Enemy Territory: Quake Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
azt látom 😄 02:08

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Optimus Prime
Változó mikor vagyok fenn. Többnyire estefelé, hétvégén néha egész este.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Kösz! Lehet kreálok még egyet majd.
Doomista
hát nálam ugy van,hogy belépek a játékba,és 2 nevet tudok választani,mert két névre regiztem,szal többet tudsz csinálni,és azon belül tudsz nevet váltani

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Na végre van egy kis élet itt ismét. Nálam végre megy rendesen linuxon is, elõtte nem volt jó. Nevet meg lehet változtani, vagy csak egy online account lehet?
Doomista
csak este vagy ?

Doomista
jah akkor tegnap te vettél fel 😄D ezer bocs 😊

Optimus Prime
Igen én is nyomom. Milyen néven keresselek? Én NemesisPrime85 néven vagyok.

blabla2: ezt a játékot nem lehet feltörni (hihi), kódot csak úgy tudsz szerezni, ha megveszed a boltban. És amennyibe ma kerül a játék igazán fair vétel.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Doomista
máshogy nem lehet...nem lehet feltörni...vagy megveszed eredetibe krv olcson,mivel régebben 2x ennyibe került,vagy elhuzod a csikot és bekussolj,mész cs-zni azt lehet törni rendesen,vagy fearozni.

köszi, de nem pont így gondoltam...
aricsi
Hogyne tudnád megoldani<#circling>: http://cdgalaxis.hu/PC/13949/enemy-territory-quake-wars.html (benne van a dobozban)

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

nem eredeti, letöltöttem, és vártam rá elég sokat, szóval csak egy licensz kód kéne, nem tudom lényeges e h használt e már a kód, de ha meglehet oldani, akkor... szóval jó lenne ha megtudnám oldani
Doomista
nahát,teis nyomod ? és nem is szolsz hogy helló én is nyomom,nickeket kérem ??😄 azt hittem itt csak kb 3man nyomjuk,de ugylátom 4en akkor már 😄

Optimus Prime
Közel 500 szerver van, de ha szûrõket kapcsolod kb. 30-50 marad. Péládul érdemes rankolt szerveren játszani. Nekem amik eddig bejöttek - fair játékosok és lag mentes - a OhMyStrogg, Strogz. A többi nem jut z eszembe, mert format miatt újra lett rakva a játék.
De a lényeg, hogy multin vagy nyüzgés, mindig találsz játékosokat.😊

Doomista
eredetibe van meg,megvetted ?

????????????
Doomista
"OU SIT, FAK FAK FAK FAK FAAAAAAAK!"

hello! honnan tudok szeretzni egy licens kódot??????? segítsetek léci
Doomista
vannak rajtuk,sok a bot is,de kell találnod egy neked valo servert,és ott nyomnod.én ajánlom a lulu-t,SpecialForces,JESUS,ezek jók ... ezeken vagyok én.szal minek az a 400+ server mikor a fele számomra nem jön be... 😊

Doomista
van 1 magyar server,de nuku az egész.

ja az elég 😊 csak legyenek rajtuk 😊 egyébként vannak magyar szerverek?

Doomista
400+ 500+ server van. de ez böven elég...

srácok hány szerver van pontosan? mert lehet megveszem a játékot azt azért az nem mind1 hány szeró van 😊 van ezer legalább?😄

Doomista
huhu tegnapelött este jesus serveren akkora meneteket nyomtunk le...4 orán át nem birtam abbahagyni a játékot,mert olyan jó menetek voltak 9 pályán át :-o iszonyat jó volt 😄

Techzsolt
Ha már visszajött újra a Bf téma: én a 2142-ön nyomultam 1000-rel, sokáig az volt a kedvenc játékom, de a pár év után már ideje volt tovább lépni....és ez az a game amiben megtaláltam újra az elvárásaimat!
Igaz ami igaz a Bf-ben jobban tetszett, h egy idõben gyakorlaital mindenhol volt akció a pályán, nem egy küldetés amire mindenki megy. De itt épp ez a lényeg, hiszen ezért is olyan pörgõs(nekem még néha túlságosan is, amikor sûrûn halálozok)

