2590
  • Doomista
  • Doomista
  • scorpeeon
    Ok, ezekre közben rájöttem :) Nagyjából most értettem meg, hogy mi zajlik az egész pályán :) Az a baj, hogy sokszor fogni ki láma csapaotot, múltkor másfél perc alatt elfoglalták az emp-t aztán még 2 perc és hackelték az objektívot. Szép kis csapatmunka volt a csapatom részéről. Egyébként 4000 felett van az xp-m és egyik csata közben láttam, hogy mégtovább fejlődőtt a rankom, az azutána csatában még1et fejlődött, már az a 3 bigyó egymás alatt a jele. A persistant stats-ben viszont a 2vel ezelőtti rankom mutatja, mint ahogy eredményhirdetésnél csak csata közben mutatja egy a felfejlődött rankot. Kicsit érdekes, nemtom melyik az igazi most :)
  • Zomil
    én mostanában a gdf légitámogatot szeretem( persze a sniper mellett) strogg nem jön be:) csak elég zavaró h gdf-nek semmi gyorsan közlekedö jármüve nincs, jójó ott a quad, de azzal meg nemsokat érek:S

az lesö monitor röktön a bázissal szembe van a guard tower mellett, ahol emp-t épitesz ott nincs oda csak akkor spawnolsz ha felépited azt, és a másik meg a strigg bázisnál van az épületben(ahol kezdesz stroggal ott jobbra van egy épület, és abban van)
  • scorpeeon
    Ne szídd csak a jetpackeseket (Icarus), mert én is közéjük tarozom masszívan, amikor csak tehetem, mindig icarussal indulok a harcmezőre, ha másért nem akkor azért, hogy gyorsan eljussak valahova aztán legfeljebb otthagyom, de ha útközben meglátok vmi szép kis célpontot, addig kőrözök körülötte hajigálva az aknákat amíg ott nem marad :) A stroggokat én is jobban csípem, GDF-el csak muszájból voltam eddig, mert túl sok strogg volt már. Többször volt olyan, hogy Hyperblasterrel 3-4 GDF-est nyírtam ki egy huzamban. Mondjuk ez lehet annak is köszönhető, hogy rajtaütésszerűen támadok rájuk, vagy annak is szerepe lehet benne, hogy milyen jól tolom a cuccot, viszont talán az is közrejátszik, hogy az én fegyómnak van a legnagyobb tűzereje :)
  • scorpeeon
    Aham. De hol is vannak ezek a monitorok? Egyet ismerek de minden spawn helynél van? :)
  • scorpeeon
    Azzal egyetértek, hogy fullon szép a játék, viszont ugyanolyan beállításokkal ugyanúgy kell kinéznie a játéknak 2 akármilyen kártyán, max az fps szám lehet kisebb. Mellesleg nincs olyan játék manapság, amihez kevés a GTS, a GTX meg már pont jó.
  • scorpeeon
    Néha belül nekem is lemegy kicsit az fps szám de még élezhető marad bőven. Néha viszont amikor a pálya egy részén mindenki összegyűlik és egymást öli, volt már, hogy szabályosab beszaggatott pár másodpercre. De eléggé ritkán fordult elő.
  • Pretorian
    Egyébként ez a megatextures dolog szerintem nagy ötlet, még ilyen ócska textúrafelbontásnál is (talaj) nagy rajság, hogy végre nem mindig ugyanazt a fűcsomót/sziklaszirtet látjuk bármerre is járunk.
    Ami furcsa, hogy belső területeken valamiért elkezd szaggatni a játék, pedig azért nincsenek Condemned-féle árnyékok meg "millió x millió" felbontású textúrák.

