2590
  • mesor
    Jájjj a JCSR! Közülük is a legrosszabb! Mindenki meneküljön!!!!!!!!
    :D
  • Zomil
    bemész media mark-ba és veszel egyet:DDDDD
  • JCSR ODIN
    Én nekem meg elutaznak a szüleim és akkor apum elviszi magukkal a monitor kábelét, hogy ne játszak sokat, szóval vagy most próbálom ki, vagy soha

• pIIrash
    Kérhetnék valakitől egy kulcsot. Mert szeretném megtudni, hogy érdemes-e sporólni erre a gammára. És mire a demo kijön addigra már késő lenne nekiállni. :P Köszönöm!
  • NeoMaN
    Én meg átmenetileg egy ATI 9550-en nyomulok, szal pihen.
    :DDD
  • Paranoia
    nállam már uninstalálás is megvolt 1hete:D
  • Zomil
    nah miaz? de lecsökkent a lelkesedés :)
  • chalezlopez
    Most olvastam mit írtál. Azóta már beírtam, hogy nem natív tft felbontásban futtattam, de már rájöttem, hogy mi volt a hiba.
    Nálam is ugyan olyan mint nálad, 8800gtx-en semmivel sincs jobb kép mint gts-en. Persze kell alá proci is. Jah, és a colin dirt IS ugyanolyan szép mint a gtx-eden. Nézz át a dirt fórumba, dobtam screenshot-ot.
  • Zomil
    Lenne egy fontos kérdésem!
    mit kell átmásolni, h más gépen ugyanezzel a profillal tudjak játszani? meg ugye telepités után kér egy kulcsot, oda beirhatom ugyanazt amit a saját otthoni gépemen?
  • Lacc
    Alacsonyabba már nem igen tudok, majd max. itthoni servereknél.
  • scorpeeon
    Nagy pattogás nálam nincsen. Lépj alacsonyabb pingű szerverbe..
  • Lacc
    Mondj egy jobbat? :D Mégis mi a halálért kéne jobbat mondanom? BF-hez képest jobb, de attól még mindenki pattog. Lehet hogy a külföldi serverek miatt van nagyobb packetloss, elképzelhető.
  • scorpeeon
    Hát ezaz, kb erről van szó. Scythe, mondj egy jobbat akkor. Sztem is teljesen korrekt netkódja van, főleg BF-hez képest.
  • NeoMaN
    Jaj, nehogymá egy Quake3-at letévő, annál jóval újabb ID motorra épülő progi netkódja legyen szar...
    :D
  • Lacc
    Játszottam, annak tényleg jóval szarabb de ez semmire nem mentség :P
  • Pretorian
    Haha...én még emléxem, amikor BF2-ben 60 körüli pinggel 30 méteres szökellésekkel közlekedtem a pályán, európai szerveren...
    Azok voltak ám a szép idők... XD
  • mesor
    Szörnyű netkódja? :DDD
    Ha játszottál volna bf2-t akkor tudnád mi a szörnyű netkód.
  • Zomil
    sztem meg a hiba nálad van ,mert nekem tökéletesen megy, és nagyon is jó netkodja van :)
  • Lacc
    Valahogy nekem minden server idegesítően lagos. Hiába az 50-es ping, mégis összevissza remegnek a karakterek. Főleg közelharcál zavaró, szörnyű egy netkódja van ennek.
  • Pretorian
    Én amit nagyon szeretek, azt többnyire azért megveszem. Ez a játék nem hiszem, hogy benne lesz a "gyűjteményemben", legalábbis a béta alapján tuti nem, demó után majd kiderül.
    GRAW 2 viszont fix, már csak a multi miatt is. Nem hittem volna, hogy pont az a játék lesz az, amit a multija miatt fogok megvenni...
    Single részéből pedig ugye semmit sem láttunk, de attól nem is félek, mert az első rész meg SP-ben volt nagyon erős, szerintem most sem fogok csalódni...
    Hogy a Devla tartsa meg jó egészségben Ubiékat és GRINéket...
  • scorpeeon
    Az a baj, hogy qrvára bejön ez a játék, és qrvára nem szokásom játékot venni (kivéve néhány Blizzard és Valve játékot), ez meg csak multijáték, így vagy megveszem, vagy 1általán nem játszok vele...
  • Pretorian
    Hála az égnek, egyre könnyebb bejutni jó szerverekre, biztos sokan beleuntak a rengeteg ronyóba, ami a szerverek túlterheltsége miatt jött elő...
  • Pretorian

