Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomi890125
tudják, hogy ha az van amit a nép akar, jobban fogy a játék, és meg lesz a munkájuk gyümölcse! van olyan ember aki ez a játék miatt vesz konzolt

The Only One!

MikX
Aminek, teszem hozzá, természetesnek kéne lennie, ha igazán jót akarnak csinálni... csak már a pénz beszél, kutya... ugyebár

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

tomi890125
sõt, õk adnak az egyszerû játékos szavaira is!

The Only One!

Ombika
Akkor emlekezz arra,h mit lattunk telen es most milyen videok lattak anapvilagot, EG ES FOLD! amen!! Nem ulnek es verik a faxukat, hanem kemenyen fejlesztik!

MikX
/kövez
/kövez

Nekem nem gáz, GT mindíg is egy olyan játék volt nekem, amit nem hamar-hamar gyorsba le akartam tudni, hanem évekig játszogatni vele. Na mármost inkább várok rá, mint kiadjanak valamit, ami nem lenne méltó a névhez 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

JGTC
kövezzetek meg de nem ír hülyeséget... bár most már van egy idõpont ami minden nappal egyre biztosabbnak tûnik

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

tomi890125
Életkor: 18-25 között
és még nincs agyad? "óóóóriási😄 "

The Only One!

MikX
De nem olyan oriási, mint ez a hozzászólás, htx, bye...

asdasddsadsa
5 éve megy ez a fórum ami errõl a játékról van elnevezve és még nincs meg ajáték?😄 óóóóriási😄

DanielT
Dehogy, a GT-s csapat kis kezdõ majmok gyülekezete a Forzás mesterek mellett.
tomi890125
lesz olyan jó!

The Only One!

GT5 még nincs. Csak sejtjük mik lesznek benne.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

asdasddsadsa
van olyan jó a GT 5 mint a Forza 3?

Ombika
Akinek van zseje erre! 😊

JGTC
<#eljen>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JohnnySmith
Akkor én ennyi idõ után már õrült lettem 😄 (elõrendelve)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Ombika
Maximum orulteknek! 😄

JohnnySmith

The Gran Turismo 5 Signature Edition includes:

-Metal sculpted box finished in SLS AMG Obsidian Black
-Exclusive GT branded SLS AMG 1:43 model car
-GT leather wallet containing Signature Edition competition entry card
-Branded USB key with Polyphony/Mercedes-Benz trailer
GT branded metal key fob
-Signature Edition coffee table book featuring the beautiful cars and locations of Gran Turismo 5
-200 page Apex drivers magazine with hints on driving technique, car tuning, future technologies and more

£149.99

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Tikal
miért? amazon megbízható... nem fog átbaszni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

EU-s collector's edition-t már elõ lehet rendelni itthon?
amazon.uk meg hasonlók nem jöhetnek szóba, mert csak postai utánvéttel vagyok hajlandó megrendelni, vagy futárszolgálatos szállítással.

Nathan66
[url=]Szarparipa

R0zs0máK

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Csabesz6
😄D Grat!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Tomsteel
Szeretem mikor két azonos korú fikázza a másik korát...igazi IQ fighterek

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

MikX
Menj ki, szívj el egy cigit, és nyugodj meg... 😄
Nem hinném, hogy ide való ez a stílus, ezzel tök nem azt bizonyítod amit akarsz, hanem pont az ellenkezõjét.

Ombika
Hagyd az ovodast ne hergeld magad!!

Nathan66
az ilyeneket kéne ki tiltani a francba innen, de fogadok még én leszek ki toltva mert faszkalapnak neveztem egy faszkalapot. hát sajnálom

Nathan66
Ha én a 22 évemmel ovis majom vagyok, akkor Te meg egy herezacskóban csüngö paraszt türhõ csicska gyerek. Gyere ide szemembe pofázzál te faszkalap, kinek hiszed magad

Csabesz6
Ovis kis majom vagy, semmi több😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Nathan66
konzervdoboz

