Enemy Territory: Quake Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mesor
Elsõ három! :P

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Carlos HUN
hmm lehet felírom mindenkinek a nevét egy papira mint az oviban XD és kihuzok 3 om nevet belõle de akkor még este 20 ig lehet küldeni üzenetet akinek kell :D 20 kor meg sorsolás

Carlos HUN
Na most van 3db kulcsom és 10db üzenetem XDDDD nem akarok igazságtalan lenni senkivel sem de , hogy sorsoljam ki azt a 3 kulcsot szerintetek?

scorpeeon
Végre továbbfejlõdtem, Private-rõl Private 1st class-re :)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Pretorian
Carlos HUN írta, hogy vannak még kulcsai, dobjatok neki privit.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

JAG1
Én is szívesen fogadok egyet, ha valaki nélkülözni tudja egy kis ideig...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Makee
Ha valakinek van egy fölös kulcsa, dobjon már meg vele pls.

Ha letöltesz, a terroristák gyõznek!!4

Zomil
de vettem csakhát tudod elég régóta irklálok mindenhova és kialakult egy stilusom, egyszerüen már fel sem tünik h nem irok pontot:) szoval általában szmájlival zárom le v vesszövel választom le a mondatokat:D
ez van ehhez szoktam hozzá, már nem nagyon tudnék változtatni rajta:)

(ettöl függetlenül ha rendesen papirra kell irnom ott nagyon is odafigyelek mindenre)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lacc
No offense de a pontot mint irásjelet még nem vettétek?
Bugreport, meg mindenféle itt:

http://www.forumplanet.com/QuakeWars/

Minden jog fenntartva!

Pretorian
Áh, mi vok én? Ombudsman? <#vigyor4>

Pretorian
Áh, nincs. :P 1600x1200 minden fullon, élsimítással.
Ajánlom figyelmedbe a 2142-t. Egyébként ezen tök felesleges vitázni, ha csak minden 3. teszternek nem jön be a graf, már akkor is biztos vok benne hogy ki fogják glancolni. Nyávogás? Itt vélemények vannak, ember. <#vigyor2>

Evogordon
Írjon privit akinek kell a kódom és az akkom.

Zomil
én is igy csinálom :)
turretet a mérnök tud lenni( és itt jön ugye a csapatmunka ha noob a mérnök baszhatja az egész csapat), miután a sniperrel szereztem egy jelvény lekezdtem játszani a légi támogatóval és kozépre ahol az emp-t kell épiteni mindig rakott a strogg egy artelly elleni cumot orhatt idegesitö volt, mert a csapatomnál semmi összhang nem volt mindig egyedül kellett leramboznom és kilönöm, közben meg 2 strogg mérnök mindig javitotta nálunk meg mért radart se raktak le a mesterlövészek kinszenvedés volt ugy játszani h mindenki kezdö a csapatban
a fegyverek visszarugásával sztem semmi gond ha a távcsövesre gondolsz ott tényleg kicsit sok, de igy legalább nme tdsz másodpercenként 1 embert kiszedni :)

még annyi h nekem a racknage( vagy mi) UK szerverekhez nem tud csaltakozni kiirja h connecting és semmi pedig 1napja még simán ment most meg már csak a MYinternet...(vmi hasonlo neve van) szerverekhez tudok csak felmenni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lacc
Fórumon is mondták, hogy a server-browserben frisstés után összekeverdnek az adatok, és amikor csatlakozni próbálsz valahova, többnyire egy totál más serverhez próbál valójában csatlakozni, ami általában tele van.
Akkor majd te kommentálod a problémáinkat<#vigyor3>
scorpeeon
A grafikával kapcsolatban meg abszolúte nem értem ezt a nyávogást. Aki fikázza annak maxra van téve legalább? Igen, ha egy fa közvetlen közelébe mész, kicsit már látni, hogy nem végtelen felbontású textúra van rajta. Viszont bele kéne gondolni, hogy a pálya azért nem kicsi, és az eddigi multiplayer játékok közül ilyen ilyen jó részletességû textúrát még nem láttam, fõleg nem ilyen nagy pályán. Csak ha a közvetlen közelébe mész vminek, akkor köthetsz bele, még fél méterrõl is megállják a textúrák a helyüket sztem. Sztem teljesen rendben van a grafikája.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Én már sokszor voltam fent UK szerveren, egyszerûen annyi a taktikám, hogy miután frissült a lista, ping szerint rendezem és ahol kevesebben vannak mondjuk 20nál azokat végigpóbálom. Eléggé sok UK-s szokott lenni ott.

