2590
-
Rushmachine #2350 ja
Rushmachine az ingém nevem,most vettem nem rég,egyébként annak javaslom én nagyon szeretem a steam-et.habár van egykét játék ami nincs fent és örlnék ha meglehetne venni.Szóval a lényeg a steam-n
én 5500 forintért vettem,ami szerintem elég baráti,lejött 1 óra alatt és fel is rakta.Szóval érdemes beruházni.
Jürgen vegyedfel még van 2 kolléga lejebb aki fent van a listámon és találtam még egy magyart acsabi néven,remélem az nem te vagy :D
R -
#2349 Ennek az elődje a Return to Castle Wolfenstein, majd Wolfenstein: Enemy Territory
A Bf2 (2142) átvett kasztokat, de ilyen pörgős izgalmas játékmenetet nem lehetett kialakítani azzal sem, bár nem volt rossz.
Tőlem mehet a magyar csapat, bár én mióta csak public-ozom, magányos farkasként zúzom a népet (vagy inkább magam )
Rush: ez vagy te? Rushmachine
Most vetted a játékot? Gratula! -
#2348 Mikor megy már le az ára vazzeg? -
#2347 Ha a demóból átvágódok a fullba, én is támogatom a magyarcsapat ötletét
A Battlefield 2142-ön nagyon ott voltam, ami ennek az elődjének is tekinthető, játékmód szempontjából. -
#2346 Ez kétségtelen, hogy megéri-e, csak bennem volt a félelem, hogy megveszem és nem bírja a gép, de akkor ettől nem kell félni -
Rushmachine #2345 Csá
Lejebb volt egy egyszerű kérdésem.Srácok örülnék ha egy csapatnyi ember legalább összeverbuválódna ,de ehez jó lenne ha a neveteket idebigyeztenétek,vagy felvennétek friend re a gémben.
Szerintem nem lenne rossz egy magyar csapat.
Respect
R -
Héeder #2344 Köszönöm a Válaszokat. -
#2343 hát ezaz,megéri a pénzt a játék,jo feszültség levezetö,célre tartó,és nagyon szép,nah meg én nem tudom megunni ^^ ...demajd jöön a 2. verzio nemtom mikor,nah arra kiváncsi leszek ^^ azis ilyen 10+ ezer ft lesz nem ? :) -
#2342 Szia!
Egyszerű, bemégy a boltba, veszel egyet, majd a belső oldalon lévő kódot beírod és már tudsz is neten játszani. Gép ellen nem kell kód. -
#2341 Bizonyos pályák jobban "eszik" a gépet, de egyébként ugyanaz.
Krekkről nem tudok semmit, nem is érdekel mondjuk, ez a játék megéri a pénzét. -
Héeder #2340 Hellosztok
Nekem megvan a teljes csak nem eredeti!
Amikor account-ot akkarok csinálni akkor license számot kér,csak nem tom mi az!
Tudnátok segíteni?
Előre is thx.
-
#2339 Jelenleg a demót próbálgatom a gépemen, amin elméletileg nem is mehetne
Akinek már meg van: a teljes game ugye nem gépfalóbb, mint a demó?
A másik ?-em pedig: van-e valakinek update crack-je, h mégis ki lehessen próbálni? -
#2338 KaBuToKa
nekem valami guild kellene már,vagy magyar guild (?) -
Rushmachine #2337 Tsigiri Tsá mindenki.
Most kezdtem lövöldözni,kellemes a gém,a conan mellé befér levezetésnek. :D
plz írjatok pár in game nevet,hogy felvegyelek benneteket friend re.
thx a lot
R
UI : meglepő módon rushmachine néven vagyok fent a gémben ,aki fel akar venni buddy list-re
-
#2336 Hát még a jármuves nem veszes,fele már megvan :) Persze nem azért jácok hogy minden rank meglegyen,de azért jo nézni hogy ujabb rank van a nevem mellet ^^ Jármuvekhez azért olyan könnyü hozzáférni (helikopter,tank) mivel másoknak is kell :s -
#2335 A magyar szöveg kellemesebb a szemnek, de ez azért nekem sok volt.
Így maradt angol.
A járművekkel azért nem olyan nehéz aratni a népet -
#2334 hát igen,magyaritással kicsit könnyeb xD de leszedem,mert az uj kliensre bad xxxxxy ir ki meg minden hulyeseget,ujat meg nem adtak ki :)
köszönöm az informáciokat,igy már értem.
ezen kivül még kell a jármuvekkel valo ember megölése féle rank.akkor ehez a 2höz még sok kell :) -
#2333 Látom neked is fenn van a magyarítás...
