2590
  • schrank
    arról nem a bf tehet hogy gyökér vagyol és AK-val akarsz megfutamítani egy tankot
  • NeoMaN
    Jó, az első napokban minden vérpistike rászabadul a demóra. Nyugodj meg, pár napon belül durva teamek lesznek.
    :D
  • JAG1
    Voltam egy pár szerveren, de csapatjáték hírét sem láttam. Mondjuk nem tudom mit vártam egy kvék stílusú gémtől. Mindenki csak hentelt magába. Nem adja magát a játék csapamunkára. Eszébe sem jut senkinek és ez a fejlesztők bűne.
  • izsook
    No tegnap Én is kipróbáltam és azt kell mondanom, hogy rengeteg mindent lehet benne csinálni. Viszont a pálya masszívan csapat játékra van kiépítve. Nyílván több pálya van a játékhoz, amit majd az eredetiben meg is lehet kóstolni. A fegyverek, ranglépés jármű sérülés egyéb megoldások szerintem jól meglettek csinálva. A BF2-vel annyira nem érdemes összehasonlítgatni, mert csak hasonlít rá, viszont teljesen másképp van felépítve a fejlődés pontszerzés stb.

Egyetlen egy kifogásom lenne véletlenszerűen elmegy a hang, de úgy végleg ki kell lépnem meg vissza, hogy megjöjjön. Esetleg valakinek valami hasonló effekt?
  • JAG1
    Ehh... :-)

Nem sokat játszhattál BF-el, ha ilyen hülyeséget mondasz...
  • DarkSector
    Ezt én is így látom!!!!!
    Bár szépnek szép és a terület is pofás, de a játék maga, még a BF szintet sem éri el....
  • Gauge
    Nem
  • Gauge
    Szerintem iszonyat szar a demó. A sebzés katasztófa, a játék számomra átláthatatlan, a terep tárgyak minimálisan sérülnek...

Tiszta BF feeling, BF pedig nagyon szar....
  • gduck
    Le van korlátozva az FPS 30-ra! Olvassad el a #1224 hozzászólást, ott le van írva hogy lehet kikapcsolni!

UI: ahogy látom ez ugyanaz a map mint a bétában, szal a demót már nem szedem le :D
  • ellington
    most is egy szervert dob ki. és internet beállításokat nem is találtam a játékban..
  • PunkZoli
    akkor valamit nagyon rosszul csinálhatsz,,,mert nekem kb 5000 szever volt fellőve este... csak amire tudtam volna felmenni természetesen filterrel ez joval kevesebb
  • ellington
    neten hogy lehet játszani? van már valami magyar szerver? nekem tegnap este az onlinera kattintva egy drab szervert dobott ki, azon is egyedül voltam.
  • NeoMaN
    settingsben talán....
  • JAG1
    A legjobb az, mikor warm alatt lövik egymást az idióták és úgy beleéli magát, hogy nem veszi észre, hogy már éles és úgyanúgy hentel...
    Aztán csak pislog, hogy mijafaszvan, hova tűnt a többi áldozat.

Eszetlen egy játék, nemtecc.
  • romeozor
    a névváltoztatás csak lan módra érvényes, de szerintem acc kreálásnál figyelmeztet is erre
  • NeoMaN
    Hát jah, elég vicces....
  • LegionarR
    Ezt nem hiszem el :) Pont tegnap szedtem le ugyanezt a programot, a panaszkodásaim és egy kis keresgélés után :D Viszont a konzolparancsról nem tudtam, köszönöm meg is nézem...
  • DarkSector
    Grafikát hol állítsam?
  • DarkSector
    Mármint az olyan mint a battle...az a fps jellegre akart utalni..!
    Bocsesz szarul fogalmaztam egy cseppet!
    :D
  • Zomil
    battlefield miota külsö nézetes?:D
  • csimpok
    Ez fps mint a Battlefield...
    Zomil kösz a linket.
  • DarkSector
    Amúgy ez fps, vagy külső nézetes....mint a battlefield?
  • Zomil
    jah még vmi:)
    nagyon zavart még az a hiba h amilyen profil névre regeltem csak azzal a névvel lehetett játszani...hiába nyomtam apply name-t a név nem változott:S
  • Zomil
    gugli powaaaa
  • DarkSector
    DEMO innen szedhető!!!!
  • Zomil
    olvass már vissza bazzzzz
  • csimpok
    Rajtam kívül senki mást nem zavar a 30-as fps limit? Nálam olyan szakadozott a mozgás 30 fps-mél is, amivel még single playerben sem játszanék, nemhogy online...
  • teddymac
    map restartnal nalam kifagy :(
  • Drizzthsz
    Image '_default' was generated with internal format 0x83f0 but GL returned 0x83f2

