Enemy Territory: Quake Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Statisztika
Itt a "player search"-höz beírod a neved és megnézheted, hogy hogyan állsz, rang, fegyverek stb.
Itt a "player search"-höz beírod a neved és megnézheted, hogy hogyan állsz, rang, fegyverek stb.
Van a játékon belül hang, nem kell külön feltenni semmit.
Nem kell másik név, vagy nemzeti színûre színezed a neved, vagy eléírod, hogy . (akár a klán név helyére is <#vigyor0>#vigyor0>)
Nem kell másik név, vagy nemzeti színûre színezed a neved, vagy eléírod, hogy
ja és még egy kérdés van valami ventri vagy valami amin beszélgethetünk.
most lépek be ugy hogy ha valaki bevesz barátok közé az megköszönöm . elöre is köszi
köszönöm atanácsokat ezel az atamun nével vagyok fent mot is játszok ha valaki bevesz barátok közé anak örülni fogok.
vagy kezgyek egy másik nével ujat ami magyar?.
vagy kezgyek egy másik nével ujat ami magyar?.
Akinek többmagos procija van, annak kötelezõ parancs:
r_usethreadedrenderer 2
Illetve javasolt a 30fps korlátot is megszüntetni, kivéve ha szeretsz elbukni... <#vigyor>#vigyor>
Errõl biztos volt már szó, inkább az újaknak írtam.
r_usethreadedrenderer 2
Illetve javasolt a 30fps korlátot is megszüntetni, kivéve ha szeretsz elbukni... <#vigyor>#vigyor>
Errõl biztos volt már szó, inkább az újaknak írtam.
Szerintem tedd egyértelmûvé, hogy te magyar vagy, így könnyebben találkozol magyarokkal. Elõzõ kommentem utolsó mondata miatt.
Milyen géped van? Beállításokon nem próbáltál állítgatni?
A 100-as ping, azért sok, mert én (ha tehetem) olyan szerveren játszom, ahol 20-30 körüli a pingem. Így, az én gépem akár 3x 4x is frissül, mire a 100-as pinggel rendelekzõ játékosé 1x. Ha a neted miatt esetleg az 50 az elérhetõ legjobb, az is 2x jobb a 100-nál. De ez csak az én véleményem <#vigyor0>#vigyor0>
Ugyanazon a szerveren tolom a játékot már hónapok óta, itt feltûnnek magyarok is, de velük nem igazán lehet csapatban játszani.
A többiek közül már páran "ismerjük" egymást, általában igyekszünk egy csapatban játszani, idõnként nagyon élvezetes játékot sikerül kialakítani. De a nick alapján a legtöbb esetben nem derül ki az illetõ nemzetisége.
A 100-as ping, azért sok, mert én (ha tehetem) olyan szerveren játszom, ahol 20-30 körüli a pingem. Így, az én gépem akár 3x 4x is frissül, mire a 100-as pinggel rendelekzõ játékosé 1x. Ha a neted miatt esetleg az 50 az elérhetõ legjobb, az is 2x jobb a 100-nál. De ez csak az én véleményem <#vigyor0>#vigyor0>
Ugyanazon a szerveren tolom a játékot már hónapok óta, itt feltûnnek magyarok is, de velük nem igazán lehet csapatban játszani.
A többiek közül már páran "ismerjük" egymást, általában igyekszünk egy csapatban játszani, idõnként nagyon élvezetes játékot sikerül kialakítani. De a nick alapján a legtöbb esetben nem derül ki az illetõ nemzetisége.
sziasztok tutok mondani nekme egy 2 szrvercimet haol magyarok is játszana vagy magyarok vanak csk mer mot kezdtem ajátékot és szretenék magyarokal játszani .elöre is köszi
Szerencsére vannak szerverek 50-es ping-el is, ez a 100-as határ nálam egy olyan érték, hogy az az alatti szerverek az esélyesek, lassabb szerverekre nem erõltetem a belépést. Mondjuk ilyen mélyen nem gondoltam bele, hogy hátrányba kerülnék közelharc esetén. De ez a hátrány úgyis megvan a kissebb szaggatások miatt. Meg ha belegondolok a nagyobb képernyõ /felbontás is elõnyt jelenthet -mondjuk ha fejbe akar lõni valakit az ember.