Ez nekem is fenn volt, de sírtam rajta. Aki nem tud angolul, az miért csinál ilyet? Olyan félrefordítások vannak benne, hogy az már fájdalmas.
Egyébként ez a "Battlesense Shield", ezt sokára kapod meg, ezt a harc közben adott, kapott és túlélt találatokért kapod (45 másodperces periódusonként kapsz pontokat)
Így:
1 Taking damage only (csak sebesülés) 0.25 pont
2 Dealing damage only (csak sebzés) 0.5 pont
3 Killing something but not taking damage 1 pont
(megölted, de nem sebesültél)
4 Taking AND dealing damage (adok-kapok) 1.25 pont
5 Killing something AND taking damage 2.0 pont
(megölted és sebesültél közben)
Első medál: 4,5
Második medál: 2,3
Harmadik medál: 1 -
#2332 a játékban vannak ugye a kitüntetések,legfelsö érmék közül balrol a 6. kitüntetést nem tudom hogy szerezzem meg,vagyis nem teljesen értem:
12k okozott sérülés és ellátva/Tulélve XP 2401/12000
szal azt szeretném tudni,melyik kasztal tudom ezt rendesen növelni ? állandoan össze vissza vagyok a kasztokkal,szal nem jöttem erre rá...medikre gondoltam... -
Hydroceph #2331 hamachival esetleg -
huntofa #2330 vedd meg eredetiben és semmi bajod nem lesz -
#2329 sziasztok!
hogy lehet vele neten játszani? thx -
#2328 Így is elég gépigényes a játék
GregSB: Az "Eldobom a füstgránátot és nem jön a csomag"-ot úgy értettem, hogy nyílt terepen dobom el és úgy nem kapom meg. Mondjuk 1.5 lehet meg is oldotta ezt.
Azt tudom, ha tető alá dobod, akkor nem jön se csomag, se légitámadás.
-
#2327 Végülis hihető, rááll valaki akkor szétoszlik minden irányba a füst a gépből meg nem tudják hova kell ledobni a cuccost. Csak gondolom elég gépigényes lett volna megcsinálni, hogy a füst szépen eloszoljon a talpad alatt.... -
#2326 Csak akkor dobják le a csomagot, ha semmi nincs a füstgránát felett. Tehát ha épp úgy dobod, hogy pl a tetőeresz félig kitakarja (pl ha egy épületnek a tövébe dobod) akkor nem fogják küldeni. Ez igaz az air-strikera és a Violatorra is.
Igaz ez a 3rd eye kamerás történet? Ha igen akkor elég érdekes, valszeg bug. -
#2325 Ha beleáll, akkor nincs utánpótlás, ez így volt az első részben is, mindig feláldoztuk magunkat, mert a füstgránátra hasaltunk és nem jött légicsapás.
Jártam már én is úgy, hogy hiába dobtam füstöt medic-ként, nem jött doboz.
Még én sem tudom miért, talán bug vagy a net miatt. Esetleg elfújta a szél -
#2324 Jah, azért írtam a szerver IP-t, hogy azon nem érdemes játszani
Sajna mindig voltak és lesznek is ilyen kis k*csögök, nincs ellenük tökéltes védelem.
Jaja, azon a mapon az iniltrator-ok a flying dron-okkal robbantják fel.
De ha 2 ügyes géppuskás befekszik a nyílásokkal szemben, akkor nem sikerül, mert jól szétlövik őket Érdemes még a nyílások pereméhez taposókat is pakolni. -
#2323 Konkrétan nem tudom nálatok mi lehetett, de ha beleállnak a füstbe akkor nem dobják le az elsősegély dobozt. -
sgember #2322 Na, ezt nem tudtam. :) Illetve volt olyan, hogy egy másik medic-kel dobtunk zöldet, nem álltunk bele, azt mégsem jött a láda. Vagy lehet hogy valakik beleálltak? Vagy azért, mert stroggok már feltörték a security controlt a Volcano-n . -
#2321 Vagy ha egy medic eldob egy zöld jelzőgránátot, hogy ellátmány dobozt kérjen te meg ráállsz a gránátra, bele a füstbe, akkor nem dobják le neki a dobozt. :D -
sgember #2320 El is felejtettem, bocs, lehet írták már, de nekem ez is újdonság volt:
Mikor az adatokat kell ellopni, majd feltölteni egy másik helyen: a gdf covert ops meg tudja tenni, hogy odamegy ahol az adatokat kell feltölteni, majd ledobja ott a 3. eye cam.-ot ahol a terminál van. Lényeg hogy a kamerából látszódjon a terminál. Majd visszamegy kofferért (ez valami szigeten van), vagy a databrain-ért (Outskirts) és onnan fel tudja tölteni az adatokat a third eye camera-val (f). Persze ehhez szerencse kell, illetve csak akkor jön össze, ha nem lövik le addig és a camera is épségben marad.
