2590
  • Gbor81
    Sziasztok!Ma vettem meg a játékot de egyszerüen nem jutok túl a regisztráláson sem,bármilyen usernamet írok be nem fogad el semmit,csak írja hogy error.Tudna valaki segíteni hogy mit csinálok rosszul?
  • Optimus Prime
    Hm, én meg erről nem is tudtam. :D
    Milyen gyakran játszotok? Tolhatnánk együtt, az én nevem NemesisPrime85.
  • Gando
    nehéz szülés volt :D de hatásos
  • Doomista
    Erről van szó ! Köszi !
  • Gando
    megvan... A Missile Artileryvel lehet ezt csinálni. Előveszed a targeting toolt, és célzol valahova, amíg be nem lockolja a célt és azután nyomvatartod a tűz gombot, majd ahova mozgatod a célkeresztet odafognak becsapódni a rakéták
    Igazad volt :D
  • Optimus Prime
    Csak a járműre lehet rácélozni, vagy "lock on"-olni. Az egyik területi tisztító ez. A másik egy tucat kisebb rakétát szór az adott területre.
  • Gando
    végülis van olyan ami lézerre rakétákat lő ki, csak nemhiszem hogy azok irányíthatóak lennének-e...
  • Optimus Prime
    Rakéták jönnek? Hm, végül is úgy is lehet. Ezt a... rég játszottam, meg kell néznem a nevét. Az egyik deployable így működik, de ezt általában járművekre szoktam alkalmazni, mert lassan tölt újra.
  • Doomista
    2 év QW után tudom mit beszélek :D minden héten előfordul ez :D mondom kell egy jó terep ahol lehet lézerezni, jöttünk a csapatban vagy 4en előre lézert láttam hogy valami oda mutat ahol járkálok hallom hogy jött egy plasma rakéta és eltalált, aztán a többiekkel ugyan ez :D oppressorral volt a gyerek, és az tud csak lézerezni.
  • Gando
    pedig nekem fingom sincs mirő beszélsz :D megnéztem a egy csomó oldalon, de nem találtam ilyesmit... úgyhogy csak halucinálsz :D
  • Doomista
    azt ismerem de nem arról van szó :D vagy ha erről irt optimus akkor ö is félreértett. mert mondtam hogy lézerrel irányit az emberre és ugy lövi rá a plasmat vagy rakétát. nem igaz hogy senki sem látott :D jó sokszor igy szedtek le...hegyen volt ez a field ops ember, rám lézerezett és jött egy rakéta és ennyi nekem...
  • Gando
    engineer tudja lerakni, Anti personnel Turret, APT, ez kaszabol le ha közelmész :D
  • Doomista
    milyen anti persunel turret ? nem értem
  • Optimus Prime
    Embert/Stroggot csak az Anit-Personnel Turrettel lehet szedni hatásosan, a Field Opsok csak spéci egységek és járművek kiiktatására alkalmasak.
  • Doomista
    jaaaa
  • Gando
    sajna még csak a demo-ja van meg, majd ha lesz mani ezt tuti megveszem
  • Doomista
    semmibaj én is hülyén irtam le :D viszont ha már ennyire online vagy itt akkor nyomhatnánk pár menetet a játékban, most is fennt vagyok és ölök !!! :D
  • Gando
    tényleg... :D amivel embereket lehet elkapni... olyanról én nem tudok :D
  • Doomista
    ezeket mind tudom,hallod :D félreértettél :)
  • Gando
    na megvan megnéztem, ezzel kilehet jelölni egy területet, de járművet is. Ha meglátsz egy járművet akkor rácélzol és végig rajta kell tartani a célkeresztet, mig a körülötte lévő zöld mező piros nem lesz, és utána már gond nélkül leszedi a rakéta, földi célpontok ellen nagyon jó mert azok nem repkednek össze vissza könnyebb becélozni őket és 100% a halál :D
  • Gando
    én eddig csak 2őt használtam ezek közül
    az artilery-t, ezzel kijelölsz egy területet és azt megbombázza, a másik pedig a HAMMER rakétáscuccos, ezzel is kijelölsz egy területet és ott kicsinál mindent, ami él és mozog. A középső, a missile launcherről fogalmam sincs, sose használtam, de szerintem csak járműveket lehet vele elkapni, rácélzol a lézerrel a járműre és hosszan tartod a gombot, míg kinem írja hogy locked, és onnantol kezdve sztem elkapja a járművet... de majd kipróbálom én is ha lesz időm
  • Doomista
    Lenne egy kérdésem...Oppressor/Field Ops fajtánál van ugyebár az a bombázó gépezet,amivel járműveket/gépeket tudsz kijelölni és csak arra irányitja gdfnél a rakétákat,stroggnál meg plasmát vagy mit...szóval ennek van olyan féle izéje, amivel embereket is lelehet kapni,csak nem jöttem rá hogy hogy...szóval valahogy rálézereznek az emberre és rád dob egy rakétát/plasmát és megis halsz, de csak egyet, és szépen egyenként letudja szedni az oppressor/field ops az ellenséget...nemtom hogy mondjam érthetőbben, de nem vágom hogy lehet ezt megoldani, valaki tudja ? [hosszan nyomtam a lézert az emberre, 2-3x katt lézerrel az emberre,egy két billentyűt is nyomtam közbe de pasz]
  • Gando
    Nagyon köszi, jókis játék ez, csak még 1-2 dolog nem tiszta benne, de arra majd rájövök.

