283
CellFactor
  • Repülő Gyík
    Valamire én is jó vagyok:) /talán/
  • PyRex
    ÉS IGEEEN! Megy vele a menü :)))))
  • balu666
    Havernak 9800pro karija van...(2500+, 512 mb)
    Rettenetes rosszúl futott rajta, úgy hogy minden minimumon volt...
  • Repülő Gyík
    A páromnak is ilyen VGA van a gépébe, de még nemvolt lehetőségem kipróbálni azon:(
    Ha tudsz várni estig /18:00 környéke/ akkor kipróbálom, és leírom, hogy mik a tapasztalataim.
    Az viszon 100%, hogy nagyon visszakell butítani a grafikát ahhoz, hogy elfusson!
  • csgj
    ez nem indul el egy saphire radeon 9600 atlantis-on (256mb), jól sejtem?
  • Repülő Gyík
    Csináltam még pár videót, de egyszerüen nem tudom feltölteni, mert az oldal amit használok, mindig xar:(
    Talán pár nap és menni fog.
  • Repülő Gyík
    Driver
  • Repülő Gyík
    Amit 06.05-kor tettek fel Béta driver / 91.31 ha ez a száma/.
    Nekem nagyon bevállt:)
  • PyRex
    próbáltam az utolsó hivatalos whql nvidia drivert - azzal sem. Te melyiket használod?
  • Repülő Gyík
    Az nem lehet, hogy Driver hiba végett nem látod a menüt?
  • PyRex
    Én is az lennék, de mivel a menü nem müxik a játékban, csak magamban tudok ugrálni egyedül a pályán...
  • Repülő Gyík
    Reggelt!

Kezdem úgy látni a dolgot, hogy egyedül vagyok fanatikus ezzel a játékkal kapcsolatban:(
    Vagy lehet hogy csak beteg vagyok, és imádom, ha rettenetesen megkell küzdeni egy freg elérése érdekében? :)
  • Dosia
    Köszönöm
  • Repülő Gyík
    Kicsit drogosan:)
    Ez iszonyat tetszett a BF2 után
    És a beazonosíthatatlan repülő IZÉ :)

Hát mára ennyi:)
  • Repülő Gyík
    Igaz.
    Még nagyon reggel volt:)
  • PyRex
    Végülis csak ezt kell a végére írni, mint paramétert:

EnablePhysX=false

A többi az már a grafikára is hatással van.
  • Repülő Gyík
    Jut eszembe, ha nem a PAKSI ATOMERŐMŰ gépén akarsz játszani, akkor javasolt a LOW link átírása, mert elég rendesen gépigényes!
  • Repülő Gyík
    Reggelt!

Igen, ez azért van, mert nincs a gépedbe PhysX kártya.
    A következő a teendő:
    A játék ikonra kattints jobb egérrel, Tulajdonságok, és ott a Cél ablakba az elérési út le van zárva /"/-el, az ez utáni szöveget töröld ki, és másold be PyRex álltal linkelt parancsot:
    FullScreen=true FullScreenWidth=800 FullScreenHeight=600 HDREnabled=true DropShadows=true MaxLowRezDropShadows=10 MaxHighRezDropShadows=0 StaticShadow=true EnablePhysX=false
    Remélem érthetően írtam, egy kicsit még nagyon reggel van:)
  • Dosia
    Udv!help me valaki nem akar elindulni, mindig azt mondja hogy rakjam fel 2.4.9 drivert pedig már felraktam?
  • PyRex
    Nincsmit.
  • Repülő Gyík
    Az enyémet is átírtam a Tied szerint, és frankón működik:)
    THX
  • Repülő Gyík
    Azthiszem én megmaradok az AMD-nál, de az X2 nagyon hiányzik a gépemből!
  • Repülő Gyík
  • PyRex
    Ja és TÉK! :)
  • PyRex
    Én meg lehet, hogy váltok intelre, van most egy duál magos proci hihetetlen jó áron és nagyon jól húzható. És még pénzem is maradna a csere után :)
  • PyRex
    Nah ahhoz drukkolok akkor :) Mármint a lakáshoz, aztán a procihoz. Nekem is fel kéne újítanom kicsit a lakanduszt, bár még az átlag lakásoknál szerintem jobb állapotban van, de csomó minden zavar már, viszont ez már nagyon offtopic :)))))
  • Repülő Gyík
    Igen, ezen már én is gondolkodtam, csak valahogy a lakásvásárlás fontosabbá vált:) /tehát a következő 2 hétben mindenki szúrkolhatna nekünk, és akkor tuti sikerül/
    Utána tervezek egy 4200+X2-t.
  • Repülő Gyík
    Hát most ezt kifogom próbálni!
    Köszönöm szépen az infót.
    Igaz a gépemmel nem vagyok megelégedve, mert valamiért nem úgy duruzsol, mint kellene, de remélem legalább a Te grafikai minőségedet el fogom érni, mert jelenleg nagyon ratyi:(
  • PyRex
    Az viszont érdekes, hogy neked 2db 6600GT-d van és nem megy ennyire. Szerintem nagyon kevés a procid a két kártyának. Tapasztalataim szerint EGY DARAB 6600GT-nek is kell a minimum 3500+ proci (Athlon 64-ről beszélünk) hogy fullra ki tudja hajtani a kártyát, kettőnek akkor legalább 3800+. Szóval szerintem nálad a proci a szűk keresztmetszet.

