Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bboyatty
Gondoltam de azért köszi.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Vadnokedli
Nem, tudtommal.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

bboyatty
Ok, megint felmerült egy kérdés, habár 99% biztos vagyok a válaszban de azért felteszem. Szóval, az olyan autókat amik dlc-ben vannak, (pl Aventador, amire nagyon fáj a fogam) nem lehet véletlenül ajándékba kapni barátoktól?<#fejvakaras>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Vadnokedli
fel kell újítani a motort-kasznit ez akár összesen 1 millióba is kerülhet.(a kocsi árától is függ) Azt hiszem csak ennyi.

bboyatty
Értem, köszi a tippet. Közben felfigyeltem arra is, hogy sok használt autóban van akár 300,000 km is, számít ez valamit? Van jelentõsége a kilómétereknek azon kívül, hogy ott vannak?

Vadnokedli
Versenyenként érdemes figyelni 1 verseny egy használt "csekk"

bboyatty
Értem,akkor ha szerencsém van és figyelem a kereskedést beszerezhetem.

Vadnokedli
Nem, ezeket nagy ritkán bedobja(a használtakhoz.) De persze még mindig nem ritkábban dobja be mint egy chaparralt

bboyatty
Szevasztok, elég új vagyok még GT-ben és azt szeretném megtudni, hogy látok sok autót az AI-knál amik amúgy nincsenek bent a kereskedésben, pl ami nagyon érdekelne a BMW M3 E46, kerestem használt autó kereskedésben is de nincs. Esetleg ez is letöltendõ cuccok közé tartozik?

Vadnokedli
Át küldöd a mentéseded bele írom. Vagy van egy kis oldal de az elég spoiler(szóval privátba ha ír valaki küldök egy linket). Könnyû meg minden de levadászni nehéz volt pár progit(abban az órában.)

Amúgy már vettem hülyeségbõl több ilyen redbullos színes szart. <#zavart1> Továbbá amúgy A/B-spec et is be lehet írni 40-re, de ez eddig nem sikerült. nekem amúgy se lenne értelme(egyedül haveromnak próbáltam mert corrupted lett a mentése). <#idiota>

Yoda001
engem is érdekel a dolog, azért kérdeztem 😊

http://9gag.com/gag/5135249

The Protector
Na.Hogyan kell pénzt csalni?Nekem kéne😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Vadnokedli
Már már csak nagy ritkán kapcsolom be a GT5 öt. akkor is a 2J és 2D-t hajhászom, muszáj egy kis csalással elõre betáraznom a kasszát hogy-ha netán bedobja..(már minden meg van csak azok nincsenek) Kár hogy csak most jöttem rá erre a trükkre. 😊 <#zavart1>

Yoda001
20 milliót két perc alatt? 😊

Vadnokedli
Új patch vajon csak egyszeri alkalommal törli a "hackelt" aútókat vagy véglegesen ha irreális értéket érzékel a rendszer? Mert ha egyszeri kicsit hasztalan mivel 1 percbe se telik vissza csinálni. Viszont örömmel látom hogy 20 milliót még mindig lehet 2 perc alatt csinálni.

vagy elhasználta...

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Igen, van írva, hogy Academy Edition.
Azt írja, hogy nincs mit letölteni, menjek a hivatalos oldalra.
Amikor megvettem használtan, akkor nem volt benne papír kóddal, és a tokon sincs semmi. Azt gyanítom, hogy az eredti tulaj nem rakta vissza. 😞

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

Al Age
Fõmenüben jobb szélsõ ikonra kattintva mi a helyzet?
link

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

pedobear
Tutti biztos, hogy ez van meg neked?

Gran Turismo 5: Academy Edition

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Szia!

A tokban nem volt papír, a tokon nincs semmi kód. 😞
Ha menübõl megyek rá, akkor vásárlásnál írja, hogy meg kell vennem a store-ban. De a store-ban csak pénzért engedné.

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

The Protector
Szia!