Tomsteel
G25-ön van egy forgókapcsoló, ami kapcsolja a váltókart H-elrendezés, és szekvenciális között, ezt a játék is figyeli, tehát ha H-módban van a váltó, akkor a kormányon lévõ fülek nem mûködnek. Mivel a G27-en nincs ilyen kapcsoló, gondolom ez okozza a problémát, teljes játékban biztos orvosolják majd, pontosabban remélhetõleg kibõvítik a kormány beállításait.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

manutdzoli
Sziasztok!
Ma végre megérkezett a G27 Rákötöttem azonnal PS3-ra,gran turismo 5 prologue,de nem akar az F1-es váltókkal váltani,a rendes kéziváltóval viszont mûködik.A Need for Speed Shift-el pedig egyáltalán nem mûködik a szett.Ha valaki tud megoldást találni a problémámra,leírhatná,megköszönnöm😊

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

Csabesz6
😊 szegényke

JohnnySmith
OFF: Csak Digo és Japo gépek legyenek benne 😄 😄

Viccet félretéve nem lehetne félretenni ezeket a gyerekes ellentéteket??
Pláne hogy nem is kapcsolódik a témába....

Ombika
Nem tudom ki irta,h erre inkabb nem reagal semmit eloszor te csodabogar.DE mikor ezt olvasom "-nem a tipikus suttyó, tahó, türhõ bunkók vennék ezeket, az esetek 90%ban"

Nah itt ugy dontottem, hogy az ertelmi szinvonalad nem haladja meg a nullat es egyet fujsz,mint bodri, sajnalni semi tudlak!! BErogzodott a fejedbe ez a bmw utalat vagy a csoda ismeroseii mind parasztok es innen radragadt ez.. Orulnek, ha lehetne vkit tilto listara tenni es nem latnam mit ir!!

Nyílván az is szerepet játszik benne, hogy nem tetszett a többi gyárnak, hogy õk voltak a legnagyobbak, de õk is hibásak ebben legalább annyira, mert hagyják, hogy ezek a hibák megtörténjenek.
Csak egy példa: Mindenki jól tudja, hogy a francia kocsinknak van a legrosszabb váltója, az aygo-ba mégis beépítik õket, meg is lehet nézni a népítéleten, hogy szinte csak a váltóval, kuplunggal van baj.
Aztán lehetne még említeni számtalan példát másoktól, akár a hondától is, mi a francért kell kínában, törökországban gányoltatni a kocsikat.

Sajnos a japán autógyártás fénykora már lejárt, oda a megbízhatóság. És, hogy miért? A kapzsiság miatt, mert még a csavarokon is megpróbálnak spórolni.

MikX
"Amúgy furcsa, hogy a lexust isteníted, épp most égették be magukat már megint. A Toyotából lassan a Legszánalmasabb japán autógyártó válik."
Temeg benyeled az egészet... Ezt akármeilyik márkával meg lehetne csinálni, valakinek nem tetszett, hogy a Toyota a legsikeresebb, és most lejáratják...

MikX
"elismerheted,hogy nem élmény 60 lovas kocsikat vezetni a gt-ben" nooooo!
Daihatsu Midget FTW! 😄
Viccet félretéve én elvagyok velük, bár tény, hogy kicsit sok Kei car van benne, de ezvan, nemkell megvenni, nemkell menni vele.
Nagyvalószínûséggel, ha kivennének 20 ilyet, nem raknának be helyette 20 Ferrarit, szal remélem érthetõ mire akarok kilyukadni. 😄

deep
"A játék elsõsorban a japán piacra készül"

Szerintem meg a világpiacra.
A játék elsõsorban a japán piacra készül, ahol ha hiszed, ha nem nagy igényt tartanak rá, hogy benne legyenek ezek a 600 köbcentis " fostaligák" természetesen komoly belsõ nézettel .