Van amúgy egy stratégiai játékom (eredeti) amivel nemtudok játszani neten mert a nagy ping miatt szaggat, de az ellenfél oldalán biztos nem, mert mig megépitek három házat addig õ a térkép 80%-át "belakta" és semmi dolga minthogy odasétál és agyoncsap. (Az igazság az, hogy szaggatás nélkül is agyoncsaptak volna.)
Na megyek, keresek valami szimpatikus szervert...
Van amúgy egy stratégiai játékom (eredeti) amivel nemtudok játszani neten mert a nagy ping miatt szaggat, de az ellenfél oldalán biztos nem, mert mig megépitek három házat addig õ a térkép 80%-át "belakta" és semmi dolga minthogy odasétál és agyoncsap. (Az igazság az, hogy szaggatás nélkül is agyoncsaptak volna.)
Na megyek, keresek valami szimpatikus szervert...
Jó döntés volt <#kacsint>#kacsint>
Napközben kevesebben vannak, kivéve hétvégén. De este beindul az élet, én kb éfélig tolom, vannak még bõven. Nálam a gyors szerver 50 alattit jelent, mert 100 körül már nagy a késleltetés, hátrányba kerülsz közelharcban.
Napközben kevesebben vannak, kivéve hétvégén. De este beindul az élet, én kb éfélig tolom, vannak még bõven. Nálam a gyors szerver 50 alattit jelent, mert 100 körül már nagy a késleltetés, hátrányba kerülsz közelharcban.
😊
Tegnap megszereztem a teljes játékot. Délkörül megnéztem a szervereket de alig volt 4-5 szerver ahol voltak játékosok. Kicsit csalódott is voltam. Aztán felcsatlakoztam este 8 után és megnyugodtam mert nemtudok pontos számot de legalább 100 szerveren voltak játékosok (legalább 6-8 fõ szóval nem 1-2) és vagy 30-50 szerver teljesen tele is volt. Szóval van élet, érdemes megvenni a játékot. (Egy szem magyar szervert találtam a listán, de nemvolt rajta senki.)
Elég sok gyors szerver is van (nálam gyors az aminek a PING-je 100 alatt van).
Nagyon jókat lehet játszani, százszor jobb partikat mint BOT-ok ellen. Még az a mecs is élvezetes amit elveszit az ember. Magyar szerveren majd azért játszanék szivesen, mert jólenne eldumálgatni a csapattársakkal. Az angol tudásom ehhez még kevés (bár úgyis tanulni/gyakorolni kell).
Annyi a gondom csak, hogy ha sokminden történik a képernyõn akkor nagyritkán beszaggat nálam a játék, ami egyenlõ a halállal. De kibirom (annyi esélyt kap az ellenség :-) ).
Tegnap megszereztem a teljes játékot. Délkörül megnéztem a szervereket de alig volt 4-5 szerver ahol voltak játékosok. Kicsit csalódott is voltam. Aztán felcsatlakoztam este 8 után és megnyugodtam mert nemtudok pontos számot de legalább 100 szerveren voltak játékosok (legalább 6-8 fõ szóval nem 1-2) és vagy 30-50 szerver teljesen tele is volt. Szóval van élet, érdemes megvenni a játékot. (Egy szem magyar szervert találtam a listán, de nemvolt rajta senki.)
Elég sok gyors szerver is van (nálam gyors az aminek a PING-je 100 alatt van).
Nagyon jókat lehet játszani, százszor jobb partikat mint BOT-ok ellen. Még az a mecs is élvezetes amit elveszit az ember. Magyar szerveren majd azért játszanék szivesen, mert jólenne eldumálgatni a csapattársakkal. Az angol tudásom ehhez még kevés (bár úgyis tanulni/gyakorolni kell).
Annyi a gondom csak, hogy ha sokminden történik a képernyõn akkor nagyritkán beszaggat nálam a játék, ami egyenlõ a halállal. De kibirom (annyi esélyt kap az ellenség :-) ).
Úgy tudom nincs tört. Valami ruszki szerverrõl írtak itt, de én nem találtam. Szerintem érdemes megvenni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jszbazis.hu nézd meg, ott már 4990 Ft-ért is van. Megrendeltem tõlük, igaz erre rájött még az 1400ft-os postaköltség sajnos, de legalább kaptam tõlük egy ajándék autós játékot is. (mondjuk elég low) 😊
Azt én is úgy szoktam, hogy lövök kifelé az ablakon, a bejárati ajtó elõtt/mögött ott figyel a taposó <#vigyor0>#vigyor0>
Jól írtad, ha van összetartás akkor jól megy a játék, akkor elég sikeresek az ágyúk is, mert nem csak én pakolgatom, javítom õket.
A csapat érdekében sokszor érdemes "feláldozni" magad, én legalábbis szoktam, ha nem stratégiailag fontos karakter vagyok.
Jól írtad, ha van összetartás akkor jól megy a játék, akkor elég sikeresek az ágyúk is, mert nem csak én pakolgatom, javítom õket.
A csapat érdekében sokszor érdemes "feláldozni" magad, én legalábbis szoktam, ha nem stratégiailag fontos karakter vagyok.
Tört szerveren lehet játszani?
A csöndes hely dolgot úgy értettem, hogy mondjuk leaknázok egy folyosót, majd az ajtó mögött meghúzom magam és hallgatom hogy ha jön az ellen és robbannak az aknák. Ekkor kilépek, ha van túlélõ azt még lelövöm aztán újra telepitem az aknákat. Védekezésnél ez jóbb stratégia mint szembefutni egyedül 2-3 ellenféllel. A demoszervereken bejött ez emberek ellen is, igaz oda amatõrök is bejutnak.
Az ágyukat tényleg le lehet nyomni ha van összetartás, de arra jók, hogy egy-egy partizán ha bejut a védeni kivánt területre akkor azokat leszedi. Illetve vannak területek amiket nehéz jármûvel támadni, pl. az a hegytetõ amire fel kell vinni a koffert (bár erre ott van a légitámadás mondjuk).
Az ágyukat tényleg le lehet nyomni ha van összetartás, de arra jók, hogy egy-egy partizán ha bejut a védeni kivánt területre akkor azokat leszedi. Illetve vannak területek amiket nehéz jármûvel támadni, pl. az a hegytetõ amire fel kell vinni a koffert (bár erre ott van a légitámadás mondjuk).
Ha Win. XP-n vagy és kevés a hely a C:-n, akkor megcsinálhatod, hogy: létrehozol mondjuk egy Temp2 könyvtárat egy másik partíción, például a D:-n és majd ezt az útvonalat írod be a környezeti változók értékének. A TEMP, TMP környezeti változókat módisítod: jobb klikk a Sajátgép ikonra, a Speciális fülnél alul a Környezeti változók -ra mész és ott módosítod majd az útvonalat, például D:\Temp2.
Hát, ha neten nyomod, ott nehéz jól lerakni az ágyúkat. Ha emberek ellenit pakolsz le, akkor jönnek egy verdával és szétlövik, ha jármûvek ellenit raksz, akkor meg gyalogosok legránátozzák. Mondjuk én is ezt szoktam <#bee1>#bee1>
Csöndes hely? Kevés van vagy úgy unalmas.
Kód nem kell, csak online user létrehozása esetén.
maori721: ezt a 456.1MB-os 1.4-es patch-et a játék töltötte le. Ha jól emlékszem ide tölti le:
Documents and Settings\Usernév\Dokumentumok\id Software\Enemy Territory - QUAKE Wars\base
Mikor újratelepítettem, csak innen elindítottam és nem kellett mégegyszer letölteni.
Érdemes az "id Software" mappát kompletten elementeni, mert ez tartalmazza a beállításokat (sdnet mappa). Fõleg ha egyedi konfigot csináltok, így nem veszik el.
