Enemy Territory: Quake Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Téli táj jól néz ki.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber

Next PC upgrade: 2022

Hát, ha mindent eltolnak 2007 elejére, akkor egyszerre fogom tolni a QW-t, az UT2007-et, meg a Crysis-t<#email>

Plusz még ott van ugye a Huxley MMOFPS is, ami megint faszányos lesz az UT 3.0 társaságában😊

Én ugyanezt a Pc Guruban olvastam, de ott azt is írták, hogy nem lesznek vízi jármûvek, viszont egy képen meg a GDI katonák egy motorcsónakból szállnak ki...

mán megvan 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

miért, bf 2142 mikor jön?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hát ez szar, ha a Battlefield 2142-vel egyidõben adnák ki akkor ki is üthetné azt de beszartak és inkább húzzák 2007-ig <#levele>

grebber
Ja multi FPS! 😞

de ez fps lessz??
grebber
ET: Quake Wars - Csak 2007-ben!
<2006. július 11. @ 09:05 - Berkenye>

Az Activision sajnálattal közölte, hogy az eredetileg idén év végére várt Enemy Territory: Quake Wars csak valamikor 2007-ben jelenik meg. Stratégikus játékmenet, éjjeli és nappali küldetések, erõs fegyverek, nagyszerû járgányok, óriási háború - ezekre kell várnunk egy kicsit tovább. Pontos idõpontot nem kaptunk, csak annyit mondtak, hogy "majd amikor elkészül".

info: Gamestar

"éjjeli és nappali küldetések" hm .bárcsak single is lenne benne ,de nincs 😞

Fenrir
Elég komolyan néznek ki <#eljen>

A halál csupán a kezdet...

grebber

gameszar megint, lol... 😛

berlinboy6329
A gamestar erre vonatkozó részén 40-40-et olvastam.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

REALITAS
Nagyon király grafika, csak kérdés milyen vas tudja mozgásra birni?

grebber
Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber

Fenrir
Gondolom a többi szót már nem ismerték és a szótár meg snassz 😊

Lacc
Hírtömörítés 😄
"Desecrator HoverTank
Long, low, heavily armed and heavily armored, the Desecrator is a floating nightmare on land, resembling a loathsome, segmented insect-turned-weapon. Mounting a devastating rail cannon in its turret and a heavy lacerator in its hull, the Desecrator can also hunker down in siege mode, sacrificing mobility for increased firepower. While the Desecrator can be operated by a single player, maximum effectiveness requires both a pilot and gunner."

"Gyalázó légtank:
A Gyalázó egy erõs páncélzattal rendelkezõ jármû, mely fegyvereinek köszönhetõen maga a lebegõ rémálom. Mozgását feláldozva pedig tovább képes növelni tûzerejét."

Inkább maradok a külföldi oldalaknál ha a hírek érdekelnek és nem fogok "inkább örülni" annak amit a gamestar hírnek nevez

Cobra.
Emberek nem is kapnak használható jármûvet? A légi szállítón is vicc a 4 férõhely.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Istencsászár
hát... magyarokon lehet, külfüldi gémer szájt rlz😊)

Lacc
A színvonal se semmi ami azon az oldalon van a kommenteknél.
Fenrir
Nem a hírrel van gond hanem a minõséggel...Az pedig sohasem volt a gamestar erõssége 😊

icewolf
Inkább örülnétek a híreknek. Ma semelyi gémer oldalon nem volt kint ennyi hír mint ott... persze. Fikázni könnyû.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

inkább gameszar... 😛

Fenrir
Azért mert õk a gamestar 😄

"Gyalázó légtank"

Hát ez félelmetesnek hangzik! <#wilting>

(fasznak kell mindent lefordítani!?)

grebber
Multiba hova kell több? nem jármûbemutató lesz 😄

Lacc
Ööö...ennyi az egész? 6 jármû?
Fenrir
Itt a lista képekkel is.

grebber
Enemy Territory: Quake Wars jármûlista

<2006. május 06. @ 19:39 - Forcecaster>
Az Activision a mai napon kiadta az Enemy Territory: Quake Warsban fellelhetõ jármûvek listáját, ami a következõ:

GDF jármûvek:
Borz:
A Borz egy négykerékmeghajtású gépezet könnyû páncélzattal és csupán egyetlen gépfegyverrel, ám nagy sebessége és jó irányíthatósága kárpótol hiányosságaiért.

