2590
-
#2430 Hogyne tudnád megoldani: http://cdgalaxis.hu/PC/13949/enemy-territory-quake-wars.html (benne van a dobozban) -
blabla2 #2429 nem eredeti, letöltöttem, és vártam rá elég sokat, szóval csak egy licensz kód kéne, nem tudom lényeges e h használt e már a kód, de ha meglehet oldani, akkor... szóval jó lenne ha megtudnám oldani -
#2428 nahát,teis nyomod ? és nem is szolsz hogy helló én is nyomom,nickeket kérem ??:D azt hittem itt csak kb 3man nyomjuk,de ugylátom 4en akkor már :D -
#2427 Közel 500 szerver van, de ha szűrőket kapcsolod kb. 30-50 marad. Péládul érdemes rankolt szerveren játszani. Nekem amik eddig bejöttek - fair játékosok és lag mentes - a OhMyStrogg, Strogz. A többi nem jut z eszembe, mert format miatt újra lett rakva a játék.
De a lényeg, hogy multin vagy nyüzgés, mindig találsz játékosokat.:) -
#2426 eredetibe van meg,megvetted ? -
blabla2 #2425 ???????????? -
#2424 "OU SIT, FAK FAK FAK FAK FAAAAAAAK!" -
blabla2 #2423 hello! honnan tudok szeretzni egy licens kódot??????? segítsetek léci -
#2422 vannak rajtuk,sok a bot is,de kell találnod egy neked valo servert,és ott nyomnod.én ajánlom a lulu-t,SpecialForces,JESUS,ezek jók ... ezeken vagyok én.szal minek az a 400+ server mikor a fele számomra nem jön be... :) -
#2421 van 1 magyar server,de nuku az egész. -
Neoncsoves #2420 ja az elég :) csak legyenek rajtuk :) egyébként vannak magyar szerverek? -
#2419 400+ 500+ server van. de ez böven elég... -
Neoncsoves #2418 srácok hány szerver van pontosan? mert lehet megveszem a játékot azt azért az nem mind1 hány szeró van :) van ezer legalább?:D -
#2417 huhu tegnapelött este jesus serveren akkora meneteket nyomtunk le...4 orán át nem birtam abbahagyni a játékot,mert olyan jó menetek voltak 9 pályán át :-o iszonyat jó volt :D -
#2416 Ha már visszajött újra a Bf téma: én a 2142-ön nyomultam 1000-rel, sokáig az volt a kedvenc játékom, de a pár év után már ideje volt tovább lépni....és ez az a game amiben megtaláltam újra az elvárásaimat!
Igaz ami igaz a Bf-ben jobban tetszett, h egy időben gyakorlaital mindenhol volt akció a pályán, nem egy küldetés amire mindenki megy. De itt épp ez a lényeg, hiszen ezért is olyan pörgős(nekem még néha túlságosan is, amikor sűrűn halálozok) -
#2415 szrtm a játék krvra megéri az árat,én per pill 10++++ ropiért vettem,de már annyiért is megérte nekem :))) szal szrtm mindenféleképp megéri megvenni. :D -
#2414 Így már megveszem énis,olvastam pár hónapja hogy csökkentik az árát,úgyhogy vártam. Nálam ez 100x jobb mint a battlefield egyébként, próbáltam mindegyiket úgy mondom a véleményt. -
#2413 Király! Levitték a játék árát. 4990ft http://cdgalaxis.hu/PC/13949/enemy-territory-quake-wars.html
Persze a szar 576-ban még ugyanannyi. -
#2412 Igazad van, ízlések és pofonok. Én a saját szemszögemből ezt látom, ez a véleményem.
Amúgy nem rossz a BF2, amit leírtál tényleg jó, de csak akkor ha van csapatjáték. De ugyanez az ET-re is igaz, mert amit leírtál, az egy fejetlen, agyatlan DM, csapatjáték nélkül sajnos az.
A demó idején még nem volt igazán kiforrott semmi, senki se tudta pontosan, mit kell csinálni. Most már teljesen más a helyzet, ha valaki beül a vadászgépbe, felszállás előtt nyomja hogy "I need a gunner", ha nincs jelentkező, akkor elhúz.
A többszemélyes járművek vezetői megvárják, míg beszáll mindenki, a távoli bázisokról is hoznak sokszor járművet. Azt azért meg kell említeni, hogy itt nincs akkora jelentősége, ereje egy-egy járműnek, mint a BF-ekben.
Tehát itt nem biztos, hogy a lépegetővel tartod vissza az ellenséget.
De itt is, mint a BF-ben, a csapatjáték a fontos.
Az egyéni partizánokat úgy ledarálja az ellenség mint a kekszet
Ez persze nem mindegyik szerverre igaz, a szerverre járó társaságtól függ.
Én is, Kabu is jó társaságot talált, akikkel jól lehet csapatban játszani, ha szereled a tankot, nem árt ha fedez valaki hátulról, ha a csapattárs továbbítja épp az adatokat, én beállok az ajtóba, mert akkor nehezebben tudják lelőni, stb stb.
A végére azért tegyük hozzá, én szeretem a pattogva-futva lövöldözést, de emellett nem szabad elfelejteni taktikusan játszani. Sajnos sokszor van olyan állapot is, amit leírtál, ilyenkor inkább kilépek. -
#2411 magyar server van,de feleslesges oda menni,mert az egész nuku,nincs sok magyar itt,szal mindenki angol néven,max egy pár dbnál van kiirva hogy HUN más klánokban van [angol,német].egy magyart ismerek,és az jürgen barátom :)) azon kivül volt egy magyar,de több honapja abbahagyta,aztán egy magyart láttam az egyik német serveren,de bannolták mert aimbotozott :DD
az én nevem KaBuToKa , és az OCP [német klán]-ban lennénk.haverok miatt csak. -
#2410 Üdv mindenkinek!
Nekem már fél éve megvan a játék eredeti, nyertem - amúgy is megvettem, mert a demót totál kiveséztem. Egy magyar klánt vagy játékosakat én is keresek. Egy-két magyar szerver van is, de mindig üres. :( Botokkal játszani meg single-ben is lehet. Az én nevem NemesisPrime85 -
#2409 "Ha már a BF-ekről volt szó, BF2-ben rengeteg emberkét lőttem le úgy, hogy nem figyelt rá, ha lefekszik, akkor a lába kilóg az épületből!"
Lőni? Az olyat késelni szoktam... :P Az megalázóbb... :D -
#2408 Hm, ízlések és pofonok.
Nekem BF-sorozatban pont az tetszik, hogy magadnak találod ki a "küldetéseket".
"Foglaljuk el a parti bázist!" jön az infó TS-en, és megindulunk elfoglalni a parti bázist. És lehet is.
Ellenben itt meg semmi értelme a "csövön" kívül harcolni. Hiába nagy a terep, ha fölösleges bejárni. (Csak a demópályát ismerem) Demóban általában még a távoli bázis tankjait sem szokták vinni, max a "helit", azt is gunner nélkül. Megy a nagy büdös lövészárok-harc, és akinek jobban megy a pattogva-futva fejlövés, az a csapat győz.
Én ezért hagytam abba.
Nagy büdös DM, aztán néha, egyéni partizánakciókkal lehet csinálni a pályát is.
Aztán lehet, hogy ez csak a demoláma népnek, meg annak a hatása, hogy "egyedül", nem haverokkal játszottam, de én ezt tapasztaltam.
Azért a kém nagyon kurvajól sikerült! (De az is erősen magányos harcos-stílus) -
#2407 Úgy értem, valami disznó sztrogg ledurrantott, én meg pont mellette álltam
Ha már a BF-ekről volt szó, BF2-ben rengeteg emberkét lőttem le úgy, hogy nem figyelt rá, ha lefekszik, akkor a lába kilóg az épületből!
Néha itt is előfordul, ez is valami ilyesmi lehetett. -
#2406 kösz :D azért ez lol,hogy haltál te bele ?:D engem általában agyoncsap mikor épp oda állok ahova jön :D -
#2405 Hát, a BF1942 alapból jó volt, csak meg kellett várni azt a patch-et, amelyikkel a netcode-on javítottak, mert addig csak a puszta szerencsén múlott, hogy kit lőttél le
ETQW esetén lehet fikázni a grafikát, a járművek fizikáját, esetleg gépigényét (bár ez nem vészes), de a játékélményt nehéz felülmúlni. Ez egy utolsó másodpercekben is izgalmas játék, sokszor tényleg a vége előtt 1 másodperccel fordul a kocka. Nekem pl ez hiányzott a BF-ekből, csak rohantam a pályán a cél felé, aztán kb 5 perc után odaértem, erre pofán lő egy sniper, akinek aznap én vagyok az első áldozata, de türelmes lévén a bokorban csücsül
Ezt nem találtam olyan izgalmasnak. -
#2404 Tökéletes volt a válaszod!
Csak két napja nem nagyon voltam gépközelben.
Igen, az egy supply doboz, csak "belehaltam" így belülről is láttam.
Nyertél egy csokit, holnap átveheted! -
#2403 nah mivan ? nem lett jó a profi tökéletes 5ös válaszom ?:D -
#2402 nah látod akkor nem szabad hülyeséget mondani addig :) -
steweee #2401 közben utánanéztem, én az alap 1.0-t próbáltam ki. a másik lakásomban nem volt net egy hétig. majd felpeccselem, lehet azért volt lassú -
#2400 nem nagyon értem mi a lassu benne... -
steweee #2399 végül is még lehet belőle jó játék, mint annak idején a bf1942-ből a desert combat moddal -
steweee #2398 nekem az a bajom, hogy tökre lassú sztem ahhoz képest hogy milyen a grafika. de amúgy nem találom vmi túlzottan jónak, bár vannak benne érdekes dolgok. van már hozzá pecccs vagy vmi ami jobbá teszi? -
#2397 zöld kis izék jobbra a képen az ammok,bal fehéres izék a mentöcsomagok.
szrtm elég informáciot adtam :)( -
#2396 kül meg az island pálya,és abba a medikes ellátmányládában vagy ;) -
#2395 a pokolban,élöhalott ként. -
#2394 Ki tudja, hogy hol készült ez a kép? Vagy inkább miben vagyok?
Hol vagyok? -
#2393 nah erre nekem is rákell szánnom egy kis idöt ! -
#2392 nekem a már le van, a játékba belépve felajánlotta a letöltését, csak a videó felvétel gázos még!
De majd csak rá szánom magam, jobban kivesézni! -
#2391 nem soha,de izé ezt le kell tölteni :s és ez veszi fel,alapbol nincs benne.