Másik ami tetszett, ha a gdf medic dob egy zöld füstgránátot, ledobnak egy ellátmányládát (vagy mit) ami ad lőszert, életet, azt onnan lehet szépen dobálni a gránátokat, ha úgy adódik. -
sgember #2319 Na én is belefutottam az Oldmen DK Ranked cheater, hacker-be. T*kénél lógatnám fel az ilyeneket. P.B. ezek szerint semmit nem ér már megint. Már furcsa volt a sok fejlövés. Nevére nem emlékszem, de azt is megtette a GDF oldalon, Valley mapon, hogy a hídépítés kimaradt, MCP már jött is elfoglalni a helyet.
Nekem még mindíg nagyon tetszik játék, bár nem vagyok magammal megelégedve, lenne mit fejlődni :) Tényleg sok múlik az team összhangján, egy jobb team ellen elég nehéz. Volt megint újdonság számomra, péld. a Volcano mapon. Eddig nem tudtam a stroggok mivel, hogyan robbantják fel a core-t. Megnéztem offline gép ellen egyedül, aha: strogg kémek a végefele azt a repülő izét küldik be lentről a szellőzőkbe, aztán ha odaért, felrobbantják. :) -
OLI576 #2318 Idő közben énis a memória miatt kezdtem aggódni.
A 9600 Pro-n mindent a minimumra állitok, hogy játék közben syinte semmit se töltsön. Vagy két napja kiváncsiságból mindent közepesre állitottam (talán 1-2 dolgot hagytam ki), és majdnem játszható volt a játék. Lehetett játszani, csak sokszor beszaggatott, de ahogy láttam mindig töltött ilyenkor. (viszont a talaj nem csak egy maszat volt a földön, jól nézett ki az is -végre.) Szóval nem vészes a kártya, bár elméletileg nem fut rajta a játék.
Ezért gyanús, hogy a videokártya csere nem oldana meg mindent.
Még gondolkodom a dolgon. Lehet érdemesebb egy új gépet összerakni lassacskán. Amúgy Semptron 2600-as procim van (kb 1.6 Ghz) (vagy 2800-as, már elfelejtettem :-) ). -
#2317 A videokártya csere önmagában még nem biztos, hogy jelentős javulást eredményez. Kérdés milyen procid van, mennyire tudja "meghajtani" a videokártyádat (a leendőt). (a 9600Pro-n csodálkozom, hogy elindult )Egy screenshot-ot küldhetnél, nálad hogy néz ki a játék 9600Pro-val.
1GB ram kevés lesz, min 1.5GB kellene, hogy ne töltögessen.
A Quarry (Kőfejtő) pályán elég ha csak hozzáér és berakta az energia cellát.
Az Island (Sziget) pályán kell pár másodperc, mire továbbítod az adatokat. Jobb felső sarokban látod is a csíkot. Ha jól tudom, nem lehet azon az ellenség ruhája, aki továbbítja az adatokat.
Ezzel kapcsolatban még annyit, hogy 2 fajta csalással találkoztam eddig.
1. klasszikus aimbot (NetCoders volt a neve)
2. a "föld" alatt mozog az illető, semmit sem látsz belőle, csak valaki lelő és kész.
Gratulálok azoknak, akik a tudásukat ilyenekre fordítják.
Mindkét csalót ezen a szerveren találtam, bár lehet egy személy volt, csak más nickel: 91.198.152.51:27733 >99<Oldmen DK Ranked
Fura, hogy nem rúgták ki az adminok vagy bannolták.
-
OLI576 #2316 Találtam egy jó tesztet:
AGP-s Videokártyák tesztje
Öröm nézni, hogy az FX5500 mennyire a sor végén van :)
Meg hogy az X1650 Pro durván kétszer-háromszor gyorsabb mint a 9600 Pro (bár ez gyártó függő is). Illetve hogy érdemesebb inkább egy 256 Megás de DDR3-as memóriát tartalmazó modellt választani. (azért egy Geforce4 MX440-et is megnéztem volna a tesztben, vagy egy FX 5200-at, hogy mennyivel marad el az FX5500 mögött -ha elmarad.) -
OLI576 #2315 Több embernek is volt gondja a játékkal ahogy olvasgattam a neten. Szerencsére nálam működik.