Doomista
szrtm a játék krvra megéri az árat,én per pill 10++++ ropiért vettem,de már annyiért is megérte nekem 😊)) szal szrtm mindenféleképp megéri megvenni. 😄

aricsi
Így már megveszem énis,olvastam pár hónapja hogy csökkentik az árát,úgyhogy vártam. Nálam ez 100x jobb mint a battlefield egyébként, próbáltam mindegyiket úgy mondom a véleményt.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

aricsi
Király! Levitték a játék árát. 4990ft http://cdgalaxis.hu/PC/13949/enemy-territory-quake-wars.html
Persze a szar 576-ban még ugyanannyi.

Jürgen
Igazad van, ízlések és pofonok. Én a saját szemszögembõl ezt látom, ez a véleményem.
Amúgy nem rossz a BF2, amit leírtál tényleg jó, de csak akkor ha van csapatjáték. De ugyanez az ET-re is igaz, mert amit leírtál, az egy fejetlen, agyatlan DM, csapatjáték nélkül sajnos az.
A demó idején még nem volt igazán kiforrott semmi, senki se tudta pontosan, mit kell csinálni. Most már teljesen más a helyzet, ha valaki beül a vadászgépbe, felszállás elõtt nyomja hogy "I need a gunner", ha nincs jelentkezõ, akkor elhúz.
A többszemélyes jármûvek vezetõi megvárják, míg beszáll mindenki, a távoli bázisokról is hoznak sokszor jármûvet. Azt azért meg kell említeni, hogy itt nincs akkora jelentõsége, ereje egy-egy jármûnek, mint a BF-ekben.
Tehát itt nem biztos, hogy a lépegetõvel tartod vissza az ellenséget.
De itt is, mint a BF-ben, a csapatjáték a fontos.
Az egyéni partizánokat úgy ledarálja az ellenség mint a kekszet <#vigyor0>
Ez persze nem mindegyik szerverre igaz, a szerverre járó társaságtól függ.
Én is, Kabu is jó társaságot talált, akikkel jól lehet csapatban játszani, ha szereled a tankot, nem árt ha fedez valaki hátulról, ha a csapattárs továbbítja épp az adatokat, én beállok az ajtóba, mert akkor nehezebben tudják lelõni, stb stb.
A végére azért tegyük hozzá, én szeretem a pattogva-futva lövöldözést, de emellett nem szabad elfelejteni taktikusan játszani. Sajnos sokszor van olyan állapot is, amit leírtál, ilyenkor inkább kilépek.

Doomista
magyar server van,de feleslesges oda menni,mert az egész nuku,nincs sok magyar itt,szal mindenki angol néven,max egy pár dbnál van kiirva hogy HUN más klánokban van .egy magyart ismerek,és az jürgen barátom 😊) azon kivül volt egy magyar,de több honapja abbahagyta,aztán egy magyart láttam az egyik német serveren,de bannolták mert aimbotozott 😄D
az én nevem KaBuToKa , és az OCP -ban lennénk.haverok miatt csak.

Optimus Prime
Üdv mindenkinek!
Nekem már fél éve megvan a játék eredeti, nyertem - amúgy is megvettem, mert a demót totál kiveséztem. Egy magyar klánt vagy játékosakat én is keresek. Egy-két magyar szerver van is, de mindig üres. 😞 Botokkal játszani meg single-ben is lehet. Az én nevem NemesisPrime85

dronkZero
"Ha már a BF-ekrõl volt szó, BF2-ben rengeteg emberkét lõttem le úgy, hogy nem figyelt rá, ha lefekszik, akkor a lába kilóg az épületbõl!"

Lõni? Az olyat késelni szoktam... 😛 Az megalázóbb... 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Hm, ízlések és pofonok.

Nekem BF-sorozatban pont az tetszik, hogy magadnak találod ki a "küldetéseket".
"Foglaljuk el a parti bázist!" jön az infó TS-en, és megindulunk elfoglalni a parti bázist. És lehet is.

