2590
  • jackcsabi
    segíteni*
  • jackcsabi
    Szevasztok.
    Ma szereztem meg a játékot, belépek, update megvolt, game is up-to-date, erre indítanám a játékot botok ellen hogy gyakoroljak, tölti be a pályát erre villan a képernyö aztán lemegy a tálcára és "A képernyöillesztö nem válaszolt, aztán helyreállt."
    És lefagy a játék...
    De van hogy betölti a játékot, de pár lépés után fagy egyböl...
    Vista 32bit-et használok.
    Ha vki tud segítani megköszönném.
  • Doomista
    no
  • rumkola
    magyarítás létezik az objectivekhez?
  • Doomista
    én nekem rengeteg külföldi haverom van,azokkal tolom mindig...szal mindig van valahol pár haver
  • rumkola
    jó persze, hülye kérdés volt, arra voltam kíváncsi mennyire van élet...
    sajnos erre számítottam, mindegy, csak találok 1-2 playát akivel el lehet lenni esténként

barátságos ára van megveszem, majd rábeszélek pár havert is
  • Doomista
    én ? mert talán ez csak multira van fejlesztve ? ^^
    vannak magyarok, de nagyon kevesen...magyar szerver van,de 00 az egész.
  • rumkola
    Nyomja ezt valaki multiban? Mennyire van magyar scene, szerverek stb.?
    Köszi
  • Doomista
    hmmm...az 531 xp-s rekordomat sikerült megdöntenem...klikkkk
  • Prince23
    Ja. angolul írja h enable to join punkbuster. pedig be van kapcsolva :(
  • tommygiant
    Bár én csak demóval játszottam, abban előfordult, hogy néha magától kikapcsolt a punkbuster, amikor bizonyos szerverekre próbáltam csatlakozni. Ilyenkor a szerverlistázó nézetben bal oldalt felül a jelölőnégyzettel újra be kell kapcsolni. Pontosan mit ír ki hibaüzenetként? Ja, és azt hogy érted, hogy "ezért nem tudok csatlakozni a nethez"? Egy játékszerverre való csatlakozásra gondolsz?
  • Prince23
    Vki segítsen már pls.
    Azt írja h nincs engedélyezve a punkbuster, s ezért nem tudok csatlakozni nethez. Pedig most volt pb frissités is, meg be is kapcsoltam, és semmi. (Filtersnél)
  • Prince23
    Az 1.5 patch megoldotta a problémát.
  • Prince23
    Hi!
    Meg vana játék, s mikor online profilt kreálnék, ezt írja ki:

Unknown error.

Miért nem tudok kreálni? vagy fel kell patcheljem?
  • tommygiant
    Gondolom azért írta ezt neked ki, mert egy punkbuster-es szerveren voltál. Az ilyen szerveren csak úgy tudsz játszani, ha bekapcsolod a punkbuster-t. Ha pedig még mindig hibaüzeneteket ír ki, akkor frissítsd a PBSetup nevű programmal: http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php . Ha ezután is problémád akadna, akkor a PnkBstrA.exe és a PnkBstrB.exe tűzfalon keresztüli engedélyezésével próbáld megoldani.
  • pongi10
    Hali!tegnap ezt írta ki egy perc játék után és azóta mindig kíírja ha kikapcsolom a pinkbustert ha bekapcsolom.
    Punkbuster kicked player Pongi(for 0 mintes).No pocket flow
    http://www.evenbalance.com

Ez mi és mit tudok csinálni mert nem tudok játszani
  • 5c0rp330n
    nem sok köze van a 2 dolognak egymáshoz.
  • Doomista
    rohadt sok különbség van...
  • lac556
    quake 4 és enemy territory quake wars közt van kulönbség?
  • Doomista
    ez nem igy van...ugyebár csinálsz egy accountot...azon belül a beállitás menüben a profilnál tudsz nevet változtatni !! és az fog megjelenni a játékban ha játszol. sőt még klán nevet is irhatsz a neved elé után.
    account nevedet meg nem lehet változtatni.
  • tommygiant
    Azt hiszem, egy játékkulcshoz 3 account-ot tudsz összesen létrehozni. Tehát, ha eddig elhaszáltál 1-et, akkor még mindig csinálhatsz 2-őt. Azt nem tudom, hogy a meglévő account-odat át lehet-e nevezni.
  • pongi10
    köszi.Van egy olyan problémám hogy amikor felinstaláltam a játékot és csináltam felhasználónevet akkor megadtam egyet de elég hülyét mert nem tudtam hogy a játékban is scak az lehet a nevem.Valahogy nem lehet megváltoztani ezt a nevet?
  • Doomista
    hát az harcok során jön össze...rohatt sok idö mire meglesz...azt ne is nézd xD
  • pongi10
    Hali! a battle sense shieldhez mit kell összegyűjteni ?valamiből 12ezret de miből?
  • Optimus Prime
    Mélynyomó? Nem lehet, hogy a hangbeállítással van a gond? Talán a Windows vagy a hangkártya szoftverén van valami rosszul beállítva. Netán magában a játékban.
  • Doomista
    akkor nálad a hiba...hangkártya drivert rakd ujra.
  • pongi10
    újratelepítettem a játékot de semmi amikor belépek nem hallok semmit az intróból.
  • Doomista
    vágom miröl beszélsz,mert ez velem is megtörtént :D

#2479: lepasszolom mi a hiba :O rakd ujra a játékot,meg a hangkártya drivert.most azt nemtom,hogy vagy a játék hibás,vagy nálad van a hiba,elsöbb ezt kéne kideriteni.
  • w77d
    kösz, rohadtul nem vettem észre :D
  • Doomista
    ott légy a játékban ahol a serverek jönnek elö,ott bal oldalt felül van egy punkbuster jel és mellete egy kis kocka,azt pipáld be,ennyi.
  • w77d
    hogy tudom azt a kurva punkbustert engedélyezni?? mindíg azt írja ki, ha valahova csatlakozni szeretnék, hogy engedélyezni kéne a punkbustert...
  • pongi10
    Hali!Tegnap vettem meg a játékot és nagyon tetszik meg működik is csak van egy problémám vele.
    Mikor beléptem a játékba már feltűnt hogy hoyg a bemutatónál a szöveg nagyon torz és érthetetlen(a mélynomómból jött csak vmi zaj).Aztán elkezdtem játszani és minden jó volt csak az nem amikor a csapattársak hangüzenetet küldenek,mert azt sem lehet érteni és ez így elég zavaró sztem.De pl. ha a trainingre megyek és a computer magyarázza nekem a tutorial szövegét akkor azt tisztán értem.
    Mi lehet a baj?
    előre is köszi
  • KennyGTP
  • Optimus Prime
    Én is! Bár mostanság ritkán, de ha nem gond felvehetsz a barátok közé: NemesisPrime85
    4000-et pedig 100%-osan megért a játék. Mint látom a géped csont nélkül viszi full grafikán is. Nekem a kedvenc az Island pálya, talán a legszebb is.
  • Doomista
    én ! :D
  • w77d
    sziasztok! játszik még valaki a játékkal? én ma vettem meg, remélem megért 4000ft-ot :D
  • Doomista
    kicsit sem durvultunk a szerveren :D
  • Optimus Prime
    3 új fan készítésű map Még nem próbáltam őket, de jól festenek. Ha értenék ehhez, de jó pályákat dobnék össze.
  • Doomista
    hát ma 6 óra kemény játék után végre meglett a full rank jeaaaaa:

felsö medik érem nemsokára meglesz szintén :D

• Doomista
    ezek az érmek segitenek,hogy mégjobban bekockulj a játékba :P