Amúgy miért csak 1GB a szabad hely a C:\-n? Hibernálás be van kapcsolva?
Az még pont annyit eszik a C-bõl, mint amennyi ramod van.
Csöndes hely? Kevés van vagy úgy unalmas.
Kód nem kell, csak online user létrehozása esetén.
maori721: ezt a 456.1MB-os 1.4-es patch-et a játék töltötte le. Ha jól emlékszem ide tölti le:
Documents and Settings\Usernév\Dokumentumok\id Software\Enemy Territory - QUAKE Wars\base
Mikor újratelepítettem, csak innen elindítottam és nem kellett mégegyszer letölteni.
Érdemes az "id Software" mappát kompletten elementeni, mert ez tartalmazza a beállításokat (sdnet mappa). Fõleg ha egyedi konfigot csináltok, így nem veszik el.
Amúgy miért csak 1GB a szabad hely a C:\-n? Hibernálás be van kapcsolva?
Az még pont annyit eszik a C-bõl, mint amennyi ramod van.
Kódot ha jóltudom nemkell hogy kérjen, csak ha létre akarsz hozni egy online hozzáférést, szóval az normális. Állitólag DVD-t sem kéri ami okos dolog. Nekem is meglesz 1-2 héten belül a játék, addig még gyakorlok a BOT-ok ellen.
Attól hogy kiirja hogy van 1Giga a C: meghajtón még lehet hogy nemtudja kicsomagolni, mert a Windows mindenféle idéglenes fájlokat tart ott amik foglalnak helyet. Esetleg a TEMP könyvtárat át lehet rakni másik meghajtóra, meg a virtuális memóriát is (az is lehet vagy egy Giga).
Én egy havernár raktam fel a Demót, ami úgy zajlott, hogy intézõben kattintottam a demón, erre fél óra töltögetés után lemerevedett a rendszer. Megoldás az volt, hogy NEM az intézõbõl inditottam a telepitõt. Hogy mi okozta a gondot azt máig sem tudom.
Amúgy engem zavar hogy olyan telepitõket csinálnak amik elõször kicsomagolják a programot a TEMP könyvtárba, majd onnan átmásolja abba a könyvtárba ahová rakná az ember. Nem lenne neki mindegy, ha rögtön oda csomagolná ki? Agyilag nem értem miért jó ez nekik.
Amúgy szerintem az a legjobb, ha sokan vannak a pályán és mindenki tudja, hogy mit kell csinálni, esetleg össze is játszanak. Rossz érzés ha lelõnek, de ha ezzel jót tettem a csapatnak, a küldetésnek akkor nem bánom a dolgot. Az rossz érzés, ha fekszem a földön, jön egy medic hogy felélesszen, éppen felém hajol amikor lelövik õt is. Én egyébként mérnök szeretek lenni, mert jó érzés ha valami hasznos dolgot tudok tenni. Fõleg azt szeretem ha védekezni kell, bizonyos helyeken lõdözni se kell, csak lepakolom az aknákat és meghúzom magam egy csöndes helyen azok meg apritják az ellent.
Attól hogy kiirja hogy van 1Giga a C: meghajtón még lehet hogy nemtudja kicsomagolni, mert a Windows mindenféle idéglenes fájlokat tart ott amik foglalnak helyet. Esetleg a TEMP könyvtárat át lehet rakni másik meghajtóra, meg a virtuális memóriát is (az is lehet vagy egy Giga).
Én egy havernár raktam fel a Demót, ami úgy zajlott, hogy intézõben kattintottam a demón, erre fél óra töltögetés után lemerevedett a rendszer. Megoldás az volt, hogy NEM az intézõbõl inditottam a telepitõt. Hogy mi okozta a gondot azt máig sem tudom.
Amúgy engem zavar hogy olyan telepitõket csinálnak amik elõször kicsomagolják a programot a TEMP könyvtárba, majd onnan átmásolja abba a könyvtárba ahová rakná az ember. Nem lenne neki mindegy, ha rögtön oda csomagolná ki? Agyilag nem értem miért jó ez nekik.
Amúgy szerintem az a legjobb, ha sokan vannak a pályán és mindenki tudja, hogy mit kell csinálni, esetleg össze is játszanak. Rossz érzés ha lelõnek, de ha ezzel jót tettem a csapatnak, a küldetésnek akkor nem bánom a dolgot. Az rossz érzés, ha fekszem a földön, jön egy medic hogy felélesszen, éppen felém hajol amikor lelövik õt is. Én egyébként mérnök szeretek lenni, mert jó érzés ha valami hasznos dolgot tudok tenni. Fõleg azt szeretem ha védekezni kell, bizonyos helyeken lõdözni se kell, csak lepakolom az aknákat és meghúzom magam egy csöndes helyen azok meg apritják az ellent.
A probléma még mindig ugyan az,bár most töltöm le a 456.1 megás 1.4 es patchat.Nekem 478.2 megás patcham volt van meg 1.4-ben.Mi külömbség van a kettõ között?Melyik a jó?És miért ír ki még mindig olyat,hogy nincsen elég helyem a C-én?Mikor kb 1giga helyem van fent rajta...😞
Érdekes volt a telepités ,mert a kódot nem kérte....pedig eredeti game..
Help!Thanks!
Érdekes volt a telepités ,mert a kódot nem kérte....pedig eredeti game..
Help!Thanks!
Eddig demóval nyomtam, de megvettem én is a játékot kb 1 hete. Nem bántam meg, bár sok mindentõl függ hogy élvezhetõ -e. Nagyon sok múlik a csapatjáték összhangján, elég pörgõs, de frusztráló tud lenni, ha sorba kap ki a saját team. Ma volt az elsõ eset, hogy kirúgtak egy zsúfolt szerverrõl 15 perc múlva, amit mondjuk nem is csodálom, mert elég gyenge volt ott a teljesítményem, de azért kicsit bosszantott. 😊
Az a szövegelõ manus néha tényleg idegesítõ, de tegnap megszivattam magam azzal, hogy teljesen levettem a hangot, mert közben a tv-t hallgattam és nem hallottam és nem figyeltem a kiírást sem, hogy közben az egyik GDF-es az adtatokat töltötte fel a hátam mögött (valami sziget hegytetetjén, biztos tudjátok melyik) én meg szép nyugodtan anti- personal turret-et telepítettem, meg lövöldöztem az ellent. Ráadásul pont csak én voltam közelében és el is vesztettük azt a fordulót.
Telepítés amúgy simán ment és megvártam mire letölti magának és felrakja a frissítést. Igaz eltartott egy ideig, de legalább nem kellett külön patcheket letölteni.
Az a szövegelõ manus néha tényleg idegesítõ, de tegnap megszivattam magam azzal, hogy teljesen levettem a hangot, mert közben a tv-t hallgattam és nem hallottam és nem figyeltem a kiírást sem, hogy közben az egyik GDF-es az adtatokat töltötte fel a hátam mögött (valami sziget hegytetetjén, biztos tudjátok melyik) én meg szép nyugodtan anti- personal turret-et telepítettem, meg lövöldöztem az ellent. Ráadásul pont csak én voltam közelében és el is vesztettük azt a fordulót.
Telepítés amúgy simán ment és megvártam mire letölti magának és felrakja a frissítést. Igaz eltartott egy ideig, de legalább nem kellett külön patcheket letölteni.
biztosan õ a kiválasztott 😊
Tegnap este "megtört a jég", találkoztam az elsõ csalóval! <#gonosz3>#gonosz3>
Német szerveren, "netCoders" néven játszott. Accurized Lacerator-ral 93%-os volt az accuracy....
Egy ajtó elõtt nem tudtunk átjutni, mert csak fejre lõtt az aimbot. Hiába ugrottam, pedig medic voltam sok élettel, nem jutottam át élve az ajtó túloldalára. Ehhez azért elég durva reflexek kellenének.
Német szerveren, "netCoders" néven játszott. Accurized Lacerator-ral 93%-os volt az accuracy....
Egy ajtó elõtt nem tudtunk átjutni, mert csak fejre lõtt az aimbot. Hiába ugrottam, pedig medic voltam sok élettel, nem jutottam át élve az ajtó túloldalára. Ehhez azért elég durva reflexek kellenének.
Rakd fel a játékot, majd 2 lehetõséged van.
Ha letöltötted az 1.4-es patch-et, akkor telepítsd fel. (456.1MB-os fájl)
Ha azt írja, hogy nincs elég hely, akkor a C: meghajtódon takaríts (temp könyvtár, stb). Amíg nincs elég hely, nem is fog feltelepülni.
Ha nincs meg az 1.4-es patch, akkor a játék telepítése után, ha elindítod, letölti neked a netrõl. Természetesen ha a hely továbbra sem elegendõ, akkor nem fog feltelepülni.
1.5-ös patch-el ne foglalkozz. Pláne bétával.
Ha letöltötted az 1.4-es patch-et, akkor telepítsd fel. (456.1MB-os fájl)
Ha azt írja, hogy nincs elég hely, akkor a C: meghajtódon takaríts (temp könyvtár, stb). Amíg nincs elég hely, nem is fog feltelepülni.
Ha nincs meg az 1.4-es patch, akkor a játék telepítése után, ha elindítod, letölti neked a netrõl. Természetesen ha a hely továbbra sem elegendõ, akkor nem fog feltelepülni.
1.5-ös patch-el ne foglalkozz. Pláne bétával.
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki,hogy hogyan is kell ezze la játékal egyáltalán be lépni a internetre?Mert mindig ki irja,hogy töltsek le valamit.Meg van amugy az 1.4 ill. 1.5 ös beta patch is.Az 1.4 est nem engedi telepiteni ,mert neincsen elég hely hozzá...ezt irta ki rá ,mikor telepiteni akartam.Ha a 1.5 ös telepitem, semmi gond vele,viszont servere ezzel sem tudok fel menni.Mi kell ahhoz,hogy egyáltalán feltudjak jutni a serverekre?Eredetiben van meg a game.Account is van😊
Le irnátok a lépéseket,miként kell elinditani?
Köszönöm elõre is a segítséget!
Meg tudná mondani valaki,hogy hogyan is kell ezze la játékal egyáltalán be lépni a internetre?Mert mindig ki irja,hogy töltsek le valamit.Meg van amugy az 1.4 ill. 1.5 ös beta patch is.Az 1.4 est nem engedi telepiteni ,mert neincsen elég hely hozzá...ezt irta ki rá ,mikor telepiteni akartam.Ha a 1.5 ös telepitem, semmi gond vele,viszont servere ezzel sem tudok fel menni.Mi kell ahhoz,hogy egyáltalán feltudjak jutni a serverekre?Eredetiben van meg a game.Account is van😊
Le irnátok a lépéseket,miként kell elinditani?
Köszönöm elõre is a segítséget!
Köszi! Igy már élvezetesebb a játék.
Csak az a szövegelõ manus nem hiányzik aki felolvassa a szöveget, bár lehet hogy netes játéknál nemjön be.
Azt a szövegelõ manust ki lehet kapcsolni a beállításokban: Options > Game Settings > Advanced > Tooltip Sounds: Mute (némítás)<#kacsint>#kacsint>
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
Végre sikerült kipróbálnom a játékot. Igaz, csak botok ellen tudok játszani, de nagyon tetszik a játék. Nagyon jó pályákat csináltak, nagyon jó hangulatú csatákat lehet vivni. A botok játéka nem tökéletes, de emberek ellen játszva ez nem gond, legfeljebb ha botok is vannak a szerveren.
Az tetszik, hogy sokkal egyértelmûbb, hogy mi a feladat a pályán. A Wolf:ET-ban még most is van több pálya amin nemtudom hogy mi a feladat, vagy hogy kell megoldani. Szóval ez is nagyon jó a játékban.
