4184
-
High end PC #2304 Aha, a Slightly Mad Studios fejlesztői és designerei dolgoztak a kritikák által magasztalt GT Legends és GTR 2 szimulátorokon, amik durván leverték fizikára az összes GT-ét, teljesen más kategóriában mozogtak, szóval nehogy már azt mondd, hogy ha lehetőségük lenne, ne tudnának villantani. -
#2303 no mindegy akkor... -
#2302 OK, akkor fanyalogj, énpedíg játszok, és élvezem, sajna én ilyen hülye vagyok... -
#2301 Én nagy GT fan vagyok, valamint nem vak. Ez a játék minden téren kevesebb, mint, amit vártunk tőle.
Hogy miért hasolítja a GTR2-höz? Mert miért ne? Kérdezték tőle, hogy pc-s sim-ekhez képest milyen. Na erre mégis mit válaszoljon? Egyébként mond az neked valamit, hogy "the real driving simulator"? Köszönöm.... -
#2300 Mi mást mondana az EA egyik fejese???! Hogy a GT5 mindig is sokkal jobb lesz az NFS-eknél.... könyörgöm.... Röhej!
A GT sorozatnak sokkal több tapasztalata van fizika programozás terén. Nfs-éknek rengeteget kell behozniuk. És amíg nem felejtik el a hálivúdi fény és hangeffekteket, az idétlen képelmosódást, addig csak egy arcade ál-szimuláció marad. -
#2299 Ja, mi itt a többiek meg mind milliomosok vagyunk... éljen! -
Akey #2298 Megvan a superlicence is aranyra. Kb. két és fél órája kezdtem hozzá. Nem nagy kunszt: nem kell erőltetni az előzéseket és figyelni kell a kigyorsításokra. A koccanásoknál meg arra kell figyelni, hogy ne legyen nagy sebességkülönbség, mert akkor DSQ. Azonos sebességnél akár le is tolhatod az AI-t az útról, nem büntet a játék, de ez meg nem egy hatékony módszer. :D -
#2297 neeeegecizz
nem mindenki milliomos, tévhitben élsz
-
#2296 egyelőre:P -
#2295 GTR2 OMG. Hát innentől nemis nyilatkoznék többet, ha ez a hasonlítási alapod.
Ezekszerint, gondolom nemigen játszottál GT-vel, vagy ha igen, kihagy a memóriád picit. Soha nem is akart tökéletes szimulátor lenni a GT.
Egyébkéntmeg senki nem kényszerít, hogy játtsz ezzel a "szarral"
tény, hogy sokáig kellett rá várni, sokaknak nagyok az elvárásai, de nekem csak grafikai téren nem ütött akkorát, de ez is azért lehet, mert időközben a ps3 elavult, de azért kihozták belőle amit lehetett.
Meg általában mindíg új játszok egy játékkal, hogy a pozitívumait teszem előtérbe, negatívat csak akkor látom meg, ha nagyon zavar, de egyenlőre nincs ilyen. Talán az intro, fura kicsit, és valahogy nemtudom beilleszteni az eddígiekhez. -
#2294 Menj be a boltba és vedd meg, ha neked való! -
#2293 add el, megveszem, nem neked való! -
Csokis #2292
-
Roller75 #2291 Én nagy rajongója voltam a GT sorozatnak, de a GT5 szerintem kritikán aluli. A fizika, a hangok, a menü, az online rész, az egyjátékos rész mind egy rakás szar. Iszonyat csalódót és mérges vagyok. Ha a GT5 Prologue-hoz hozzácsaptak volna egy zárt szobás online részt, és pályákat még az is sokkal jobb lett volna. Erre vártunk éveket, és ezek a szemetek ezt adták nekünk. Vicc az egész. A várakozás közben egy csomó jó játékról lemondtunk, legyintve, hogy sehol sem lesz a mi GT5-ünkhöz képest, most meg itt ülök és csak csóválom a fejem, és anyázok magamban. Én azt mondom, hogy mielőtt valaki beruházna egy PS3-ra emiatt, az jól gondolja meg és játsszon vele valahol előtte. A fizikája, hangjai fényévekre van pl.egy több éves Simbin féle GTR2-től. Szerintem ez egy okádás. Elnézést ha valakit ez bánt, ez csak az én véleményem. -
#2290 eddig majdnem mindegyik GT-ban benne volt -
Petike125 #2289 KÉP -
Petike125 #2288 akurvaistenit! a végén jól látom hogy az egy escudo pikes peak????? :D
-
#2287 mondjuk aki egy ilyen beszolast komolyan tud venni, annak csak gratulalni tudok. majd pont ok jaratjak a pofajukat akiknek az elmult 10 evben egy darab jo jatekok nem volt pedig minden evben kiadtak egyet. -
#2286 De, annak ígérték, amíg meg nem jelent, aztán kuss volt róla.
Ez meg bazi vicces :D -
High end PC #2285 Úgy, hogy az egy fun-ról szóló, driftelve kanyarokat bevevő arcade stílús? Aki abban realitást keres, avval van a baj, nem a játékkal.
Egyébként a Shift alá is egész tűrhető fizikát varázsolt pl az Overhaul mod. -
Rolesz #2284 EA-s arcok elég sok mindent ígérgettek már...hiszem ha látom. Shift szerintem már egész tűrhető színvonal volt minden segítséget kikapcsolva, jó nem egy hardcore szim de ellehetett vele játszogatni. Mostani nfs hot pursuit valami borzalom 3 méter után töröltem le az egészet...hogy tud valaki azzal ellenni? -
High end PC #2283 A Shift-et sosem ígérték annak, mikor csináltak interjút a fejlesztőkkel, elmondták, hogy megpróbálnak egy jó egyensúlyt találni a szimulátorozás és a casual-abb igényeket kielégítés között.
Most viszont ezt nyilatkozták:
Shift 2 vs GranTurismo 5
"Ha az a feltevés, hogy a leginkább autentikus vezetési élményt szeretnénk vissza adni és annak ábrázolása, hogy milyen érzés egy versenyautó belsejében ülni, akkor azt hiszem, hogy le tudjuk verni a GT5-öt. Ezt biztosan tudom."
Ettől függetlenül az egész lehet egy bazi nagy reklám szöveg.
De a FIA GT1 és GT3 sorozatok azért mégis csak sejtetnek valamit, nem nagyon szokták a FIA lincenszet árkádos játékokhoz megkapni.
F1 2010 fejlesztéséhez meg közük nem volt. -
#2282 Ok, akkor megéri. -
#2281 Komolyan, azt bárki beveszi még nekik ? :D A Shiftet is szimulátornak ígérték, és egy használhatatlan árkád fos lett, akkor jött az F1 2010 hogy mekkora szim lesz, megint fos lett. Most a Shift 2 nél még van aki hisz nekik ?
lamerrichard: Én is csak azért vettem PS3-at, hogy tolhassam a GT5-el, persze közben még volt egy pár játék, ami örömet okozott, ezek persze inkább a régi PS2-ről valók. -
High end PC #2280 Vegyél egy PS3-at, már elég olcsó, ahhoz képes, amennyiért 3.5 éve vettem (GT5P és a mostani GT5 miatt elsődlegesen), a maradékból meg fejleszd a PC-éd.
Sajnos a GT5-ből nem csinálnak PC-és átiratot, így marad a PS3.
De a mostani géped is elég jó iRacing, LFS, netKarPro, Race On, stb szimekre, szóval egyenlőre szerintem bővítsd a gyűjteményed a GT-vel, aztán fejleszd a géped, hiszen nálad gondolom még az NFS Shift 2 is elég szépen fog futni tavasszal (mondjuk lehet ahhoz már a 4870 kevés lessz ha fullon akarod tolni), amit a fejlesztők most először komoly szimulátornak ígérnek, FIA GT1 és GT3 versenysorozatokkal, a sikeres SimBin-féle GTR szimulátorok mintájára. -
#2279 280-300 fonton írt -
lamerrichard #2278 280-300-on nem forintot értettem hanem (angol)fontot.
