2590
  • Eftörsokk
    persze hogy van:) amúgy az összes pálya a földön játszódik,4 kampány van,mindegyikbe 3 map
    én szivesen játszottam volna strogg világban is,vagy legalább az űrben,de majd a kieg megoldja:) vagy az editor:)
  • NeoMaN
    és te sokan vagy?
    :DDDDDDDDDDDD
  • Zomil
    van olyan pálya ahol strogg támad?:)
  • Eftörsokk
    és mennyitbe van egy ilyen?
  • Beers
  • 0ckH4M
    Hmm jól hangzik. Pénteken még nem fogom megvenni, különben nem tudnék mit elinni a hétvégén :D
  • Eftörsokk
    lekaptam warezt,nem bírtam kivárni pénteket,12 map van,eszméletlen király pályák,nagyon változatosak, személyes kedvencem egy sivatagos,strogg védekezős,egy portálon keresztül kell megtámadni a célt,ám amint átmész a portálon,a sivatagból átkerülsz egy havas hegyes pályára! nagyon kemény.
  • Dopti
    Várható ára: 11 990 Ft (előrendeléshez zsír headset jár)
    Warezt 1általán nem éri meg leszedni,mert pénteken megjelenik úgyis

• 0ckH4M
    Nah elindult a warez. Szerintem csak azért van értelme leszedni, hogy az ember megnézze a többi pályát, de utánna megint a demót érdemes elővenni, hogy lehessen neten tolni. Eredeti mennyibe fog kerülni? Én biztos, hogy megveszem, ezt a játékot bűn lenne tört szerveren játszani!!
  • NeoMaN
    20 megabit felfelé az már jó talán, de hogy sokaknak van azt kétlem.
    :)))
  • Beers
    Sokaknak van már 20/20M-ás nete!
    Majd ki kell próbálni!
  • NeoMaN
    hamacsi mindennel műxik
    viszont kötve hiszem, hogy egy dsl vagy chello connect elbír 16-32 embert sávaszélben....
    ill. biztosan elbír, de 500-as pingek lesznek
  • grebber
    Nemtudom ezt mire érted én nem értek annyira a hamachihoz.
    Csak kérdeztem müködik-e vele a multizás.
    Bár ha lesznek vállakozo kedvű emberek és lesznek mindig tört szerverek nekem az sem baj :D
  • NeoMaN
    hamacsival 32user?
    :))))))))))))))

ez nem f2f
  • NeoMaN
    NP
  • Ombika
    Miert volt mar olyan game amit torten ne lehetett volna tolteni?! :)))
  • keepernext
    Na akkor érdemes tölteni????Most kezdtem.
  • grebber
    Hamachival lehet tolni a törtet mert akkor töltöm a gamet?
  • strebacom
    jól van na..
  • NeoMaN
    semmi értelme singlében játszani

mellesleg amennyi időt fordítottál a kommentjeidre meg wazzegolásra már rég megnlézhetted volna...

lehetek a barátod mert te moderálasz valahol?
  • Krinyo
    a játékstílust a küldiket leszámítva igenis a bf sorozathoz lehet hasonlítani.
    Ha kihúzod a történetet, kapsz egy multira kihegyezett fps-t amiben járművek segitségével kell legyőzni a másik csapatot.
    Az most teljesen mellékes milyen sztorit hímzünk köré, és hogy milyen módon kell elgyőzni az ellent.
    Említhettem volna joint operationt is, az is hasonló.
    De ezzel egy kicsit elkanyarodtunk a témától :D
  • Eftörsokk
    amúgy sztem is,ezt meg kell venni,ha igazán jól akarsz vele szórakozni
    már előrendeltem,de amúgy én is letöltöm,csupán kiváncsiságból,érdekel milyen mapok vannak,mire megjelenik,már ismerjem nagyjából a mapokat:)
  • strebacom
    áá hagyjuk...
  • Eftörsokk
    jeez,milyen méregzsákok vannak errefelé:) rossz lábbal keltél ma ember?:P
  • strebacom
    Köszönöm szépen, na látjátok vannak még normális emberek csak ennyi lett volna ez meg itt guglizik, mégegyszer köszönöm...
  • scorpeeon
    single-nincs benne a klasszikus értelemben, botok ellen játszhatsz, ennyi. Illetve LAN-on is játszhatsz.
  • scorpeeon
    Ejj, mit érünk vele? Ez tipikusan az a játék, amivel vagy nem játszol, vagy megveszed.
  • strebacom
    kérdeztem töled valamit, nekem most jön lefelé, de ha nincs benne single már kapcsoltam is ki a letöltést...köszi!!
  • strebacom
    ne gúglizzál hanem ez a topic azért van hogy segitséget kapjak emberektöl akik értenek ehhez inkább te is azt irtad volna hogy van vagy nincs, ha már irtál volna valami értelmeset, ha én igy válaszolnék egy két oldalon ahol moderálok, akkor ki is ba...nának. érted wazze....
  • Mester01
    priviben tudsz adni linket honnan töltöted le?
  • NeoMaN
    gúgle
  • strebacom
    na kérdeztem, mi van nem láttok wazze, van benne single nem ismerem a gamet azé kérdezem...
  • Neoncsoves
    Nahh lent van a game, amig nem lesz MO-n vagy csak nem lesz olcsóbb addig jóó lesz :) majd megrendelem ;)
  • spidey91
    Most akor érdemes a reloaded verzot letölteni vagy aboltba bemenn?
    A reloaded mennyire müködö képes?
  • strebacom
    a játék 5Gb de van ebben single vagy csak multi?????
  • lalakov
    5.01
  • Thanatos
    bf2 kicsit más kaliber, legalábbis az én szememben :) meg ott is amire lettek ezek a rnaked tört szerverek azért nem két nap telt el... :)
    de mind1 végülis reméljük a legjobbakat... :)
  • Krinyo
    bf2-nél is ezt mondták aztán nézd meg, van egy csomó tört szerver rangokkal, meg unlock fegyverekkel
  • Thanatos
    hát nemtom, amiota lifeék nem inditanak minden igéretesebb gamebol első nap szervert azota a warezmegjelenés napján ritkán láttam bármiből is rögtön tört szervert... :)
  • Krinyo
    azért ezt nem állítanám :D