2590
  • Balumann
    :D
  • Jürgen
    Hát mi indítunk egy ventrilo szervert, aztán ha összejön, akkor többen belépünk ugyanarra az ETQW szerverre. Így jól el tudunk puffogtatni.
    Én megvettem a megjelenéskor, a Hamachi-t még sosem próbáltam.
    Hát 13-14-nél sztem még fiatalabbal is találkoztam már magyar szerveren (persze nem ETQW szerver).
    Az háláli volt amikor megszólalt a kis cérnahangján...
  • Balumann
    Minden játékban ez megy sajnos. Már szinte semmivel nem érdemes így neten játszani, csak már ismert partnerekkel. Ha eleinte vannak is jófej játékosok, jönnek a 13-14 éves kockák akik elrontják a játékokat.
    Hamachi nélkül én nem is tudom mit csinálnék időnként ^^ Csak Hamachival meg az a baj, h kevesen férnek be premium nélkül 1 hálózatba, meg nehezebb összehozni több embert.

Attól tartok evvel a játékkal se fog összejönni Hamachis game. Nemtudom én mikor érek rá, és amúgyis csak 3-4-en lennénk ha lennénk sztem (akárcsak mikor 1x próbáltuk, akkor még többen is írták h jönnek).
  • Jürgen
    Én be se mennék magyar szerverre, ha lenne akkor sem. Rossz tapasztalataim vannak, ET-vel CS:S-el játszottam magyar szerveren, de nem sokáig.
    Az RTCW idején még normálisak voltak a playerek, jól el lehetett dumálni is game közben, de ma már csak a flame megy...
    Inkább nyomom a németeknél, ott tudják mit jelent a csapatjáték.
  • GregSB
    Január elején érkezik egy nagyobb szabású update.

Csomó jó dolgot belepakonak majd

Aki gondolkodik a játék megvásárlásán annak szólok, hogy Steamen Január 1-ig 25%-os akció van a játékra. Adóval együtt kb 6200 HUF-ba kerül.

Egyre több magyarral találkozok egébként külföldi servereken. Persze mind külföldi klánokhoz tartoznak... nevetségesen halott az itthoni scene sajnos :(
  • GregSB
    Én sajnos nem tudok magyar serverről, szerintem az itthoni scene teljesen halott. Magyar játékosok viszont vannak, sokszor látni őket német meg osztrák servereken...
  • MrChef
    Sziasztok! Tegnap óta tolom ezt a játékot, és iszonyúan tetszik. Gyakorlot vagyok e téren (Battlefield összes).
    Csak még nemtom, hol van (ha van) magyar szerver, egyáltalán magyar játékosok...
  • tommygiant
    Én benne lennék a hamachi-s multi partiban.
  • sgember
    Ez a hamachis elég rövid életű volt. Az elején még voltak játékosok, végfele szinte csak botok, aztán vége is lett. Nekem is tetszik a játék, remélem még összejön.
  • GregSB
    Több német server van amikre este szinte lehetetlen bejutni...
  • Balumann
    Karácsonyi szünetbe össze kellene hozni egy Hamachi-s multit! Lehet botokat is bele rakni, de jó lenne legalább 10-en játszani. Mert egyszer már próbáltuk 3-an (botok nélkül), úgy nem volt túl élvezetes :D
  • Ariakus
    Külföldi szervereken is olyan kevesen vannak, mint ahogy ezt a fórumot látogatják? Én szívesen megvenném a játékot mert nekem már a demója is nagyon tetszett, de ha ilyen kevesen vannak külföldön mint amit írtatok az előbb, akkor semmi értelme.
  • GregSB
    Szerintem is aránytalanul alulértékelt játék... talán az a baj hogy a legtöbb ember csak belenéz, nem látja át az egész játékot - azt meg kell hagyni hogy komplex, de ha az ember kitanulja akkor nagyon élvezetes tud lenni!
  • Lateof
    Hát nem igazán értem hogy ezzel a gammel kapcsolatban mit fanyalognak egyesek. Szerintem BF-et simán veri, ha már itt tartunk. Hangulatra, taktikázásra, sebességre nagyon eltalált. Egy gondom van, hogy WoW mellé nem fogom megvenni, de azért jó lenne élő emberek ellen is kipróbálni:P Opressor FTW >:D
  • Balumann
    Nekem warezba van meg, szerverkeresőbe se lehet bejutni, Xfire-el se lehet mert accountot kér a játék induláskor olyankor sajna.
    Én szivesen játszanék vele warezon, csak kevés időm van, és multiba se tolonganak az emberke. Egyszer már próbáltuk, 3-an voltunk, úgy kicsit uncsi sajna.
  • dronkZero
    Hétfőn egyébként hirtelen felindulásból (a hétvégi élmények hatására) majdnem megvettem a játékot. Már a kezemben volt a DVD, amikor visszaadtam, hogy inkább mégsem kell.

