Gran Turismo 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért, lecseréled a GT5-t? <#banplz>
sziasztok.
Hogy mûködik a játékban az autók törése?
Régebben olvastam valami olyasmit hogy különbözõ szintek vannak a törésben, szoval hogy törhet az autó kevésbé és nagyon is.
Hogy is van ez? mert én még nem találtam törés beállítására alkalmas opciót.
Vagy csak annyira törik az autó ahogy arcade módba és frontálisan ütközök és kicsit behorpad?

PS3 Slim 250 PC

5c0rp330n
elvileg leszedtem oket, de nem adta hozza a kocsijaimhoz oket.. nem csak japan valtozathoz lenne jo?
amugy kezd qrvara lassan menni ez a szintlepes 25-os szint korul.. pedig 30-at meg mindenkeppen ossze akarom hozni. nem sok kedvem van az ilyen fel napos endurance-okhoz, es gondolom ha meg is csinalnek egyet, azert sem kapnek tobb xp-t egy fel-harmad szintnyinel.
jui: extreme folott, ha level 25-ig eljutottal.

Endurace versenyek hol találhatoak?
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!😊
ideiglenes megoldás..

deep
Tuningolni a nagyon durván félrevezetõ nevû Tuning Shop menüpontban lehet.
Használt kocsi nem jár elvileg hátránnyal, de cserélj bennük olajat a sárga színû GT auto menüben.
MikX
Japán store on van fenn karácsonyi ajándék, 3 auto, vagymi... Nemsokat beszélek japánul... :-D

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Bocs csak kezdõ vagyok és elég sok mindent nem tudok még hogy hogy smint kell. de kezdek belejönni 😊

PS3 Slim 250 PC

értem. kösz.

1. Autót tuningolni hol lehet?
2. Autót érdemes használtan venni? Milyen hátránnyal jár az ha sok km van benne?

PS3 Slim 250 PC

vannak alapból is autok amikkel mehetsz online nem kell venni.
persze azok meg sem kozelítik azokat amiket te veszel és tuningolsz.legjobb ha ismerõsökkel mész elõre megbeszélt autoval.

PSN ID:misi2mezei

Online lehet valami beállítással kiszûrni azokat a szervereket ahol körülbelül azonos szintû versenyzõk ( azonos szintû autókkal) versenyeznek?

Mert elsõ szerverre amire felmentem már ilyen hiper szuper autók voltak én meg döcögtem utánuk az elsõnek megvett Hondámmal 😄

PS3 Slim 250 PC

Közben elkezdtem a jogsikat is és az elsõ 3 versenyt megnyertem.

Hihetetlen milyen jól megcsinálták az irányítást... ahol kell fékezek, és minden kanyarból jól jövök ki 😊 persze elég 1 kis figyelmetlenség és nehéz korrigálni.. 😄

PS3 Slim 250 PC

deep
Ahogy érzed. Felüdülésként pár verseny nálam is becsúszott a jogsik közt és még csak most csinálom az utolsó jogsikat.
JohnnySmith
Az teljesen nyilvánvaló...

Mondjuk az tényleg nagy baromság, pláne b-spec nélkül. (anno a 4-ben lehetett váltogatni asszem)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

5c0rp330n
olyan hogy 24 oran at egy pilota szunet nelkul versenyzik? olyan azert feltetelezem hogy surun nincs 😊

van PAUSE gomb😊
jo lett volna esetleg 1 save opcio de hát ez van.

JohnnySmith
"letezik egyaltalan a valosagban ilyen..." ezt nagyon remélem hogy viccnek szántad így karácsonykor.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

és a licenceket nem érdemesebb hamarabb elkezdeni?

(idõ probléma már megoldva)

PS3 Slim 250 PC

Tikal
valóságban váltják egymást a piloták...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

5c0rp330n
ezeket a 2-4-9-24 oras endurance-okat frankon vegig kene vezetni? nincs valami roborpilota vagy kozben szunet vagy valami? letezik egyaltalan a valosagban ilyen, 24 ora alatt nem halsz ehen a kocsiban? 😊

deep
Jól be van állítva, de a GT5 akkor is hisztizni fog. Állítsd át, vagy tûrd a hisztit😊

Online rész az open lounge vagy valami ilyesmi a GT mode menüben.

Az amateur versenyeket kezdd el elõször. Ha bemész egy event-re, lesz egy olyan, hogy restrictions. Ez mondja meg, hogy milyen kikötések vannak az adott versenyre. Pl csak elsõkerék hajtás, stb. Valamint a restrictions mellett ott van egy menüpont, hogy milyen ellenfelek szoktak lenni azon a versenyen. Ott meg tudod nézni, hogy lóerõben kb. mit érdemes vinni arra a versenyre. Egyébként meg amelyik tetszik, és amire van pénzed😊
viszont az 1. hez:

A ps3 fõmenüjében az idõ jól be van állítva. a GT5 ben ír csak kb 1 órával többet.

még 1-2 kérdés:

Melyek az online játékra alkalmas menüpontok?
Legelsõnek milyen kocsit érdemes venni?