Ellenben itt meg semmi értelme a "csövön" kívül harcolni. Hiába nagy a terep, ha fölösleges bejárni. (Csak a demópályát ismerem) Demóban általában még a távoli bázis tankjait sem szokták vinni, max a "helit", azt is gunner nélkül. Megy a nagy büdös lövészárok-harc, és akinek jobban megy a pattogva-futva fejlövés, az a csapat gyõz.

Én ezért hagytam abba.
Nagy büdös DM, aztán néha, egyéni partizánakciókkal lehet csinálni a pályát is.
Aztán lehet, hogy ez csak a demoláma népnek, meg annak a hatása, hogy "egyedül", nem haverokkal játszottam, de én ezt tapasztaltam.

Azért a kém nagyon kurvajól sikerült! (De az is erõsen magányos harcos-stílus)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Jürgen
Úgy értem, valami disznó sztrogg ledurrantott, én meg pont mellette álltam <#vigyor>
Ha már a BF-ekrõl volt szó, BF2-ben rengeteg emberkét lõttem le úgy, hogy nem figyelt rá, ha lefekszik, akkor a lába kilóg az épületbõl! <#vigyor0>
Néha itt is elõfordul, ez is valami ilyesmi lehetett.

Doomista
kösz 😄 azért ez lol,hogy haltál te bele ?😄 engem általában agyoncsap mikor épp oda állok ahova jön 😄

Jürgen
Hát, a BF1942 alapból jó volt, csak meg kellett várni azt a patch-et, amelyikkel a netcode-on javítottak, mert addig csak a puszta szerencsén múlott, hogy kit lõttél le <#vigyor>
ETQW esetén lehet fikázni a grafikát, a jármûvek fizikáját, esetleg gépigényét (bár ez nem vészes), de a játékélményt nehéz felülmúlni. Ez egy utolsó másodpercekben is izgalmas játék, sokszor tényleg a vége elõtt 1 másodperccel fordul a kocka. Nekem pl ez hiányzott a BF-ekbõl, csak rohantam a pályán a cél felé, aztán kb 5 perc után odaértem, erre pofán lõ egy sniper, akinek aznap én vagyok az elsõ áldozata, de türelmes lévén a bokorban csücsül <#vigyor0>
Ezt nem találtam olyan izgalmasnak.

Jürgen
Tökéletes volt a válaszod! <#eljen>
Csak két napja nem nagyon voltam gépközelben.
Igen, az egy supply doboz, csak "belehaltam" <#vigyor> így belülrõl is láttam.
Nyertél egy csokit, holnap átveheted! <#bee1>

Doomista
nah mivan ? nem lett jó a profi tökéletes 5ös válaszom ?😄

Doomista
nah látod akkor nem szabad hülyeséget mondani addig 😊

közben utánanéztem, én az alap 1.0-t próbáltam ki. a másik lakásomban nem volt net egy hétig. majd felpeccselem, lehet azért volt lassú

Doomista
nem nagyon értem mi a lassu benne...

végül is még lehet belõle jó játék, mint annak idején a bf1942-bõl a desert combat moddal

nekem az a bajom, hogy tökre lassú sztem ahhoz képest hogy milyen a grafika. de amúgy nem találom vmi túlzottan jónak, bár vannak benne érdekes dolgok. van már hozzá pecccs vagy vmi ami jobbá teszi?

Doomista
zöld kis izék jobbra a képen az ammok,bal fehéres izék a mentöcsomagok.
szrtm elég informáciot adtam 😊(

Doomista
kül meg az island pálya,és abba a medikes ellátmányládában vagy 😉

Doomista
a pokolban,élöhalott ként.

Jürgen
Ki tudja, hogy hol készült ez a kép? Vagy inkább miben vagyok? <#vigyor0>
Hol vagyok?

Doomista
nah erre nekem is rákell szánnom egy kis idöt !

Techzsolt
nekem a már le van, a játékba belépve felajánlotta a letöltését, csak a videó felvétel gázos még!
De majd csak rá szánom magam, jobban kivesézni!

Doomista
nem soha,de izé ezt le kell tölteni :s és ez veszi fel,alapbol nincs benne.