Az itteni aktivitást nézve nem lett az a kifejezetten BF-alázó durvulat...

Megvan valakinek eredetiben, aki napi rendszerességgel játszik? Illetve ha leszedem warezben, találok majd tört szervereket?
  • ZÓÓÓcsi
    Engem érdekel!
    Nekem is bejön (egy idő után meg lehet kedvelni), csak én többnyire rakétással szoktam menni...
  • Zsolt01
  • dronkZero
    Hm. Ahhoz képest, hogy mennyire nem jött be először (sőt, még most is gagyinak találom), rohadtjól elvoltam a demóval a hétvégén.

A kém valami eszméletlen poén. Főleg védő oldalon. Az elején felmentem a hegyre, és csak simán a távcsöves laceratorral osztottam a népet. Aztán mikor kifogyott a töltény, elindultam és lőttem magamnak egy álcát. Na onnantól végük volt... :) Általában gyalogosan félútig sem jutottak el. Volt, hogy egy 3as bandát kaptam el hátulról a hegyoldalon. Aztán a hidat építgető engi-k kínálták fel a hátukat... A toronyba felmászkáló sniperek... És 95%ban fel sem tűnik nekik, illetve nem tudnak respawn után megtalálni. Legtöbbször friendly fire miatt haltam meg.

Aztán a későbbiekben lehet frankón szivatni őket az előretolt spawnoknál. Jól elszabotálja a támadást már az is, ha csak egy percre visszafoglalom.

A legjobbb körömben 49 killem volt, ennek jó kétharmada backstab.

Szal ez a kémesdi valami kurvajó, nagyot nőtt a szememben a játék.

(Jó, tudom, hogy senkit nem érdekel, meg hogy egy utolsó sunyi geci vagyok, de azért gondoltam elmesélem... :P )
  • ibrik
    Az 1.2-es patch módosításainak megfelelően frissítettem a magyarítás MOD-omat.
    Elérhető az oldalamról: http://ibrik.atw.hu
  • GregSB
    Azt azért érdemes megemlíteni, hogy hétvégén azért jóval többen játszanak. Vasárnap pl megvolt a 100ezer játékos :)
  • nikopeti
    Oké! Köszi! :) Csak nemvágtam hogymüködik itt ez a dolog,meg kell szoknom a sok battlefield után!!! Ugyvoltam vele kérdezni könnyebb! Mégegyszer köszi! by
  • GregSB
    Nem egz biyonzos XP elérésével kapsz rangot, hanem a az Achivementsek teljesítésével. Hogy mi kell ezek teljesítéséhez azt megtudod nézni a játékon belül a Statodon belüli Achievements résznél, vagy a hivatalos stat oldalon is. (A jelenlegi leaderboard vezetőjét linkeltem :)
  • nikopeti
    Haliho! Mégeggy kérdésem lenne! Nemtudja valaki,hogy valahol le van e irva a rangok ponthatára?? Én nemtaláltam seholse! :) Köszi
  • NeoMaN
  • Balumann
    Nem lehet
  • Eftörsokk
    ETQW-FUA4-L4M4-UL6L-00 tessék
  • norbi56
    valaki pls 1 kódot
  • GregSB
    Hmm tényleg elég kevesen játszottak ma :)

