Enemy Territory: Quake Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon
Ha megveszed majd nekem is akkor adok :)

Spawn pointot egyébként hogyan lehet megszerezni és "liberálni"? :)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Evil
Öszintén jobban bejön nekem a Bf2 meg a Bf 2142 szebbis (kivéve a viz) autok mozgása lépegetö ezerszer jobb a 2142 ben szoval ez igy elég gyenge egyenlöre... Nekem a legzavarobb hiba vagy bug a játékban hogy Alt al beszéltek Ts en és ha lenyomom a shiftet azaz a futást és egyidöben az altot is akor utánna befagy és magátol fut fel alá ami elég idegesitö mert csak ha hátrát nyomom akor képes megálni hátra persze nembirok menni de ha beugrok tankba az helybõl gáztad bele szembe a falba ha nem ügyelek rá... Persze mostmár viszonylag ügyelek rá hogy ne fussak akor ha beszélek de ha mégis sikerül akor csak ugybirom megoldani hogy ALT enter ügye le padra aztán control alt del és átrakom vagypedig kiveszem az egyik Mag rol a játékot (ügye dual core miatt lehet váltani) és akor megáll majd visza Alt enter és onnantol már rendesen megy adig amig megint nemsikerül a két billt együt lenyomni :)

probáltam (Enemy Territory Quake Wars crack.exe Razor 1911)de szerintem nagy kamu mert törés helyet inkább trojait telepit vagy más vélemény?

JAG1
Hát remélem ez még igencsak béta, mert ez így borzalmas.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

tescodr
jah nekem is jól jönne

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Hali nem tudom van-e esély még Cdkeyre de szivesen kiprobálnám még megjelenés elött..
Mert ha bejön, ugy határoztam megveszem.

JAG1
Dobjon már meg valaki egy CDkeyel, amire lehet még accot regelni, vagy egy accal próbaként pls...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Zomil
hát ha strogg vagy akkor nem lesz objectived, mert objctive-nek a megsemmisitendö küldi számit szoval ezen a pályán a rács(amit ugye gdf-nek kell szétrobbantani), én is csak ugy szereztem medált h a végénél nekem kell meghackelni és az számit snipernél objectivnek

az a "szar a mellén" az spawnpont ha meghalna a technikus oda születik vissza

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tescodr
valakinek van cdkey e a game hez?ha van pls küldje el a mailomra:[email protected] ezer kösz elõre is!

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

én azt nem értem a stroggoknál hogy amikor meghal az ellen fél akkor az orvos bele szúrja az az izét és ilyen szar lesz a mellén az mi?meg amikor a bomással vok akkor is amikor lerakja és csipog akkor az mikor robban?meg a rágcsra csak a GDF-ek tudnak bombát rakni?
scorpeeon
Nekem 3000 körül van az xp-m. Medálom viszont még nincs, eleget öltem már hozzá, viszont 2 objektívet meg kell semmisítenem még. Mi számít objektívnek? A turretek? És hogyan semmisítsem meg? Plasma Charge-al?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

DummyBoy
Lesznek asszem itt is Ranked szerverek, de nem olyan balfasz módon mint BF-nél ... ergo elõnyhöz csak akkor jutsz ha normálisan játszol :)

Szépen ki lehet majd itt is maxolódni, utánna viszont reset, és kezdõdik elõrõl :)

Bár asszem az open beta-ra javitottak az XP renceren, mert elõtte sokan sirtak, hogy lassan kapja a pipó a zikszpét :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Zomil
egyébként sztem se hülyeség mert különben elég gyorsan 4-es lehetne bárki és onnantol nem lenne értelme az egész rendszernek igy meg pl 3pálya alatt totál reális és rangor meg medált igy is kapsz az nem veszik el:)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

scorpeeon
Na jah, csak ezt nem tudtam, hogy 3 menetesek mindig, gondolom többször volt, hogy az utolsó menetbe léptem be.

DummyBoy
Az XP reset szerverfüggõ. Lehet pályánként, Kampányonként (Asszem 3 pálya ...) vagy egy teljes kör is ... (Összes map ...)

Anno sima ET-nél is csak serverbeállitástól függött :)

Nem marhaság ... ugyanis igy értelmetlenné válik a statpadding :)

Zomil
egyébként most járok 2500xp-nél:) és hamarosan megszerzek 2 medált is :) (1már van)

Zomil
tévedsz 3 csatára vonatkozik, az gész játszma 3 csatából áll és igy döl ele ki nyer mert ugye döntetlen nincs, ha megnézitek amikor vége a pályának kiirja felül h GDF 1-0 Strogg és ez 3körig megy addig kapsz xp-t is utána uj menet kezdödik, akkor lenullázodik, de szvsz ezt majd be lehet állitani a végleges verziban a szervereknél:)

Ekkora marhaságot..

