Enemy Territory: Quake Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor elöször olvastam 2005-ben, hogy lesz ez a játék már akkor tudtam, hogy nekem ez kell, de nem müxik😞
Letöltöttem a demót + a demó szervert, de amikor elindítom a játékot egybõl azt írja, hogy fatal error, hozzá ezt a szöveget:
Image '_default' was generated with internal format 0x83f0 but GL returned 0x83f2
Volt valakinek hasonló problémája? Ilyenlor mi a teendõ?
www..KALOZOK.com
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
van kedvenc szerveretek? esetleg összejöhetnénk egy szerveren majd...😊 nem tudjátok lesz-e magyar szerver? hunRage a nevem amúgy.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Regards,
egyébként nem adom fel, a full kap még egy esélyt... manapság a demok csak elveszik az ember kedvét a játéktol (strangehold, fifa08, qw), ahelyett hogy megmutatnák mit tud a játék... aztán a készitõk csodálkoznak, h az eladások sehol nincsenek 😞
sztem ez a demo sem más, igy az idsoft korábbi jó játékai miatt sem adom fel (a q3, d3 sztem szar játékok voltak, a d3 esetén a szar engine is megállja a helyét) - gondolok itt a wolf3dre, doom1-2re, quake1re, uj wolfra - talán lesznek méretesebb kinti részek más pályákon, finomodik a gfx(fps unlock ALAPBOL), tweakelt tank, stb stb stb
addig jármüves, harcos multira marad a bf2/'42 😊
Forza.
A jo jatekos minden gameban szereny, csak neha indulatos, ha halmozott lamasag zajlik..
Az igazan rutinos jatekos inkabb kielemzi a kulonbozo alltala kedvelt("nem kedvelt"), vagy ismert jatekokat, parhuzamokat keres, nem ellenteteket szít.Tanít, taktikai tanácsokat ad.
Nem kell a jojatekoshoz extra recept.
A jo jatekos receptje>
1.)Egy jó gyors gép ami tud sok-sok FPS-t produkalni+egy jo eger ami tutira erzekeny, persze kell egy monitor is..<#hehe>#hehe>
2.)Kell egy igen alapos palyaismeret (sok gyakorlás)
3.)Kell nem kevés taktikai logika, tudjal az ellenseg fejével is gondolkozni. Tudja hogy hol van ra szukség az adott sztuációban(sok gyakorlas)
Emberi rész:
------------
5.)Csapatszellem,amihez alázat,szerénység és némi önnfeláldozáas is kell.Nem te vagy a fontos egy csapatjatekban, hanem a csapat, ha ezt el tudod fogadni, mar jobb jatekos vagy.Néha fell kell áldoznod magadat azert, hogy a csapat nyerhessen.(szocializáció +sok gyakorlás)
Le kell higgadni, partnernek kell lenni egy vitaban, és nem ellenségnek.
Mindíg van kompromisszum.
És még sorolhatnám, de sajnos mennem kell.
Mára ennyi is elég<#wink>#wink>
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
tényleg bf-ben létezik olyan hogy pro?😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Eppen most jottem le az egyik szerverrol, erdekes nehezen tudok leszallni a gamerol, bar en minden jo gametol nehezen szabadulok..<#hehe>#hehe>
Jo kis hentet csaptunk.<#eplus2>#eplus2><#vigyor>#vigyor><#violent>#violent>
és igen kell csipa a játékban😛 QW-ban is tök jó a covert ops😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
<#lama>#lama><#violent>#violent>
Igazad van végülis... Csak olyan játékokat csinált az id, mint a Wolfenstein 3-D, Doom, Doom 2, Quake, Quake 2, Quake 3, Wolfenstein: Enemy Territory, Doom 3, Enemy Territory: Quake Wars. Ezek mind nulla nevek nemigaz? Meg persze az olyan engine-ek is mekkora nullák, mint a Quake 3 engine-je ami a korát évekkel megelõzõ grafikai megjelenítésre volt képes és rengeteg játék alkalmazta. Végülis John Carmack-ot is biztosan véletlenül szokták "a játékipar programozó-pápája" néven emlegetni. Ez az id Tech 5 motor is egy nullának néz ki a Rage-el együtt nem?
Viszlát.
Regards,
tiz évvel ezelõtt a q1 esetén még bizarr modon jo dolognak tartottam e megoldást, de h 2007ben nem kivánok ilyesmivel szorakozni az fix.
az fps-tõl eltekintve a játék egy fos. 0. zéro.
hiába, idsoft nem tud játékot csinálni, mostanra kiderült, h engine-t sem.
Forza.
Sztem zsírság... Dopti out.
Viszont a BF-re rákattintott embereket már nagyon nehéz lesz áttérítenie (polcomon BF1-2 nekem is) picit talán elkésett.
Nagyon ötletes és ebbõl még bármi lehet pár patch múlva.
HP+