Enemy Territory: Quake Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah, és akkor még a 20millio cheatert még nem is emlitetted aminek a száma kb csak cs-vel vetekedhetett már... :/
tény hogy eleinte nekem is bejött de aztán lezüllöt az egész, félig meddig a társaság miatt félig meddig meg mert az újdonság varázsa elmult és mindneki nekiált scriptezni, exploitozni, emg cheatelni me méne... :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Lacc
Anno, még mikor újdonság volt az ET, nagyon szerettem, jó volt játszani, a társaság is elég jó volt szvsz. Aztán elnéztem másfele, és mikor visszajöttem 1, vagy talán 1.5 év múlva, szét volt már moddolva a legtöbb server, tele voltak összehányt, elnagyolt custom mapekkel, és valami órási kulimász lett az egészbõl...
szvsz csak örülni lehet ha et-sek nem ezt fogják preferálni merrt ami azt a gamet is megölte (a tul sok arcade cuccon kivül) a társaság volt... :/
remélem itt azért jobban elhuznak a normálisabb dolgok felé mint ami ott volt...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Cujo01
na én is hozzászólok, ha már az ET is volt téma.. szóval az ET szerintem is az egyik legjobb multi fps játék (még ma is)... amig csak public-olsz, addig tényleg csak a szokásos megyek, lövök, meghalok.. ez ezzel a játékkal is igy lesz.. viszont ha warozol is, akkor már kell az eszedet/eszeteket is használni, nem elég az aim 😊 Publicon soha nem fogod azt érezni...
A legtöbb ET-s viszont nem ezt várja, -nem ez az ET folytatása- hanem az RTCW2-õt. (azért kell a II VH feeling😊)

Fenrir
Nem lesz.

A halál csupán a kezdet...

Szevasztok ebbe én sose vagyok képbe ez egy olyan játék amibe lesz single player??

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

tyaaa<#finom>
grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
Ha picit visszolvasnál kiderülne csak 2007 Q1.

scorpeeon
na miko lesz már QW?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

az utolso részt nem tudod kivitelezni emrt akkor else ksézül a game mivel nem lessz elég nagy "siker" a kiadónak... 😞

trident
Szvsz ami az ET-bõl már jól ismert, az itt is beválhat.😊

Meglátjuk.^^

Én csak egy online játékra szeretném fordítani a kevés szabadidõmet, pont ezért is nézek alaposan körbe, az ET-rõl sok infó még nincs, annak ellenére hogy ingame videó már van...

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

na igen
azzal talán meguszunk pár "pistikét"😊
Fenrir
Csak azt a nyomorult ranking rendszert hagyják ott...

remélem "lopkodnak" vmit a bf-bõl<#whatever>,ha már csapatmunkáról van szó<#zavart1>
kisiskolás nyafogós pistikék <#vigyor>sajnos elkerülhetetlenek
trident
😄
Legyen hangulatos, legyen balanszírozott, legyen jól skálázható motor és netkód, legyen csapatmunka és feladat orientáltság, ne legyenek kisiskolás nyafogós pistikék és okés is lesz minden.^^

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Fenrir
Jól mondod, sokaknak már telivan a hócipõje vele, én már pl rosszúl leszek attól ha hallom, hogy megint egy II. vh-s fps jön.

trident
Ha elképzelem, hogy mondjuk lehetne egy II. világháborús mód is belõle, ami visszatér a gyökerekhez, de az új alapokon..😊
Tudom, sokakaknak már telivan a hócipõje a II. vh-val, de...

trident
Nekem tetszik!

Össze fog itt jönni az 500+ hsz, minél közelebb érünk a kiadáshoz, ha meg már több infó, kép videó lesz, akkor lehet több logó koncepció is.

Most?milyen?😊remélem már nincs kivetni való benne
nem mondod...<#idiota>
én nem vagyok ugyan modi de túl magas és túl keskeny...

ppfff
akkor tárgytalan...<#idiota>
házigazdát csak 500+ hozzászólásos topikok kaphatnak szal... <#hehe>

hm szélesebbre még csinálhatom,de laposabbra már nem szeretném:$azé nem rakatam be oda😄ha jó akkor grebber berakja és nincsen belölle magyarázás😊
Nekem tetszik de már elõre látom hogy a modik majd azt mondják hogy túl keskeny és túl magas <#zavart1>

Jó lett!<#eljen>

csináltam bannert,mert nem birom elviselni,h nincs.<#idiota>pedig aszem megérdemli a játék.eddig😄 remélem elnyeri teccésetek.
trident
Csak két dolgot kerüljenek el:
- a lebutulást (sajnos egyre több fps-ben látható, hogy a tizenévesek számára készül és nem igényel agyi tevékenységet a játék)*
-a kapkodást (ez is trend)**

*ennek szerencsére ellent mond a feladat orientált játékmód.
**az ingame videók (human, strogg tutorial és a 37 perces bemutató) ugyan egy pályát mutattak be, de nagy csúfság ezekben nem volt, mondjuk azt nem vágom, hogy a jármûveket kézifegyverrel gyorsan "be lehetett sebezni".

