4184
  • Ombika
    Miert ki allitotta zt?
  • Sippie
    megfelelő ruha nélkül valszeg a levegőben sem mosolyogtak volna, meg azért a műrepülőknél 11G-s hatások érik a pilótát. Nem hiszem hogy F1-ben lenne annyi.
  • pointer4
    Ellenkezőleg, olvastam egyszer egy cikket, vittek fel F1es pilótákat vadászgépekkel, akik jókat mosolyogtak az mutatványokon. Fordított esetben, a pilóták igen rosszul lettek a két ülésesben, pályán.

Ha kacsa volt, sorry, erre alapoztam.
    Viszont szerintem egy F1 pilóta nem bírná ki azt élőben, amit a nordon láttunk a videón.
  • cloud.strife
    Ilyenem lett:

• Sippie
    ó. ezesetben én kérek elnézést
  • antgecc
    Költői túlzás volt, gondolom én :)
  • Sippie
    belehalt volna? A vadászgép pilóták szerintem dúrvább G-ket szenvednek el, és nem halnak bele.
  • pointer4
    Rosszul átgondolt koncepció :D
  • antgecc
    Miért jó egy olyan kocsit vezetni egy szimulátorban, ami full unreal??
  • 5c0rp330n
    *illetve meg nem szerzem. ami tekintettel arra h 30as szinten lehet megszerezni, es hogy 20-as szint kornyeken sem egyszeru a szintlepes, kicsit odebb van meg valszeg..
  • 5c0rp330n
    van ennel jobb kocsi a jatekban? addig nem nyugszok amig ezt meg nem veszem :)
  • pointer4
    Hihető XD
    Csak 4x halt volna bele a pilóta, a G erőkbe :D
    Az meg, hogy a döntött kerékvetős visszafordítóba, ez a kocsi nem szállt el, az meg végképp :D
  • antgecc
    Ez mekkora egy vicc! Szánalmas!!! Hagyjál már real driving... 240-el megy a kerékvetőre kanyarban és nem száll el a picsába?! A Nordon? Pffff bazzeg....
  • Csokis
    Gran Turismo 5 Replay Controls Coming in Next Update

Tapadás van rendesen!
  • Csokis
    Így van. Mentem egy kört, megnéztem, hogy csúszkál-e a kocsi és akkor bekapcsoltam a segítséget és így tovább. Amikor már normálisan vezethető volt a számomra, csak utána mentem GT módba. Később is ki lehet majd kapcsolgatni a segítségeket, ha már jobban meg vagy esetleg kormánnyal játszol.
  • Al Age
    Valószínűleg az van, hogy valamelyik bajnokságo(ka)t csak futamonként, külön-külön nyerted meg, nem pedig egyben, bajnokságként.
  • ToM1113
    kösz a segítségeteket.

Csokis, ezt a segítségek beállítása dolgot hogy értetted?
    verseny közben kapcsolgattad a rásegítéseket, addíg amig neked megfelelő nem lett?
  • Akey
    A jogosítványokkal érdemes kezdeni. Míg az előző részekben jóformán kötelező volt, addig az ötben szabadon választható, de mindenképpen érdemes ezzel kezdeni, mert tapasztalati pontot, pénzt és autókat is kapunk érte. A "Licences" menüpontban található.
  • Csokis
    Én nem játszottam még GT-vel, és először az arcade modban mentem pár kört 1-2 autóval, hogy megszokjam, illetve beállítsam a segítségeket. Miután ez megvolt, csak utána mentem a GT módba és vettem egy autót. Ha jól emlékszem, akkor 1-2 verseny után átléptem 1-es szintre, majd mentem megcsinálni a lincenszeket. Simán beletanultam.
  • ToM1113
    Aki eddig még egyáltalán nem játszott egy GT vel sem, az melyik játékmóddal kezdje hogy ráhangolódjon az irányításra és a játékra, hogy a későbbiekben ne a téttel bíró versenyeken kelljen vért izzadni?
  • JGTC
    Hátmost így hirtelen csak az jut eszembe, hogy lehet a gyártói event-ek is oda tartoznak, de ennek nem sok esélyét látom ahogy visszaemlékszem. Ha gondolod ránézek a dologra.
  • JGTC
    Nem tudom mért akad fenn ezen olykor olykor 1-2 ember. Senki nem mondta, hogy a belső nézetet nem használjuk, csak mivel az évek alatt meg lett szokva a külső nézet, így azzal tudjuk megfutni a legjobb tempót. De nem kéne sokáig gyakorolni, hogy belső nézetben is ugyanúgy menjen.
  • Binglof
    Sziasztok!

