Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
A jogsiknál csak Premium kocsik vannak. A Dealershipben csak premium kocsik vannak.
A standard autók a használtkereskedésben lelhetõek fel, mûszerfal nélkül, néhol borzalmasan ocsmány kidolgozással, (közelrõl nézve az oldalsó ablakkeretek, kerékjárati ívek).
További kérdések elkerülése végett: NINCS_MÛSZERFAL_A_STANDARD_AUTÓKBAN.
így már NAGYON város nekem is !!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ez ma volt, ebéd után, ha hiszitek, ha nem.... 😄 (ott a PSN ID-m, jertek hitetlen népség, koppanátok vala😊
www.digimomentsvideography.com
a lényeg hogy neked megvan és javában tolhatod!
jó játékot!
The Only One!
www.digimomentsvideography.com
megvan, hidd el 😉
Release date(s)
* NA November 24, 2010<1>1>
* EU November 24, 2010<2>2>
* JP November 25, 2010❤️>3>
* AUS November 25, 2010<2>2>
Persze ettõl még meglehet neked, hátha elavultak az információim, de akkor már miért nem olyan képet csináltál, amin a lemez is látszik, háttérben evvel a topic-al.
Konkrétan amivel én játszom, abban nincs 😊
Csak belsõ nézetbõl lehet vezetni, még motorháztetõ nézetbõl sem, és ezt tartják a szimulátorok királyának.
Bár azt tudom, hogy a gt5 nem lesz szimulátor, látatlanban, nem is ezt fogjuk benne szeretni 😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Lenne egy kérdésem, mennyi szabad helyet igényel a teljes telepités ?
tök jó, hogy különbözõek vagyunk😊
level 18 playstation gamer.
ez azért nem egészen így van
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ezt szerencsére a fejlesztõk is tudják, ezért minden autós játékban van 2-3 fajta nézet és mindig van köztük legalább 1 külsõ😊
amúgy nem emlékszem ilyesmire, hogy jogsiknál nincs külsõ nézet
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
egyébként láttam már olyat is, hogy valaki focis játékot olyan közeli kameraállásból nyomta, a csávó combja elfoglalta a fél képernyõt. kérdeztem tõle, honnan látod kinek kell passzolni? aszonta õ önzõ, úgyse szokott passzolni😊
pont erre akartam én is kitérni. tegye fel a bal kezét, aki belsõ kameraállásból tudja a legjobb köridejeit elérni. most tegye fel a jobb kezét, aki nem abból😊 nekem a jobb kezem van fönt😊
A bumper-cam tökéletes volt eddig is, és lesz ezután is, ezzel sincs gond, viszont a kormány szög kérdés engem sose érdekelt, mivel nem nézem egyszerre a saját kormányom/kezem, meg a virtuális kormányt/kezet. Mûködjön jól, és ennyi. A lényeg, hogy megmaradtak azok a dolgok amik istenkirály játékká tették a Gran Turismo szériát. Ezt még a cockpit dolog se veszi el.