283
CellFactor
-
Gabe18 #83 Thx!Igy valóban elindult.
Hát a gépem az már nem erre lett kitalálva... (AMD 2500+,1G ram,6600GT)
Ha csak ugy gyalogolok ide-oda akkor kb 5-7 fps lehet,de ha valahova beküldök egy gránátot,na akkor megáll a kép,kicsit gondolkodik a masina hogy akkor ezt hogy is kéne megjeleniteni,aztán szál minden szerte szét.Persze a low graphics verziót inditva,a high-ot meg se próbálom.Talán mire 2007 végén megjelenik,addigra ezt optimalizálják jobban,meg a gépek is felfejlődnek hozzá,aztán akkor jó lesz.Mert normális sebességel játszva nagyon élvezetes lehet,ilyen fizika mellett.
Mondjuk eleve a fizika a lényeg (ugye annak bemutatására készült),mert bár low-on is szép grafika társul mellé,de azért ehhez hasonlót már most is láttunk és az azért jobban ment sokkal.De hát nyilván itt egy-egy megmozdulás után vagy 100 tárgy repül arrébb a fizikai hatások szerint,aminek kiszámolása kinyirja a gépet. -
Repülő Gyík #82 Home Video :)
-
#81 Nem cseszted el, de látod: megtaláltad te is :) -
Repülő Gyík #80 Ez valami rettenetesen jó:)
Igaz egy kissé akad, de szerintem szőrnyen élvezetes a botok ellen kátszani, mert azt sem tudja az ember, hogy hol a másik, és már meghalt:)
-
Repülő Gyík #79 Azért nem kell kiakadni!
Nem azt kértem, hogy Te karesd meg. Én linket szerettem volna kérni.
CellFactor Demo letöltése
Bocs, ha elcsesztem a napodat egy tök egyszerü kéréssel.
-
#78 LoL -
#77 Ezt nem sajnálom annyira, csak érdekelt, az EVE Online-t viszont már annál inkább.. Ez amugy valami nagyon gagyi telepítő lehet, mivel a dolgok 98%-a simán települ.. -
#76 Ezekszerint mégsem :))))))) -
#75 Mégis mér? A windows 3GB kb, van mellette 1,5GB a virtuális memóriának meg 500 mega swappolni.. Az az 5GB csak a windowsnak van.. Tapasztalataim szerint tökéletes. -
#74 Ezzel nem veszítes sokat ha kihagyod!
Amugy a C-t asszem azért használja mert előbb oda bontja ki a szarságait a telepítő. -
#73 Őőő nemtom, de szvsz 5GB rendszernek mindenképpen kevés :( -
#72 Najó mosmá nagyon irritál, megkérdezem itt: 2 havonta jön egy gém, amit nemtok felrakni, mer annyira szerencsétlen a telepítő, h mindenképp a rendszermeghajtón kell neki X GB szabad hely..A vinyó évek óta szét van partícionálva, a rendszermeghajtó 5 GB és van rajt kb 500mb hely.. Hiába van a célmeghajtón 25 giga hely, nem képes úgy odatenni a gémet, h félúton ne gyűrje át a C:-n. Így mindig elesek egy-egy gémtől és kicsit idegesít..
Pl a CF is ezt csinálja.. Valami 5let esetleg? -
#71 Milyen semmit? Ennyire nem lehet lúzer valaki:
beírod a bömngészőbe, hogy: "www.google.com"
utána beírod a keresőbe: "cellfactor demo download"
És lám, kidob pár oldalt... Miért MI KERESSÜK MEG NEKED, hogy honnan tudod letölteni? Nekünk is ugyanennyi időbe telik, talán kicsit megerőltethetnéd magadat, nem pedig megjegyzéseket tenni... -
Repülő Gyík #70 Köszi a semmit!
Ezt fölösleges volt írnod!
-
#69 GOOGLE... -
Repülő Gyík #68 Valami másik bétát tesznek most fel oda, de szerintem 1-2 hét mire megint elérhető lesz:(
Addig nem szeretnék várni, mert valami rettenetesen érdekel a játék!
-
Repülő Gyík #67 Honnan lehet megszerezni a demót?
Az Ageia oldalán nem elérhető:(
Valami más oldal?
-
#66 Kiprobáltam de eléggé tré az a pár fps aztán uninstaláltam is! -
#65 Ezek saját screenshotok. Ménem próbálod ki a demót? -
#64 Hát én nemtudom ebből milyen játék de kurva kiváncsi leszek!
Addigra mire kijön remélem valami csinálnak a gépigénnyel mert ez igy katasztrófa! -
#63 Amúgy meg:
-
#62 Ja, nekem ugyanez, és nemtom mitől van, de lehet így is játszani: nyomj rá a legfelsőre, majd vidd jobbra az egeret és nyomj oda - akkor elkezdi betölteni a pályát... :) -
Gabe18 #61 Nekem nem,semmi felirat,csak a helye van meg,de hiába nyomok bármire a "kattanás" hallatszik de nem történik semmi.Csak az exit (legalábbis gondolom az,mert kilép rá) működik. -
#60 Hmm, viszont a menü nekem kicsit bugos, nektek megjelennek a menüpontok rendesen??? -
#59 GIGALOL!!!!!!!!
Nálam:
AMD Athlon 64 3700+ @ 4615+, 2GB 500MHz ram, Geforce 6600GT (!!!!!!!!!!!!!!) és NINCS fizikai gyorsító :)))) LOL, na ennyit erről, magyarul qrvára nem számít, hogy van-e PhysX kártya, vagy nincs, a game ugyanúgy (ugyanolyan szarul) fut. Ez mekkora szánalmas gigalol már :))))))))))))))) -
#58 Fingom nincs mitől ilyen riherogngyul nagy ennek a gépigénye!
-
Richard90 #57 Elvaulni?? -
gamehunter12 #56 Köcce
-
balu666 #55 Jobb egérgomb az .exe file-on,tulajdonságok, parancsikon fül, ott már van egy egészen hosszú sor, aminek a végére beilleszted ezt: EnablePhysX=false. Figyelj arra, hogy legyen szünet az előző és ez a beírás között.
A driver megtalálható a telepítési könyvtárban... -
#54 Hogy a rákba inditottad el?Hol van a 2.4.9-es driver ? -
balu666 #53 Na, kipróbáltam, hááááát...
Elég rossz érzés, mikor rájön az ember, hogy kezd elavúlni a gépe
1280*1024, 4*AA, minden maxon, 20-25 fps
Jó lesz ha megjelennek azok a Core procik... -
#52 Nincs ilyen nekem sehol.System Tray-be jelzi mintha fel lenne telepitve mikor nem is telepitettem.
Mindegy nem indul ez sehogy :(
-
#51 Ki mondta hogy át kell nevezni? -
gamehunter12 #50 Átneveztem az asztalo a parancsikont de igy sem megy(megvan a 2.4.9-es driver) -
tehen_m #49 ott van a könyvtárában..... -
#48 Nekem igy sem megy :(
Meg haggyán hogy 2.4.9-es drivert kéri de azt sehol nemtudom letölteni :( -
szaharin #47 Hat hallod e...:D:D Ez a jatek ez nagyon odab*sz:DD 20 -40 fps kozott futott, deha nem iratom ki frapsel az fpst nemis veszem szre, hogycsak annyi:D hat ez, ezt probalni kell ezt a jatekot:DGyonyoru:D -
gilaba #46 de igen.link:http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/news/cid/1/y/10582.html
Próbáld te is ki. -
szaharin #45 Nemigyvan,nemfut rendes kartyaval. -
gilaba #44 A demo fut rendes kártyával is.