Enemy Territory: Quake Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ha letöltesz, a terroristák gyõznek!!4
ez van ehhez szoktam hozzá, már nem nagyon tudnék változtatni rajta:)
(ettöl függetlenül ha rendesen papirra kell irnom ott nagyon is odafigyelek mindenre)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://www.forumplanet.com/QuakeWars/
Minden jog fenntartva!
Ajánlom figyelmedbe a 2142-t. Egyébként ezen tök felesleges vitázni, ha csak minden 3. teszternek nem jön be a graf, már akkor is biztos vok benne hogy ki fogják glancolni. Nyávogás? Itt vélemények vannak, ember. <#vigyor2>#vigyor2>
turretet a mérnök tud lenni( és itt jön ugye a csapatmunka ha noob a mérnök baszhatja az egész csapat), miután a sniperrel szereztem egy jelvény lekezdtem játszani a légi támogatóval és kozépre ahol az emp-t kell épiteni mindig rakott a strogg egy artelly elleni cumot orhatt idegesitö volt, mert a csapatomnál semmi összhang nem volt mindig egyedül kellett leramboznom és kilönöm, közben meg 2 strogg mérnök mindig javitotta nálunk meg mért radart se raktak le a mesterlövészek kinszenvedés volt ugy játszani h mindenki kezdö a csapatban
a fegyverek visszarugásával sztem semmi gond ha a távcsövesre gondolsz ott tényleg kicsit sok, de igy legalább nme tdsz másodpercenként 1 embert kiszedni :)
még annyi h nekem a racknage( vagy mi) UK szerverekhez nem tud csaltakozni kiirja h connecting és semmi pedig 1napja még simán ment most meg már csak a MYinternet...(vmi hasonlo neve van) szerverekhez tudok csak felmenni
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Én fogok írni a fejlesztõknek, azzal nem lesz probléma.
(a bf2 után tényleg felüdülés, hogy nem kell annyit várni a csatlakozásra)
Amúgy a bugokat nem (csak) ide kellene írkálni, hanem a fejlesztõknek! Ha nem tudnak róla akkor nem is tudják mit kell kijavítani.
Minden jog fenntartva!
Azti rja hogy 6/24 és connectingolok kiírja,h telivan...
Az elég jó,h nem tölt percekig!!
Jó nehéz bejutni UK szerverre, baz'.
Hiányoznak még a különféle turretek is a bázisról, mert jó nagy lol amikor valaki beszabadul egy lépekedõvel vagy tankkal, és elkezd spawncampelni, te meg nem nagyon tudsz mit tenni ellene. Bár nemtom, lehet, hogy az engineer tud ilyesmit építeni, õszintén szólva még nem próbáltam.
A spawndrop meg iszonyat bénán néz ki szvsz, amikor mindenki "leesik" a levegõbõl, ez miért kellett? A gránátok hatósugarát és erejét is növelni kéne szerintem, elég gyengécskék. A fegyverek túlzott visszarúgása is zavaró, ebbõl vissza kéne venni.
Több fegyver, kidolgozottabb, változatosabb kasztrendszer is kéne még.
Grafhoz még annyit, hogy szerintem a karaktermodellek teljesen rendben vannak, a jármûvek is fáintosak kívül is-belül is. Viszont a talaj textúráján, és a különféle tereptárgyak, fák részletességén van még mit kalapálni.
nekem eddig a XP-m 89 :D Nektek?
Jelen állás szerint én ezt simán etolnám decemberig. Nagyon sok mindent kell még javítani rajta(elsõsorban bugokra gondolok). Ha ezeket a hibákat elkapkodják és két hónap alatt összegányolják akkor elég gáz lesz a játék.
Viszont ez a játék tényleg csapatmunkát igényel. Ha az ellenfél 0 csapatmunkát mutat fel akkor kb 2 perc alatt vége a körnek. :)
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
a grafika vajon fog változni erõsen?
a sniperes mellett nagyon fun az artelly-ssel lenni:D amikor benyomsz egy artelyy esöt a tömegbe az szép tud lenni:D
Ha valaki esetleg rendelkezik egy nem felhasznált kulccsal, akkor azt én is nagyon megköszönném! Remélem azért van valamelyikõtöknek =/
Köszönöm szépen elõre is!
Vamos Argentina!
vista van fent
az alatt nem megy?
Ha valakinek lenne egy szabad, azt szivesen fogadnám. Köszönöm.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Az animációk elég furcsára sikerültek, kicsit bénák, a grafon még van mit csiszolni bõven, és valahogy az egész túlságosan gyorsnak tûnik számomra. Pedig sokat Quake -eztem multiban anno, de ez valahogyan más...túl gyors...
Az meg, hogy 80-as pinggel "repkednek" a játékosok, az lol...
UT 2004 is pörgõs, de valamiért ott úgy érzem, tényleg van értelme a csapatmunkának, itt viszont túlságosan is gyors a játékmenet ahhoz, hogy jól össze tudjon dolgozni az ember a csapattársakkal.
A Strogg fegyverek tök fantáziátlanok, 1-2 kivétellel.
Szerintem a 2142 állva hagyja ezt a játékot jelen formájában, de azt mondom, várjuk ki a végét. Megyek is gyorsan sirámkodni az official fórumba, hátha meghallgat valaki...:P
A képek elég homokos felbontásban készültek, sajna még nem enged a game 1280-at. Amúgy ez a full grafika kb... Igaz ment is konstans 60FPS-t.

Vamos Argentina!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Kivi leszek, hogy fog futni...még 7 perc és lejön.
Vamos Argentina!