scorpeeon
89? lol :) Hát, annyit kb 1 menet alatt szoktam szerezni, eddig kb 2500 xp-m van.

Pretorian
Az hagyján, a filterek egyáltalán nem mûködnek...

Én fogok írni a fejlesztõknek, azzal nem lesz probléma.

IRC-n azt írták tegnap, dolgoznak a csatlakozásos problémán.
(a bf2 után tényleg felüdülés, hogy nem kell annyit várni a csatlakozásra)

Amúgy a bugokat nem (csak) ide kellene írkálni, hanem a fejlesztõknek! Ha nem tudnak róla akkor nem is tudják mit kell kijavítani.

Minden jog fenntartva!

Azért be lehet lépegetni csak van mit javitani a szerver keresõbe:S
Azti rja hogy 6/24 és connectingolok kiírja,h telivan...

Az elég jó,h nem tölt percekig!!
Pretorian
Egyébként aki tud, próbáljon UK szerverekre menni, az amcsi és ausztrál szervereken szinte lehetetlen játszani a hatalmas lag miatt.
Jó nehéz bejutni UK szerverre, baz'.

Pretorian
Jahh, ne is mondd.
Hiányoznak még a különféle turretek is a bázisról, mert jó nagy lol amikor valaki beszabadul egy lépekedõvel vagy tankkal, és elkezd spawncampelni, te meg nem nagyon tudsz mit tenni ellene. Bár nemtom, lehet, hogy az engineer tud ilyesmit építeni, õszintén szólva még nem próbáltam.
A spawndrop meg iszonyat bénán néz ki szvsz, amikor mindenki "leesik" a levegõbõl, ez miért kellett? A gránátok hatósugarát és erejét is növelni kéne szerintem, elég gyengécskék. A fegyverek túlzott visszarúgása is zavaró, ebbõl vissza kéne venni.
Több fegyver, kidolgozottabb, változatosabb kasztrendszer is kéne még.
Grafhoz még annyit, hogy szerintem a karaktermodellek teljesen rendben vannak, a jármûvek is fáintosak kívül is-belül is. Viszont a talaj textúráján, és a különféle tereptárgyak, fák részletességén van még mit kalapálni.

hali!mikor jáccunk?és aki akar jáccani vegyen fel: [email protected]

nekem eddig a XP-m 89 :D Nektek?
Zomil
csapatmunka az tuti kell, mert azért a gépfegyveresnek védenie kell a mérnököt az emp épitése/hackelés közbe, össze kell dolgozni, az sem árt ha a sniper lerakja a radart:) nekem nagyon bejön a játék ha kicsit javitanak rajta akkor nagyon klassz lesz:)

mesor
Hááát...
Jelen állás szerint én ezt simán etolnám decemberig. Nagyon sok mindent kell még javítani rajta(elsõsorban bugokra gondolok). Ha ezeket a hibákat elkapkodják és két hónap alatt összegányolják akkor elég gáz lesz a játék.
Viszont ez a játék tényleg csapatmunkát igényel. Ha az ellenfél 0 csapatmunkát mutat fel akkor kb 2 perc alatt vége a körnek. :)

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

spidey91
VAn valakinek CD-kulcsa?

Gépem ati X1900 4200

Alwares
Egyébként a mozgás tényleg túl gyors, az alap ET-ben is kicsit gyorsabb volt már mint kellet volna de ami ebben van az már túlzás...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Alwares
Mire gondolsz? Hogy béta után engine-t cserélnek? LOOOLLL!

kijön egyet jáccani aki akar adjon privibe msn-t vagy itt is lehet :)
hááát én se vagyok elájulva....
a grafika vajon fog változni erõsen?