Keress kódokat a tokban egy papíron vagy a kiskönyv hátuljában.Ha vannak és nem mûködnek akkor a gyerek ellõtte õket.Ha nincsenek kódok akkor töltsd le a packot a menübõl és menni fog.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

pedobear
Nincsen rajta a tartalom ami rá van írva?

Sziasztok!

Vettem egy használt GT5 AE-t, de nem engedi a car pack-os autók használatát, mert kiírja, hogy le kell töltenem.
Jól sejtem, hogy ha az eredeti tulaj leszedte, akkor már nem lehet?
Mondjuk én azt hittem, hogy alapból rajta vannak a lemezen.

Elõre is köszi a válaszokat!

JGTC
Szerintem senki sem bánná ha végre megmutatnák, h tényleg össze tudnak dobni valami tisztességes munkát pár év alatt is, mert eddig tétû lassan dobálták ki az eddig részeket. (jó tudom vannak más szempontok is)

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

miért ne? a GT5 valszeg az "elbaszott" koncepció, a félkész és csak úgy ahogy befoltozgatott grafikus motor (esõ nincs mindenhol, ahol lehetne ugye...) és hát a PS3-as nehézkes celles felépítése is megnehezítette.

simán kiadhatják a GT6-ot hamarosan, ami alatt egy pöpecül kipofozott GT5-öt értünk. most te komolyan elhiszed, hogy csak a forza-sok képesek két év alatt egy új címet összedobni? majd melátjuk hogy lesz, de:

1. a nyilatkozatok PS3-as megjelenést emlegetnek
2. ebbõl következik, hogy vagy idén, vagy jövõ év elsõ felében jönnie kellene. (utána meg minek?)
3. vagy mégis ps4-esre jön, amit nem tartok valószínûnek...

a csönd a GT6 körül nyílvánvalóan azért van, mert nem akarnak a rajongókkal olyan szinten még egysze kibaszni, ergo szvsz ha elõállnak valamivel, akkor már tényleg valami konkrétumot mondanak, vagy kussolnak amíg nem tudnak biztosat.

E3, aztán elválik...
bpeti72
Még idén? Ezt nem gondoltad komolyan.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

JGTC
Az dolog átgondolt részével valamelyest egyet tudok érteni.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Te... ez pcars. aztán meg GT6-tól ha PS3-ra jön, nem kell grafikai csodát várni, ahogy más autós játéktól sem erre a genre, de egy minden téren obb, és átgondolt játékot várok. és még idén.
JGTC
így szokott lenni

Vadnokedli
kibaszod õket. Solved

JGTC
Na ja csak melyik file-t meg hol... kerestem videót de nem találtam róla.
Amugy remélem hamar javítani fogják mert online is mennek ezekkel az autókkal és elég idegesítõ, h szemétkednek vele, és nyüzsög tõlük az összes szoba.

Vadnokedli
Akármelyiken meg lehet csinálni, csak egy file-t kell kicserélni a mentésetekben. Ha akarjátok rá kereshettek, egyszerû. De ha kijavítja a Polyphoni megsemmisül a mentésetek. 😊 Már ha úgy hagyjátok.

sure
...de remélhetõleg ezek nem tudnak onlájn menni, illetve valid onlájn idõket regisztrálni. Így is elég ufó idõk vannak az Academy-ken meg a Seasonal eventeken. Kontrollerrel, f@szom.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Yoda001
gondolom kell az adott FW a PS3-on, aztán mehet a menet... ha jó a verzió akkor bármit lehet, szó szerint bármit (sajnos)... 😞

Vadnokedli
Jaaa. ezt én is most kérdezem havertól. 😄

JGTC
Tudja valaki hogy lehet az autókat hackelni? 3000 lovas Civic és társaira gondolok....

Csabesz6
Ez egy teljesen másik szim...(C.A.R.S. talán?)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pedobear

ha ez lesz a gt6 akkor az azért gáz, mert már a gt5 elõtt is mutattak hasonló vagy jobb színvonalú kamuvideókat.

