Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bpeti72
Megjelenéstõl három napig 5 fontért fogják árulni<#nevetes1>

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

cloud.strife
Fasza..... de mennyire hurtára nem érdekel ez AMÚGY...... 😊

www.digimomentsvideography.com

DanielT
Ne idegesíccsé'! Nem felszereltséget szintjén különböztetünk meg Premium és Standard kocsikat, hanem hogy melyiket csinálta meg a Polyphony GT5 színvonalon és melyiket emelte át a GT4-bõl.

A jogsiknál csak Premium kocsik vannak. A Dealershipben csak premium kocsik vannak.

A standard autók a használtkereskedésben lelhetõek fel, mûszerfal nélkül, néhol borzalmasan ocsmány kidolgozással, (közelrõl nézve az oldalsó ablakkeretek, kerékjárati ívek).
cloud.strife
Mi az hogy standard verda?
Suzuki Swift nem sport verza?

DanielT
Azok nem standardok voltak, mert a jogsiknál csak Premium verdákat használhatsz.

További kérdések elkerülése végett: NINCS_MÛSZERFAL_A_STANDARD_AUTÓKBAN.
hogy mi?? ez a nap híre !!!!

így már NAGYON város nekem is !!
cloud.strife
Eddig mindegyikbe volt (kb 30 féle klasszik autó)

Azt áruld már el, hogy a véglegesben van e cockpit a standard autókban? Ugyanis egyes oldalakon már arról olvasni, hogy lesz mégis és az eddigi videók kamuk voltak
cloud.strife
Alakul... B meg A már megvan... 😊

MikX
Tehát: Minél közelebb a megjelenés, tehát csökken a napok száma, ezzel fordítottan arányos a topic látogatók száma, és ezzel egyenesen arányos az idióta, értelmelen postok száma. (mint ez 😄)

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

bpeti72
fuck, fuck ,fuck Nincs M6 os bassssszzzzzzzzzzzza meg

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

MikX
Remélem az összes jogsi arany már! 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

<#eljen>

cloud.strife
Hehehehe.......

Ez ma volt, ebéd után, ha hiszitek, ha nem.... 😄 (ott a PSN ID-m, jertek hitetlen népség, koppanátok vala😊

ilyen alapon nekem már mult héten megvolt a játék, leszarom mit hiszel 😄

tomi890125
fölösleged bizonygatnod neki szerintem! ki õ neked?
a lényeg hogy neked megvan és javában tolhatod!
jó játékot!

The Only One!

cloud.strife
zsoltbarabas a psn nevem, vegyél fel barátlistára és úgy 1 óra múlva less rá mivel jáccom... 😊

pointer4
De lehetne újságíró is 😄
Boltja van, így hamarabb hozzá tudott jutni.

nem értem mit számít neked, hogy tényleg megvan-e neki vagy sem...
megvan, hidd el 😉

Ha ez saját, akkor ezt nem értem:

Release date(s)

* NA November 24, 2010<1>

* EU November 24, 2010<2>

* JP November 25, 2010❤️>

* AUS November 25, 2010<2>

Persze ettõl még meglehet neked, hátha elavultak az információim, de akkor már miért nem olyan képet csináltál, amin a lemez is látszik, háttérben evvel a topic-al.

pointer4
"ezért minden autós játékban van 2-3 fajta nézet"

Konkrétan amivel én játszom, abban nincs 😊
Csak belsõ nézetbõl lehet vezetni, még motorháztetõ nézetbõl sem, és ezt tartják a szimulátorok királyának.
Bár azt tudom, hogy a gt5 nem lesz szimulátor, látatlanban, nem is ezt fogjuk benne szeretni 😄
Csabesz6
Nem érted mit akarok.Nem mindenki az Enzo miatt szimezik, mivel nagyon sok berögzõdött szimes mozdulatot fel tudsz használni a közúton is!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Ha nekem itt állna a garázsomban pl egy Enzo akkor eszembe nem jutna szimezni 😊 a valóságnak azért mégis csak jobb a grafikája
Grat hozzá😊
Lenne egy kérdésem, mennyi szabad helyet igényel a teljes telepités ?

ebben van valami😊 pont azért a külsõ nézet, mert szeretném látni a verdát. sõt, akkor már azt is elárulom, hogy soha nem játszom first person nézetû játékokat sem, mert zavar az a kameraállás.
tök jó, hogy különbözõek vagyunk😊

level 18 playstation gamer.