Carlos HUN
Hát elég gyenge a game ....
3 om kulcsom van kiosztásra pmbe lehet kérni

Zomil
nem értem mért veri mindenki a graf-ra ha a játékélmény szuper akkor sztem a grafika nem nagyon számit, és igaz még vannak hibák böven de ez a játék elég kó uton halad azon h sikeres legyen:) nekem nagyon megtetszett

a sniperes mellett nagyon fun az artelly-ssel lenni:D amikor benyomsz egy artelyy esöt a tömegbe az szép tud lenni:D

mucsácsó
Hú bakker, azt hiszem én is...
Ha valaki esetleg rendelkezik egy nem felhasznált kulccsal, akkor azt én is nagyon megköszönném! Remélem azért van valamelyikõtöknek =/
Köszönöm szépen elõre is!
chalezlopez
:) Lejjebb olvashatod, miért is volt nálam ilyen gány a grafika. Most, hogy 1280-ba felraktam, gyökeresen megváltozott minden, még jobban is fut...

Vamos Argentina!

chalezlopez
Köszi. Vak voltam.

Vamos Argentina!

én most raktam fel, de nem indul
vista van fent
az alatt nem megy?

scorpeeon
1 tipp: AA-t kapcsold be. Nehogy már én jobb grafikán játszak a 7600GT-mel, mint te a 8800addal :)

scorpeeon
ték

trident
Lecsúsztam a kulcskérésrõl.
Ha valakinek lenne egy szabad, azt szivesen fogadnám. Köszönöm.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

DummyBoy
Egy kis segitség :) 1280x1024 az ugye TFT felbontás, nem 4:3-as arányú hanem 5:4 ... ki kell választani az aránynál az 5:4-et és lesz 1280x1024 ... Mondjuk az 1280x960-at nem értem miért hagyták ki ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Pretorian
Hááát...ez a béta még nagyon béta...
Az animációk elég furcsára sikerültek, kicsit bénák, a grafon még van mit csiszolni bõven, és valahogy az egész túlságosan gyorsnak tûnik számomra. Pedig sokat Quake -eztem multiban anno, de ez valahogyan más...túl gyors...
Az meg, hogy 80-as pinggel "repkednek" a játékosok, az lol...
UT 2004 is pörgõs, de valamiért ott úgy érzem, tényleg van értelme a csapatmunkának, itt viszont túlságosan is gyors a játékmenet ahhoz, hogy jól össze tudjon dolgozni az ember a csapattársakkal.
A Strogg fegyverek tök fantáziátlanok, 1-2 kivétellel.
Szerintem a 2142 állva hagyja ezt a játékot jelen formájában, de azt mondom, várjuk ki a végét. Megyek is gyorsan sirámkodni az official fórumba, hátha meghallgat valaki...:P

chalezlopez
Hát annyira nem vagyok elájulva tõle grafikailag, sem a netkódtól...
A képek elég homokos felbontásban készültek, sajna még nem enged a game 1280-at. Amúgy ez a full grafika kb... Igaz ment is konstans 60FPS-t.

Vamos Argentina!

schrank
így pár perc után ez egy rakás .... <#vomit>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Elõbb vágom fel hosszában az ereimet...

Alwares
Ohh olyanokat fun-oltam! Cover Ops-nak nagyon állat hogy be tud öltözni az ellenfél ruhájába. Beöltöztem stroggnak kés elõ, pikk-pakk elsõ voltam a szerveren. Nagyon állat :)

schrank
óóóó hogy az a .... <#falbav><#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

chalezlopez
Jah, mert az alsó linken kell szedni.
Kivi leszek, hogy fog futni...még 7 perc és lejön.

Vamos Argentina!

Carlos HUN
Kösze én a második linkrõl szedtem le 1800 k val