2590
-
#2470 De legalább van miért küzdeni mindig,mikor puffogtatsz :D
Nekem nemsokára meglesz. 1708/2000 lerakási pont. Ma meglesz. Tegnap 300 xp-t eltoltam ebbol,pedig régebben jo ha 50 megvolt...Ma talán meglesz,kb 6 ora QW ha jol számoltam :D Igy a 2. medic érmem is meglesz,és addig tolom medikkel mig a 3. megnem lesz. -
#2469 Még nincs.
Leginkább azért, mert nem érdekel
Én bemegyek a szerverre és puffogtatok -
#2468 és te neked már megvan a supreme commander ?:D -
#2467 Neked még 1 rangod van, a Supreme Commander. -
#2466 bocs...
TWR VS OCP
most ért véget.
3 pályát toltunk le.
elsö pályát az OCP [azaz mi] nyertük,a 2. pályát a TWR,és végül nem egy könnyedén,de végül sikerül megnyernünk a 3. pályát,igy 2-1 ide ;) Nagy meccs volt,egyenlöen erös klánok vagyunk :) Végre 100%ban tisztességes játék volt,semmi spawnkills,camp,rocketezés,stb :)
videókat csináltam...bár pasz hogy nyitom meg oket,mert csak a játékban tudtam eddig :D -
#2465 ma lesz 10kor klánwar UBC vs OCP :D -
#2464 QW-ben összesen akkor hány rang van ? [jel ami a nevednél van]
nemsokára full rankos leszek,de nem számoltam hogy mennyi van,érdekelne -
lol !! aki nem vágná...garfild barátom a jesus ranked server egyik adminja,megkértem hogy resetelje a mappot,mert krvára unfair volt a strogg team,erre azt az üzit kaptam tole :D elég lol,mert ö poland,szal odáig postázni meg minden necces ügy lenne :D -
#2462 hihi :D -
#2461 Az Asztal színmélységét állítsd 32 bitesre. -
vorosanti #2460 FATAL ERROR: Desktop must be in 32 bpp mode.
Ez mi?????
HELP
PLS -
#2459 Ez szép! -
:DDD -
#2457 Hát, a nem official pályák a legtöbb esetben rosszak, mert kiegyenlítetlenek általában. Kiadás előtt ugye nincs tesztelés.
Néha néha átrándulok 1-1 másik szerverre is -
#2456 msn-n mennyire vagy ? topikban szar kommunikálni ha nem nézed minden másodpercben DX -
#2455 már este van,de most pl ?:D 8ig vagyok :D -
#2454 Délután kb. mikor és melyik szerveren? :) -
#2453 hát elég érdekesnek tünik ez a whelols of wars :)
kül engem nam nagyon érdekelelnek ezek a házi pályák modok öszintén megmondom,nekem az eredeti pályák full bejönnek egytöl eggyig :))
te opti,azért párszor feljöhetnél délután vagy este 10 elött is,mert ha mindig este 1-2 fele jösz,mikor énmár az ágyamat zengetem,ez igy szar :D -
#2452 Nagyon LOL
QW tudtommal eddig csak egy mod készülget. Valami... nem jut eszembe a neve, de nem új pálya, csak módosítás. Hoggal lehet rallyzni ,vagy hasonló.
Azt hiszem ez az: Wheels of Wars -
#2451 LOL
tudom hogy nem QW,de ez az elödje ;) szrtm nagyon jó ^^ -
#2450 jahm értem...akkor nem is szedem le mert nem érdekel :)
te cpt,van hogy nem a lulun vagy ? :-o -
#2449 Hivatalos új pálya nincs. Home made pályák vannak -
#2448 jol láttam hogy uj pálya/pályák vannak ?
mert láttam egy SF servert,ott valami uj pályát mutatott...beléptem...bejött valami qwmod,és leakart szedni valamit...elment 60%ig,aztán 0%tol kezdte,és 3x ismételte meg,kiléptem és ennyi...ugy látom nem tudom feltenni az uj mapot/mappokat :o -
#2447 IGEN IGEN IGEN !!! rengeteg gránát dobás,és találat után,és 300 ora játék után végre végre végre kezemben lehettek 1 percen át az akimbo pisztolyok !!! [stroggos robbanotöltettel már voltam] de még akimboval sosem,nagyon zsir volt
-
#2446 Változó, vannak kisebb összeröffenések olyankor 9-10en, a nagyobb lanokon 40+ (persze nem mindenki ETQW-zik), bár ilyen nagyobb lan már elég régen volt. :( -
#2445 Úgy élvezetesebb, hányan vagytok? -
#2444 net.encore, de nem vagyok online ETQW-ben, általában Lanon nyomjuk. -
#2443 Te milyen néven játszol? Ha nem publikus, akkor jöhet priviben is. -
#2442 Attól függ, ha nincsenek jó reflexeid és nem bírod követni az eseményeket, akkor úgy tűnhet hogy pattogás. A Bétát nem láttam de azóta sok apróság került a játékba patchek által, amitől kiegyensúlyozottabb lett. Pár száz szerver és viszonylag kicsi, ám annál masszivabb játékosállománya van. Minden este lehet találni játszótársakat. -
#2441 Sziasztok!
Érdekelne, h mennyit változott a játék béta ota :)
sokan játszanak még vele?
még mindig 1-1 csata pattogásbol áll? :D -
#2440 azt látom :D 02:08
-
#2439 Változó mikor vagyok fenn. Többnyire estefelé, hétvégén néha egész este. -
sgember #2438 Kösz! Lehet kreálok még egyet majd. -
#2437 hát nálam ugy van,hogy belépek a játékba,és 2 nevet tudok választani,mert két névre regiztem,szal többet tudsz csinálni,és azon belül tudsz nevet váltani [játékos nevet] -
sgember #2436 Na végre van egy kis élet itt ismét. Nálam végre megy rendesen linuxon is, előtte nem volt jó. Nevet meg lehet változtani, vagy csak egy online account lehet? -
#2435 csak este vagy ? -
#2434 jah akkor tegnap te vettél fel :DD ezer bocs :) -
#2433 Igen én is nyomom. Milyen néven keresselek? Én NemesisPrime85 néven vagyok.
blabla2: ezt a játékot nem lehet feltörni (hihi), kódot csak úgy tudsz szerezni, ha megveszed a boltban. És amennyibe ma kerül a játék igazán fair vétel. -
#2432 máshogy nem lehet...nem lehet feltörni...vagy megveszed eredetibe krv olcson,mivel régebben 2x ennyibe került,vagy elhuzod a csikot és bekussolj,mész cs-zni azt lehet törni rendesen,vagy fearozni. -
blabla2 #2431 köszi, de nem pont így gondoltam...