4184
-
#3224 Félreértettél. Azon csodálkozom csupán, hogy online versenyekről, hatalmas csatákról, szervezésekről senki nem beszél, mindenki a maratoni hülyeséget tolja. Ez számomra érthetetlen egy versenyjték esetében. -
#3223 Ja, hét közben melózok, fél 5kor kelek, leghamarabb fél7re vagyok otthon, van családom, hétvégén néha van időm játszani. És? -
#3222 És megosztanád velem, hogy mégis mi olyan vicces? -
N0RB3RT #3221 Értem. Hát most igazán jót nevettem :) -
#3220 Teszek magasról a trófeákra és az offline részre. Csak online versenyzek. Ha fogy a zseton, tolok pár offline kört. -
N0RB3RT #3219 Nekem már egy ideje megvan az A-B spec LV40, már csak az 1000 autó és a standard gold trófea miatt ''pöcsölök''
Gondolom neked ez már mind megvan és tied a GT5 Platina is. -
#3218 Hihetetlen, hogy még mindig az offline résszel pöcsöltök. -
#3217 A 9 órástól kezdve csak akkor fogok nekiállni a többi versenynek ha lesz közben mentés. -
#3216 Imádom Tsukubát, de a 9 órásat én sem fogom most megcsinálni. Bár hallani olyasmit, hogy dolgoznak rajta, hogy lehessen menteni verseny közben. Akkor talán. -
N0RB3RT #3215 Az nem is nehéz.. ugyan azon a pályán 9 órát is kell menni :) nah az durva! 2 endurance verseny egy 40-50 másodperces pályán igen csak próbára teszi a játékost :D -
#3214 4 órát körözgetni egy mx-5-el ekkora marha egy versenyt. -
Mathiasse #3213 mosógépre :DDDDDDDDDDd -
#3212 Még nem, csak ha kijött xboxra, meg mosógépre, csak utána -
N0RB3RT #3211 -
#3210 Persze, ahogy a többi rész is. -
#3209 Sziasztok!
A GT5 megjelent pc-re?? -
#3208 3-3.5 millio volt nekem az egyik, amit megnyertem 8 játékossal. -
#3207 Próbálgattam, de nem ment nagyon, nem tudtam kitapasztalni, hogy hol számít 1 körnek 1 jól sikerült 360-as inkább vártam h valaki befejezze, a középmezőnyért is elég vaskosan fizetett. :) -
#3206 Jajam, ott kellett, de már mindegy, kijött gyorsan egy 1.8 update :D -
#3205 kozremukodott jah, bennevan a legtobb videoban is ami a kocsival kapcsolatos, nemreg is linkeltem egyet.. az X2010 brutalisan durva, es nagyon jo vezetni, gyorsan reagal mindenre, de olyan beteg tempora kepes hogy a legkisebb hiba is altalaban vegzetes vele. vettel idejehez, az arany idokhoz nekem kozom nem volt egyik palyan sem, monzan es nurburgon voltam meg hozza a legkozelebb de ezeken is 6 vagy kemeny masodpercre voltam tole, a bronz nekem boven eleg volt kontrollerrel, ha menne aranyra valszeg nem otthon ulnek a tv elott hanem egy forma1-es kocsiban.. -
#3204 Hát igen, anélkül elég esélytelen lenne
Amúgy állítólag áprilisban lesz majd valami verseny, aminek az lesz a célja, hogy megdöntsék az emberek a rekordot, bár egyelőre nem sok infót találtam róla, szóval, hogy pontosan, mikor meg hol, azt passzolom egyelőre.
Van amúgy olyan, akinek sikerült már megdönteni? -
extrem10 #3203 Komolyan? Adrian Newey közreműködött? Milyen amúgy X2010 Prototípus? Olvastam, hogy a Red Bull és a Sony Computer összehozott egy olyan autót, amely az autósport határait feszegeti. Milyen lett az autó? Sikerült valakinek eddig Vettel suzukai pályán futott rekordját megdönteni? Pár napja a Red Bull oldalán olvastam egy cikket arról, ahogy kifejlesztették...elég érdekes volt. Mondjuk én már nagyon várom az idei F1-es szezont. Az F1 legalább annyira izgalmas, mint a GT5. -
#3202 Melyik opció ?