Hirtelen felindulásból azon gondolkodtam, hogy esetleg venni kéne egy jobb videokártyát, hogy többek között ez a játék is jobban fusson.
Most Ati Radeon 9600 pro van a gépben (128MB, AGP). Fut a játék, textúrákat majdnem legjobb minőségre lehet állitani, árnyékok bekapcsolva, minden egyéb a minimumon. Csak az a gond, hogy ha sokminden történik akkor lassul kicsit, de ahogy látom akkor is azért, mert töltöget a winyóról (gondolom textúrát).
A rendszer memóriáját (1GB) nem tudom növelni, mert annyit már nem ér a gép (nincs több üres hely). Procit sem érdemes cserélni -amennyiért lehetne.
Ahogy nézem a Radeon X1650 pro (512MB) az a kártya ami bir is valamit az olcsóbbak közül (meg ez van a közeli boltban). Az X1950 lenne a "csúcs", de az már nagyon drága nekem. Az X1650 XT még ami a kettő között van, de nemnagyon látom netes boltokban sem.
No a gondom, hogy sehol nem találtam olyan tesztet, amiből azt látnám, hogy ez a kártya mennyivel jobb/gyorsabb mint a mostani, illetve hogy a Quake Wars mennyivel futna jobban. Nekem az is elég lenne most, ha tudnám, hogy 640x480-as felbontásban élsimitás nélkül közepes vagy a fölötti beállitásokkal tükörsimán futna a játék. (persze futhatna max beállitásokkal is -akkor nyugodt szivvel venném meg.)
Szóval ha valakinek ilyen kártyája van, akkor az megirhatná, hogy mi az amit még bir a kártya és mi az amitől már szaggat. Vagy ha tudtok valahol tesztet ami infót adhatna (mondjuk a Quake Wars-ot futtatják sok kártyán) akkor adjatok linket.
Cserébe elmesélem, hogy milyen amatőr voltam egyik este. A "sziget" pályán egyedül befutottam a parabola alatti helységbe. Egy haver csávó gugolt a jobb oldalon. Én oda gugoltam a bal oldalra és elkezdtem szerelni az aknát. Erre váratlanul a gép közli, hogy az ellenfél nyert.
Én csak lestem. Hát egy ellenfelet nem láttam a helységben. Hát.. két lehetőség van. Vagy a "haver csávó" egy kém volt és én nem vettem észre (pedig akkor a koffer képe ott volt a feje fölött), vagy akkor szaladt be az ellenfél amikor én szereltem az aknát. Bár én akkor sem láttam ott senki idegent. Bár nemtudom a GDF-nek hogy kell megoldania a feladatot, idő kell hozzá, vagy elég befutni a kofferrel és kész.
Másik "bénaság" az volt, amikor a "kőfejtő" pályán GDF voltam és elbújtam az idegen űrhajóban szembe a bejárattal, hogy majd úgyis lelövöm aki jön. Na.. jött az ellenfél, beszaladt az utolsó energia cellával. Én becélzom, lövöm. Lövöm. Lövöm. Mire majdnem meghal pont odafut ahová az energia cellát kell rakni és kész, nyert az ellenfél.
Hát.. az ilyen esetekre is szükség van, hogy az ember legközelebb jobban odafigyeljen. Na, jó játékot mindenkinek! -
#2314 letöltöttem a legujabb nvidia drivert de ugyanaz:S de azért köszönöm. -
#2313 a dokumentum and settingből kitöröltem már directx ből a marciusi van meg viszont még a régi driverrel ment és azóta uj van megpróbálok letölteni 1 ujabbat, aztán úgyis szólók ha van valami:D -
#2312 Lehet hogy az előző installból fent maradt a config fájlod. Nézd meg a documents and settings könyvtáron belül és töröld. Ha nem ez a gond, akkor ellenőrizd, hogy minden driverből a legújabb van-e fent, direct x-ből szintén... -
#2311 lenne 1 kis gondom játékkal kapcsolatba:S felraktam a játékot és amikor elindítom kidob mielött betöltené ezzel a hiba üzenettel: "Error during initialization" régebben még müködött de most nem, nem tudja valaki mi lehet a gond?