Enemy Territory: Quake Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
blabla2: ezt a játékot nem lehet feltörni (hihi), kódot csak úgy tudsz szerezni, ha megveszed a boltban. És amennyibe ma kerül a játék igazán fair vétel.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
De a lényeg, hogy multin vagy nyüzgés, mindig találsz játékosokat.😊
Igaz ami igaz a Bf-ben jobban tetszett, h egy idõben gyakorlaital mindenhol volt akció a pályán, nem egy küldetés amire mindenki megy. De itt épp ez a lényeg, hiszen ezért is olyan pörgõs(nekem még néha túlságosan is, amikor sûrûn halálozok)
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Persze a szar 576-ban még ugyanannyi.
Amúgy nem rossz a BF2, amit leírtál tényleg jó, de csak akkor ha van csapatjáték. De ugyanez az ET-re is igaz, mert amit leírtál, az egy fejetlen, agyatlan DM, csapatjáték nélkül sajnos az.
A demó idején még nem volt igazán kiforrott semmi, senki se tudta pontosan, mit kell csinálni. Most már teljesen más a helyzet, ha valaki beül a vadászgépbe, felszállás elõtt nyomja hogy "I need a gunner", ha nincs jelentkezõ, akkor elhúz.
A többszemélyes jármûvek vezetõi megvárják, míg beszáll mindenki, a távoli bázisokról is hoznak sokszor jármûvet. Azt azért meg kell említeni, hogy itt nincs akkora jelentõsége, ereje egy-egy jármûnek, mint a BF-ekben.
Tehát itt nem biztos, hogy a lépegetõvel tartod vissza az ellenséget.
De itt is, mint a BF-ben, a csapatjáték a fontos.
Az egyéni partizánokat úgy ledarálja az ellenség mint a kekszet <#vigyor0>#vigyor0>
Ez persze nem mindegyik szerverre igaz, a szerverre járó társaságtól függ.
Én is, Kabu is jó társaságot talált, akikkel jól lehet csapatban játszani, ha szereled a tankot, nem árt ha fedez valaki hátulról, ha a csapattárs továbbítja épp az adatokat, én beállok az ajtóba, mert akkor nehezebben tudják lelõni, stb stb.
A végére azért tegyük hozzá, én szeretem a pattogva-futva lövöldözést, de emellett nem szabad elfelejteni taktikusan játszani. Sajnos sokszor van olyan állapot is, amit leírtál, ilyenkor inkább kilépek.
az én nevem KaBuToKa , és az OCP
Nekem már fél éve megvan a játék eredeti, nyertem - amúgy is megvettem, mert a demót totál kiveséztem. Egy magyar klánt vagy játékosakat én is keresek. Egy-két magyar szerver van is, de mindig üres. 😞 Botokkal játszani meg single-ben is lehet. Az én nevem NemesisPrime85
Lõni? Az olyat késelni szoktam... 😛 Az megalázóbb... 😄
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nekem BF-sorozatban pont az tetszik, hogy magadnak találod ki a "küldetéseket".
"Foglaljuk el a parti bázist!" jön az infó TS-en, és megindulunk elfoglalni a parti bázist. És lehet is.
Ellenben itt meg semmi értelme a "csövön" kívül harcolni. Hiába nagy a terep, ha fölösleges bejárni. (Csak a demópályát ismerem) Demóban általában még a távoli bázis tankjait sem szokták vinni, max a "helit", azt is gunner nélkül. Megy a nagy büdös lövészárok-harc, és akinek jobban megy a pattogva-futva fejlövés, az a csapat gyõz.
Én ezért hagytam abba.
Nagy büdös DM, aztán néha, egyéni partizánakciókkal lehet csinálni a pályát is.
Aztán lehet, hogy ez csak a demoláma népnek, meg annak a hatása, hogy "egyedül", nem haverokkal játszottam, de én ezt tapasztaltam.
Azért a kém nagyon kurvajól sikerült! (De az is erõsen magányos harcos-stílus)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ha már a BF-ekrõl volt szó, BF2-ben rengeteg emberkét lõttem le úgy, hogy nem figyelt rá, ha lefekszik, akkor a lába kilóg az épületbõl! <#vigyor0>#vigyor0>
Néha itt is elõfordul, ez is valami ilyesmi lehetett.
ETQW esetén lehet fikázni a grafikát, a jármûvek fizikáját, esetleg gépigényét (bár ez nem vészes), de a játékélményt nehéz felülmúlni. Ez egy utolsó másodpercekben is izgalmas játék, sokszor tényleg a vége elõtt 1 másodperccel fordul a kocka. Nekem pl ez hiányzott a BF-ekbõl, csak rohantam a pályán a cél felé, aztán kb 5 perc után odaértem, erre pofán lõ egy sniper, akinek aznap én vagyok az elsõ áldozata, de türelmes lévén a bokorban csücsül <#vigyor0>#vigyor0>
Ezt nem találtam olyan izgalmasnak.
Csak két napja nem nagyon voltam gépközelben.
Igen, az egy supply doboz, csak "belehaltam" <#vigyor>#vigyor> így belülrõl is láttam.
Nyertél egy csokit, holnap átveheted! <#bee1>#bee1>
szrtm elég informáciot adtam 😊(
Hol vagyok?
De majd csak rá szánom magam, jobban kivesézni!