A konfigom: A64 3800+, kb. 4200-ig felhúzva, 2 giga Samsung DDR 400 ram, és 256 megás X1650XT. Furcsa.
  • Paranoia
    naon menő vagyol
  • Lacc
    Van neked némi halvány fogalmad is arról, hogy mire használja a szerencsétlen kártyád a rajta levő memóriát?
  • Pretorian
    Nahh, arra kíváncsi vagyok. (XD)

Nyomjál má' lécci pár shotot, hadd csorogjon a nyálunk.
  • JAG1
    Te nagyon sok butaságot hordasz össze.
  • Doomista
    tényleg, van magyar szerver?
    (már bocsi ha valaki már beírta ide)
  • Doomista
    "Amúgy ez a full grafika kb."

hmmm, akkor valamit nagyon elcsesztél, ugyanis nekem 8800 gtxem van, minden fullra állítva, és a képek amelyeket beraktál hányadékok.

a grafika igen is szép! nem iszonyatosan brutál gyönyörű, de SZÉP!
    legalábbis 8800 gtxen!

neked viszont gts s karid van és lehet a memoriája miatt is rossz.

havernak is gtse van, és az új colin mc rally nem olyan szép nála, mint az én kártyámon, mivel az is inkább jobban szereti a 768 mb memot!
  • Lacc
    A strogg heavy mg-s csóka fegyvere is messze erősebb a GDF-es megfelelőjénél, legalábbis nekem úgy tűnt. Igaz, hogy fel kell pörögnie, de utána nagyot üt.
  • Zomil
    hát igen engem is kurvára idegesit h össze-vissza pattog és akkor probáljam leszedni....(a jetpack-et)
  • Pretorian
    Szerintem is erősebb a Strogg. GDF-nél nincsen combosabb harcjármű, a Titan általában szart sem ér a lépegető ellen, a terepjárókon lévő géppuskánál meg még a "kézi" géppuska is erősebb. Ezen kívül túl sok a transporter jellegű jármű GDF-éknél, tök feleslegesen.
    És akkor ott van még a jetpack meg a repülőgép is Stroggéknál...
    Jetpackes fókát a géppuskán és a rakétavetőn kívül máshogy nem is nagyon lehet leszedni, és még azokkal sem gyerekjáték...
  • tescodr
    akkor asszem egyenlőre nem próbálom ki :( nincs cd key de remélem azért nem rontották el
  • Zomil
    odamész a monitorhoz és nyomsz határozottan F betüt:D

egyébként sztem strogg kicsit erös lett ha jól összejátszanak ezen a pályán esély sincs gdf-nek

a másik nagy gond mai rohattul zavar, h nem tudom lerakni tálcára...(most olvasom h alt+tabbal megy? )
  • scorpeeon
    Ha megveszed majd nekem is akkor adok :)

Spawn pointot egyébként hogyan lehet megszerezni és "liberálni"? :)
  •  Evil
    Öszintén jobban bejön nekem a Bf2 meg a Bf 2142 szebbis (kivéve a viz) autok mozgása lépegetö ezerszer jobb a 2142 ben szoval ez igy elég gyenge egyenlöre... Nekem a legzavarobb hiba vagy bug a játékban hogy Alt al beszéltek Ts en és ha lenyomom a shiftet azaz a futást és egyidöben az altot is akor utánna befagy és magátol fut fel alá ami elég idegesitö mert csak ha hátrát nyomom akor képes megálni hátra persze nembirok menni de ha beugrok tankba az helyből gáztad bele szembe a falba ha nem ügyelek rá... Persze mostmár viszonylag ügyelek rá hogy ne fussak akor ha beszélek de ha mégis sikerül akor csak ugybirom megoldani hogy ALT enter ügye le padra aztán control alt del és átrakom vagypedig kiveszem az egyik Mag rol a játékot (ügye dual core miatt lehet váltani) és akor megáll majd visza Alt enter és onnantol már rendesen megy adig amig megint nemsikerül a két billt együt lenyomni :)
  • trawe
    probáltam (Enemy Territory Quake Wars crack.exe Razor 1911)de szerintem nagy kamu mert törés helyet inkább trojait telepit vagy más vélemény?
  • JAG1
    Hát remélem ez még igencsak béta, mert ez így borzalmas.
  • tescodr
    jah nekem is jól jönne
  • trawe
    Hali nem tudom van-e esély még Cdkeyre de szivesen kiprobálnám még megjelenés elött..
    Mert ha bejön, ugy határoztam megveszem.
  • JAG1
    Dobjon már meg valaki egy CDkeyel, amire lehet még accot regelni, vagy egy accal próbaként pls...
  • Zomil
    hát ha strogg vagy akkor nem lesz objectived, mert objctive-nek a megsemmisitendö küldi számit szoval ezen a pályán a rács(amit ugye gdf-nek kell szétrobbantani), én is csak ugy szereztem medált h a végénél nekem kell meghackelni és az számit snipernél objectivnek