Én személy szerint várom a következõ híreket, videókat, képeket, a sci-fi nem a szívügyem, de talán itt az ideje, hogy a normandiai romos falukat és a keleti frontot magam mögött hagyjam.😄

<#eljen> énis igy látom, ezt meg a cheatereket elhagynák nem lenne gond, amugy a többi 5let et-ben elég jó volt, a fejlõdés, a tényleg komoly külömbségek kasztok között, feladatok stb, ezt mgé megbolonditanák hosszútávú fejlõdéssel is valahogy 8ala bf), kellõ számu mappal és feladattal és tuti siker lenne szvsz 😊, jah emg eprsze valami komolyabb jármûkezeléssel 😊

szvsz a elgtutibb a kettõ keverése kombinációja lenne valami módon 😊

trident
Nekem egy dolog nem tetszett anno az ET-ben: a sprintelõ, ugribugrizás.

Remélem nem lesz ilyen hangulat a QW-ban, és egy jó közösség alakul egy jó játékra. Meglátjuk.😊

akkor jó mert nem kell neki nagy gép, és ez a motor jól van optimzálva

Kopiati
Aha.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

doom motor van benne?

Fenrir
Én játszottam az ET-vel és az ingame ranglépés szerintem sokkal jobb ötlet volt mint az amit most a BF2 használ, jobban is élveztem a játékot. Szóval nekem annó tetszett az ET, jók voltak a kasztok, a pályák, a fegyverek és a rangok utáni képességek.

de õk is tehetnek mert a game adottságai a pár jó 5leten kivül totál arcadeosak voltak... 😊 én meg nagyon rmeélem hogy az új megtartja a jó elemeket et-bõl de felhagy az arcadeos hülyeségeivel 😊

DummyBoy
No igen, de sajnos errõl nem a fejlesztõk tehetnek fõleg, hanem a játékosok 😞

Én a játékmenet miatt várom az újat ... érdekes lesz majd szifi köntösben az ET ... megnéztem a hosszúvideót ... várom nagyon ... 😊

aztán majd kiderül ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

vajon mit jelenthet nálad a megszerzés... <#miaz>

JaSoN HuNTeR
Ezt a játékot egyböl megszerzem!!!<#vigyor>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

nekem pont ez a baj vele hogy rnegeteg jó 5léet, fejlõdés, kasztok, stb stb, de maga a játék mégis le van alacsonyitva megyek lövök fraggelek tipussá..., még akkor is ha nem csak puskával fragelsz hanem jelzõfüstel... 😛PP
ezért is várom a köv részt hátha fejlõdik valamit, mert maga akoncepció iszonyúan bejövõs, csak éppen valahogy mégis sikerült lealacsonyitani annyira hogy only agyatlan barmok játszák egy idõ után mert semmirõl nem szólt az egész csak a rohanásról és fejes osztogatásról... (azt meg már nem is melitem hogy cs után én itt tapasztatlam a elgtöbb csitert... 😛)

szóval nem aztmondom hogy rossz, tényleg sok jó 5letet hozott de a végeredményt azért sikerült mégis elszarni 😞 énis nyomtam annó egy ideig de aztán elegem lett az ultraarcade faszságaiból 😞

DummyBoy
Erre mondtam hogy az egyik ... Nekem a BF-ek mellett õ az igazi sztár ... a többi sima megyek-lövök-freggelek-meghalok nem jött be ... haverokkal Lanon ökörködni jó a CS meg a Kvék meg ezek, de nekem személy szerint nem jöttek be ennyire ...

Viszont az ET egy rakás helyen lett Év Multija, (Jó nem ma 😊 ) szóval nem olyan rossz az 😊

legyen inkább az hogy kinek mi 😊

DummyBoy
Legyen inkább az hogy az EGYIK legjobb 😊

Kétség nem fér hozzá, ha nem lett volna annyi paraszt anno, akkor még mindig azzal jáccanék 😊 De játékmenetre az egyik legfaszább ... kénytelenek együttmûködni az emberek hogy meglegyen az objective ... és ez benne a tuti 😊

"Wolfenstein Enemy Territory a világ legjobb multi fpse"

ez azért erõs volt 😊

csáó!Engem csak az zavar hogy mindenki a Quake 4-gyel hasonlítja össze és minden csak a Quake-rõl szól.Én szeretem a quaket de a Wolfenstein Enemy Territory a világ legjobb multi fpse.Szóval szerintem nem csak a Quake miatt lesz jó a játék.Egyébként már nagyon várom.
grebber
Quakecon 2006 37 perces QUAKE WARS demonstráció

37 perces múvi formájában mi is részvevõi lehetünk a bemutatónak. Szó esik a mérnökök extráiról, a fizikáról, a megatextura eljárásról, az animációs trükkökrõl és még sok más finomságról.

Forrás: Hardwired

Istencsászár
... <#zavart2>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
ET: Quake Wars - március végén vagy késõbb?
<2006. augusztus 04. @ 09:38 - Berkenye>

Szintén azActivison pénzügyi jelentés során hangzott el az a kijelentés, mely szerint az Enemy Territory: Quake Wars megjelenése elméletileg 2007. március végéig csúszhat - vagy tovább.

A 2007-es üzleti év március 31-én zárul, a Quake Wars megjelenése jelenleg az ekkor záruló háromhónapos idõszakra lett becélozva. A vezetõk azonban felhívták a figyelmet, hogy a végleges dátumot az id Software határozza meg, annak ellenére, hogy a játékot gyakorlatilag a Splash Damage fejleszti - az id csak felügyel.

info: Gamestar

grebber