Amúgy grat az 50/50hez... :D
  • Doomista
    Belépsz a játékba-Play Olinere katt ugyebár ahol a szerver lista található,ott bal felső sarokban kell beikszelni a punkbustert.
  • Gando
    Üdv
    Gondoltam meglesem ezt a game-t, csak van egy problémám... Hogy kell bekapcsolni a punkbustert? Nemtalálom sehol se, és ha csatlakozni akarok egy pb-s szerverre aszonnya nincs bekapcsolva.
  • Doomista
    ah ezer köszönöm ! életmentő volt ez már számomra :D
  • Optimus Prime
    Kicsit komplex a menüje, ezért egy screenshotot csináltam róla: itt kell állítani.
  • Doomista
    mondjátok már meg nekem léccives hogy hol a fenébe kell kikapcsolni azt,hogy a férfi hang ne duruzsoljon minden egyes pályán erről arról, mert már 10x végignéztem a beállitásokat de nem találtam meg, és nem szeretnék össze vissza kapcsolgatni mindent...
  • jonnyk
    ezt hogy érted? :P
  • Doomista
    pl engem nem vágsz el :D
  • jonnyk
    az fix hogy komoly.nagyon megy a darálás!!:D de amugy meg sztem van egy csomó dolog amit nem vágok. :s
  • Doomista
    nah az jó akkor majd valamikor én is felnézek és nyomhatjuk együtt :D régebben mikor még nem voltam full rankos, és a full rankért küzdöttem, akkor én is iszonyat sokat toltam, most csak néha :D de még mindig eszméletlen jó multiplayernek számit nálam.
  • jonnyk
    basszus én rávok állva nem bírom abba hagyni.bár néha annyíra felqrnak hogy inkább kilépek. :D
  • Optimus Prime
    Én NemesisPrime85 néven vagyok fent. ár mostanság rég játszottam. anno nagyon kiveséztem. :P
  • jonnyk
    szinte minden nap fenn vok úgyhogy keressetek meg jonnyk a nevem.
  • jonnyk
    császtok!!én már nyomom egy ideje és jó lenne kicsit haverkodni magyarokkal és felmenni együtt.fel lehet venni ismerősöket gondolom.ja és azt akarom tudni mikell az assault starhoz, mer már csak az kell az első sorban meg a vehicle.kösz üdv!!
  • Eftörsokk
    Van egy eladó ET:QW-m 2k huf,ha érdekel valakit priv plz.
  • jackcsabi
    Ez a problémám megoldódott a játék letörlésével... miután 3 napot szenteltem a megoldására, 5 fórumra is írtam nemlett megoldás, söt egyik lehetséges megoldás miatt most egyik játékommal se tudok játszani mert a videókártyát elbaszta...
  • Optimus Prime
    Milyen videókártyád van? A beállításoknál meg sok kapcsoló van, próbáld meg az auto-detect-et. Visatával tudtommal nincs gondja a játéknak, hisz arra és XP-re írták.
  • rumkola
    cserélj vga drivert, ha meg húzod akkor vedd vissza