2590
  • Lacc
    Sok bugot kijavítottak, meg belraktak néhány extrát. Viszont a netkód még mindig siralmas, és pont jól jön emellé, hogy az emberek 50km/h-val szladgálnak meg ugrálnak, magyarul a feeling ugyanaz. Nem lenne gondom a tempóval nekem, ha nem pattogna így mindenki 50 körüli pingek mellett is.
  • scorpeeon
    Open-en vannak azért párezren mindig, a gond az szokott lenni, hogy egy 20/24 es szerverre mire rákattintok, már meg is telt :)
  • DummyBoy
    Valaki meséljen erről az open Beta-ról ... Mert a Closed az qrva üres ...

Ráadásul ma felmentem játszani, és igaz, hogy rég nem játszotam FPS-t és kicsit berozsdásodtam, de 2 vs. 1-et játszottunk egy szerveren ls a Lacerator az esetek 90%-ában 1 lövésel kinyirt ... a többiben kellett 2 lövés ... szal gyanús volt ez nekem ...
  • scorpeeon
    Ment privi. Talán menni fog, talán nem. Nem kellet beírnom, és simán be tudtama beta1-es acc-ommal lépni, ezért lehet hogy megy. Viszont lehet, hogy csak érzékelte, hogy én kértem a kulcsot ehhez is ezért automatikusan beregisztrálta, ebben az esetben nem fog menni.
  • NeoMaN
    na valaki adjon egy key-t légyszi mert megőrülök

kibebaszott fileplanet meg bekaphatja kisfaszomat
  • scorpeeon
    Kipróbáltam, sokmindenben fejlődött az előző változathoz képest több tekintetben: pl térképen sokkal többmindent jelez, pl az adott mission-t, hogy hova kell menni pontosan. Több praktikus újítás is van benne. Az új pálya sem tűnik rossznak első nekifutásra.
  • scorpeeon
    A béta keyt be sem kellet írnom sehova, simán beléptem az előző bétás regemmel és működött. Furcsa. A rangom is megmaradt.
  • scorpeeon
    Konfigom aláírásomban olvasható (nem egy bika cucc) és tökéletesen megy maximumobn beleértve AA-t és AF-t is.
  • Nagy01
    Én is szedem. huhu 53%:D
  • Thanatos
    megodlva, opera jo volt már neki... :S
  • Thanatos
    hardware verification után error-t dob ie-vel is, ff-el is, valakinek volt már ilyen? :S
  • Tibcsitroll
    Nem megy csak 2-3fps-t miéééé 7950gt 4600amd nem elég neki levettem full alapra , mi lehet a gond.
  • Alwares
    Hmm nekem szar a netem, nem szakad meg, de a letöltéseim folyamatosan megszakadnak, így nekem a fileplanet felejtős, majd leszedem torrentrről...
  • Terra
    en is, mar el is kezdte

Juheeeeee
  • Alwares
    Ha fileplaneten azt irja nektek, hogy invaild code, akkor próbáljátok meg IE-ben, mert Firefoxban nem mindig megy!
  • scorpeeon
    Kösz, hogy szóltál! Bent is vagyok, már csak le kell tölteni.
  • Mester01
    Már megy a fileplaneten siesetek!
  • Terra
    A mai napon valamikor a fileplaneten indul a beta2 es 25000 cd kulcs valik elerhetove.

Mindenki aki akar jonni, csekkolja az oldalt, es regisztraljon mikor eljon az ido.....

Info: Gamestar
  • Spirit
    Ha valaki már nem használja, meg tudna dobni egy cd-kulccsal a bétához?Ki szeretném próbálni a game-et, leszedtem, telepítettem, de így ugye semmit nem tudok vele kezdeni:(
  • JCSR ODIN
    Ez nem is kérdés volt te láma
  • Beers
    Megnyitott témák:

2007. 02. 22. - A játék bolondít

2005. 08. 27. - Mennyien vagyunk képesek ölni?

Több kérdésem nincs!
  • odex
    ilyen seggfejek mint te ők szoktak beírkálni ilyeneket meg az a szar szövegeketek nektek azthiszitek ti vagytok a csúcs ozt fogadjunk még mostse tudod hol van a paint a gépen xd
  • ryhdeksan
    Mikor nyílik meg a kapu 3 napra újra?
  • NeoMaN
    Nyomja valaki 8600GT-vel? Milyen sebességet produkál egy ilyen kari?
  • ryhdeksan
    mekkora gyöké vagy
  • odex
    kell cd kulcs? mennyit adsz érte?
  • HEMPereg
    Hello nincs valakinek egy felesleges cd kulcsa??? :( PLS PLS PLS
  • JCSR ODIN
    Ne higgyetek neki, a sátán hírnöke, rosszat akar mindenkinek, vessetek keresztet gyorsan
  • erdos
    Ne adjatok neki, megbízhatatlan alkoholista és csimbummzenét hallgat..
  • JCSR ODIN
    Megunt és eltaszított szegény árva CD kulcsok szerető gazdira találnának szerény személyemben. Ha vki tudna segíteni és egy árvával kevesebb lenne, az már tett vmit egy szebb jövőért

Viccet félretéve, ha vki esetleg megunta és nem játszik vele, akkor kérem szépen dobjon egy privit nekem. Köszönöm!
  • Polemius
    Kulcs nélkül úgysem tudsz vele mit kezdeni. A kulcsokról meg lemaradtál.
  • GazCamp3r
    Honnan lehet leszedni a beta-t? mert cska haver mutatta, h kinnt van. Vmi linket tudna vki adnI?
  • trident
    Hiába frissítettem, majd reinstalláltam a pb-t, hibát dob ki.
    Ha valaki a [email protected] címre csatolmányként el tudná küldeni a pbcl.dll fájlt, azt megköszönném!
  • pIIrash
    A bal felső sarokban megjelenik a "Connection problem" ikonja. Szóval valószínűleg ez a lag része.
  • Zomil
    én ilyen képmegállást nem tapasztaltam :)
  • pIIrash
    Vettem (Csak a BF2142 DogTag Challange utolsó napján nem voltam éppen megfelelő állapotban)!
    Mellesleg sikerült szereznem a kérés után 1 órával. Hát mit mondjak. Szörnyű!
    Az alapötlet meg a felépítése tetszene a dolognak. De az a mozgáskultúra ami van benne az egy vicc; meg a megtartott sztem gusztustalan bum-mapping.
    Ha a karakterek mozgása csak egy kicsít is életszerű lenne akkor azt mondanám BUY, de így. Lehet ez csak Béta egy kijavítható "hibája". De ez már csak a demóban derül ki. NA meg persze rátesz egy lapáttal, hogy 30 mp-ként megáll a kép pár mp-re!
  • KáTéCé
    Na a fő ratyi leragyiz minket
  • JCSR ODIN
    Most vagy én szedek túl sok humorbogyeszt, vagy te nagyon keveset Csak móka miki volt, ne vedd magadra, nem akarok én rosszat senkinek

Jó gyerek vagyok én, csak néha egy-egy ilyen Mesor szerű ratyi frx-es bepróbálkozik
  • pIIrash
    Én normális stílusban kértem valamit. Ha nem tudsz érdemben, normálisan válaszolni, akkor inkább hallgass.
  • pIIrash
    Hülyegyerek!