mocskosul irigy vagyok most 😄

Csabesz6
"Azért játszik szimulátorral az ember, hogy elhitesse magával, hogy olyan autókat vezet amiknek a való életben a közelébe sem kerül"

ez azért nem egészen így van

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Nem tudom, nekem olyan érzés az mint amikor 5 éves koromban távirányítós autóval játszottam. Azért játszik szimulátorral az ember, hogy elhitesse magával, hogy olyan autókat vezet amiknek a való életben a közelébe sem kerül, és hát nem kérdés, hogy a valóságban honnan nézünk ki az útra. Max a superman képes arra, hogy felette lebegve irányítsa 😊
nem baj az sztem😊 külsõ nézetbõl éreztem rá elõször az autós játékokra és azóta nem változtattam a jól bevált dolgokon.
ezt szerencsére a fejlesztõk is tudják, ezért minden autós játékban van 2-3 fajta nézet és mindig van köztük legalább 1 külsõ😊

pointer4
Akkor valahol máshol lesz a baj 😄
az megvolt 10 éve😊 épp most cseréltettem le, mert lejárt az orvosim érvényessége

pointer4
Jaa, én úgy a valóságra gondoltam.
Bal kéz ! ugyanis ha van én kizárólag a cockpitet használom, ez így van már a gtr2 óta ! Nem tudom jobbat mennék e más nézetbõl, de nem is érdekel, nálam mindig elõrébb van az élvezeti faktor mint a kockákkal való versengés
ha az elsõ 4 részben megvolt a 100%-om, és azóta nem felejtettem túl sokat, akkor talán most is sikerül😊
amúgy nem emlékszem ilyesmire, hogy jogsiknál nincs külsõ nézet

Tikal
soha nem is nyomtam külsõ nézetbõl 😊 akkor már inkább front bumper 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

pointer4
Kellemetlen lesz letenni a jogsit gyerekek, ott nincs külsõ nézet 😄
cloud.strife
Szted? 😊

Ombika
Sajat akkor ok! 😊

cloud.strife
Hát ez van gyerekek.... 😊

Ombika
Loooooool! 😊

szintén zenész, kb én is akkor kezdtem és mai napig külsõ nézetbõl nyomom mindennel, ez alól csak az F1 2010 a kivétel, azt bukósisak nézetbõl játszom😊

JGTC
jobb kéz, külsõ (autós) nézetbõl nyomom 96-óta 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

na és az milyen rengeteg lehet, aki nem abból játszik😊
egyébként láttam már olyat is, hogy valaki focis játékot olyan közeli kameraállásból nyomta, a csávó combja elfoglalta a fél képernyõt. kérdeztem tõle, honnan látod kinek kell passzolni? aszonta õ önzõ, úgyse szokott passzolni😊

Ombika
LFS-ben pl budos eletbe nem hasznalok mast csak belso nezet, es meg rengetegen!!

<#eljen>

pont erre akartam én is kitérni. tegye fel a bal kezét, aki belsõ kameraállásból tudja a legjobb köridejeit elérni. most tegye fel a jobb kezét, aki nem abból😊 nekem a jobb kezem van fönt😊

Ombika
De ,ha valos REAL SIM, akkor erre miert nem figyeltek. szerintem ez kurva nagy hiba! 😞

<#eljen> Nem vagy egyedül.

Ombika
Vegre nem csak engem zavar a kormany mozgas, kurvara zavaro ,mert ellenkormanyzasnal idegesito, ellenben LFS-nel nagyon jol megoldottak es driftnel is sokat dob elvezhetosegen!

csabush
Élvezetes lesz ez tény, nem is vitattam, hogy (számomra) a legjobb autós stuff kerül piacra, csak tartom azt a megállapításom, hogy ez elég félmegoldás szagú.
A bumper-cam tökéletes volt eddig is, és lesz ezután is, ezzel sincs gond, viszont a kormány szög kérdés engem sose érdekelt, mivel nem nézem egyszerre a saját kormányom/kezem, meg a virtuális kormányt/kezet. Mûködjön jól, és ennyi. A lényeg, hogy megmaradtak azok a dolgok amik istenkirály játékká tették a Gran Turismo szériát. Ezt még a cockpit dolog se veszi el.