Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"azt viszont látom hogy grafikai fejlõdésen túl nem sok mindenre számíthatok..."
remelem nem sok magyaraznivalo van a dolgon.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
egyébként te nagy fejlõdést látsz tényleg? ( törés, idõjárás ma már alap, meg se említsd.. )
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
level 18 playstation gamer.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
50 gépet rakhatsz át, csak árkád módban használhatóak (basszus jobb lett volna a GT garázsba rakni )
Menet nálam a következõ volt:
PSP benne GT indít, PS3 GT idít, (usb-n összekötve) PSP-s GT-ben a beállításokban (legutolsõ fül) ott lehet a garázst exportálni, PS3-s GT beállítások, hardvare, PSP system... sync psp aztán kilehet választani hogy milyen gépeket akarsz átrakni (psp GT-be is lehet GT5 gépet rakni)
A lényeg hogy mind a két gépet szimultán "nyomkodni" kell 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
De remélem nem haragszol meg, ha ezek után én is leszarom a véleményed, elvégre te is csak egy xy vagy itt az sg-n, aki nem jelent számomra semmit...
Képzeld feltûnt, 12 éve nyomom a GT-t, megvan az összes itthon kapható rész, csakhogy képben légy. Csak nemistudom, megszoktam? Az tetszik leginkább benne, hogy 12 éve is nagyjából ugyanígy lehetett vezetni, oké a fizika sokat változott, meg úgy minden, de nem lett gyökeresen más az egész játék.
Persze, jobb lenne, ha kikerülnének, meg sokminden jobb lenne, de nekem bejön így szarul, ahogy van, remélem el tudod fogadni, és nem fáj. 😄
ezektõl függetlenül várom a játékot, mert mindig is ez volt a kedvencem, csak valahogy azért titkon vártam, hogy pl a menü hangok megváltoznak, a start szignál szintén, ezek jelentéktelen dolgok, de szerintem már rohadt bénák, persze tudom nem ez a lényeg 😄
képzeld, én sem szoktam visszafelé versenyezni, de van hogy egy kanyar szarul jön ki, elfékezem stb, na most ilyenkor az AI szépen neked megy hátulrol... vagy neked még nem tunt fel az eddigi gt részekben hogy ugy megy az elõre megirt vonalon hogy kirobbantani sem lehet? én csak nem értem hogy egy ilyen alapdolgot miért nem birtak leprogramozni egy autos játékban, ahol az lenne a cél hogy egymást leelõzzük.. pl ha kicsuszol egy kanyarban, akkor nem kell attól tartanod hogy a real driving simulator többi tagja oldalba kap... még a leszarozott f1 2010ben is kikerülnek a versenytársak...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Fujj, már töröm is ketté a lemezt... 😄
#2354: amikor egyszer olyat irsz ami a valosagnak a szoges ellentete, nem ertem megis mit varsz. vedd ugy hogy valamit rosszul tudtal es en megmondtam h hogy van kb valojaban. nem hiszem h ezek utan te lennel az aki akinek joga lenne kioktatasra.
#2355: ha az ai-s videora gondolsz - nem tudom mit kene hozzafuzni. senki nem mondta hogy a jatek minden teren tokeletes, tobb helyen is leirtak hogy az ai itt ilyen, ez van, ezt kell szeretni. talan ha majd nagyon sokan panaszkodnak, egy patch-el javitanak rajta.
véleményem anélkül is lehet hogy nem játszottam vele, ennyi. nyilván ez így még kevés, de az elõzetesek alapján is lehet véleménye az embernek... vagy neked nem volt véleményed mikor még csak a prologue-al játszottál, vagy nézegetted a képeket, trailereket? addig csak néztél a világba, fogalmad nem volt milyen lesz a játék, majd mikor bekapcsoltad a játékot akkor hirtelen lett véleményed, hogy ez mekkora fasza játék 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Neked megvan, jópézér ha jól sejtem.
Kiadtál közel 100k-t h játszhass 1 játékkal. Sok hülye meg aszongya h válság van.
Mondom én h mafia2 effekt!
ezt csak úgy a szomszédból... tényleg itt tartunk 5 vagy 6 év fejlesztés után 2010ben? azért ez már bármelyik autokás játék megoldja... ezt mindig is utáltam a GT-ben, hogy hülye az AI... de nem is hülye.. nincs benne egyáltalán, csak mennek egy elõre felfestett vonalon:
A grafikûról ne beszéljünk már többet, azt mindenki elismeri...már millió képet láttunk a napokban... probléma nem ott van
Értsd: aki látatlanban megvette az dícséri(perszehogy, nehmár beégjen), aki csak kipróbálta, az meg fikázza.
Az is 1 jel, hogy a 4ben vértizzadós gold jogsikat itt 1-2 nap alatt kitolták.
Majdnem vettem gépet emiatt is(mint PS2-GT4), de ahogy látom, mostanában inkább hanyagolom.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus