Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Amúgy már vettem hülyeségbõl több ilyen redbullos színes szart. <#zavart1>#zavart1> Továbbá amúgy A/B-spec et is be lehet írni 40-re, de ez eddig nem sikerült. nekem amúgy se lenne értelme(egyedül haveromnak próbáltam mert corrupted lett a mentése). <#idiota>#idiota>
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Azt írja, hogy nincs mit letölteni, menjek a hivatalos oldalra.
Amikor megvettem használtan, akkor nem volt benne papír kóddal, és a tokon sincs semmi. Azt gyanítom, hogy az eredti tulaj nem rakta vissza. 😞
Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2
link
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
A tokban nem volt papír, a tokon nincs semmi kód. 😞
Ha menübõl megyek rá, akkor vásárlásnál írja, hogy meg kell vennem a store-ban. De a store-ban csak pénzért engedné.
Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2
Keress kódokat a tokban egy papíron vagy a kiskönyv hátuljában.Ha vannak és nem mûködnek akkor a gyerek ellõtte õket.Ha nincsenek kódok akkor töltsd le a packot a menübõl és menni fog.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Vettem egy használt GT5 AE-t, de nem engedi a car pack-os autók használatát, mert kiírja, hogy le kell töltenem.
Jól sejtem, hogy ha az eredeti tulaj leszedte, akkor már nem lehet?
Mondjuk én azt hittem, hogy alapból rajta vannak a lemezen.
Elõre is köszi a válaszokat!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
simán kiadhatják a GT6-ot hamarosan, ami alatt egy pöpecül kipofozott GT5-öt értünk. most te komolyan elhiszed, hogy csak a forza-sok képesek két év alatt egy új címet összedobni? majd melátjuk hogy lesz, de:
1. a nyilatkozatok PS3-as megjelenést emlegetnek
2. ebbõl következik, hogy vagy idén, vagy jövõ év elsõ felében jönnie kellene. (utána meg minek?)
3. vagy mégis ps4-esre jön, amit nem tartok valószínûnek...
a csönd a GT6 körül nyílvánvalóan azért van, mert nem akarnak a rajongókkal olyan szinten még egysze kibaszni, ergo szvsz ha elõállnak valamivel, akkor már tényleg valami konkrétumot mondanak, vagy kussolnak amíg nem tudnak biztosat.
E3, aztán elválik...
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Amugy remélem hamar javítani fogják mert online is mennek ezekkel az autókkal és elég idegesítõ, h szemétkednek vele, és nyüzsög tõlük az összes szoba.
Isten nem bottal, hanem VMware.
http://9gag.com/gag/5135249
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ha ez lesz a gt6 akkor az azért gáz, mert már a gt5 elõtt is mutattak hasonló vagy jobb színvonalú kamuvideókat.
engem már nem érdekel, sajnos a GT5 a várt dolgokhoz képest nem aratott akkora sikert, és sajnos hiába a sok-sok adat, szám, ezt jól igazolják az eladási mutatók is... úgy hogy jöjjön amikor akar az új rész, de az legyen olyan is 😊
egyelõre GTA V a várós, bár sajnos úgy néz hogy õk is nagyon akarnak dobbantani, lehet sikerülni is fog, de egyelõre nem állnak olyan fázisban, hogy ez hihetõ legyen... pedig õk sem két napja vannak a témán...
http://9gag.com/gag/5135249
szvsz az E3 alatt be lesz jelentve/mutatva a GT6, ami valszeg még PS3-ra fog jönni, és kicsit helyreteszi a GT széria renoméját.
erre a genre csak egy GT cím jutott lényegében, PS3-ra alapból nem volt egyszerû fejleszteni, ezt az idõt meg gondolom nem akarják kukázni, hanem odabasznak még a PS4 elõtt egy utolsót a Microsoftnak (egy komoly autós címmel is, a last of us, meg etc mellett).
aztán 2 év múlva jöhet a GT7.
Én bírnám, ha már év végén lehetne csapatni egy minden téren jobb GT6-ossal.
de eladó egy elég komoly MABO cockpit meglehetõsen jó áron szvsz. 😊 állítható üléssel, bill-, H-váltó-, monitor-, pedál- és kormánytartóval. hátha valakit érdekel. 😊 az ár irányár.
link
GT5 teljes + Complete Pack (Car Pack, Course Pack, Special Paint Pack, Racing Gear Pack) + Car Pack 2 + Car Pack 3 és Course Pack 2
Láthatjuk, hogy miként vezeti a sorozat atyja, Kazunori Yamauchi Nissan GTR-jét az idei 24-órás nürburgringi futamon.
Magyarul All in one pack
Meg tartalmaz még pár játék Patch-et is.
\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"
A GT4 el játszottam ,de az olyan gyerekeknek való volt a forzához képest,alig csuszott ki a kocsi segge,olyan volt a kocsi mint egy lomha kõ.
De néztem videót GT5 rõl ez már sokkal komolyabbnak tûnik,még sosem játszottam vele.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX