Enemy Territory: Quake Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szívesen visszanéznék pár meccset, a jobb alakításaim közül<#violent>#violent>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Tudja valaki, h hogy is mûködik az ETQWPro 0.6a videó készítõ része?
Hogy kell aktiválni, meg stb!
30 nagyon kevés, sokkal kellemesebb magasabb fps értékkel játszani. Persze ehhez megfelelõ gép is szükséges. Én 125-re állítottam.
A parancsokat nem vágom fejbõl, olvass vissza, ha jól emlékszem már 1x leírtam õket.
Nem tudom mi értelme van a 30fps lock-nak, talán ha mindenki annyival játszik, csökken azok elõnye, akik jobb géppel játszanak. De mivel ki lehet kapcsolni, így ennek nem sok értelmét látom. A Doom3-ban 60fps volt a lock.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Köszi!
1. Szereld meg a generátort
2. Robbantsd be az ajtót, hogy hozzáférj a cucchoz (Data Disc)
3. Vidd a cuccot fel a toronyhoz, majd továbbítsd az adatokat (nyomni kell a "Use" gombot)
Az a,b,c,d pontok nem szükségesek a küldetés teljesítéséhez, de megkönnyítik a dolgod
Nekem a telepítõ fent van a gépen,habár az lehet az installált,a Steam könyvtárban.
Viszont nem kell aggódni,mert a jógosúltságodat(KÓDODAT) a Steam accodhoz csapja és ha mondjuk felrakod máshova a steam et ,mondjuk egy notira,elkoccolsz mondjuk alaszkába 😄 és ha belépsz az accoudra,azokat a játékokat ami steames érzékel ,hogy nincs felinstallálva,azokat letölti szerverrõl és felrakja neked,persze ha akarod csak akkor,jobb klikk gém és install és felrakja.Ami nem steam es azt is hozzá lehet csatolni a serverek keresése miatt hátha van ,persze checkolja hogy jogtiszta e a játék és utána kereshetsz hozzá szervert.Tehát gyakorlatilag csak az accodat kell tudni és bármikor játszhatsz a világ bármely pontjáról.
R
- Spatalos server : Elyos oldal Chichizachi - Templar \"...Faith and arms...\"
Te mit tudsz errõl?<#conf>#conf>
Egyébként én is örülök, hogy itt nincs akkora szerepe a jármûveknek.
R
5500Ft a játék????? Én pár napja 7000-ért láttam a neten<#wow1>#wow1>
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
Majd felveszlek.
Én még 12k-ért vettem, 10k-ba került, mert eladtam 2ezerért a fülest, amit hozzáadtak. <#vigyor>#vigyor>
Itt viszont nincs olyan szerepük a jármûveknek mint a BF-ekben. Hozzáteszem szerencsére.
az az én profilom,cover ops a favorit klasszom GDF nél, mondjuk kicsit idegesít ,mert 1 spec hack kell már a köv plecsniig,de valaki mindig megelõz. 😄
R
Viszont Battlefield 1942-ig nem voltak jármûvek, úgyhogy ez inkább egy BF-klón, mint bármi más.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Rushmachine az ingém nevem,most vettem nem rég,egyébként annak javaslom én nagyon szeretem a steam-et.habár van egykét játék ami nincs fent és örlnék ha meglehetne venni.Szóval a lényeg a steam-n
én 5500 forintért vettem,ami szerintem elég baráti,lejött 1 óra alatt és fel is rakta.Szóval érdemes beruházni.
Jürgen vegyedfel még van 2 kolléga lejebb aki fent van a listámon és találtam még egy magyart acsabi néven,remélem az nem te vagy 😄
R
A Bf2 (2142) átvett kasztokat, de ilyen pörgõs izgalmas játékmenetet nem lehetett kialakítani azzal sem, bár nem volt rossz.
Tõlem mehet a magyar csapat, bár én mióta csak public-ozom, magányos farkasként zúzom a népet (vagy inkább magam <#bee1>#bee1> )
Rush: ez vagy te? Rushmachine
Most vetted a játékot? Gratula! <#vigyor0>#vigyor0>
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
A Battlefield 2142-ön nagyon ott voltam, ami ennek az elõdjének is tekinthetõ, játékmód szempontjából.
Lejebb volt egy egyszerû kérdésem.Srácok örülnék ha egy csapatnyi ember legalább összeverbuválódna ,de ehez jó lenne ha a neveteket idebigyeztenétek,vagy felvennétek friend re a gémben.
Szerintem nem lenne rossz egy magyar csapat.
Respect
R
Egyszerû, bemégy a boltba, veszel egyet, majd a belsõ oldalon lévõ kódot beírod és már tudsz is neten játszani. Gép ellen nem kell kód.