Enemy Territory: Quake Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt valakinél még ilyen bug?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
nekem 1gigával 256mb-os 9600, és 2800+ cpu minden normalon és tök jól fut😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Triathlon for life
ha van esetleg valakinek felesleges kulcsa, azt elfogadom - addig se kelljen estig várnom
természetesen megjutalmazom ha valaki ad....
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
aki szerzett kis csillagot azt hogy csinálta?😊
Triathlon for life
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Egyébként nem kell elkeseredni, sztem este lesz mindenkinek.
Ha server errort ír ki a CD kulcs kéréskor, akkor ne keseredjetek el, egyet vissza, megint küld gomb...
Kb 10.-re elküldi a kulcsot.
Triathlon for life
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Triathlon for life
Több tízezer GYEREK meg tudta magától oldani te meg két napja csak bénázol és itt vinnyogsz ahelyett hogy megkérnéd a bátyádat/apádat/AKÁRKIT akinek van agya hogy legyen már jó és szánjon rá 2 percet hogy megoldja helyetted.
Bele se merek gondolni hogy milyen idióta kérdésekkel fogsz visszajönni ha valami csoda folytán sikerül egy accountot összehoznod...
jéé, 2db #812-es hsz 😊
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Triathlon for life
Kulcsot ,esetleg!<#idiota>#idiota>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Van 2.
Kisorsolom a jelentkezõk között.