2590
-
#2390 Mind a 2 link ugyanaz!
Szívesen visszanéznék pár meccset, a jobb alakításaim közül -
#2389 Igen! Használtad már? -
#2388 bocs,szerintem ezaz
-
#2387 erre gondolsz ? -
#2386 Haly!
Tudja valaki, h hogy is működik az ETQWPro 0.6a videó készítő része?
Hogy kell aktiválni, meg stb! -
#2385 én 8ig vagyok,szal akkor mára ennyit :D felvettelek,teis felvettél,holnap remélem összefutunk,mert ma elkerültük egymást de nagyon xd -
#2384 Este még meglátjuk leszek-e, ma már kijátszottam magam. Ha leszek, úgyis látod majd. -
#2383 este fele fent leszek,most mással tolom ^^ de amint tudok jövök ;) ha van msn-d ott tudunk idöpontot dumálni stb,szeretek magyarokkal jáccani sorry ^^ -
#2382 cpt.Hans_Kloss
Toljuk -
#2381 ember te milyen néven játszol ? pár száz menetet leakarok már tolni veled :D -
#2380 Én nem játszok vele csak néztem a youtube videókat és ott írták. -
sgember #2379 Itt írnak az unlock fps-ről. -
#2378 Az azért jó, hogy könnyebben leszedjen az ellen
30 nagyon kevés, sokkal kellemesebb magasabb fps értékkel játszani. Persze ehhez megfelelő gép is szükséges. Én 125-re állítottam.
A parancsokat nem vágom fejből, olvass vissza, ha jól emlékszem már 1x leírtam őket.
Nem tudom mi értelme van a 30fps lock-nak, talán ha mindenki annyival játszik, csökken azok előnye, akik jobb géppel játszanak. De mivel ki lehet kapcsolni, így ennek nem sok értelmét látom. A Doom3-ban 60fps volt a lock. -
#2377 Mi az a 30 FPS lock , mért jó az? -
sgember #2376 Ja, a botok könnyebb fokozaton még bambák, könnyű őket likvidálni, de expert fokozaton már nagyon bekeményítenek. :)
igaz én nem nagyon nézegettem, de az etqw.hu -n van pár leírás, ha érdekel
gdfstroggmaps -
#2375 Igen, az teljesen ugyanolyan, mint a multi csak botokkal játszol nem emberekkel. Egyébként úgy se rossz, nagyon intelligensek a botok nehezebb fokozaton. -
cumfu #2374 és ha singlebe akarom nyomni ugyanez a helyzet csak gépek a csapattársak? De ugyanúgy kell küldiket csinálnom? -
#2373 Olyasmi mint a Bf 2142, csak bizonyos szempontból jobb annál. Itt nem rohangál összevissza mindenki, mivel küldetés alapú a játék mindenkinek meg van a maga feladata. Itt valódi csapatmunkára van szükség, egy-két ember nem tud nyerni. Minden ki van egyensúlyozva a fegyverek sebzése, a képességek és a pályák is. Ezért nem őrzi meg a játék az elért eredményeidet, hanem minden új játék indításánál "elveszted" az addig megszerzett tapasztalati pontjaidat, mert így nem lesz az, hogy aki már évek óta tolja annak jobb cucccai vannak mint neked. A pályák gyakorlatilag centire ki vannak számolva, nagyon élvezetesek. Ami miatt sokaknak nem jött be az a fizika. Ez jóval pörgősebb mégis többet kell taktikázni mint egy Bf-ben. A pörgős fizika viszont kell is ide, mert eleve olyan világban játszódik (elvégre Quake Wars a címe) amiben nem illene a lassab mozgás, és a folyamatos pörgést is elősegíti. Ezt a fajta fizikát vagy megszokod/szereted, vagy nem. Oldalakat lehetne megtölteni azokkal az apróságokkal, amik az átlag multi játékok fölé emelik az ETQW-t, de inkább próbáld ki, már a demo is elég jó ízelítőt ad belőle. -
cumfu #2372 Heló! Ez milyen játék? Olyan mint a bf2, csak vannak benn küldetések? Nem csak az h leszedni mindenkit? -
#2371 Talán aki már annyit ül a gép előtt, hogy már maga is félig géppé(cyborgá) válik. -
#2370 Egyáltalán van olyan játékos a világban,akinek megvan minden egyes kitüntetése ?:D -
#2369 Igen ott, de már csak múlt időben a kielégítő válaszodnak köszönhetően!
Köszi! -
#2368 Izé, az "Island" pályán van a gondod, ugye?
1. Szereld meg a generátort
2. Robbantsd be az ajtót, hogy hozzáférj a cucchoz (Data Disc)
3. Vidd a cuccot fel a toronyhoz, majd továbbítsd az adatokat (nyomni kell a "Use" gombot)
Az a,b,c,d pontok nem szükségesek a küldetés teljesítéséhez, de megkönnyítik a dolgod -
#2367 Hasonlóra gondolta én is! A játékot letöltöttem(persze legál), telepítő lemez nincs. Milyen adatlemez kell? Lehet hülyén hangzik a kérdés, de ilyennel még nem találkoztam! -
#2366 Az angol tudásodnak azt kellene mondania, hogy "Vidd az adat lemezt a konzolhoz", majd továbbítsd. -
#2365 Amikor a küldetések helyett ezt írja ki: "deliver data disc to the console", akkor mit kéne tenni?? Gondolom ilyenkor kitűzőt kellene valahogy átvennem, legalábbis angol tudásom ezt mondja -
#2364 Jól jött a válaszod, kisodort a bizonytalanságból! Biztos neked is csak az installált van meg gépen. Mivel nekem 1 nap mire lejön, így most már kerülöm az újra telepítéseket. -
Rushmachine #2363 Csá
Nekem a telepítő fent van a gépen,habár az lehet az installált,a Steam könyvtárban.
Viszont nem kell aggódni,mert a jógosúltságodat(KÓDODAT) a Steam accodhoz csapja és ha mondjuk felrakod máshova a steam et ,mondjuk egy notira,elkoccolsz mondjuk alaszkába :D és ha belépsz az accoudra,azokat a játékokat ami steames érzékel ,hogy nincs felinstallálva,azokat letölti szerverről és felrakja neked,persze ha akarod csak akkor,jobb klikk gém és install és felrakja.Ami nem steam es azt is hozzá lehet csatolni a serverek keresése miatt hátha van ,persze checkolja hogy jogtiszta e a játék és utána kereshetsz hozzá szervert.Tehát gyakorlatilag csak az accodat kell tudni és bármikor játszhatsz a világ bármely pontjáról.
R -
#2362 Így is van ahogy írtad, fasza minden! Kivétel: telepítés után azt kellett, h észre vegyem, h nincs meg a telepítő a gépen, és mi van ha elszáll a vinyo, vagy csak egyszerűen bármikor újra akarom telepíteni?
Te mit tudsz erről? -
#2361 Ha már ennyire bele akarsz mászni a történelmi áttekintésbe, akkor a Bf előtt is volt ám járműves multiplayer geme. 98-ban jelent meg és úgy hívták Tribes. Irdatlan nagy pályák, sok játékos és járművek és még sci-fi is.
Egyébként én is örülök, hogy itt nincs akkora szerepe a járműveknek. -
#2360 5500 ?! nem azért,dee ez krvára megéri...vagy tévedek ? én 2x annyiért vettem ha jol emléxem...szinte már ajándék :D -
Rushmachine #2359 Mondom akció van a Steam-n,ott érdemes digitálba vásárolni,sajnos elég korlátozott a lista,van olyan gém ami érdekelne,de sajna nem kapható ott.Gondolom nincsenek leszerződve velük.De mindenesetre kellemes a választék és kellemes a kezelőfelület.Érdemes használni.
R -
#2358 Még nincs meg a full, de a 1-2 héten belül ráugrok!
5500Ft a játék????? Én pár napja 7000-ért láttam a neten
-
sgember #2357 Köszönöm! Hogy én erre nem jöttem rá... -
#2356 Egyszerű. Ahhoz, hogy lézeres akna legyen, nem a bal egérbombbal kell lerakni az aknát, hanem a jobbal. Különben élesíteni ugyanúgy kell, mint a sima aknát. -
sgember #2355 Azt nem tudjátok akna telepítésekor hogy kell a lézert bekapcsolni? (szégyenszemre nem tudom) -
#2354 acsabi-t már láttam, tehát nem én vagyok
Majd felveszlek.
Én még 12k-ért vettem, 10k-ba került, mert eladtam 2ezerért a fülest, amit hozzáadtak. -
#2353 BF klónnak nem nevezném, az tény, hogy ötleteket merít mindenki mindenkitől.
Itt viszont nincs olyan szerepük a járműveknek mint a BF-ekben. Hozzáteszem szerencsére. -
Rushmachine #2352 Yep
az az én profilom,cover ops a favorit klasszom GDF nél, mondjuk kicsit idegesít ,mert 1 spec hack kell már a köv plecsniig,de valaki mindig megelőz. :D
R -
#2351 Az RtCW-nek az elődje meg a Team Fortress Classic, annak meg a Team Fortress, ami egy Quake(1) mod. Ha már "történelmi" áttekintés.
Viszont Battlefield 1942-ig nem voltak járművek, úgyhogy ez inkább egy BF-klón, mint bármi más.