Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most már csak az vigasztalna, ha december elsejéig megjelenne!!!
decemberben szabin leszek végig és akkor lenne egy kis elfoglaltságom 😛
The Only One!
GT4 2005
4év igazad van nem sok
Na mind1 itt hagytam abba, elmondtam amit akartam! Jó a játék, imádom csak türelmetlen vok. (biztos csak én)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Még finomítanak a védelmen....
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
2. Tökéletesen igaz hivatalosan tényleg ez az elsõ megjelölt dátum amit most csúsztatnak. De mindannyian tudjuk, hogy eddig is már volt szó nem 1-2 kiadási dátumról ami az Õ házuk tájáról érkezett csak nem hivatalosan. Azt nem tudom, hogy akkor tájt hol tarthattam még a játékkal ha még most sem tudják(akarják) kiadni. Mert ez is eszembe jutott csak már nem akartam ezt leírni ide, hogy még nagyobb fekete bárányt csináljak magamból. Pedig egy ilyen kaliberû játékot nem mindegy mikor dob piacra a Sony fõnleg így év vége közeledtével...
Ne nevettess már, szerinted miért beszélek etalonként a játékról? Ha tudnék jobbat nem azzal tölteném a szabadidõmet, hogy itt arról irkáljak meddig kell még várni... LOL
Ha ez mond valamit, már 3db Ps-t kicsináltam ezzel a játékkal, úgyhogy talán várom annyira mint itt egyesek!
2. Ez az elsõ csúszás, pár hétrõl van szó. Soha nem volt másik bejelentett dátum.
De még mindig lehet mondani alternatívát, ami ennyit tud mint a GT5 fog, sõt lehet játszani is velük, ha nem tetszik a várakozás.
Egyértelmû, hogy addig várok, amíg ki nem jön, ettõl most nem fogom kidobni a PS-t meg a többit, de már nagyon nyomnám hosszú-hosszú körökön át 😊
Ettõl elvonatkoztatva nem fogom felkötni magam ez miatt a kis idõ miatt, de már azon sem lepõdnék meg ha jövõ karácsonyra adnák ki. Biztos szuper lesz, és ismét bekockulok megint a PS elé mint ahogy tettem azt az eddigi részeknél is de ez már kezd sok lenni!
Amúgy ebben a topikban hirtelen milyen önsegítõ szakkör hangulat lett úrrá 😊, h nem baj kivárom, nem baj csak jó legyen.... Szerintem meg baj, és már kezd vicces is lenni, de nincs mit tenni, és ettõl még ugyanúgy megveszi mindenki, beleértve engem is.
Csak kissé azt érzem hogy kezd visszaélni a Polyphony azzal, hogy tudják mennyire etalon a többségnek egy GT játék és "úgyis megveszik".
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

level 18 playstation gamer.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De mi van azokkal akik a legdrágább verziót rendelték elõ amiért elõleget is kell fizetni , és megsem jön ki akkor a játék ?
De most direkt összeraktam a DFP+GT4-et, és ezen mûködik az elméletem. Menet közben kikapcsoltam a 900fokos elfordulást, és rögtön érzékenyebb lett az irányítás. Van némi esély, hogy ez a DFGT+GT5p-nál is mûködik.
A kód Select + R3 + Jobboldali váltó fûl.
A visszacsatolás erõsségét Select + R3 + Baloldali váltó fûl kóddal lehet 60%-ra levenni.
Nemrég vettem egy Logi DFGT kormányt , és az érdekelne , hogy GT5 ben vagy GT5P ben be lehet állítani , hogy ne 900 fokot forogjon a kormány , hanem kevesebbet ? vagy ezt csak pc-n lehet ? Vagy máshogy hogy lehet beállítani gt5 ben , hogy olyan érzés legyen , hogy kevesebbet kell tekerni , progresszivitással , vagy érzékenység változtatásával ?
logic3 Topdrive GT-PSU448 típusú kormányom van. be lehet ezt állítani ps3 konzolhoz? Segítsetek!!!!
Depó, idõmérõ, versenysorozat, karrier stb 😄
Ha csinálnának 24 skint, az emberek többségének úgy se tûnne fel, hogy a modell ugyan az 😄
Amúgy már a 4-ben is volt, leginkább az akkori hondához hasonlított
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Akkor csak akkor tudjuk meg, mikor kint lesz a játék????