CellFactor

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na igen de kérdem én,nem hozzértõ egyszerû buta játékos,nem pont azért kell a fizikai kártya a gépbe hogy ezt a számitást levegye a prociról?Mert ha ez igy veszi le hogy még igy is 10 FPS...hát akkor az érdekes...
Ezt a grafikát meg egy olyan gép mint oda van irva...hát talán elbirhatná jobban is...
Mondom én,aztán lehet hülyeség.Amugy mind a X360-as mind a Pc-s verzió megjelenése a Gamefaqs.com szerint 2007 Q4. Ugyhogy jó másfél évvel elõtte nem tudom ebbõl mindek demó.Bár gondolom leginkább a fizikai cucc bemutatására.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

BBird
Igen, #28 -ban én is ezt akartam végülis mondani, meg a te kommentedben is egy "szó" a lényeg, s ezzel mindent elmondtunk: nextgen. :-)
SötétBarom
Ezen nincsmit optimalizálni.. Ez kurva sok számítást igényel..Egyrészt realtime fizikát kell számítani minden kis darab szarnak a képen, plusz minden kis darab szaron vannak shaderek, bump mapping.. etc.. Ez eccerûen nextgen cucc, ennyi.. Mai gépek vért köhögnek tõle.. Ha mondjuk HL2 enginnel ugyan ezt megpróbálná valaki (a képen kb 200 ojjektum van amire hat a fizika..) érdekelne az ugyan ilyen gépen hány FPS-t produkálna...

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

BBird
Egyébként ez csak egy erõsen demó verzió, nemde? Akkor hova az aggódás? Korai demóknál nemigazán szokott divat lenni az optimálás. ;-)
Voltan
Pfff. Hát ez vicc.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

BBird
Hasonlóan vélekedtünk akkor, amikor a 386/486 -os gépeket leváltották a Pentiumok. Mindenki sírt, hogy minek egy játéknak p133. Vagy amikor jött a "méregdrága" voodoo.
És most mennyibe is kerül egy p133? :-)

Nem hiszem, hogy szarnának bele tehát, csak haladunk tovább. Ahogy mindig is, most is.
grebber
Na ahogy látom Ghost Recon 3 szindróma 😞
No mindegy ez már szinte tuti hogy ahogy fejlödnek a Hardverek úgy a programozok szarnak magasról az optimalizációra és adják ki az igénytelen szarokat 😞

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
alábbi gépen:
Opteron 180, 2x1GB Mushkin XP4000 Redline, Asus A8R32-MVP, X1900XTX Crossfire, BFG PhysX PPU, X-Fi Extreme Music, 150GB Raptor, FSP 700W PSU, Lian-Li PC-777B, Dell 3007 WFP and Creative Gigaworks S750.

lyen beállításokkal:
Game played at 1024x768, no AA (can't be forced from the ATI drivers ), 8xAF, HDR on, dynamic shadows off using a single x1900xt.

Ennyi FPS (jobbszél, alsó sor)

NC <#levele>

Es jelenleg melyik videokartya tudja ezt az effektet?😄

Istencsászár
Mondom tök mind1, mivel fizikai gyorsító nélkül NEM INDUL EL!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

eprex
én sztem leszedem majd? vagy ne probáljam egy mezei 6600 gt-vel?

Istencsászár
Ez nem megy!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
😊)))) hát nemhiszem hogy van itt olyan aki leszedi...

eprex
nem tudom h lehet-e hinni annak a hírnek h ilyen kártya nélkül nem fut. Elvileg a ghost recon 3hoz is ilyen kellett nem? Nekem legalábbis feltelepítette azt is és lazán futott.

Evogordon
Mostmár tényleg kijött a demó 😊
www.gamestar.hu

grebber
LOL ne legyetek már "bolondok" simán fog futni ilyen kárty nélkül is ui nem hülyék a fejlesztõk.Ez csak egy fizika plussz ha szeretnél még élethûbb robbanásokat meg a többi effektet vedd meg ha nemérdekel nemveszed meg.

