Enemy Territory: Quake Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem akarlak erkeseríteni,de ez nem az a játék amivel érdemes 3- emberrel játszani,ha annyian játszotok inkább csézzetek vagy qvékezzetek,ez min 18-an kell játszani hogy élvezhetõ legyen,a legjobb viszont 32 emberrel tólni.

Tényleg csak dedikált szerver van?
Nem hiszem el...
Annyi tervezés bukik el ezen a sz@ron...
Eldobom az agyam de tényleg.
Nem tud valaki valami jó ötletet adni hogy ezt kitrükközzem?
4 en nyomnánk 1-2 bottal de így nem tudjuk sajna max 3 an az meg genyóság lenne...
catacom
Sziasztok! Bocsi a tudatlanságomért de elõfordulhat az, hogy ezzel a játékkal csak multyplayerbe lehet játszani?? Ugyanis amikor elindítom rögtön szerver címet kér és jelszót.Szóval hogy lehet single módban nyomulni vele?? Elõre is köszönöm! Halihó

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

Halihoo! Ismét érdeklödnék! Haverom is megvette a gamet és amikor belép akkor mindig lefagy a játék!!! Másnál is elöfordult ez a jelenség?? Ha bejelentkezik az account-jával akkor nem elérhetö az internetes játék opcio,ha kijelentkezik és ujra beirja a nevét + a kodját akkor müxik,viszont ha belép a nets szerverekhez akkor rövid idön belül ismét lefagy a game!!??? A beállitásokat is mindig elfelejti,de a singleplayer az müxik!! Eredeti a game,ha tudtok segitsetek! Köszi sziasztok!!

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

De igen! Megoldodott,köszi szépen! 😊 A szürök nemjol voltak beállitva,és valoszinü nem ranked szerveren toltam! hali

nem lehet hogy unranked szerveren játszottál?

Haliho nekem nemirodnak a pontok a stathoz! Itt,hogy megy ez?? A bf-ben elég sürün frissült,itt csak idõnként?? Vagy valamit rosszul csináltam??Csak most kezdtem játszani vele még nemvágok mindent! Köszi, Sziasztok

ibrik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Inkább keresd fel ezt az oldalt: http://etqw.hu

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Quki
Jó remek 😄 már letöltöttem...Amúgy ezzel is csak hamachin lehet játszani mint ahogy graw 2-ben? Ha igen...akkor mondjatok egy állandó hamachi szervert, amin toljátok a quak e wars-t. Kösssz elõre is.

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Balumann
le

nézz utána

Quki
lenne egy nagyon nagy kérdésem! 😄 torrentrõl vagy warezrõl le lehet szedni a tört játékot?

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

GregSB
Nem fogok arra játszani végig (pl a harmadik small arms medálhoz csak pisztolyt vagy blastert kéne használnom 😊 de most az elején meg akarom szerezni az összes kaszt alap medálját, hogy kiismerjem õket. Már csak a Covert Ops kell 😊

Egyébként ha látom hogy a fõ feladatra kevés az ember akkor beállok annak.

meg,mikor nincs enginer hohy hatástalanítsa a bombát,és 5 perc alatt elvesztjük a mapot...

ez sajnos így van,kedvencem,mikor én megyek egyedül SpecOps-al slipgaten mikor hekkelni kéne a kaput....

Dopti
2nd Lieutenant de most jön csak a neheze... amúgy ne rangokért játszál sztem, hanem ami épp szükséges v kedved van hozzá. Yo poén ez a ranglétra dolog, de csomó helyen elcseszi a gémet ranked szervereken...

GregSB
Ti hogy álltok a ranglétrán? Nekem tegnap lett meg a második plecsnim, most megvan az alap Soldier és alap Engineer medál 😊

Balumann
Nem. Ha szeretnél multizni hamachival olvass vissza.

😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄D:😄😄😄😄😄😄😄D

Hello!!

Már lõõre is elnézést kérek de:

Fake verzióval lehet játszani a neten????

ollie
Milyen limitet?
Azért 15FPS-nél csak többnek kéne lennie, nem?

Cobra.
Attól, hogy a grafika openGL-ben megy, a program többi részének még valahol futnia kell (ráadásul ha nincs megírva rendesen, akkor addig se jut el, hogy beindítsa az openGL-t).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Az FPS limitet feloldottad?
ollie
Ez így nem igaz.
A kérdés, hogy milyen platformra fordítják le.

NeoMaN
Kizárt, ugyanis platformfüggetlen OpenGL...

Cobra.
64bit alatt nem hinném, hogy drivercserével javulna a helyzet. Valószínûleg a játék nem szereti a 64bitet.

svani
Ati 1950 Pro+vista 64 bit+legfrisebb driver,mésem jó neki!
Megy valakinek hasonló konfigon?
Ha igen,akkor milyen driverrel?