Mondjuk engem addig nem zavar, amíg találok olyan alacsony pingű ranked servert, amin legalább 10-12en vannak oldalanként. Ilyet szinte a nap 24 órájában találni, legalábbis eddig bármelyik nap bármelyik időszakában léptem fel játszani mindíg volt 3-4 német server, ahova még várnom is kellett hogy beférjek :)
  • lololol
    A játék fogy, de ha megnézed a statisztikákat, egyre kevesebben tolják napról napra. Nem mmo, úgy tényleg nem számít, de ha így fogy a játékosok tábora, akkor azért nem lesz sokáig kelendő a cucc :)
    pl a hivatalos stat oldalon láthatod hogy a 170 ezer vásárló közül ma csak kb. 25 ezer nézett fel a szerverekre. Ezt egy pár hetes új game nem engedheti meg magának, ilyenkor papíron még nőnie kéne a tábornak jó ideig, és a quake nem kis név. Vannak a szervereken meg minden, ez inkább hosszú távon fog visszaütni, hogy pár ezer embernek nem fogják tovább patchelni majd akkor se ha kéne, pb-t nem frissítik, stb.

A steamen tudnak ilyen akciokat csinálni egyik percről a másikra, a boltoknál előre meg kéne tervezni és szólni, és nem igazán szeretik 2 naponta irogatni az árakat, sok helyen lentebb hagynák egy ideig -> még kevesebb pénz.
  • norbi56
    warez(reloaded)verzióval lehet multizni vagy kell hozzá xfire vagy ilyesmi?
  • GregSB
    Egyrészt nincs értelme annak amit írsz. Ez nem MMO játék, nem kell havonta fizetni érte, ergo teljesen irreveláns a fejlesztőknek hogy ki hagyja abba a játékot vele és ki nem.

Másrészt ez az akció csak a steamen van tudtommal, az utcai boltokban változatlan marad az ára. Ebből nekem az jön le, hogy a Steamen nem volt túl kelendő a cucc, mert egyébként amióta én megvettem a játékot (Okt 10. )a Ranked serverek 2/3-ada majdnem mindíg tele van, a kedvenc serveremre szinte alig tudok bejutni (24 playeres serverekről beszélünk, és egy bot sincs rajtuk). Szal itt nem arról van szó hogy nem fognya a játék, inkább a steames eladásokat akarják felpezsdíteni ezzel a hétvégi akcióval.
  • lololol
    Azért elég kellemetlen lehet, hogy pár hét után már annyian hagyják ott a játékot, hogy már akciózni kelljen :/
  • DummyBoy
    Ehhh ... eznemigaz ... egy 3 fős haveri társaság kisebb összejövetelen tud botok ellen jáccani ... erre jó ...

Mondjuk a kasztok/járművek mennyiségének megszabását én sem igazán értem ... pont hogy ezekkel is lehetne taktikázni ...
  • GregSB
    A hétvégén $10-al olcsóbb a játék a Steamen. Tehát $39.95, adóval együtt kb $48 a vége. (8.400Ft) Hétfőtől újra $50 lesz (kb $60 adóval - 10.500 Ft), szal ha valaki gondolkodik a megvételén akkor itt a kiváló alkalom :D

Link.
  • Eftörsokk
    épp ez az ,ha lebutítják,kitiltanak pár járművet,megszabják a kasztok arányát,akkor az már nem et-lessz,hanem mondjuk cod,de az úgy nem az igazi,szerintem,de hát izlések és ... ,aki azért vettem meg hogy codwarozzon,annak egészségére :)
  • Analfabeta
    Ha tényleg elolvastad volna etqw.hu -n a vonatkozó hírt, akkor látnád hogy a menü ANIMÁLT lett. Ennyi a változás a a főmenüben.
  • Analfabeta
    Amiről te beszélsz ,az a tömeghent. Nem véletlen, hogy mikor kijött a játék, mindenki arra számított, hogy 8v8 warok lesznek de aztán szép lassan rájött a jónép, hogy tökéletes lesz ez 6v6-ban is. Persze az igaz hogy ehhez kellett, hogy lebutítsák a járműveket, stb....
  • GregSB
    A voipon kívül változott valami látványosan? ETQW.hu-n olvasom h valakinek tetszik az új kezelőfelület, de az nálam nem változott semmit.
  • Eftörsokk
    tiszta jó ez az 1.2-es peccs:)