PS3 Slim 250 PC

Értem.

Köszönöm a segítséget.
Én aki a szar NFS hez vagyok szokva... elsõnek furcsáltam a dolgot, dehát a valóságban sem lehet hip hop könnyedén kanyarodni 200 felett....

PS3 Slim 250 PC

deep
1: Téli-nyári idõszámítást tudod állítani a ps3 menüben, át kell állítani.
2: Nem tudom van-e jogosítványod, de úgy vezess, mintha valódi autóban ülnél. Ha a gázon állsz kanyar kozben, nyílván a kavicságyban találod magad. Késõbb a tuning shopban majd vehetsz sport felfüggesztést, jobb gumikat, amik segítenek a kanyarok bevételében, de alapvetõen, gyakorlás kell. Ja, és a játék villogva mutatja, hogy hanyadik sebességben kell kb. venni a következõ kanyart, fel tudsz idõben készülni.
2: nem 200-al kellene bemenni a kanyarba😄

Hali!

A minap kezdtem meg GT5 pályafutásom. 😊

Lenne pár kérdésem a beállításokkal kapcsolatban.

1. Amikor felmásoltam az adatokat a ps3 ra, kiírta hogy az idõ beállítás nem megfelelõ és ellenõrizzem. Tényleg ~ 1 órával többet ír a játékban mint amennyi van. Ezt hogy lehet beállítani, mert sehol se találtam olyan beállítást ami a gt5 idõt állítaná.

2. Az autók egy kissé nehézkesen kanyarodnak, sajnos eddig csak 2,3 autót tudtam meglesni, de volt olyan mivel alig birtam bevenni egy nagyobb kanyart, ez lehet azért van mert nem szimulátorhoz vagyok szokva, de nincs valami beállítás ami a kanyarodás érzékenységét szabályozza?

Egyelõre ennyi, mivel még csak arcade módba próbálkoztam.

Köszönöm.

PS3 Slim 250 PC

Tegnap vettem meg a pst meg a játékot...Lenne arra lehetõség hogy ne kelljen minden verseny elõtt driving optionsbe kilõni minden elmebeteg opciót (ABS,ASR,ESP)?

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Forrest Gump
Egy német verdával kellett volna lenyomni õket.
lehet harakiriztek volna utána.😊
Ezután azért nézz be lefekvés elõtt az ágy alá, nehogy egy ninja lapuljon ott. 😄 Legalábbis én ezt nem hagynám annyiban a Japán nép helyében. 😄
JGTC
Egy friss... OWNED!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

antgecc
BTH for the win!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Al Age
http://gt5.ballor.hu

Aki ismerte és szerette az elõzõt jöjjön ismét.

Plusz persze a többiek is, akit csak érdekel. :-)
Kulturált fórumozást kérek! 😉

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

antgecc
Na, ezért kéne az a rohadt, jól megszokott PP rendszer! Nem tudom mi a tökért kellett kivenni.... <#gonosz3>

Megoldaná ezt a szar helyzetet.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

cloud.strife
Ahogy mondod, kb ilyenekre gondoltam én is.

Az azonos kocsikkal való online is jó lenne, de én nem használnám, mert ha egy autót megtanultam vezetni úgy ahogy van, akkor nem fogok lecsupaszított, szargumissal nekiállni harcolni, mert abból csak faltól-falig lenne... :/

www.digimomentsvideography.com

antgecc
Tök egyszerû. Garázsból lehessen tuningolni. Ennyi az egész. Valamint verseny elõtt, ha meg van szabva milyen autóval lehet csak indulni, onnan közvetlen mutassa, hogy van-e azok közül épp eladó a piacon és egybõl onnan meg lehessen vásárolni. Pl: kiválasztom Autó GTSRS turbo 436 TT Racing apjafasza autót, rögtön onnan megvehessem, mert mire kilépek dealershipbe tökre elfelejtem ezt a haccacáré nevet. Ja és lehessen az összes tuningot 1 gombnyomásra deaktiválni, a motor tuninggal együtt, hogy egyenlõ esélyekkel indulhassunk egymás ellen online, saját autókkal.

Stbstbstb...

Bár félek ezeket leírni, mert én lehet nem tartozok a "nekem ez a legkedvencebb játéksorozatom" kategóriába és megint troll leszek <#idiota>

MikX
Tegnap este komolyabban belenéztem az online-ba, hátt igaz, hogy lenne ott is mit javítani, változtatni, de az tény, hogy olyat autóztunk Nordschleifén vaksötétben 3-an GT-R ekkel, ami elég állat volt. <#nevetes1>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Mért? Pálya mellett kis bódéból árulják occsóé a futómûvet! 😄

5c0rp330n
egyebkent hogy javithatnanak ezen egyaltalan? versenybe mar belepve is lehessen tuning cuccokat vasarolgatni? az azert ugy megsem jarna 😊

cloud.strife
Én szidhatom, mert a legkedvencebb játéksorozatom. Mint írtam 100%-ra kipörgetve még a PSP-s rész is.