Másrészt amit írtál az még nem nagyon volt válasz a kérdésemre. -
#2277 Richard Burns Rally, és rFactor-t játszol leginkább, és fejlesztenél gépet majd 100 ezerért? o.O
kárpótol a ps3 hidd el, és most úgy is virágzik a konzol játékipar, szóval nem bánnád meg
nem 280-300 ezret írt hanem font :D -
Rolesz #2276 Ez engem is érdekelne.
OFF: A gépedben ha rám hallgatsz maximum a videokártyádat fejleszted ( a többi nem hoz lényeges változást) -
#2275 Ha veszel egy PS3-at és egy GT5-öt az legfeljebb 90e ft. Ha nem tetszik kb 5e bukóval tudod eladni. A 280-300 ezer instant bukó, ahogy kiadod a kezedből gépfejlesztésre :DDDD -
#2274 Megtalálni megtaláltam, nincs ezzel semmi gond, csak nem találja egymást a PS és a PSP... ez a baj :) USB-vel össze van kötve aztán nem is ír semmit a könyv, csak ennyit kb.
(jó lenne ha a karrierbe lehetne rakni a kocsikat szükségem lenne rájuk így az elején :) ) -
lamerrichard #2273 Hello.
Visszaolvastam jó sok HSZ-t de nem vettem ki rendesen a választ arra amikor valaki kérdezte hogy megéri-e venni egy PS3-at ehhez a játékhoz.
A kérdésem nekem is hasonló lenne.
Én PC "fan" vagyok szóval nem volt előtte sosem konzolom, és G27-en nyomom a szimulátorokat, bár leginkább a Richard Burns Rally-t, és rFactor-t.
Látván a képeket, videókat, és sok "jó" hírt a játékról megéri-e egy PS3-at venni ehhez a GT5-höz? Vagy meg inkább érdemes a 280-300 fontot gép fejlesztésre költeni? -
High end PC #2272 Elméletileg jövő héttől kapható itthon is a Collectors Edition, ugye? Hol érdemes venni? -
#2271 A főmenüben az "Options"-ban (vagy GT módban a "My home settings -> Options") legalsó menüsor (Miscellaneous) utolsó menüje a "PSP System" (Import Gran Turismo for PSP system Garage data).
Gondolom, ami adatot be tud húzni a PS3, az Arcade módban a "Portable Garage" fül alatt megjelenik.
(Tesztelni én magam nem tudom, mert nincs PSP-m, de kezdene keresni, mikor az Optionsből rányomok a PSP System-re...) -
#2270 en meg nem (nincs meg itt a gt5) de majd tervezem. hol akadt meg a folyamat? psp-sben mar lattam h options-ben ott van a transfer car collection data, gondolom kabellel ossze kell kotni a ps3-al addig, gt5-ben hogy kozben hova kell nyomni azt nemtom.. remelem a regio nem kavar be, mert akkor valoszinuleg beszopnam en is. -
dudeeg #2269 a játék helpjében le van írva, hogy hogy kell...de gondolom azt már nézted. -
#2268 Egyenlőre nem sikerült a PSP-s garázst összekombinálnom, a PS3-mal.... Valaki próbálkozott még ezzel? -
Akey #2267 Hogy szar a GT5 törésmodellje? Aha-aha! link Előbb meg kéne tanulni vezetni. -
#2266 Van még G25 is, én még a nyáron vettem 42e-ért. Tegnap is néztem az árgépen, még ugyan ennyi volt, ma meg már 64e a legolcsóbb. Karácsonyra direkt felnyomják az árát. -
dudeeg #2265 ja, azthittem ez alap :)
A magamfajta kezdőkből azért biztos van egy pár, és ha más nem legalább a level alapján jó lenne, ha csoportosítani lehetne a futamokat. És nyílván a profiknak sem lenne ez haszontalan