A játék a kimenő hangot nem fogja neked DD vagy DTS dekódolásra bekódolni, eleve extra jogdíjat kellene kifizetniük, hogy használhassák a kódolást, másrészt nem is biztos hogy a ps3 procija bírná.
Ilyenkor lenne jó ha lenne analóg 5.1 hangkimenet a ps3-on. Akkor nem kellene evvel szívózni. -
ballor #3201 Volt munka vele. :D -
#3200 na erre mar en is azt mondom h beteg :) -
sandorz #3199 Sziasztok
A PS3 HDMI-vel összekötve az erősítővel. A Pink koncertet simán TrueHD-ben kiadja az erősítőre, a GT5-ben pedig hiába próbálom az Options-ban a hangot beállítani, alapból PCM 7.1-et ad ki és azon változtatni nem tudok. Szívesen venném a GT5 tulajdonosok segítségét, hogy nekik beállítható-e ez az opció?
Köszönettel:
SandorZ -
ballor #3198 Hétfőn megcsináltam az A-spec 40-et, péntek estére elkészült a B-spec 40. Akkor indítottam egy 24h-s Nürt. Ma készen lett a PLATINA.
Amit még le fogok küzdeni: a 24h-s Nürt, A-specben. -
#3197 Amúgy, hogy kell "kiesni" a pályáról? Tegnap mentem rajta, leléptem a többieket az első kanyar után, nyomom mint süket az ajtót, aztán csak azt látom , hogy már a 8. vagyok.... multkor láttam, hogy nyomod, a sáv elválasztó palánkon mentetek át.... -
#3196 R35-el ki lehet esni a pályáról, és akkor a célvonalnál körözgetsz a pálya alatt, igy kb 4mp egy kör. -
#3195 lol, azt meg hogy? -
#3194 Jahh, próbáltam, 2x nyertem, lvl34-35 egyböl, meg egy rakás lóvé. Úgyis fájt a fogam a miurára egy ideje :D -
#3193 Special Stage Route 7-en mentetek már??? Érdekes Bug van a pályában... 200 körös futamokat elég gyorsan le lehet rendezni. -
#3192 én is csak online használom a kedvenc garázst, azért van ennyi, kb. minden szobához van megfelelő autóm -
#3191 Nekem böven elég, van vagy 10 auto ott, ha kell valami, garázsból kiválasztom. Nem tart tovább, mint rámenni külön a kedvencekre, ezért nem is használom. Online lenne értelme, de amennyit én játszok online... -
#3190 Most kb. 270db autóm van, de ennek kb 10%-a nincs fullra tuningolva, és beállítva. Nekem szinte minden súlycsoporthoz van autóm. Még mielőtt valaki megkérdezné, hogy mi a lóf@sznak, azért mert én nem szoktam menni visszafojtott autóval, de szerintem ennek nem kell magyarázni az előnyeit, és hát így könnyen összejön a 100db. + akkor még ott vannak a "kedvenc kedvencek' aminek szintén helyet kell szorítani... :) Ok, lehet tényleg csak én vagyok ennyire beteg. -
#3189 csak azt lehet hasznalni hozza, semmilyen mas kocsival semmi ertelme nem lenne.. -
#3188 És lehet hozzá használni az ő kocsiját? Mert anélkül akkor gondolom nehéz lehet akár a közelébe is érni... -
#3187 a vettel altal felallitott idot kell megdonteni kb aranyhoz, kozben latod a fantomkocsijat hogy o hogy ment a palyan vegig. amugy lattam videot ahogy vettel csinalja, driving force gt-vel nyomta.
a rendes forma1-es kocsikat a red bull kocsi ugy hagyja ott kb mint egy murcielago lp670-4 sv a ladakat. :)
JGTC: nekem csak 20 van a kedvencek kozott (150-160-bol kb).. nehogymar 100 kedvenc kocsiba ne ferj bele, hagy kocsid van osszesen? -
#3186 Nektek ez a 100db-os limit. a kedvenc autóknál nem kevés? Én már nem is tudom hanyadik alkalommal "selejtezek"... -
#3185 Kipróbálnám!
Milyen lehet az, ami már a forma 1-es autó határait feszegeti? Mondjuk eleve, amiben Adrian Newey közreműködik, az nem lehet rossz.
Gyakorlatilag lehet majd Vettel ellen versenyezni? Úgy olvasom, felállított egy rekordot, amit meg lehet dönteni. Nem lehetetlen, azért ez mégsem a rendes forma1.