ThugEdge
na jó sztem ez már a pofátlanság netovábbja
ilyen szemét összefonódásokat még nem pipáltam,ha nem fog menni "mezei proli" kártyákon én le is szarom

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Csuhai G
Reménykedek benne, hogy ki fog jönni 1 olyan demó is, amihez nem kell ez az új kártya...!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

grebber
"Videók alapján brutkó kis gamet" hát ezek a kemény fizikai bemutatók semmit nem mutattak magáról a gamerõl.

icewolf
vagy rájönnek elõbb utóbb hogyan lehet ennélkül elindítani a demót... mert biztos el lehet...

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

McW
Én is szarok rájuk, de azt már egyáltalán nem szarom le, hogy már rántanám lefele a demót, és tolhatnám ezt a videók alapján brutkó kis gammát...

Mess with the best, and die like the rest...

grebber
Csinálják ugy õket, én szarok rájuk magasról mert nem fogom megvenni ezt a cuccot majd max nvidia vagy ati VGA-kba integráltat.

McW
Na, beindult a gusztustalan marketing gépezet! Hát ezt nem hiszem el! Talán sejtik, hogy nem fognak ezért a 300 dolláros kártyáért rohanni a boltba sehol a világon, ezért a játékok úgy csinálják, hogy nem fognak elindulni nélküle? Bekaphatják...

Mess with the best, and die like the rest...

grebber
Tuti lesz olyan verzió is amihez nem kell az a kártya.

" CELLFACTOR!!!
<2006. május 06. @ 20:10 - ZeroCool>
Õõõ, mielõtt a szivetekhez kapnátok azzal kezeném, hogy a demó CSAK és kizárólag AGEIA PhysX kártya birtokában hajlandó elindulni... szóval a lényeg, megérkezett a CellFactor demója, mely önmagában egy egészen látványos FPS alkotás, különlegessége természetesen a most még újnak számító, bonyolult matekai képlethalmazokat lebonyolító AGEIA PhysX kártyák erejét fitogtatja. A demót egy gyors, és persze ingyenes adatlapkitöltés után töltheted le - mintegy 500 mega. Még egyszer mondom: ha nincs ilyen kártyád, ne töltsd le, mert nem fog elindulni! Ha mégis érdekel, klikk ide."

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=21806
Pretorian
Nekem ez az okádék narancssárga HDR-el vastagon megpakolt látványvilág nem igazán jön be. Ha tudná a kártyám, akkor sem kapcsolnám be. Oblivionban sem tetszett a HDR.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Csuhai G
Ilyen hülyeséget...azért hittem, hogy demó, mert ez a Demóból készült Videó!! Pff...sry! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Bocsássatok meg, ez mégsem a demó, hanem 1 videó!! 😞(

Csuhai G
KIJÖTT A DEMÓ!!!

grebber
Megnéztem a videót hát remélem itt azért volt csak ilyen a vér hogy hogy reagálnak a folyadékok mert amugy szar ha ilyen lenne.

2007 Q4 messze van még.De addigra talán lesz olcson ilyen fizikai gyorsítókari.

grebber
Képek

Jól néz ki.De biztos nem mostanában fog megjelenni 😞

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

A Gamestar hirei szerint:
"Újabb FPS-rõl rántották le a leplet az imént. A kcisike CellFactor névre hallgat, és eddig annyit lehet róla tudni, hogy egy ilyen ipari háborús övezetben játszódik, idõvel jobb fegyverek (nahát), keményebb ellenfelek (húúú) és egyre inkább elõtérbe kerülõ sztori jellemzik. A játék folyamán elvileg három karaktert irányíthatunk, mindnek megvannak a maga jellemzõi, spéci cuccai. Sajnos ennél többet nem tudunk róla, de igyekszünk tovább görgetni ezt a történetet."

← ElőzőOldal 6 / 6