az a "szar a mellén" az spawnpont ha meghalna a technikus oda születik vissza
  • tescodr
    valakinek van cdkey e a game hez?ha van pls küldje el a mailomra:[email protected] ezer kösz előre is!
  • szapor
    én azt nem értem a stroggoknál hogy amikor meghal az ellen fél akkor az orvos bele szúrja az az izét és ilyen szar lesz a mellén az mi?meg amikor a bomással vok akkor is amikor lerakja és csipog akkor az mikor robban?meg a rágcsra csak a GDF-ek tudnak bombát rakni?
  • scorpeeon
    Nekem 3000 körül van az xp-m. Medálom viszont még nincs, eleget öltem már hozzá, viszont 2 objektívet meg kell semmisítenem még. Mi számít objektívnek? A turretek? És hogyan semmisítsem meg? Plasma Charge-al?
  • DummyBoy
    Lesznek asszem itt is Ranked szerverek, de nem olyan balfasz módon mint BF-nél ... ergo előnyhöz csak akkor jutsz ha normálisan játszol :)

Szépen ki lehet majd itt is maxolódni, utánna viszont reset, és kezdődik előről :)

Bár asszem az open beta-ra javitottak az XP renceren, mert előtte sokan sirtak, hogy lassan kapja a pipó a zikszpét :)
  • Zomil
    egyébként sztem se hülyeség mert különben elég gyorsan 4-es lehetne bárki és onnantol nem lenne értelme az egész rendszernek igy meg pl 3pálya alatt totál reális és rangor meg medált igy is kapsz az nem veszik el:)
  • scorpeeon
    Na jah, csak ezt nem tudtam, hogy 3 menetesek mindig, gondolom többször volt, hogy az utolsó menetbe léptem be.
  • DummyBoy
    Az XP reset szerverfüggő. Lehet pályánként, Kampányonként (Asszem 3 pálya ...) vagy egy teljes kör is ... (Összes map ...)

Anno sima ET-nél is csak serverbeállitástól függött :)

Nem marhaság ... ugyanis igy értelmetlenné válik a statpadding :)
  • Zomil
    egyébként most járok 2500xp-nél:) és hamarosan megszerzek 2 medált is :) (1már van)
  • Zomil
    tévedsz 3 csatára vonatkozik, az gész játszma 3 csatából áll és igy döl ele ki nyer mert ugye döntetlen nincs, ha megnézitek amikor vége a pályának kiirja felül h GDF 1-0 Strogg és ez 3körig megy addig kapsz xp-t is utána uj menet kezdödik, akkor lenullázodik, de szvsz ezt majd be lehet állitani a végleges verziban a szervereknél:)
  • Polemius
    Ekkora marhaságot..
  • scorpeeon
    Az unlock cuccok biztosan ideiglenesek, csak egy csatára szólnak. Illetve van, hogy a következő csatára átmennek az XP-k, ilyenkor lehet folytatni az előzőtől. Nekem is meglepően sokszor írta ki h mi unlockolódott és már csomó cuccomnak kellett volna lennie, de nem volt, de aztán rájöttem, hogy csak 1 csatára szólnak :)
  • Paranoia
    na igen egyszer can rangom egyszer eg semmi...Stroggba van GDFbe meg semmi.külön számolja őket vagy vmi ilyesmi:/