Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy mûködik a játékban az autók törése?
Régebben olvastam valami olyasmit hogy különbözõ szintek vannak a törésben, szoval hogy törhet az autó kevésbé és nagyon is.
Hogy is van ez? mert én még nem találtam törés beállítására alkalmas opciót.
Vagy csak annyira törik az autó ahogy arcade módba és frontálisan ütközök és kicsit behorpad?
PS3 Slim 250 PC
amugy kezd qrvara lassan menni ez a szintlepes 25-os szint korul.. pedig 30-at meg mindenkeppen ossze akarom hozni. nem sok kedvem van az ilyen fel napos endurance-okhoz, es gondolom ha meg is csinalnek egyet, azert sem kapnek tobb xp-t egy fel-harmad szintnyinel.
jui: extreme folott, ha level 25-ig eljutottal.
ideiglenes megoldás..
Használt kocsi nem jár elvileg hátránnyal, de cserélj bennük olajat a sárga színû GT auto menüben.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
PS3 Slim 250 PC
1. Autót tuningolni hol lehet?
2. Autót érdemes használtan venni? Milyen hátránnyal jár az ha sok km van benne?
PS3 Slim 250 PC
persze azok meg sem kozelítik azokat amiket te veszel és tuningolsz.legjobb ha ismerõsökkel mész elõre megbeszélt autoval.
PSN ID:misi2mezei
Mert elsõ szerverre amire felmentem már ilyen hiper szuper autók voltak én meg döcögtem utánuk az elsõnek megvett Hondámmal 😄
PS3 Slim 250 PC
Hihetetlen milyen jól megcsinálták az irányítást... ahol kell fékezek, és minden kanyarból jól jövök ki 😊 persze elég 1 kis figyelmetlenség és nehéz korrigálni.. 😄
PS3 Slim 250 PC
Mondjuk az tényleg nagy baromság, pláne b-spec nélkül. (anno a 4-ben lehetett váltogatni asszem)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
jo lett volna esetleg 1 save opcio de hát ez van.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
(idõ probléma már megoldva)
PS3 Slim 250 PC
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Online rész az open lounge vagy valami ilyesmi a GT mode menüben.
Az amateur versenyeket kezdd el elõször. Ha bemész egy event-re, lesz egy olyan, hogy restrictions. Ez mondja meg, hogy milyen kikötések vannak az adott versenyre. Pl csak elsõkerék hajtás, stb. Valamint a restrictions mellett ott van egy menüpont, hogy milyen ellenfelek szoktak lenni azon a versenyen. Ott meg tudod nézni, hogy lóerõben kb. mit érdemes vinni arra a versenyre. Egyébként meg amelyik tetszik, és amire van pénzed😊
A ps3 fõmenüjében az idõ jól be van állítva. a GT5 ben ír csak kb 1 órával többet.
még 1-2 kérdés:
Melyek az online játékra alkalmas menüpontok?
Legelsõnek milyen kocsit érdemes venni?
PS3 Slim 250 PC
Köszönöm a segítséget.
Én aki a szar NFS hez vagyok szokva... elsõnek furcsáltam a dolgot, dehát a valóságban sem lehet hip hop könnyedén kanyarodni 200 felett....
PS3 Slim 250 PC
2: Nem tudom van-e jogosítványod, de úgy vezess, mintha valódi autóban ülnél. Ha a gázon állsz kanyar kozben, nyílván a kavicságyban találod magad. Késõbb a tuning shopban majd vehetsz sport felfüggesztést, jobb gumikat, amik segítenek a kanyarok bevételében, de alapvetõen, gyakorlás kell. Ja, és a játék villogva mutatja, hogy hanyadik sebességben kell kb. venni a következõ kanyart, fel tudsz idõben készülni.
A minap kezdtem meg GT5 pályafutásom. 😊
Lenne pár kérdésem a beállításokkal kapcsolatban.
1. Amikor felmásoltam az adatokat a ps3 ra, kiírta hogy az idõ beállítás nem megfelelõ és ellenõrizzem. Tényleg ~ 1 órával többet ír a játékban mint amennyi van. Ezt hogy lehet beállítani, mert sehol se találtam olyan beállítást ami a gt5 idõt állítaná.
2. Az autók egy kissé nehézkesen kanyarodnak, sajnos eddig csak 2,3 autót tudtam meglesni, de volt olyan mivel alig birtam bevenni egy nagyobb kanyart, ez lehet azért van mert nem szimulátorhoz vagyok szokva, de nincs valami beállítás ami a kanyarodás érzékenységét szabályozza?
Egyelõre ennyi, mivel még csak arcade módba próbálkoztam.
Köszönöm.
PS3 Slim 250 PC
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Aki ismerte és szerette az elõzõt jöjjön ismét.
Plusz persze a többiek is, akit csak érdekel. :-)
Kulturált fórumozást kérek! 😉
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Megoldaná ezt a szar helyzetet.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Az azonos kocsikkal való online is jó lenne, de én nem használnám, mert ha egy autót megtanultam vezetni úgy ahogy van, akkor nem fogok lecsupaszított, szargumissal nekiállni harcolni, mert abból csak faltól-falig lenne... :/
www.digimomentsvideography.com
Stbstbstb...
Bár félek ezeket leírni, mert én lehet nem tartozok a "nekem ez a legkedvencebb játéksorozatom" kategóriába és megint troll leszek <#idiota>#idiota>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
De a menürendszer így már nem korszerû. Simán át lehetne rendezni. A GT4 is ilyen volt mondjuk, de hát azért még változtathattak volna rajta.
Kéne irogatni még többünknek a külföldi fórumokon, hátha megpeccselik ezt.... 😊
De nem akarok mégegyszer háborút.
Te meg ne nagyon írjál ilyeneket, mert a végén te is troll leszel. <#szomoru2>#szomoru2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Isten nem bottal, hanem VMware.
Belépek versenybe, kiderül, hogy kevés vagy sok a gumi, vissza fõmenü, gumi megvesz, vissza, belép, majd kiderül, hogy gengécske a gép. Vissza fõenü, tuning, kicsike tuning, majd vissza a versenybe. Na már majdnem elég a kocsi, de nem eléggé. Vissza fõmenü, tuning, még egy kis tuning, vissza, jóvan, megnyerem.
Kocsiválasztás verseny elött, be kell lépni, hogy milyen gumi van rajta, mer nem írja persze.... jájj de fáxomtele... :/
http://9gag.com/gag/5135249
Jah b+, olajcsere után 2 lóerõvel lett több, mint a limit, picit se káromkodtam...
Isten nem bottal, hanem VMware.
Igazából úgy rémlik csak az utolsónál van autó terén választási lehetõség, oda egy '09-es V-Spec R35-össel kell menni és sima ügy.
Mindig annyit kell tuningolni (teljesítmény, tömeg, gumik) amennyit még épp enged, amiben nincs megkötés (futómû, hajtáselemek) azt meg megéri megvenni, megkönnyíti az ember dolgát.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.