NeoMaN
Az új drivert optimalizálták a Quake Wars-ra, Bioshockra stbstb.

ollie
Köszi!
Most a 7.3 van fent, és eddig soha, semmilyen játékban nem találtam bugot. Szóval nekem úgy tûnik, hogy a játékban van a bug. Kipróbálom a 7.10-el.

Balumann
Azthiszem h még a 7.9 van feltéve nekem. De te inkább a 7.10-et tedd fel, ha nem az van.

ollie
Köszönöm a segítséget. Amúgy a demóról van szó, és installálásnál automatkusan feltette a legújabb DX-et is. Te melyik ATI drivert használod?

Balumann
A DirectX-et én is akartam írni, de OpenGL -es a játék, úgyhogy ehhez azthiszem felesleges.

Cobra.
Valami nagyon nincs rendben nálad. Ahogy írták elõttem, rakd fel a legújabb drivert (nem árt megnézned, hogy az alaplaphoz is van-e újabb) és a DirectX-et sem árt frissíteni.

Balumann
Hehe, ugyan olyan géped van mint nekem. Nekem simán megy high beállításokkal (nem teljesen maxon) folyamatosan, semmi akadás.
Próbálj drivert cserélni.

NeoMaN
16-18 azért elég fura, mivel 8600GT-n simán nyom 60-120 fps között maxon.

ollie
Ööö, miért van az, hogy minél rosszabb minõségüre állítom a grafikát, annál lassabb lesz a játék?

Ha minimumra teszem, kb 7-8 FPS-t kapok, ha közepesre, olyan 10-12-õt, és ha maxra, olyan 16-18-at. Ezt én nem értem. Ráadásul a 16-18 is nagyon kevés.

Konfig: E4300 (2400MHz), 2GB DDR2, X1950PRO

GregSB
Elolvastam a stats oldalán a FAQ-t. Nem egy bizonyos XP elérésével kapsz rangot, hanem a kitûzött feladatok teljesítétéves. Ezekel az "Achievements" rész alatt találod meg, minden egyes kaszthoz tartozik 3 plecsni, melléjük le van írva mit kell teljesíteni. Amikor megkapod a plecsnit azzal kapsz rangot is.

A #2153-ért meg bocs, most vettem csak észre hogy Dopti nem sokkal elõttem beírta ugyan azt 😊

GregSB
A statisztikátokat meg tudjátok nézni egyébként a játék fõmenüjébõl a "present stats" menüpont alatt, vagy itt a hivatalos stat oldalon. Jobb oldalt rá tudtok keresni a nevetekre. Az elsõ playernek 85000 XP-je van már <#guluszem1>

GregSB
Én nem egészen értem hogy mûködik a rang adás. 2064 XP-m van jelenleg, és a statisztika menüben azt mutatja hogy "Private first class" a rangom. Van olyan server ahova belépek ezt is mutatja, de van olyan is, ahol már sergeant-et ír ki és van ahol semmilyen rangom nincs (ez három különbözõ német ranked server).

<#nemtudom>

HAF Rigel
Köszi itt megtaláltam magamat 805 pontom van de mikor leszek Private. Nincs valamilyen táblázat pl 1500 pont aztán köv 3000 stb stb . Mert ilyen táblázatot nem találtam sajna.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Dopti
Ranked szerveren játszol az ok, majdnem mindenért jár XP, statisztikát játékon belül is meg tudod nézni vagyITT További jó gémelést<#violent>

HAF Rigel
Hülye kérdésem lenne , hogyan lehet rankot lépni , sajna nem találtam táblázatot.
Mert Ranked szerveren játszom 850 pontom van , de még mindig a legelsõ szinten vagyok .

Köszi a válasz elõre is , biztos volt már , de nem találtam meg.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Nvidiánál ilyen hibaüzenetet okoz a kiterjesztéskorlát bekapcsolása, nem tudom angolul hogy van, de keresd meg, ha atid van akkor passz!
Dopti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
xD

GregSB
Ha steamrõl töltötted akkor igen 😄

szóval ha letöltöttem a gamet akkor nem tok neten jáccani?

ibrik
Akkor még mindig arról van szó, hogy a driver (a Vista-s) lehet a ludas... (mivel nem hinném, hogy a DX10 miatt rinyálna)

nekem vista és xp van fent, elsõnek a vistára raktam fel a gamet, 8800gtxem van és a legfrisebb minõsített nvidia drivert raktam fel, és ugyan ezt kaptam!

azt xpre raktam fel, szintén az xps legújabb driverrel, és faszán lazán megy

ibrik
Akkor a driver nem jó hozzá.