Enemy Territory: Quake Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tény hogy eleinte nekem is bejött de aztán lezüllöt az egész, félig meddig a társaság miatt félig meddig meg mert az újdonság varázsa elmult és mindneki nekiált scriptezni, exploitozni, emg cheatelni me méne... :/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
remélem itt azért jobban elhuznak a normálisabb dolgok felé mint ami ott volt...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A legtöbb ET-s viszont nem ezt várja, -nem ez az ET folytatása- hanem az RTCW2-õt. (azért kell a II VH feeling😊)
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Next PC upgrade: 2022
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Meglátjuk.^^
Én csak egy online játékra szeretném fordítani a kevés szabadidõmet, pont ezért is nézek alaposan körbe, az ET-rõl sok infó még nincs, annak ellenére hogy ingame videó már van...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
azzal talán meguszunk pár "pistikét"😊
kisiskolás nyafogós pistikék <#vigyor>#vigyor>sajnos elkerülhetetlenek
Legyen hangulatos, legyen balanszírozott, legyen jól skálázható motor és netkód, legyen csapatmunka és feladat orientáltság, ne legyenek kisiskolás nyafogós pistikék és okés is lesz minden.^^
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A halál csupán a kezdet...
Tudom, sokakaknak már telivan a hócipõje a II. vh-val, de...

Össze fog itt jönni az 500+ hsz, minél közelebb érünk a kiadáshoz, ha meg már több infó, kép videó lesz, akkor lehet több logó koncepció is.
akkor tárgytalan...<#idiota>#idiota>
- a lebutulást (sajnos egyre több fps-ben látható, hogy a tizenévesek számára készül és nem igényel agyi tevékenységet a játék)*
-a kapkodást (ez is trend)**
*ennek szerencsére ellent mond a feladat orientált játékmód.
**az ingame videók (human, strogg tutorial és a 37 perces bemutató) ugyan egy pályát mutattak be, de nagy csúfság ezekben nem volt, mondjuk azt nem vágom, hogy a jármûveket kézifegyverrel gyorsan "be lehetett sebezni".
Én személy szerint várom a következõ híreket, videókat, képeket, a sci-fi nem a szívügyem, de talán itt az ideje, hogy a normandiai romos falukat és a keleti frontot magam mögött hagyjam.😄
Remélem nem lesz ilyen hangulat a QW-ban, és egy jó közösség alakul egy jó játékra. Meglátjuk.😊
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
A halál csupán a kezdet...
Én a játékmenet miatt várom az újat ... érdekes lesz majd szifi köntösben az ET ... megnéztem a hosszúvideót ... várom nagyon ... 😊
aztán majd kiderül ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
ezért is várom a köv részt hátha fejlõdik valamit, mert maga akoncepció iszonyúan bejövõs, csak éppen valahogy mégis sikerült lealacsonyitani annyira hogy only agyatlan barmok játszák egy idõ után mert semmirõl nem szólt az egész csak a rohanásról és fejes osztogatásról... (azt meg már nem is melitem hogy cs után én itt tapasztatlam a elgtöbb csitert... 😛)
szóval nem aztmondom hogy rossz, tényleg sok jó 5letet hozott de a végeredményt azért sikerült mégis elszarni 😞 énis nyomtam annó egy ideig de aztán elegem lett az ultraarcade faszságaiból 😞
Viszont az ET egy rakás helyen lett Év Multija, (Jó nem ma 😊 ) szóval nem olyan rossz az 😊
Kétség nem fér hozzá, ha nem lett volna annyi paraszt anno, akkor még mindig azzal jáccanék 😊 De játékmenetre az egyik legfaszább ... kénytelenek együttmûködni az emberek hogy meglegyen az objective ... és ez benne a tuti 😊
ez azért erõs volt 😊
37 perces múvi formájában mi is részvevõi lehetünk a bemutatónak. Szó esik a mérnökök extráiról, a fizikáról, a megatextura eljárásról, az animációs trükkökrõl és még sok más finomságról.
Forrás: Hardwired
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
<2006. augusztus 04. @ 09:38 - Berkenye>2006. augusztus 04. @ 09:38 - Berkenye>
Szintén azActivison pénzügyi jelentés során hangzott el az a kijelentés, mely szerint az Enemy Territory: Quake Wars megjelenése elméletileg 2007. március végéig csúszhat - vagy tovább.
A 2007-es üzleti év március 31-én zárul, a Quake Wars megjelenése jelenleg az ekkor záruló háromhónapos idõszakra lett becélozva. A vezetõk azonban felhívták a figyelmet, hogy a végleges dátumot az id Software határozza meg, annak ellenére, hogy a játékot gyakorlatilag a Splash Damage fejleszti - az id csak felügyel.
info: Gamestar