Lenne egy OFF kérdésem. Megköszönném, ha segítenétek.
    (Mivel azt hiszem itt mindenki a Gran Turismo 4-ről nyergelt át a GT5-re, tudtok segíteni.
    A GT4 fórum fél éve halott, ott nem tudom kitől megkérdezni)
    Szóval Playstation 2 Gran Turismo 4. Ha a „profession” pályák közül a Gran Turismo World championshipba, vagy az „extreme” pályák közé akarok belépni, azt írja ki a gép, hogy:
    először nyerjem meg az összes „beginner” és „professional” pályát.
    (legalábbis így értelmezem) De már megnyertem az összeset! Mégsem enged belépni….
    Segítsetek már légy szíves, mit baxtam el?
    (Erősen gondolkodom hogy baltával szeletelem a gépet)
    Köszönöm a válaszotokat!
  • antgecc
    Sim-et külsőből tolni... hát jajj
  • buggyant
    ja és én is külső nézetből tolom, mint JGTC mester:)
  • buggyant
    kontrollerrel. sztem fejlődtem, mert pár hete nehéznek találtam őket és hagytam az összeset ezüstön, most meg csúnyán be vagyok ragadva level 28-on és a következő verseny a suzuka 1000 km level 30-on nyílik csak, ezért visszatértem rájuk. 4x5 feladat van az amg academy-ben, ebből 13-at be is aranyoztam hirtelen:) tegnap valamelyiknél 2,9 másodperccel mentem az arany idő alá:) inkább a full körök mennek nehezebben, vagy a forgalom lassít le vagy sok az apró hiba vagy becsúszik egy durva hiba, nehéz összerakni egy gyors és tiszta kört.
  • Sippie
    meglepően könnyen?
    kapd be : DD
    kormány, vagy joyal tolod?
  • n000rbi
    Csak a nagyon kíváncsiaknak: SPOILER!!! :)
  • JGTC
    Hát én már nem tudom mi volt... :) (de nem tartott sokáig ha az amire gondolok, pár futam csak) de mostanában már azért akadnak magyarok nem úgy mint az ínséges Prologue években.
  • Laceee
    Nem, de a programozó/grafikus/hang technikus, nem hiszem, hogy neki áll autó modelleket csinálni.
  • antgecc
    Gondolom a "traffic" miatt nem megy... Idiótán mennek nagyon. Mindig bejönnek elém, túl korán fékeznek, stb....
  • buggyant
    szia, múltkor nem tudtam menni versenyezni, haverjaim lógtak a gépemen és nagyban worms-öztek:)

egyébként milyen volt? magyarokkal mentetek?

szívok ezzel a nurburgring full körrel, ahol 7:05 kéne az aranyhoz, pedig a szakaszok külön-külön meglepően könnyen mentek aranyra...
  • buggyant
    like the wind-et egy corvette zr1-el nyertem meg. fullra kell tuningolni plusz kell rá a racing modify is, kb 1 milla kreditbe kerül így mindennel együtt.
  • 5c0rp330n
    inkabb turbo boost :)
  • JGTC
    SPM fokozat?
  • antgecc
    Nesze neked real driving...
  • Csokis
    Az új KITT!

• BenedekFeco

• JGTC
    pontosan :)
  • 5c0rp330n
    jah. csak a zonda is baszottul draga.. jussak el addig b-specbe hogy megnyerhessem?