4184
  • Csokis
    Gran Turismo 5 Tech Analysis
  • sanzik
    ph-n gianni árlistájában van g25 is meg DF GT is
    annyit megér ,hogy rákérdezz mert neki sok minden van készleten...
  • JGTC
    Na az nem semmi grat!
    én most állok neki majd, eddig 41-van asszem... :) messze még a vége.
  • cloud.strife
    Ja és joy-al... :D
  • antgecc
    Nekem G25 van, de GT annyival jobb, hogy tele van gombokkal a kormány és könnyen tudsz kézifékezni egy elbaszott kanyarban, oldalra nézni, aztán ott az új fícsör a duda és a fény. G25-el ezek használata mind borzasztó. 2 gomb van a kormányon: hátranézés, kézifék. Online versenyre elengedhetetlen az oldalra pillantás.

Amúgy G25 jóval jobb minőség, sokkal finomabb műszer.

De sokaknak leginkább az ára miatt inkább GT.
  • N0RB3RT
  • cloud.strife
    Jogsiaim: 60 arany..... :)
  • n000rbi
    Újonnan hol találok ilyet? Nem csak G27-et lehet már kapni? Az meg 80 körül van, ami enyhe túlzás...
  • n000rbi
    Ott a szmájli :P Azért kérdeztem, h valakinek nincs-e jobb ötlete.
  • deep
    Hivatalos Gran Turismo kormány, erre írták a játékot. Szerinted szar lesz? :D
  • bpeti72
    Miért nem inkább G25?
  • n000rbi
    Egy Driving Force GT-vel nem fogok mellé ugye? :) Kb 30-ért vesztegetik...
  • soundsonic
    Aki még nem vette meg és mostanság szándékozik annak ajánlom a konzol stúdiót. A boltok többségében 15 körül van náluk most még 12-ért lehet rendelni :)
  • Akey
    Míg szusszan egy pöttyet a PS3, beszámolnék egy kis magyar vonatkozásról. A rajtlistán olyan nevekkel lehet találkozni, mint Szabo, Varga, Molnar, Farkas (ez a B-Spec pilótám neve :D) és olyan sikeres autóversenyző honfitársunk vezetékneve is feltűnik a mezőnyben, mint Walter Csaba, Wéber Gábor és Hartmann László. Ellenben egy szláv csengésű nevet nem vettem eddig észre, pedig mindig figyelem. Volt már Senna, Kristensen, Poulsen, Davidson, Faulkner, stb...
  • N0RB3RT
    Akkor már én is én is :):)

• Sippie
    hopp nem jött össze :D
  • Sippie
    én is én is
  • Laceee
    énisénis
  • Scouser
    A community fül alatt ha rámész a lounge opcióra akkor privát szobát tudsz létrehozni
  • antgecc
    Jól vettem észre, hogy nem lehet lezárni az online szobákat?? Ez így nagyon gáz! Boldog-boldogtalan bejöhet!
  • buggyant
    okés, hétvégén bejelöllek. B-spec kell a jogsikhoz??
    online még nem voltam, szal passzolom a választ a kérdésre. viszont most olvastam, hogy holnap jön ki egy patch, ami az online rész betegségeit fogja orvosolni.
  • JGTC
    Rendben! Én 30-nál tartok. :D Tegnap meg a B-specet elkezdtem mert kell a jogsihoz az is, de ritka idegőrlő, mini ringen senki ne kezdjen vele azt ajánlom! :)
    Más, a játék ha online vagyok akkor ugye kiírja melyik PSN ismerősöm hol tart a játékban, de nekem van csak 2db emberkét jelez ki, pedig van még rajtuk kívül pár aki tolja a játékot, ja és őket kijelzi a kezdetektől, valamit rosszul csinálok, lehet én vagyok a láma, segítsetek már pls.
  • buggyant
    én felvennélek, ha nem gond:) egyelőre még én is a jogsikat nyomom, az első 29 van meg aranyra, de majd később játszhatunk is.
  • buggyant
    arra nekem sincs jó taktikám. mi lehet a titka?
    tegnap nyomtam az 1000 méteres fékezőst, 26.700 kell aranyért. amikor úgy éreztem, hogy tök jól elkaptam a fonalat, akkor lett egy 26.704 meg két 26.703-as idő, a guta megütött:D utána csináltam egy 26.666-ot és fogalmam sincs mitől lett ennyivel jobb az időm, mint előtte
  • Banano007
    IIIiiiiiii..holnap beszerzem már én is,és jó lesz a hétvégém asziszem:D
  • Petike125
    kíváncsi voltam milyen ez a photo mode. még kell vele ismerkednem egy kicsit, de kezdésnek itt van pár kép:

• High end PC #2198
    Nem baj, pár nap már nem sokat oszt/szoroz, meg tudom várni, addig talán patch-ek is jönnek a játékhoz, mert ahogy olvasom, még elég összecsapott/gyorsan kiadott állapotú.
  • Csokis
    De angliából is megrendelhetted volna! Aki előrendelte angol üzletből, az már megkapta.

• neszoljalbe
    Nektek sem tud szerverhez csatlakozni ?
  • Akey
    Javítanám magam: B1. Eddig csak a B jogsi van meg, mert a special eventekkel vacakolok.
    Ui: ezek a mocsok ellenfelek keresik a szélárnyékot.
  • High end PC #2194
    Kössz, akkor én megvárom a Collectors Editiont, annyira nekem nem sürgős, az csak pár nap már.
  • Akey
    Nekem mindig a fékezős feladatok a legnehezebbek. Rosseb essen bele mindegyikbe. GT3-at csak a jogsikért vettem meg, de maradt ezüst az összes fékezős. Viszont itt most ment 30-ból az A1. 5 ment elsőre aranyra, a maradék 4 meg kb 10-ből. A Dunlop hairpin-ben a Nür-ön lehet egy picit "csalni": bejáratnál is használhatod a kerékvetőt.
  • Banano007
    GT5 Live bááj gémmsztááááár
  • JGTC
    Az összes részt külső nézettel pörgettem ki. Vegyél fel, és kiderül! Csak most még a licencekkel bíbelődöm.
  • Csokis
    Itt 29-et ír!
  • Csokis
    GT5 update confirmed for Saturday!
  • Mathiasse
    Srácok a hangok mennyire reálisak? pl. Subaru Impreza WRX STi?
  • buggyant
    ezt mondjuk nem értem mire jó.... lehet leköröz egy kétkörös versenyen, nemtudhatod sztem
  • n000rbi
    Nem vagyok nagy multis, de a GT5-öt jó lenne online is csapatni (ha majd menni is fog :P). Ehhez lenne kérdésem: tökmindegy, h USA, vagy EU verziójút veszek? Milyen van itt a többségnek? Egyáltalán van olyan korlátozás, h EU csak EU-val vagy ilyesmi?
  • samsung123
    igazi amatőr..külső nézetből jobb vagy?