Enemy Territory: Quake Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ellenséges terület: a földrengés háborúk nyilvános Betája a jövõ héten jön
Feladták esõsebb
Activision felfedte azon a következõ héten, hogy ez 60,000 rendelkezésre álló nyílással el fog indítani egy Public Betát. A Public Beta testalkat egy egyetlen térképbõl fog állni elnevezett Sewer, ami ETQW részét képzi, Pacific Campaign. Lenyugszik Japánban a térkép forog egy Strogg alap körül rejtett nos egy szennyvízcsatorna. Ez egy érdekes keverék külsõ és szobai, a jármû és gyalogság harcolnak, a deployablesek* és counter-deployables és jó ódivatú FPS harcolnak.

bakvarnyu
öcsém már tiszta divat lett az ilyen public betak kiadása,mért nem inkább normális demót tesznek ki.

Kovács legény
üdvanépnek!
akkor most mivan magyarszkiul? me nemértek amerikaiul😞

www.czekoart.hu

grebber
'Enemy Territory: Quake Wars' Public Beta Coming Next Week
Posted by Rainier on Saturday, June 16 @ 18:36:19 PDT

Activision revealed that next week it is going to launch a Public Beta with 60,000 slots available. The Public Beta build will consist of a single map named "Sewer", which is part of ETQW's Pacific Campaign. Set in Japan, the map revolves around a Strogg base hidden in, well, a sewer. It's an interesting mix of outdoor and indoor, vehicle and infantry combat, deployables and counter-deployables and good old-fashioned FPS combat.

worthplaying

Next PC upgrade: 2022

scorpeeon
"Wow, what a morning can bring....

It started out with this thread over at the official site.

Quote:
Just seen this on another forum..
http://www.fileplanet.com/178186/170...---Beta-Client
Is this for real?

Unfortuneatly, when clicking on the download link, it takes you back to the main page and yes, I'm a subscriber.

Well that thread grew rather quickly and was eventually locked with the following statement from Splash Damage's badman (community relations manager)

Quote:
Please read and continue discussion in this thread.

Badman goes on to say in the new thread:

Quote:
What I can confirm at this point is that the Enemy Territory: QUAKE Wars Public Beta is definitely coming. I do not have a final date at the moment, but the groundwork is obviously being laid for the thing to roll out soon-ish.

We will have much more on the ETQW public beta in the near future, laying out our plans for the beta and how you can participate.

Stay tuned...

- So with all that said, and my leaving tomorrow for a business trip in LA, can only mean the demo should be out next week........ .... while I'm away from home and my main box!"

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

scorpeeon
Mostmár én is de nálam sem akar összejönni. Honnan szedted a linket? Olvastál vhol vmi hírt?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

dante3
Pedig én be vagyok jelentkezve!<#nemtudom>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

scorpeeon
eddig én sem, aszongya nem vagyok regelve

dante3
de nem tudom letölteni valamiért.

scorpeeon
Csak nem?

dante3

Bogdogege
Addig is legalább gyûlik a pénz az új gépre 😊

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Kovács legény
ha nem tolják el mégjobban a megjelenést (és eltolják)

www.czekoart.hu

Kovács legény
ako julius eleje a demo

www.czekoart.hu

Bogdogege
A full game

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

LegionarR
A full vagy a demo game? 😄

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

grebber
Ismét késik a game Július 10-rõl Augusztus 1-je az új dátum!

Kovács legény
kb 2hét (saját vélemény)

www.czekoart.hu

Doomista
ugyvolt hogy elöbbi hétvégén jött volna meg.......

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

LegionarR
Nah demó sehol?

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

schrank
nnna ugye kitalálod te ha akarod <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

de az is lehet h nincs igy😄

igen, de akor az nem érthetö h miért D3 motor kellett?😄 viszont sztem pont azért van kitalálva az a "gecinagytexturás" cucc h jol menjen, mert ugy tudom egy textura az egész map, tehát ha betölti akkor a kakao kizárolag a modelleknek kell meg a fizikai motornak...

rekettyes
doom3 zárt,sötét szûk terek ez meg épp ellenkezõleg tehát valahol érthetõ ha nagyobb a gépigény csak az a kérdés mennyivel.

pedig e ugyebár doom 3 grafimotor... mondjuk gondoltam h irreális lesz a gépigény... de sztem még optimalizálnak rajta, vagy már megtették😛

rekettyes
Mondjuk a képek alapján tiszta BF2142, úgyhogy nem várok csodákat tõle.
Idén szinte nem is jön már ki játék ami érdekelne.

nincs a pc gamerben semmi, csak tervezték.

schrank
nálunk a bf2 topikban hozzád hasonló konfigú volt a teszter srác 2gb rammal és LOW-on tudott vele döcögni úgy hogy sok jóra ne számíts <#hehe>

hu de kiprobálnám😛 remélem jol sikerült aza gigamegatexturás cucc carmacknak és jol fog menn ia gépemen😄

schrank
mire vagy kíváncsi <#unalmas>

bakvarnyu
nincs semmi?

schrank
nem kecseg a kiadó gondol a délutánosokra is nna meg amerikai idõpontot nézd ne a mienket az nálunk este 10 után lesz

Kemény legény vagy!

Gkapocs- on volt hogy 7-én akkor ma nem!
Smithwarden
lehet..

de sztem feldobja vlki netre ma

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

ergo holnap-holnapután lesz 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Smithwarden

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Kovács legény
hát õ

www.czekoart.hu

ki?

A demoval mi a helyzet mára ígérték?
DummyBoy
+-------+
| BUY |
+-------+

<#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Kovács legény
😄

www.czekoart.hu

schrank
nekem a 2142 fél óra volt és rányomtam a bûvös gombra <#hehe>

Beers
Én mondtam 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Kovács legény
nem mondom hogy gagyi lesz ,de szerintem semmi világmegváltó nem lesz benne, 1hónapig jó funolás lesz kb.

www.czekoart.hu

schrank
nekem mondod ? a bannerbe a náksi van beöltöztetve GDF army-snak <#hehe>

Beers
Gagyi lesz az biztos 😛!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Kovács legény
kiváncsi leszek meddig tolják a kiadását

(a grafikája meg tiszta bf ,semmi különös)

www.czekoart.hu

grebber
Quake Wars: Megjelenés

Sogun, 08:22 - PC X360 PS3 - Játék: Multiplayer

(Shacknews) Az Activision asztalra tette jelentését a 2007-es üzleti évrõl. Listázza benne a Splash Damage fejlesztõcsapat Enemy Territory: Quake Wars címû multiplayer játékát 2008-as második negyedévi pénzügyi idõszakra. Az Shacknews elemzõ Szõrmadarai ebbõl arra következtetnek - ismerve az Activision biznisz naptárját -, hogy ezévi megjelenésre számíthatunk, még pedig július - szeptember magasságában. A Szent Megváltó Topimaci Röffentõ Malacka papjai már összegyûltek egy hosszas imára, hogy az elõrejelzés valóra váljon. A John Carmack megatexture technológiáját használó Quake Wars hatalmas robbanásnak ígérkezik, az extrém profi dizájnnak köszönhetõen.
Thx, Replay!

Info: Hardwired

schrank
nnna mi a ...szom van má ezze a szarral lesz belõle valami vagy mi van ? <#hehe>