Minden jog fenntartva!

scorpeeon
Az unlock cuccok biztosan ideiglenesek, csak egy csatára szólnak. Illetve van, hogy a következõ csatára átmennek az XP-k, ilyenkor lehet folytatni az elõzõtõl. Nekem is meglepõen sokszor írta ki h mi unlockolódott és már csomó cuccomnak kellett volna lennie, de nem volt, de aztán rájöttem, hogy csak 1 csatára szólnak :)

na igen egyszer can rangom egyszer eg semmi...Stroggba van GDFbe meg semmi.külön számolja õket vagy vmi ilyesmi:/
UnknownAsshole
tudom hogy nincs eséjem de akinek van még kulcsa az megdobhatna vele :P <#vigyor5>
Lehetséges, hogy az unlockok ideiglenesek?? Vagy csak én tapasztalok ilyesmit?
Minden alkalommal mitha elõrõl számolná az unlockos cuccokhoz a pontokat.

Minden jog fenntartva!

mesor
Közben rájöttem, úgy néz ki nálam nem nagyon szívleli a játék ha nagyon átvariálom a bill kiosztást. Defaulton, egy két gomb áthelyezésével nem jött elõ a probléma.

szapor nem QW klán vagyunk hanem bf. De ne is álmodj az FRX-rõl. :D

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

scorpeeon
Én is csak az alt+f4 kombinációt tudom javasolni. :) Nekem sosem csinált semmi hasonlót...

reaper4
nem sok sikered lesz így :)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Beers
Várd meg Mesor-t, hátha .... :)!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

DummyBoy
o.O <#wow1><#wow2><#idiota><#wow3><#zavart2><#ijedt><#guluszem1><#conf><#csodalk><#taps>

vagy ha nincs hely a klánba akkor van itt vkinek?
Beers
De van, alt+f4 :D!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

mesor és lenne még hely a klánba?:)
mesor
Egyébként arra nincs valami megoldás, hogy az emberem egy idõ után ne kezdjen el magától futni,lõni?

nyomhatnánk vmi HUN prefixet.vagy az túl égõ?<#hehe>
scorpeeon
tarrót->tart - ez nemtom hogy sikerült :)

scorpeeon
Az ilyen progik nem nagy feltörõk, egyszerûen minden lehetõséget végigpróbálnak. Ha a jelszó van 10 karakter, napokig tarrót kapásból :)

Evogordon
Van olyan program amivel bátyám a 3000+os athlonjával 20 perc alatt tört fel jó akár eltarthat 1 napig is..

mesor
Tudod mit törtél volna fel! :D
Mondjuk jah 1-2 év múlva biztos sikerült volna valami.:) Vagy lehet hogy te már egy kvantumszámítógép tulajdonosa vagy?<#fejvakaras>

Egyébként én is regeltem plusz kulcsokat, de szétosztogattam a klántársaim között.<#vigyor5>

Evogordon
Akinek kell kód: LWGPLJT2R7JTB7HC 4C

Nehogymár pénzért osztogfassák... XD

Evogordon
Ezért pénzt kérsz?? Én ezt vettem le :D

jakewyler
Sziasztok,
Akinek kell kód, vegyen fel msn-re:
[email protected]

Megbeszéljük ;)

Carlos: én is ezt javasoltam, csak pl. aki a kegjobban sírt key-ért az simán leszarta a többieket miután sikerült szert tennie egy kulcsra. Csak páran regisztráltak pluszban.

Minden jog fenntartva!

Carlos HUN
Amugy tegnap ha mindenki észnél lett volna és gondol a társaira reggel kamu email cimeket gyorsan létrehoz egy fileplanet accot közben cookiekat kitörli és kész is :D

Evogordon
Jó nem vagyok geci de már 2 lent volt szal ha akrtam volna már lenne +2 kulcsom XD

Carlos HUN
És mégis Mit ? XDDD

Evogordon
Hála az istennek feltudom ezeket törni :DDDDDD

Carlos HUN
JCSR Chris

spidey91

trident

A kinyitáshoz szükséges rar pass a nyertesek postaládájában landolt grat nekik :D

<#mf2><#vigyor1>

óó örö és bódottá, köszi szépen:))

mesor
Jajj ne JCSR! :DDD

trident
Köszönöm.:)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Carlos HUN
Najó kihuztam 3 nevet nem vártam tovább :D

spidey91
JCSR Chris
trident