem mindig a fékezős feladatok a legnehezebbek. Rosseb essen bele mindegyikbe. GT3-at csak a jogsikért vettem meg, de maradt ezüst az összes fékezős. Viszont itt most ment 30-ból az A1. 5 ment elsőre aranyra, a maradék 4 meg kb 10-ből. A Dunlop hairpin-ben a Nür-ön lehet egy picit "csalni": bejáratnál is használhatod a kerékvetőt. -
#2192 GT5 Live bááj gémmsztááááár -
#2191 Az összes részt külső nézettel pörgettem ki. Vegyél fel, és kiderül! Csak most még a licencekkel bíbelődöm. -
Csokis #2190 Itt 29-et ír! -
Csokis #2189 GT5 update confirmed for Saturday! -
Mathiasse #2188 Srácok a hangok mennyire reálisak? pl. Subaru Impreza WRX STi? -
buggyant #2187 ezt mondjuk nem értem mire jó.... lehet leköröz egy kétkörös versenyen, nemtudhatod sztem -
#2186 Nem vagyok nagy multis, de a GT5-öt jó lenne online is csapatni (ha majd menni is fog :P). Ehhez lenne kérdésem: tökmindegy, h USA, vagy EU verziójút veszek? Milyen van itt a többségnek? Egyáltalán van olyan korlátozás, h EU csak EU-val vagy ilyesmi? -
#2185 igazi amatőr..külső nézetből jobb vagy?