Amúgy furcsa, hogy a lexust isteníted, épp most égették be magukat már megint. A Toyotából lassan a Legszánalmasabb japán autógyártó válik.

csm
értem értem,akkor ezekszerint tényleg rosszul értelmeztem.
te is tudod miért van vele Bmw-vel a drift,mert viszonylag olcsó alap,beledobsz egy v8-at, és már elég sokmindenre elég. ráadásul a fele mezõnynek szerintem kiskorában az e30 volt az álomautó,15-20 éve itthon nem volt annyira ismert az ae86 és társai. a drift témát itt lezárnám,számomra nem sport,nem verseny,inkább egy show az egész. a gt5ben,meg úgy az összes gt-ben én se bánnám,ha lenne több idõs Bmw,nem csak az agyonajnározott e46 M3 és társai,ha már televan ezekkel a kis japán kocsikkal,amiknek a játékban igazából nemsok értelme van,ezt te is elismerheted,hogy nem élmény 60 lovas kocsikat vezetni a gt-ben,de szinte még 150 lóerõset sem...az hogy a Bmw-ket suttyók veszik,szintén nem feltétlen igaz,persze az e36-ok 90%-a ilyen kezekben van sajnos,mostmár lassan eljutunk oda hogy az e30- érték lesz,és olyan veszik,aki kezdeni akar vele valamit,nemcsak a falu vagánya szeretne lenni. de attól mert idióták veszik,és idióták használják,nem a kocsi a hibás szerintem 😊 valamit még akartam írni,de már elfelejtettem , szóval most legyen ennyi,nem akarok vitázni,csak nem szeretem ha fikáznak eszeveszetten egy márkát,legyen az Bmw , vagy valami japán,mert én mindezeket szeretem,ha már fikázódunk,legyen az francia 😛 de ott is vannak jók,mint mindehol...

BMW 325 iX Rallye Car :)

Csabesz6
Nem azért utálom, mert a japánt szeretem...szövegértelmezés?
Most nagyot csalódtam benned, anno becsültelek😞
Tudod, az a szánalmas, hogy ide kis hazánkba is becsurrant a drift nevezetû dolog, ami ugyebár japán gyökerekre tekint vissza.Semmi bajom nem lenne az E30/36 párossal, ha
-nem a tipikus suttyó, tahó, türhõ bunkók vennék ezeket, az esetek 90%ban
-ha nem állandóan ezeket kéne nézni, a JAPÁN sport színpadjának közepén
-ha nem versenyeznének olyan tahó módszerekkel a pályán, ahogy (befékezek tsuiso csatában vezetõként, hadd csúszzön le a mögöttem lévõ az ívrõl)
Arról nem is beszélve, hogy az egész MDSZ nyalja a picsájukat, olyan szabályok születnek.
Szóval lehet szeretni az E30-cat nyugodtam, de felhívnám a figyelmed, hogy mi indította a vitát...
"Gondolom, ezek a nem annyira ismertebb autók az a 800, többsége japán fostaliga lehet, ezek a 60 lóerös kis suzukik, toyotak meg mittudom én , még a 90es évekböl."

Szóval olvass, és láss, hogy ki fostaligázik elõször.
Remélem te megérted merõl vakerálok, és nem vagy olyan hihetetlen madár, mint a két ökör.
Peace.

csm
attól mert drift-en sok az e30, még nem szar autó. szánalmas ez a japán mániád,és bmw utálatod. nemkell utálni,attól mert neked a doboz japó kockakocsik jönnek be 😉 ennyit a színvonalról...

BMW 325 iX Rallye Car :)

Csabesz6
Na, kb ennyi az értelmi színvonalatok, nem vagytok képesek érvelni, vitázni...semmit😊))

Nathan66
hát ehhez én se.max annyit, hogy konverzdoboz. <#heureka>

Ombika
Erre meg hadd ne irjak inkabb en se semmit!!

MikX
😄éé 😄

Csabesz6
Ja, végülis tök menõ telepi hulyéknek való téma, "hörrráááá jeee én vagyok a király".Kösz de nem.
MDSZ rendezvényre is kimegy az ember, aztán a 80% E30...<#szomoru1>

Csabesz6
Tipikus bajor, ehhez kár hozzászólnom bármilyen értelmes dolgot, semmi értelme<#ravasz1>

Ombika
:-)