4184
-
#2264 Sehonnan szerintem. -
dudeeg #2263 Köszi.
Még egy dolog online versenyekkel kapcsolatban: honnan lehet tudni, hogy az adott versenyen (vagy room-ban, vagy nemtom' mi a pontos megnevezés) milyen szintű arcok nyomulnak milyen autókkal? Az előbb bepróbálkoztam egy helyen (egyelőre csak annyit figyeltem, hogy a ping és a "race quality" jó legyen) erre olyan arcokkal versenyeztem, akik 5 másodperc alatt el is tűntek a horizonton...nem volt túl élvezetes -
#2262 #2212
talán itt -
#2261 Hol adjak most legjobb aron a progit?
Koszi -
#2260 De a GT 1-2-3-4et lehetett másolni, most akkor ezért van az 1000 autóból csak 200ban belsőnézet? :D
És azért nem FullHD a játék ? (jó mondjuk az azért nem az, mert gyenge a ps3) -
#2259 neked is igazad van:) és borítékolni lehet a további sikereket is.
BTW
Érdemes belegondolni és másoknak is elmondani:
200 ember (nem tudom mennyi) 6 évi melója van a korongon - 200 ember 6 évi munkájának megfelelő zsét kellett finanszírozni, most egyszerűség kedvéért a gt4 "sikeréből"+amit a "befektetők" még hozzáadtak.
A polyphony digital kizárólag GT+TT termékeket csinál(t), ha pl most mindenki lemásolja a gt5-t az tiszta bukta és nem lesz akkor gt6 és az értékes hitech csapatot pedig szélnek eresztik
nem vagyok polyphony ügynök, hogy védelmi beszédet kellene értük mondani - egyszerű gémer vok ,aki még szeretne polyphony gémmel játszani:) -
#2258 Ebben igazad van, de ha az 1.8 millió helyett 1.4 milliót adtak volna el, attól még holnap meglenne a munkahelyük :D -
#2257 Felvettél már PSN-en? :D Hajrá... :) -
#2256 egymáshoz úgy semmi ahogy kérdezed,
de egy mondatban elfér a két kijelentés: ha egy minőségi játékot megveszel eredetiben (ergo díjjazod a munkát), akkor a folytatáshoz valószínűleg elég zsé jön össze, ha mindenki így tesz - a gt széria erre jó pl
remélem érthető, persze nem kell egyetérteni vele -
#2255 Mi köze van a minőséghez a warez/eredeti témának ? -
#2254 Egy picit gyengébb mint a GTR-EVO. -
#2253 gratula:) megjósoltam már pár éve...2010 év vége lesz belőle, minőségre megérni várni és eredetiben megvenni -
Csokis #2252 Gran Turismo 5 Sells 1.8 million in Two Days Worldwide -
Rolesz #2251 Megéri csak ez miatt a játék miatt venni ps3-at? G25-tel tolom pc-n lfs meg hasonló szimulátorokkal, ha kikapcsoltok minden segítséget melyik pc-s játék szintén van az irányírása? -
#2250 Nem. Van egy csomó versenyautó a GT-ben, nekem az bőven elég. A többi 1000-et kb leszarom. Amúgy is abból kb. 800 standard, hányadék külsővel. Én olyannal nem fogok menni. -
#2249 Pedig a GT-ben nagy szerepet kapnak a sima autók. -
#2248 Akkor nem egy másik játékot kellett volna megvenned? -
#2247 A Golf mióta sport autó? Egyébként ezen kár vitázni... kinek mi jön be. Én nem azért vettem meg a GT5-öt, hogy Golfokkal és Yarisokkal tekerjek. Én csak versenyautókkal megyek/fogok menni. -
#2246 Komoly. Vérkomoly. -
#2245 Ez most komoly, hogy csak a premium kategóriánál lehet alufelnit venni csereberélni? Vagy ez csak az elején van? Emellett elég kevés a felni, használt sincs ami eddig volt... ezt nem tudom hová tenni. -
Csokis #2244 Dehogy. Meg se bírnám fizetni. -
#2243 De a GT-ben az autók háromnegyede H váltóval van szerelve, az én golfomban nem volt pofozós váltó, az biztos.
