4184
  • N0RB3RT

• buggyant
    lesz mentés versenyek közben:) így lehet letolom a 24 órásakat is 12 részletben:P
  • cloud.strife
    Lehet megint küldeni a kocsikat..... :)
  • 5c0rp330n
    hat, ez a kocsikuldes olyan dolog ami ellen vagy a jatek kiadasa elott kellett volna gondolniuk, vagy soha, aki akart az eddig ugyis sokszorozott maganak mondjuk 10 darab x2010-et..
  • Megtörhetetlen
    Konkrétan ITT olvashattad...
  • Csokis
    Magyarul:

Barátok ranglistája

- Drift és Time Trialban elérhető a ranglista, melyen kizárólag a barátaid eredményét láthatod. Korábban elég nehéz volt megtalálni a haverok eredményét.

Hibajavítások

- A Performance Point (PP) kalkuláció már nem veszi számításba a gumit.
    - Kijavították az elektromos autóknál előforduló hibát, amikor is az autó használata után a PP érték megváltozott.
    - A Seasonal Event ranglistából letöltött Replay-ek mostmár normálisan nézhetők.

Egyéb

Az 1,000,000 Cr.-nél drágább autók most már nem küldözgethetők, beleértve a nyereményautókat is. Már csak a kölcsönadás használható.
  • Csokis
    Új patch (v1.07)!

Egyik legfontosabb változtatás:
    [Other Changes]
    - Cars worth over 1,000,000 Cr. (including gift car coupons) are now prohibited from being traded to prevent issues during the trading process. When lending and borrowing cars between friends, please use the car loan system.
  • MikX
    Mivel a PP függ a setuptól is, rövidebb vâltó, kisebb leszorítóerö, és már kevesebb is.
  • JGTC

• 5c0rp330n
    amugy furcsa h vagy 100-al tobb loero mellett hogy csokkenhetett a PP.. lehet hogy az mar tul gyors ami inkabb hatrany? :)
  • 5c0rp330n
    ez furcsa.. es ugy is remlek h tenyleg 1430 bhp korul van. nehany kocsinal mar eszevettem mondjuk hogy kis hasznalat utan feljebb megy a loero bennuk, talan ilyenkor "bejaratodik a motor" es attol.. (de lehet h most oriasi hulyeseget mondtam.) viszont at lehet billenni a dolog tuloldalara is, formula gt-met orrba-szajba hasznaltam minden versenyre, jonehanyezer km-t belenyomhattam (es alapbol is hasznaltan vettem ugye) es egy ido utan azt vettem eszre h jocskan visszalassult, 800 loero kornyekere vagy talan az ala is lement aztan egy overhaul engine utan visszament 900 folottre :) mondjuk nemtom h olajcseret probaltam-e elotte, lehet h az olcsobb lett volna, de asszem az nem volt ilyen hatekony.
    lehet h bekuldom akkor majd bobomat korozni vele indy 500-ra h feljebbnyomja a loerejet :)
  • n000rbi
    Ez a PP mire is jó? Ha jól tudom a Prologue-ban benne volt, de azzal enm játszottam annak idején.
  • MikX
    Elsösorban akkor lesz erösebb, ha olajat cserélsz, még új autoknál is erösödik. Erösebb versenyautoknál meg ugye pár száz km után gyengül az elhasználodott olajtól, azt mév nem figyeltem meg, h erösebb lenne idövel. Nekem 1544le és van benne 6990km. A PP nem annyira mérvadó, merg a beállitásoktól is függ.
  • N0RB3RT
    Használd sokat mert egy adott km után több lesz a BHP.
    Jobban gyorsul, nő a végsebesség. Nekem kettő van, ugyan olyan fajta de az egyik 0 km-es 1437bhp PP980 a másikban már 48ezer km van és 1545bhp PP975 de az elején ez is 1437 volt :D Szóval minél többet használod annál gyorsabb lesz :d
  • 5c0rp330n
    most mar nem kapcsolom be de majd megnezem ha raerek :) valahol 1400 es 1500 kozott, az biztos..
    sok km biztos nincs benne, par napja van csak meg, nem sokat hasznaltam, ha jol emlekszek talan 100-200 km lehet benne kb. a PP-je ha jol emlekszek 984 (ami amugy nagyobb mint a dealershipben levo valtozat.. mintha hallottam volna valahol h a vettel verzioja a legerosebb, ugy tunik tenyleg igy van)
  • N0RB3RT

• N0RB3RT
    mennyi bhp az x1 ás hány km van benne ?
  • 5c0rp330n
    hopsz most latom h hotlink szopo lett, akkor rendesen is..:

• 5c0rp330n

• tomi890125
    végre! (Y) :D
  • antgecc
    Hidd el, én is leszarom milyen szarul setupolt autóval mész és mennyire nem értesz hozzá :)
  • 5c0rp330n
    [URL=http://www.redbull.com/cs/Satellite/en_INT/Video/GT5--Building-the-X2010-021242948740411]x2010 "epitese"[/URL]
  • tomi890125
    kösz de leszarom! szeretnék úgy játszani ahogy én akarok, de azért téged is megértelek! :D
  • JGTC
    olyankor
  • JGTC
    Kép kedvéért én is így szoktam, olyan fő a kinézet, a funkcionalitás másodlagos. :)
  • Szefmester
    Sikerült megoldani. Az accountjába nem volt belépve, csak visszaállítva a profilja...belépési név, és jelszó újrabegépelés után minden működni kezdett.
  • MikX
    Valaki kapott már szülinapi kocsit? Mert most ugrott be, hogy 14. én volt a szülinapom, de nem kaptam semmit. Psn-ben be lett állitva anno mikor megcsináltam...
  • antgecc
    Úgy van. A legjobb helyről! :)
  • Al Age
    Szép idézet. :D
  • antgecc
    Képzelem. Kis mértékű döntés kedvezően hat a kanyarodási sebességre, stabilitásra, viszont egy bizonyos pont után csak rontasz a helyzeteden, mert ha túlságosan megdöntöd a kerekeket, akkor még a legdurvább kanyarban sem fog érintkezni az úttal a gumi, az elérhető legnagyobb felületén. A nullától eltérő kerékdőlés hátránya, hogy csökkenti a tapadást az egyenesekben gyorsításkor, és fékezéskor egyaránt, rontja a kocsi egyenesfutási képességét.
  • cloud.strife
    Elötte be lett állítva az accountja?

Nekem a Prologue csinálta ezt, aztán beállítottam az accot és jó lett.
  • MikX

• tomi890125
    így volt élvezetes vezetni :D
  • antgecc
    Túl nagy a kerékdőlés.
  • Szefmester
    Hali mindenki, remélem tudtok segíteni.

Egy haver jó ideje játszik a GT5-el és elég szép mentés birtokosa. A régi gép ellenben kezdett sárga led hibát mutatni úgyhogy vett egy új gépet, és a régi profilt lementve majd az újra felrakva folytatni akarta a játékot, de nem tudja. A GT5 mindenáron új mentést akar készíteni annak ellenére hogy, minden más mentés hibátlanul működik és folytatólagosan tud velük játszani.

Tudtok valami megoldást, vagy kénytelen újra elkezdeni az egészet?
  • N0RB3RT
    Igen. Pilótáknál tudod letölteni mindkettőt.
  • tomi890125
  • MikX
    Jaaa... és xpt is akkor automatán megkapja? Mert az lenne a fontosabb, mint a lóvé
  • N0RB3RT
    *kaptál
  • N0RB3RT
    Pedig biztos kapták, csak nem az eddig megszokott módon. Neked kell a driver list menüben pilótánként letölteni a nyereményt.