De a menürendszer így már nem korszerû. Simán át lehetne rendezni. A GT4 is ilyen volt mondjuk, de hát azért még változtathattak volna rajta.

Kéne irogatni még többünknek a külföldi fórumokon, hátha megpeccselik ezt.... 😊

5c0rp330n
en ugy vagyok ezzel hogy minden kocsit tokig feltuningolok ha versenyezni akarok vele, igy legalabb a tuning miatt nem lesz problema az oda-vissza lepkedessel. egyebkent elvileg a palyakbol meg a typical opponents-bol elore is ki szokott derulni hogy mi kell oda a gyozelemhez.

antgecc
Na, ez volt az egyik, ami miatt mertem azt mondani, hogy szar lett a game. Van benne jó pár olyan rohadtul idegesítõ dolog, ami nagyon megkeseríti a játékélményt, annak ellenére, hogy tele van jó pályákkal, szép autókkal (csúnyákkal is) és jó fizikával.

De nem akarok mégegyszer háborút.

Te meg ne nagyon írjál ilyeneket, mert a végén te is troll leszel. <#szomoru2>

sure
Nem jó a megközelítés; ez a menürendszer kéremszéppen jappán logikával készült...<#duma>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De, kékeres, méteres @gyf@sz, a GT logó folyamatos bámulásával együtt

Isten nem bottal, hanem VMware.

cloud.strife
Más is agyfaszt kap a sok menübe össze vissza lépegetéstõl?

Belépek versenybe, kiderül, hogy kevés vagy sok a gumi, vissza fõmenü, gumi megvesz, vissza, belép, majd kiderül, hogy gengécske a gép. Vissza fõenü, tuning, kicsike tuning, majd vissza a versenybe. Na már majdnem elég a kocsi, de nem eléggé. Vissza fõmenü, tuning, még egy kis tuning, vissza, jóvan, megnyerem.
Kocsiválasztás verseny elött, be kell lépni, hogy milyen gumi van rajta, mer nem írja persze.... jájj de fáxomtele... :/

Yoda001
végre sikerült gt all stars versenyt megcsinálni... ezzel baszakodtam este óta... ha pontokban is megnyered végére kapsz 264k kreditet is, meg ugye ebben most minden verseny 52k volt asszem... <#eljen>

http://9gag.com/gag/5135249

5c0rp330n
megprobaltam az altalad javasolt kocsival, de elso probara igy is csak 2. helyre futotta, az elso nagyon elhuzott valahogy. de igy is szep summat kaptam, asszem ideje megvenni a Formula GT -t 😊

sure
"plusz ahogy eszrevettem tobb tuning visszavonhatatlan igy ha elbaszod, vehetsz uj kocsit es kezdheted elolrol"

Jah b+, olajcsere után 2 lóerõvel lett több, mint a limit, picit se káromkodtam...

Isten nem bottal, hanem VMware.

Al Age
Ezek nekem is tetszettek.
Igazából úgy rémlik csak az utolsónál van autó terén választási lehetõség, oda egy '09-es V-Spec R35-össel kell menni és sima ügy.
Mindig annyit kell tuningolni (teljesítmény, tömeg, gumik) amennyit még épp enged, amiben nincs megkötés (futómû, hajtáselemek) azt meg megéri megvenni, megkönnyíti az ember dolgát.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

cloud.strife
Én meg nyertem már gokarttal pár versenyt. Jó lenne ha lennének kis pályák és úgy jobb lenne szvsz. De így nem sok köze van a valósághoz. Amennyire jó a normál kocsik viselkedés szimulációja, ezen csodálkoztam is, hogy itt meg mér nem?

5c0rp330n
valaki tolja a seasonal events-eket? eleg sok penz es xp jar ertuk jo helyezesekert, mar epp elkezdtem volna grindelni (23-as szint, semmi uj special, sima eventekbol extreme-en csak olyan maradt amihez kocsim vagy szintem nincs, nascar-hoz kocsin kivul kedvem sincs semmi, elegge megutaltam a special-ok alatt is, a veget meg se csinaltam, bronzra se birtam) amikor ratalaltam, egy elso helyert az egyik versenyen nagysagrendeleg siman kaptam >fel milla kreditet, meg vagy 50K xp-t. mondjuk nem konnyuek, nekem a legtobbhoz kocsit is kell venni, kivalasztani hogy melyik a jo ha tobbet is lehet, es a kovetelmenyekhez es a palyahoz alkalmazkodva finoman tuningolgatni (plusz ahogy eszrevettem tobb tuning visszavonhatatlan igy ha elbaszod, vehetsz uj kocsit es kezdheted elolrol), es ha mindent kb jol csinalsz, akkor van csak eselyed gyozni.

tomi890125
ez alatt pedig 850 ló szaladgál!

The Only One!