-
tibur55 #2242 Gazgoblin beállításaival végre működik a PS Eye, köszönöm!
Az arcade módban elérhető pályák száma növekszik valamikor? Pl. a Nürburgring Nordschleife belekerülhet valahogyan? -
#2241 A versenyeken akárhányszor lehet indulni, mindig megkapod az aktuális helyezésedért a pénzt. A Special eventeken csak egyszer kapsz pénzt minden helyezésért, de ha elsőre aranyat nyersz, megkapod az ezüst és a bronz pénzt is.
Törés állítólag a későbbi szinteken durvul.
Olajcsere szinte minden használt kocsinál érdemes. Motorcserét nemtom.
Multi ott van az A-spec mellett balra. -
#2240 "csak a nagyon fanatikusok veszik (gondolom én)" ...ebből kiderül :) -
#2239 Neked ilyen van? -
N0RB3RT #2238 Nem hiszem el:) -
Csokis #2237 Persze, hogy elég! Nyugodtan veheted.
He esetleg kell valakinek ez, akkor küldjön PÜ-t!
-
#2236 Pl a Suzuki Capuccino :D -
dudeeg #2235 Sziasztok!
lenne 1-2 kérdésem GT5-el kapcsolatban...hátha ti már tudjátok a választ:
1 - ha mondjuk 2. helyen végzek egy A-spec versenyen, akkor pl kapok érte 4000 creditet, majd ha ezután az 1. helyen, akkor megkapom az 5000-et. Ha rögtön 1. helyen végzek, akkor csak simán 5000-et kapok, és utána már nem jár az ezüstért pénz, azaz utóbbi esetben kevesebb dohányt lehet bezsebelni. Így van ez, vagy csak nem jól figyeltem meg?
2 - honnan lehet tudni, hogy már szükséges a szervízben a motor csere (vagy pl karosszéria csere)? Vagy csak használt autónál szükséges ez?
3 - már ütköztem jónéhányat premium autókkal, de még nem törtek össze semennyire. Tudom, hogy nem roncsderbi, és nem is célom ez, de hol kéne látni, hogy meg van zúzva az autó? Vagy ez csak bizonyos szint felett van?
4 - hol lehet másokkal online játszani? Valahogy eddig nem találtam meg sehol :)
Előre is köszi a válaszokat! -
#2234 Hopp, akkor lehet mégis elég a Driving Force GT?
Alszok rá egy párat... -
#2233 Viccnek azért nem mondanám. Sorold kérlek a kuplungos versenyautókat! Eltörpül a szekvenciálisak mellett. !Szinte! minden újabb sportautó/verseny autó füles vagy "lökdösős" váltóval van szerelve. -
#2232 Baszhatod, ha a GT nem kezeli rendesen a kuplungot. G25-öm van, nem a levegőből beszélek. -
#2231 Köszi, rákérdeztem :) -
Csokis #2230 Pedig bizony elég komolytalan pl. egy ilyenhez képest! De mondom, ezek az úgynevezett high-end kormányok, ami high-end árral is társul és csak a nagyon fanatikusok veszik (gondolom én). A maga kategóriájában persze nagyon jók, ez nem kérdés!
-
#2229 Az pont a G25 kategóriája.
Könnyű megkülönböztetni, ami nagyon komoly, az nem is megy PS3-al. -
#2228 fanatec porsche cuccok azért már komolyabbnak számítanak. -
#2227 Jah és H váltója sincs, ami megint vicc. -
Csokis #2226 A kommersz kategóriában, tedd hozzá! Vannak ezektől sokkal, de sokkal jobbak! Persze több 100 ezres kategóriában. -
#2225 GT pedál szettjén viszont nincs kuplung, nem tartozik a sim szettek közé, de jó. G25, G27, meg a fanatec cuccai basznak oda a legjobban.