2590
  • Lifeforce
    Elvileg 5 perc van még.
  • Lifeforce
    Nem véletlen vették meg az UT2007 motorját
  • mesor
    Ezen a belső server keresőn nagyon sokat kell még javítani.
  • scorpeeon
    Akarom mondani vagy ctrl+alt+0 :)
  • scorpeeon
    ctrl+shift+0 vagy ctrl+shift+0, nem emlékszem pontosan
  • Zomil
    az h az összes EA game szarul van optimalizálva...
  • schrank
    mi köze az EA-nak ahhoz hogy van megírva a game
  • Zomil
    hüde okos vagy baszod...szted nem probáltam? ennyire hülye nem vagyok....sött mondok vmi shift+0-át is probáltam
  • schrank
    a konzolba te ..rom ennyit értesz hozzá ezt még én is tudom hogy le kell nyomni a nulla gombot
  • tehen_m
    Te agyas ez nem kod2 topik... lehet eltakarodni cod2vel....
  • Zomil
    vki mondja meg pls h mit kell beirni h látszodjon az fps!!!
    jah és hova kell irni?:)
    arra már rájöttem h ezt knée beirni com_showfps 1
    de hova?:)
  • Polemius
    Úgy tünik azért a BF2-nél jobban optimalizálták (azt hiszem nem volt nehéz..). Egész szépen elmegy kevésbé izmos vason is.

Ja és kimondottan hangsúlyozták, mindegyik fegyver mindegyik járművet sebzi. Persze különböző mértékben.
  • schrank
    cod 2 nél lehet választani dx7 agyas
  • tehen_m
    Mivel köze sincsen a dx-hez, így nagyon érthetsz hozzá....
  • scorpeeon
    Sztem tudnál fullon játszani, legfeljebb nem 1600x1200-on, hanem 1280-on vagy 1024-en, egy kis AA-val.
  • Rage47
    lesz kulcsosztás?:p jelentkezhetek én is?:)
  • reaper4
    na. akkor talán tudnék fullon játszani? báár nem hiszem, mert 1680 ban más a helyzet sajna...
  • DummyBoy
    Szvsz nem találták meg az 1280x1024-et :)
  • scorpeeon
    1154x864? Ezek se normálisak, ki használ ilyet?
    Nekem nincs minden maxon: diffuse, bumb, specular 1-el a max alatt van (bár nemtom mennyit számít), és az AF csak 8szoros. Viszont van mellete 4x AA, 30fps körül megvan stabilan.
  • scorpeeon
    Ez normális, sztem mire rákattintasz, már 10en be is léptek, azért van :) Nekem 10/24-esnél is kiírja sokszor. Próbálkozni kell azt kész :) Az sem rossz ha olyanba lépsz amiben alig vannak mert pillanatok alatt betelik.
  • avengir
    jelentkeztem, remélem kapok keyt :)
  • DummyBoy
    Na ja ... nem EA játék :)

Ha nem lenne pár kicsit komolyabb kiadásom, asszem mennék is 8800 GTS-t venni ...

Azon kevesek közé tartozom ugyanis akik nem szertenek LOW-on játszani (Multizni sem ...) ... inkább szopok High-on :)
  • mesor
    Sokkal jobban optimalizáltak mint a bf2. ;)
  • 6600GT
    hello! neked hogy megy a játék?grafikailag,csak atért kérdrem mert hasonló a gépem!
  • schrank
    de milyen beállítások voltak ? meg dx7 ?
  • Zomil
    persze igen....elhiszem h tenagyonokosembervagy, de hidd el igen 125fps, 2800+-al 1giga rammal és 9600xt 256mb kártyával
  • Carlos HUN
    Hánykor lesz kulcsosztás?
  • schrank
    cod 2 125 fps-sel ? és mégis hogy ? 600*400-ban dx2-n
  • schrank
    [URL=http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=304&page=1]egy kis olvasgatni való a "mozigépészeknek "[/URL]
  • Zomil
    nekem olyanom volt h joni-oltam és csak kiirta h csatlakozik de semmi és ezt egy csomo szervernél, most meg megint jó

"com_showfps 1 eztet hova irjam be?:)" erre vki pls válaszoljon
  • Lacc
    Olyan problémája nem volt senkinek, hogy nem bírt belépni egy darab serverre sem? Akármilyen serverre azt modnja, hogy "Currently full", még egy 17/24-esre is, ami épp akkor lett frissítve.

Volt valakinél még ilyen bug?
  • schrank
    jajmá mert a kvékek annyira optimalizáltak mi ?
  • Zomil
    hát pedig igen, hidd el megy ez normalon csak pl nem tudom mennyi fps-el ezért érdekelne:) egyébként meg sztem a 9600-os széria 250rammal az egyik legjobban sikerült ati kártya kó igaz már öreg, de még mindig el tudok vele játszani a legujabb gamekkel is low-on( kivéve azzal amihez nincs támogatás pl colin:dirt és hasonlok) szoval meg vagyok nagyon elégedve, cod2 is egész szépen elfut 125fps-el stabilan és nekem az a lényeg:)
  • mesor
    Azért vigyázz, mert bf2 a mai napig nincs rendesen optimalizálva... ;)
  • schrank
    jó van álmodjál szépeket nekem ugyan ezzel a konfiggal két éve 1024*768-ban low-on szenvedek a battlefield 2-vel úgy hogy ne vetíts hogy egy 3 éves konfiggal normalon játszol 2007-ben
  • Zomil
    com_showfps 1 eztet hova irjam be?:)

nekem 1gigával 256mb-os 9600, és 2800+ cpu minden normalon és tök jól fut:)
  • szapor
    akkor este kb hányra jön az akció?:D
  • Freeeee
    Ha esteleg valaki még kulcsra vár,és nem szedte le,a mininova-rol 500k val le lehet szedni.
  • Doomista
    én most az esti kulcsosztásra várok, remélem meg kapom!

ha van esetleg valakinek felesleges kulcsa, azt elfogadom - addig se kelljen estig várnom

természetesen megjutalmazom ha valaki ad....

• Alwares
    Konkrétan én most kénytelen voltam rendesen levenni a grafikát 800*600 majdnem teljesen low és 512 RAM-al is teljesen stabilan fut, jah és 9600-ossal! Szóval jó ez csak egy kicsivel jobb gép kell neki...