Bivaly szállító:
Ez a "légi busz" egy pilótát igényel, s így egyszerre négy felfegyverzett katonát képes szállítani, akik bevetés közben a nyitott rakodótérbõl ejtõernyõvel vethetik le magukat a mélybe.

Mobil parancsnoki egység:
Ez a rakétával és radarral felszerelt egység, amint ellenséges területen kerül bevetésre, azonnal a GDF malmára hajtja a vizet, onnantól keresztül nehéz õket kiszorítani. Fegyverzetének köszönhetõen pedig a legerõsebb Strogg egységeket is képes likvidálni.

Strogg jármûvek:
Gyalázó légtank:
A Gyalázó egy erõs páncélzattal rendelkezõ jármû, mely fegyvereinek köszönhetõen maga a lebegõ rémálom. Mozgását feláldozva pedig tovább képes növelni tûzerejét.

Góliát nehéz lépegetõ:
A Góliát lépegetõ hatalmasa termetének köszönhetõen képes bármilyen talajon könnyen átgázolni, ezzel a leglehetetlenebb helyeken is likvidálva az ellenfelet. Lassú forgási sebessége miatt azonban könnyû célpont közeli támadásokra. Fontos képessége, hogy egy kisebb harci toronnyá képes átalakulni, kisebb célponttá válva az ellenfél számára.

Lódarázs:
Egy rettentõ, berregõ veszedelem, mely erõs páncélzattal rendelkezik, gépfegyverével pedig a gyalogos egységek réme, rakétáival a szárazföldi jármûveket pusztítja, míg plazmaágyújával a légi egységeket képes likvidálni-

grebber
Szerintem ami a Doom 3 tökéletes futtatásához elég volt az itt is elég lesz legalábbis merem remélni!

Fenrir
Hihetetlenek ezek a képek, kíváncsi leszek rá hogy milyen erõmû kell hozzá, hogy ilyen grafikát lehessen csiholni belõle.

grebber

Enemy Territory: Quake Wars @ E3

<2006. április 14. @ 09:27 - Forcecaster>

Az Enemy Territory: Quake Warsban a Föld seregeinek küzdelmeit csodálhatjuk tovább az elnyomó Stroggokkal szemben, s ráadásul mindezt egy óriási online taktikai lövöldözõs játékban. Az Activision bejelentette, hogy az E3-on ott lesz az Enemy Territory: Quake Wars, melyet ki is lehet próbálni, ugyanis egy huszonnégy fõt befogadó LAN hálózatot pakolnak majd össze a srácok.

Na akkor remélem lesz sok ingam akciómovie!

grebber

Fenrir
Elég szegényes a hivatalos oldaluk, 2 menüpont van: megnézheted a trailert vagy elolvashatod a történetet...

grebber

WizArts
lol. 100.

WizArts
Sziasztok itt is 😊

Nemrég hallottam errõl a gamiról. Gondoltam, ha jónak tûnik van topikja is.
Szia Grebber, Lac.

grebber

Lacc
Hát nyilván.
mila69en
mostani idõs?<#wilting>

amerikába meg japánban már ürhajók és robotok repkednek😄<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Kár hogy mostani idõs 😞 A sima enemy Territory jobb! Ha egyrõl beszélünk! Wolfenstein: Enemy Territory! Bocs ha nem az csak annyi 1 nevû játék van!!

grebber

látom te se vagy tisztában az official jelentésével, de mind1 😊

amugy van magyar honlap a jatekrol?
lattatok infot hivatalos megjelenésrõl??

amugy offical irc -t csinaltunk ha van info akkor autojoin : #qw.hu @quakenet
de midn1 ne ezzel offoljuk szét ezt a topicot inkább várjuk a et:qw-t 😊