Ilyen hibával áll le xp alatt. Wtf? 8800Gts, meg e6750 van alatta.
  • alma2
    Ja mielott kidobna valaki a grafkartyajat, pl nalam, alapbol be van kapcsolva mind a ket kimenet a grafkartyan, nem igazan kedveli a jatek akar csak a COD, max 5 fps-el ment mig ki nem kapcsoltam ! nvidia.
  • Alwares
    Biztos, hogy ezt az engine-t most látod elösször és utoljára, ezen kívül az összes új játékukban Tech 5 engine lesz, legalábbis én így tudom...
  • NeoMaN
    Jaja, én is láttam.
  • alma2
    Azert jo, hogy van benne az elejen egy minimalis iq szuro...
    nem egy, nem ket embert lattam kilepni a warmup alatt, hogy milyen jo jatek vagy milyen rossz, kozben el sem indult meg a jatek :)
    hihetetlen emberek vannak...
  • jodamester
    Csak Carmack apó graf-motorja miatt szedtem le.Remélem, h. a prey köv. részében is ehhez a motorhoz lesz szerencsénk; óriási terekkel, megatexture és más fincsi effektekkel-a füst effekt qrva jó.
    Nemtom, hogy csinálta, de proci és vidkari alig melegszik, pedig a vga húzva van, a 7900gs-t csak a 8x AA fogja meg. Hasít...
  • Zomil
    holnap tuti kiprobálom én is:)
    amugy béte 1 ota játszom szinte folyamtosan
    de sajna béta2 pályája eléggé elvette a kedvem, tulságosan 1 helyhez csoportositott mindenkit, és ahogy olvasom most is az a pálya van...
    szvsz béta 1 pálya sokkal jobb volt:)

amugy aki játszott béta1-2-vel azoktol kérdezem: gyengitettek a strogg fegyvereken/jármüveken vagy még mindig sokkal erösebbek?:)
  • PunkZoli
    nem rossz, nekem első ránézésre tetszik.... bár télleg elég buták játszák
  • scorpeeon
    Eleinte bétánál is lámázott mindenki aztán később már általában meg lett ez egyensúly, néha még csapatjáték is volt valamilyen szinten :) Néha viszont olyan láma szervereket fogtam ki, hogy 4 perc alatt sikerült elveszteni a csatát mert mindenki ment a saját feje után. Az ilyen helyekről sikítva menekülni kell :)
  • NeoMaN
    Uhh, jó a game.

A csapattársak már kevésbé, nulla team, nulla agy, senki nem tudja mit kell csinálni. Nincs medic, nincs engi csak soldier.
    :)

Majd kikopnak azt jó lesz.

Nekem nagyon bejön, már hiányzott valami....
  • csimpok
    Húbazz ezt a fost a kormány miatt mozgott lefele a kurzor, most hogy kihúztam a MOMO-t megjavult...
  • scorpeeon
    Az fps problémára: alapból limitelve van 30-ra az fps, azért megy mindenkinek úgy. Ha kicsit lejebb olvasol a topicban, találsz egy konzolparancsot amivel kilőheted a limitet. A képernyőfrissítésre: ReForce.exe -> ezt szerezd be, ez fixen tartja minden játéknál a frissítést, a legnagyobb értéken amit a videókártyás/monitorod is elbír.