Enemy Territory: Quake Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Olyan problémája nem volt senkinek, hogy nem bírt belépni egy darab serverre sem? Akármilyen serverre azt modnja, hogy "Currently full", még egy 17/24-esre is, ami épp akkor lett frissítve.

Volt valakinél még ilyen bug?
schrank
jajmá mert a kvékek annyira optimalizáltak mi ? <#kuss>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Zomil
hát pedig igen, hidd el megy ez normalon csak pl nem tudom mennyi fps-el ezért érdekelne😊 egyébként meg sztem a 9600-os széria 250rammal az egyik legjobban sikerült ati kártya kó igaz már öreg, de még mindig el tudok vele játszani a legujabb gamekkel is low-on( kivéve azzal amihez nincs támogatás pl colin:dirt és hasonlok) szoval meg vagyok nagyon elégedve, cod2 is egész szépen elfut 125fps-el stabilan és nekem az a lényeg😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mesor
Azért vigyázz, mert bf2 a mai napig nincs rendesen optimalizálva... 😉

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

schrank
jó van álmodjál szépeket nekem ugyan ezzel a konfiggal két éve 1024*768-ban low-on szenvedek a battlefield 2-vel úgy hogy ne vetíts hogy egy 3 éves konfiggal normalon játszol 2007-ben <#ejnye1>

Zomil
com_showfps 1 eztet hova irjam be?😊

nekem 1gigával 256mb-os 9600, és 2800+ cpu minden normalon és tök jól fut😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

akkor este kb hányra jön az akció?😄
Ha esteleg valaki még kulcsra vár,és nem szedte le,a mininova-rol 500k val le lehet szedni.

Triathlon for life

Doomista
én most az esti kulcsosztásra várok, remélem meg kapom!

ha van esetleg valakinek felesleges kulcsa, azt elfogadom - addig se kelljen estig várnom

természetesen megjutalmazom ha valaki ad....

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Alwares
Konkrétan én most kénytelen voltam rendesen levenni a grafikát 800*600 majdnem teljesen low és 512 RAM-al is teljesen stabilan fut, jah és 9600-ossal! Szóval jó ez csak egy kicsivel jobb gép kell neki...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Zomil
én meg GDF sniperként és a tank nagyon erös, van egy kis quad(remélem jól irtam) ami csak arra jó h gyorsan eljuss máshova, van egy jeep géppityuval a tetején és egy szállitójármü amin van egy ágyu és egy géppityu, asszem kb ennyi jármü van

aki szerzett kis csillagot azt hogy csinálta?😊

Addig letöltöm torrentröl legalább😊

Triathlon for life

Köszönöm

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Sorry a többiektõl, Nejem sorsolta, õt szídjátok 😄
Egyébként nem kell elkeseredni, sztem este lesz mindenkinek.
Ha server errort ír ki a CD kulcs kéréskor, akkor ne keseredjetek el, egyet vissza, megint küld gomb...
Kb 10.-re elküldi a kulcsot.
Grat a nyerteseknek😊)

Triathlon for life

Vaxi és Axl ti lettetek a nyertesek, ment PÜ
Vaxi
énis jelentkeznék rá, köszönöm.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

scorpeeon
Az csak a gépedtõl függ. Nincs annyira nagy gépigénye azért. A screenshotokon amilyen grafikát látsz, úgy elfut nálam stabilan szépen, pedig annyira nincs atomgépem.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Mivel én eddig csak és kizárólag strogg agressorként játszottam, nem tudok még átfogóan nyilatkozni errõl. Hyperblasterrel a kis szállítókocsikat le lehet könnyedén szedni, tank, apc ellen nem érdemes vele próbálkozni, az ellen Icarus fegyójával van esély (jetpack aknadobálása). Helikopterrel még nem jöttek ellenem.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

kösz szépen
Én is jelentkeznék a sorsolásra...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Jo vas kell,és megy az ugyis gondolom.

Triathlon for life

Bazmeg komolyan remélem hogy TE leszel az akinek nem fog jutni, kurva fárasztó már hogy itt spammelsz...

Több tízezer GYEREK meg tudta magától oldani te meg két napja csak bénázol és itt vinnyogsz ahelyett hogy megkérnéd a bátyádat/apádat/AKÁRKIT akinek van agya hogy legyen már jó és szánjon rá 2 percet hogy megoldja helyetted.

Bele se merek gondolni hogy milyen idióta kérdésekkel fogsz visszajönni ha valami csoda folytán sikerül egy accountot összehoznod...

neeeeeeeeeeeeeeeee lécci 😄
csak ugye az a baj hogy multiba nem lehet max grafon nyomni mer szaggat :S
scorpeeon
tegyek még? 😊
jéé, 2db #812-es hsz 😊

schrank
azt lökjed hogy mi mit sebez gyalogos fegyókból mi milyen jármûvet ez érdekel leginkább

Alwares
Oh de sokkal jobban nézki mint nekem! No de mindegy jó ahogy van, érdekes minimumon is hamar megszokom...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

lécci ne csináld mer juuuuuuuuuuuuuj de nagyon akarok már jáccani vele 😛😊
scorpeeon
Csináltam screenshotokat:

ohooooooh 3-man vunk jujjuj vkinek nem jut ez rossz 😞
Én is jelentkezem. Mikor lesz a sorsolás?😊)

Triathlon for life

Lideforce akkor megy vagyunk 2-en <#eplus2><#eplus2>
XenHai
Nekem is jol jonne.
ha adod akkor privibe 😊
schrank nem tok addig várni mikor lesz az még?
dante3
Mit adtam én neked?
Kulcsot ,esetleg!<#idiota>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Lifeforce meg köszöném 😊
schrank
várd meg a hivatalos demot azt kész

Kinek kell egy nem regisztrált CDkulcs?
Van 2.
Kisorsolom a jelentkezõk között.
na jóvan nem is jáccok ezzel 😄
hát õ oda adta
schrank
mert valszeg csak adott loginnal érvényes ami az övé és abban lehet olyan a pass amit mindenre használ email stb ép eszû ember nem ad oda semmilyen logintot

de schrank ha egyszer meg adta a kódot akkor azt mér nem?
schrank
mennyibe tuttad elnyomni a 8800-at <#miaz>

Evogordon
Én adok akkot. 5 ezer <#vigyor1><#hehe>

schrank
persze feri mé mit nem a szüzességedet ne vegye el <#vigyor5>

jó tom leálnék ha adna dante3 accountot privibe <#gonosz1><#gonosz1>
schrank
szarpor nyugodj meg én is ilyen hülye vagyok ehhez az egészhez csak én nem égetem magamat mert te az összes láma kérdésemet tolmácsolod nekik lépésenként <#taps>

dante3
szapor népszerûvé tette<#buck>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!