Informatika órán ilyen dolgokat tanultok? Szomorú...
    Intranet Expojlerben a Guglival keres rá a Cavinton-ra...sokat segít...
  • Zomil
    egyedül vampire mükszik semmi más légi támogatás nem, hatótávot nem tudom
  • scorpeeon
    Én egyszerűen ping alapján rendezek mint írtam, és az UK-k és I3D (vagymi) szerverek szoktak elől lenni. Az anti artillery amúgy hogy működik pontosan? Gondolom amíg áll, addig a környékére nem lehet artillery-t dobni (Hammer/Vampire-t sem?), mekkora az a hatótáv? Sajnos van, hogy nagyon láma a csapat és ha nem kőrözök az égben Icarussal és dobálom az emp környékét folyamatosan, akkor egyből elfoglalják. Márpedig mostanában nem az emp (ill. később a sewers) környékén szoktam tevékenykedni, hanem pl felszabadítom a spawn pontokat, felrobbantom a turreteket, kommandózgatok, csinálom a mellékküldetéseket :)
  • JAG1
    És még gerinctelen is vagy...
  • Zomil
    nah igen de ha a strogg picit is odafigyel és van 1 azaz EGY értelmes mérnökük berak az emb mellé egy anti artelly-t és egy anti-person turretet onnantók kezdve szinte teljesen meg van löve a gdf, persze jó csapat azért ismán megcsinálja, de a kezdökkel esély sincs, hiába rambozom le egyedül (ugye repcsi hivása és 2granyo-tól felrobban az anti artelly), de a hülyék nme lönék le a mérnököt sött multkor ovltam fenn, utolso 3percben gonodltam szolok már h a mérnöknek épitenie kéne az emp-t és láss csodát...egyböl sikerült felraktni elötte meg 20percig csak szopatott minket a strogg

a laggmentes szerveröl meg annyit h ajánlom az UK( asszem radneck a neve) szervereket és az I3D-ket ezeken nekem 50-60 körüli pingem van ami nagyon jó

egyébként nekem iszonyuan tetszik a játék, nagyon megfogott:)
  • mesor
    Ne a grafikát nézétek! Inkább játszatok! :)
  • Doomista
    ki írt olyat, hogy ezt, vagy azt, képzelem???

csak egy párán fikázták a grafot, és azoknak raktam fel képet....

• scorpeeon
    Szépnek szép de nálam is ugyanígy néz ki mint mindenki másnál full beállításokkal, csak a felbontás nagyobb, meg esetleg 4X AA helyett 8X vagy 16X van. Mellesleg 1 hsz-be is mehetett volna. :)
  • Pretorian
    Végre találtam viszonylag lagmentes szervereket, és a furcsa "egyhelyben ronyózok" buggal is egyre kevesebbszer találkozom mostanában...
  • Pretorian
    Ez lol srác, komolyan azt képzeled, hogy 8800 gtx-el bármi olyasmit is látsz EBBEN a játékban, amit én ne látnék X1650XT-vel?
    XD...
  • JAG1
    Szebb nem lett, csak nagyobb...
  • Doomista
    nesze
    remélem elégedett vagy
  • Doomista
    me?
  • Doomista
    vége :)

• Doomista
  • Doomista
    ha rámentetek a képekre, utána a nagyitásra is tessék rá menni!
    8800 gtxes karival készültek a képek
    mozgásban szebb egy kicsit
  • Doomista
  • Doomista