Nálam pl. a Battlefield 2 full grafikán 1024-ben simán megy, szaggatás nélkül, míg ismerősnél egy 6800GT-vel (ami sokkal erősebb kártya), de gyengébb, 3000+ -os procival ugyanilyen beállításoknál szinte játszhatatlan. Szal nagyon fontos ezeknek a kártyáknak a gyors proci is.
  • PyRex
    szaggat azért sajnos.

800x600 high-ban van, de az árnyékokat leszedtem - a parancsikon paraméterei a következők:

CellFactor.exe FullScreen=true FullScreenWidth=800 FullScreenHeight=600 HDREnabled=true DropShadows=true MaxLowRezDropShadows=10 MaxHighRezDropShadows=0 StaticShadow=true EnablePhysX=false

Így olyan 20 és 35 között van az fps, proci az egy 3700+ Athlon 64 de 4600+ órajelen, ram 2GB 510MHz-en, vga 6600GT. Egy jobb VGA-val simán menne 1024-ben mindenmaxon.
  • Repülő Gyík
    Nem hiszem el xvid 2.2 -vel sem tudtam megnézni, csak valami 1.3-al:(
    Tök szép nálad a grafika, meg nem is szaggat annyira! /semennyire/
    Ezek alap beállítások, vagy megpiszkáltad, hogy jó legyen?

• PyRex
    Fraps-szal szedtem ki én is, de full frames (gyors a procim :)
    Aztán VirtualDub és xvid codec...
  • lac coo
    Sok az off, lusta vagyok visszaolvasni...
    Ez megy egy sima gépen is fizikai kártya nélkül vagy valamit át kell írogatni ?
  • Repülő Gyík
    1:40 perc 800x600-ba, és 25 mega?
    Mivel csináltad?

Én Fraps-al szedem ki felezővel, és Aimone-vel convertálom.
  • PyRex
    Hmm, sima XVID codec.... érdekes, haveroknak is most küldtem el és senki sem panaszkodott. Legújabb XVID-et telepítsd vel, hátha.
  • Repülő Gyík
    Basszus, van a gépemen milió lejátszó, meg codec, és nem tudom megnézni a filmedet:(
  • PyRex
    jah, kurva jó :D

saját videóm:

http://www.mymaxmedia.com/pyrex/cellfactor.avi
  • Repülő Gyík
    Akkor igen:)
    De alapba próbálom játszani, csak most valamit nagyon elcsesztem:(
    Rakhatom fel megint:(
    De ez valami nagyon állat játék!
    Szaggat rendesen, de én élvezem!
    Valami iszonyat jó a hangulata, és a zene is dob ezen:)
    Azthiszem most megjelenésig ezzel fogok játszani!
  • PyRex
    Fú, ennyire levetted a grafikát? :)
  • Repülő Gyík
    Csapattal:)