Csak az a szövegelõ manus nem hiányzik aki felolvassa a szöveget, bár lehet hogy netes játéknál nemjön be. Engem csak az zavar. Meg azt sajnálom, hogy ha meghalok akkor csak akkor tudom nézni a többiek játékát ha úgy halok meg, hogy a medic sem tud már felkelteni, de ha tud akkor hiába nyomom a SPACE-t vagy bármit, nemhagyhatom ott a testem. Igaz ez akkor jól jön, ha idõközben egy medic odaszalad és érdemesebb megvárni mint újraéledni.
Az egyjátékos mód amúgy jó hogy belekerült, az ember megtanulhatja a pályát (fõleg ha rákényszerül hogy maga teljesitse a küldetést mert a gép nemcsinálja), és nem bénázik annyit ha felkerül a szerverre.
Nekem nagyon tetszik a játék, és remélem megtudom venni a közeljövõben.
Az tetszik, hogy sokkal egyértelmûbb, hogy mi a feladat a pályán. A Wolf:ET-ban még most is van több pálya amin nemtudom hogy mi a feladat, vagy hogy kell megoldani. Szóval ez is nagyon jó a játékban.
Csak az a szövegelõ manus nem hiányzik aki felolvassa a szöveget, bár lehet hogy netes játéknál nemjön be. Engem csak az zavar. Meg azt sajnálom, hogy ha meghalok akkor csak akkor tudom nézni a többiek játékát ha úgy halok meg, hogy a medic sem tud már felkelteni, de ha tud akkor hiába nyomom a SPACE-t vagy bármit, nemhagyhatom ott a testem. Igaz ez akkor jól jön, ha idõközben egy medic odaszalad és érdemesebb megvárni mint újraéledni.
Az egyjátékos mód amúgy jó hogy belekerült, az ember megtanulhatja a pályát (fõleg ha rákényszerül hogy maga teljesitse a küldetést mert a gép nemcsinálja), és nem bénázik annyit ha felkerül a szerverre.
Nekem nagyon tetszik a játék, és remélem megtudom venni a közeljövõben.
Elõször én is azt hittem, de játszottam vele 1 napot, most már alig tudom letenni. A BF nem rossz, de mindig a lassúsága zavart.
Megoldódott, köszi 😊 Bár aszem marad a BF.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Régi videokártya driver le, új fel <#vigyor0>#vigyor0>
Válassz innen: Driver
Válassz innen: Driver
FATAL ERROR: Image '_default' was generated with internal format 0x83f0 but GL returned 0x83f2
Erre mi a megoldás?
Köszi a helpet! 8800GTS van a gépben.
Erre mi a megoldás?
Köszi a helpet! 8800GTS van a gépben.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Nekem a railgun kicsit gyengusznak tûnik, a GDF mesterlövész stukkere hatásosabb. Gondolom lesz még balance-olás.
Igen, a Strogg fegyverekkel már nem csak a verebeket, hanem az ellenséget is szét lehet lõni <#vigyor>#vigyor>
Néhány hiba viszont van benne, ezeket nem tudom mikor orvosolják?
Néhány hiba viszont van benne, ezeket nem tudom mikor orvosolják?
Szerintem az új patch óta jobb a játék.... elõtte már kb 2 hónapja nem játszottam, de a patch felrakása után pozitív meglepetésben volt részem.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
timenetdemo demoneve
Felvettem egy rövid demot, aztán azt futtatom, ha sebességet akarok mérni.
Felvettem egy rövid demot, aztán azt futtatom, ha sebességet akarok mérni.
Elindult a ClanBase Nations Cup, és ahogy várható volt ETQW-ben is lehetett nevezni. Magyarország is indult, mi a B csoportba kerültünk 😊
Az elsõ meccsünk Vasárnap 21:00-kor lesz az Olaszok ellen.
A meccsek zömét közvetítik ETQW:TV-n, remélem a magyart is fogják!
Holnapi meccs közvetítése:

Az elsõ meccsünk Vasárnap 21:00-kor lesz az Olaszok ellen.
A meccsek zömét közvetítik ETQW:TV-n, remélem a magyart is fogják!
Holnapi meccs közvetítése: