4184
  • antgecc
    gt5p-sek is premiumok.
  • buggyant
    aha, a nagyon kidolgozott kocsik a premiumok, a standardok meg elvileg a gt4-ből és a gt5p-ből vannak átemelve. a garázsban is külön lehet őket megjeleníteni.

én is tolom szinte minden nap:) 60 arany jogsi már megvan, de ezek a special eventek még durvábbak. nordschleife-n elég komoly időket kell menni aranyra és nincs ghost, amihez viszonyíthatnék. nagyon sokat kell rajta gyakorolnom, ha meg akarom szerezni az összes aranyat, elleszek vele:)
  • JGTC
    Vannak azért nagy kérdőjelek ebben a játékban. A Veyron pl: miért Standard kategóriás?
    Jól tudom, hogy kétféle graf. színvonallal jellemezhetők az autók? Mert találkoztam már csodaszéppel, széppel, és okádékkal...

Ezektől függetlenül tolom mintha kötelező lenne! :)
  • Joe E34
    Ahol a Ferrarik vannak, az monza?
  • Csokis
    GT5 prize car list
  • n000rbi
    Tudom, itt az okok, amiért nem érdekelt volna a plusz 3-4k, hogy azonnal megvan és ha gond van, akkor csak a szomszédba kell átugrani vele. MM-be direkt azért nézek be, mert előfordul, hogy néhány dolgot valami nagytudású áraz és hozzájuthatok egy-egy játékhoz nevetségesen olcsón. (mint pl. legutóbb egy Prof. Layton-t találtam DS-re 2900ért :)) A kormányt viszont tegnap már ph-n megrendeltem gianni-tól, úgyhogy az MM bek*phatja :P
  • N0RB3RT

• N0RB3RT

• N0RB3RT

• N0RB3RT

• antgecc
    Nehogymár MM-ben vásárolj. Árgépezd ki a legolcsóbbat és küldesd ki postán. Itt például 28ezer a kormány.
  • 5c0rp330n
    MM meg altalaban alapbol is qrvadraga..
  • n000rbi
    Rohattyon meg az MM :P Hétfőn 32k volt a Driving Force GT, mondom oké, szerdán visszanézek és megveszem...39990

Jön a karácsony, emberek :P
  • Petike125
    Valaki már találkozott ezzel a használt autó kereskedésben?
    Ha igen, akkor mennyibe kerül?

• neszoljalbe
    A spec ben függ valamitől , hogy mennyi tapasztalat pontot kapsz egy győzelem után ? Szóval hogy milyen erős autóval indulsz vagy milyen gumival , mennyit előzöl ? Vagy fix tp-t lehet kapni ? Ha volt már ez a kérdés bocs.
  • Csokis
    Jaguar XJ13 Chrome Line and Home Racing Suit for FREE!!!
  • Csokis
    Összes Endurance Races a GTPlanet-ról:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Endurance(Level Based Unlocking)
    Level 25 : Grand Valley 300km - Honda HSC Conept '03 (S)
    Level 26 : Roadster 4 hours
    Level 27 : Laguna Seca 200 miles
    Level 28 : Indianapolis 500 miles
    Level 30 : Suzuka 1000km
    Level 32 : Nurburgring 4h
    Level 33 : Tsukuba 9h
    Level 35 : Le Mans 24h
    Level 40 : Nurburgring 24h
  • Akey
    Ha van a szöveg mellett smiley, akkor értem.
  • Krisztiam #2446
    látom a viccet nem érted egyáltalán.. :DD
  • 5c0rp330n
    grafikailag nem erosebb egy felmillio forintos pc-nel, ebben annyi igaz. viszont ha jatekrol van szo, van nala egy nem jelentektelen elony a pc-vel szemben: van ra jatek.
  • 5c0rp330n
    kthxbye
  • Akey
    Ha van otthon elfekvőben egy HDTV, akkor simán megéri venni egy PS3-at a GT5 kedvéért. Sokan ennél még többet költenek egy játék miatt PC fejlesztésre. Ha meg kijátszottad, akár el is adhatod a gépet, viszonylag jól tartja az árát. Bár vétek lenne PS3 tulajként kihagyni az Uncharted, God of War meg Heavy Rain minőségű exkluzívokat.
  • vass17
    Pedig másra nem kellene, elhiheted.
    Filmet tudok nézni a gépen, vagy a tv-n is egy egyszerű pendrive segítségével, full hd-ban is. Egyelőre nincs szükséges blue ray lejátszóra, úgyse használnám filmezésre.
    Játékra ugyancsak ott a pc, nem hinném, hogy grafikailag bármivel is gyengébb, mint a PS3.

Persze a legjobb az lenne, ha a GT megjelenne pc-n is, de mivel ez nem fog megtörténni, nincs túl sok választás:)
  • Akey
    Ha "Krisztiam" azt mondja minden indoklás nélkül - neve helyett egy Windows® logóval - hogy X360-at vegyél, akkor sztem hallgassatok rá, mert hótsicher nagy szaktekintély a csávó.
  • Krisztiam #2440
    ne vegyél.. inkább Xbox360-at vegyél..
  • dudeeg
    "Gondolkozok egy Ps3 beszerzésén, szerintetek megéri kizárólag a GT5 miatt venni egyet?"

bocs a hülye kérdésért, de hogy lehet egy PS3-at "kizárólag" a GT5 miatt venni? :)
    ez azt jelenti, hogy sosem néznél rajta filmet, sosem játszanál más játékkal rajta, vagy hogy? :)

De hogy válaszoljak is: igen :)
  • pointer4
    Na ilyesmi ötletre vártam. Keresik is egy szétszerelési útmutatót, ne érjen meglepetésként a dolog.
  • Freedy
    Egy portalanítás sose árt! Még egy újrapasztázás is beleférne, gondolom már jóval több mint 1 éves a gép.
  • Tikal #2436
    akkor lehet az xbox-al kevertem... volt olyan is itthon
  • n000rbi
    Nekem másfél éve van meg egy 80as (egy barátomtól vettem, szinte nem is játszott vele), de kb egy hónapig használtam állítva, így is, úgy is tökéletesen működik :)... de azt aláírom, hogy jobb lehet a hőleadása állítva, a fizika is ezt diktálja :)
  • MikX
    Jahh, régen még PS1 nél hosszabbítottam így meg a fej élettartamát, nagyon kivolt halva, de állítva még olvasta a lemezeket :D
    2-nél is volt így, 3-al még nemtudom, nemvolt ilyen probléma...
  • 5c0rp330n
    tok mind1 hogy all kb sztem. xbox-nal van az hogy ha menet kozben mozgatod, agyonkarcolja a lemezeket mert kisporoltak belole valami 200 forintos cuccot ami megvedene ettol es ami 10 eve kb minden optikai meghajtoban bennevan.
  • Csokis
    Van olyan is, hogy fektetve használva nem olvas semmit, míg ha felállítod a PS3-at, akkor gyönyörűen olvassa a lemezeket. Mondhatni, hogy jobb állítva használni már ezek után. Az meg, hogy ilyet írtak...
  • Tikal #2431
    igen, azt tudom hogy jobb a hőleadás, csak régebben olvastam erről hogy az optikai meghajtonak nem feltétlen tesz jót a függőleges helyzet...
  • Csokis
    Nem! Állítva jobb a hőleadás.
  • Tikal #2429
    Ha állítva használod a gépet az nem rossz a blu ray olvasonak??
  • pointer4
    Tegnap este elkezdtem a jogsikat, és 10-15 próbálkozásonként szétfagyott a játék. Majd felállítottam a gépet, hátha úgy jobban kimegy belőle a meleg, onnantól nem volt gond. Ezt valami szétszereléssel, kiportalanítással javítani? (nem a slim gép, egy régi 80gb-os)
  • Tikal #2427
    Igérem most már csak jót fogok írni, hogy ne zavarjam a közösséget :)
  • antgecc
    Egyetértesz? Ehhez képest elküldted a faszba Tikal-t. Röhej vagy.
  • tomi890125
    hát nyilván akkor szólnék a játékhoz ha már pörgetném ezerrel, pár óra játék után annyit tudok mondani hogy szép és jó
    az okos és bölcs hsz-ekkel meg nem tűnsz okosabbnak...
    szintén ennyi
    az utolsó mondattal egyetértek