Yoda001
ha lesz a PS3-nál generáció váltás, akkor biztos, hogy 2 év alatt nem dobnak össze egy játékot... sõt év végére sem, mert akkor már rég el kellett volna kezdõdnie a reklámozásnak...

engem már nem érdekel, sajnos a GT5 a várt dolgokhoz képest nem aratott akkora sikert, és sajnos hiába a sok-sok adat, szám, ezt jól igazolják az eladási mutatók is... úgy hogy jöjjön amikor akar az új rész, de az legyen olyan is 😊
egyelõre GTA V a várós, bár sajnos úgy néz hogy õk is nagyon akarnak dobbantani, lehet sikerülni is fog, de egyelõre nem állnak olyan fázisban, hogy ez hihetõ legyen... pedig õk sem két napja vannak a témán...

nah srácok, ti mit vártok, GT6 hova jön?

szvsz az E3 alatt be lesz jelentve/mutatva a GT6, ami valszeg még PS3-ra fog jönni, és kicsit helyreteszi a GT széria renoméját.

erre a genre csak egy GT cím jutott lényegében, PS3-ra alapból nem volt egyszerû fejleszteni, ezt az idõt meg gondolom nem akarják kukázni, hanem odabasznak még a PS4 elõtt egy utolsót a Microsoftnak (egy komoly autós címmel is, a last of us, meg etc mellett).

aztán 2 év múlva jöhet a GT7.

Én bírnám, ha már év végén lehetne csapatni egy minden téren jobb GT6-ossal.
ide is behányom, sorry srácok:

de eladó egy elég komoly MABO cockpit meglehetõsen jó áron szvsz. 😊 állítható üléssel, bill-, H-váltó-, monitor-, pedál- és kormánytartóval. hátha valakit érdekel. 😊 az ár irányár.

link
pedobear
Gran Turismo 5: Academy Edition

GT5 teljes + Complete Pack (Car Pack, Course Pack, Special Paint Pack, Racing Gear Pack) + Car Pack 2 + Car Pack 3 és Course Pack 2
Láthatjuk, hogy miként vezeti a sorozat atyja, Kazunori Yamauchi Nissan GTR-jét az idei 24-órás nürburgringi futamon.

Magyarul All in one pack
Meg tartalmaz még pár játék Patch-et is.

Vadnokedli
GT Academy tartalmazza az eddig kiadott kiegészítõket a játékhoz (A másik szimpla), ami hasznos ha hosszútávra tervezed a játékot és az interneten is szeretnél játszani vele(villoghatsz másoknak haha). (Ha jól tudom mindet tartalmazza.) Majd valaki meg írja ha jobban tudja. Sorry <#nemtudom>

sajtkukuc
Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy a GT 5 és a GT Academy közt mi a különbség? Mennyivel több? Elvileg ugyanaz a játék több pályával és autóval?

\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"

SpeedXHUN
Azta<#eljen>

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Tibi7
Beállítás kérdése. Ha kikapcsolsz minden segítséget akkor joyjal szinte lehetetlen játszani.
SpeedXHUN
Biztos,mert komolynak tûnik😊
A GT4 el játszottam ,de az olyan gyerekeknek való volt a forzához képest,alig csuszott ki a kocsi segge,olyan volt a kocsi mint egy lomha kõ.
De néztem videót GT5 rõl ez már sokkal komolyabbnak tûnik,még sosem játszottam vele.

Tibi7
Én még nem forzáztam, de vélemények alapján abban szebb a grafika, a gt viszont jobb szimulátor.
Tibi7
Ez elég korrekt árnak tûnik, de ajánlom a jatekaim.hu-t és a hardverapro.hu megfelelõ rovatait. Ott lehetõséged van használtakat cserélni, eladni. Nem mindig érdemes az újat venni. Viszont GT5-bõl ennél olcsóbbat újonnan nem nagyon fogsz találni.
SpeedXHUN
Egyébként várom nagyon mondják,hogy fasza,forzáztam sokat,ott bírtam,hogy lehet csapatni,kuplungot rúgni,fõleg így hogy életbe is tolom!
Biztos ez is élethû lesz😊