Enemy Territory: Quake Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁÁÁÁÁ...!
Tényleg, mert azt a gamex86.dll-t írta ki nekem hogy nem tudja felülírni amikor a szerver mellé megnyitom a játékot! Gondoltam én is erre csak nem tudtam hogy kell megmondani hogy máshova mentse a két dll-t!
Köszi szépen!
Amúgy is szeretem a doom motoros játékokat de ez bf-es stílussal karöltve meg teljesen megfogott! Kár lett volna hanyagolni...
Mégegyszer kösz!

BattleTag: zydar#2910

+set fs_savepath c:\serversave
SRY:D
Simán meglehet oldani , ugy kell kezdeni hogy csinálsz 1 könyvtárat mondjuk a C-n mint pl serversave . Aztán megnyitod a serverlaunchert , es ott a server settings advanced részében van 1 olyan hogy additional parameters oda kell ezt a sort beirnod : +set fs_savepath c:\seversave .
Szevasztok!
Olvasom a hsz-eket és látom hogy csak dedicated szervert lehet nyitni a játékban.
Nem lehet megoldani hogy a szervert létrehozó gépen is lehessen játszani?
Beállítom a szervert, hogy indítsa el a játékot is a szerverrel együtt, erre a szervert elindul és látszik is a többi gépen, de a játék nem!
Fõleg LAN-ra kéne, mert nincs net, de nyomnánk többen is.

BattleTag: zydar#2910

én is fel fogok nézni!

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

LegionarR
Nagy buli volt, kösz a szervert! :)

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Ombika
Holnap en is!

Balumann
holnap este lehet én is felnézek

Király most probáld ujra mert kivégeztem 1 pár usert a rendszerböl :)

hm, most mentem volna, de a hama kiírta hogy megtelt a quake01 hátózat
addig botozok :)
inditottam tegnap 1 servert hamachin ami (mig meg nem unom ) futni fog a következö napokban folyamatosan .)
1mega az uploadom ugyhogy nem lesz gond .
network : quake01
pass : lol
ha fent vagy hamachin de mégsem látja a game a servert akkor direct ipvel tudsz csatizni ami : 5.7.206.23
regeltem külföldi hamachi oldalra ugyhogy szoktak lenni néhányan de amig ki nem alakul valami addig 4 4 bot van teamenként mig meg nem haladja a playerek száma .
HI
Milyen gyors feltöltés kell a szerverhez? Mert server_readme-ben pl 17 játékoshoz 768Kbps -t írnak ami nekem hihetetlen. Tényleg csak ennyi kell?
Köszöntem szépen gyonax úgy tûnik megoldódik.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

Krinyo
google a barátod

1. Open the NVIDIA Control Panel
2. Select 'Manage 3D Settings'
3. Find the 'Extension limit' option, and set it to 'Off'.
4. Apply the changes and then re-launch the game.

Kiadtak a játékhoz egy külön drivert. Ha vistád van akkor [url=http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=1365&nev=Enemy_Territory:_Quake_Wars_ATI_hotfix_]ezt[/url] , ha xp-d van akkor [url=http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=1364&nev=Enemy_Territory:_Quake_Wars_ATI_hotfix_]ezt[/url] töltsd le
Olyan gondom van hogy megvan nekem az Enemy Territory Quake Wars de nem akar elindulni mert azt a hibát írja ki hogy: The current video card / driver combination does not support the necessary features: GL_ARB_occlusion_query. Ezt nem igazán értem mert Asus EAH 2600XT videókártyám van a legújabb driverrel az internetrõl töltöttem le. Ezen a kártyán minden játék csuma grafikán megy még a STALKER is nehogy már a Quake Wars ne fusson rajta amikor még az GeeForce FX-eket is támogatja amikor ezek sokkal kissebb kategóriásak mint az én kártyám. Valaki tud segíteni? Please!

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

LegionarR
Igen, de ott úgy is tud gyógyítani, hogy odatartja a sérült elé a csomagot (amivel mellesleg magát is gyógyítja a medic)...

Krinyo
battlefield 2-ben is csomagokat dobál a medic

LegionarR
Igaz ezt a falba ragadós bugot én is tapasztaltam (mondjuk azt a Battlefield 2-ben is a Patchhalmaz elõtt:P :), de ezen kívûl szerintem igazán jók a botok... Tényleg végzik a dolgukat, a mesterlövészek felmennek a házak tetejére, és egyéb helyekre hogy onnan gyilkolásszanak (igaz ezek gondolom scriptelt helyek, szal ezek nem túl gyakoriak), ha idõben észreveszik a falra tapasztott aknákat, akkor azokat megpróbálják hatástalanítani rakétavetõvel vagy gránáttal... Az orvosok gyógyítanak (bár én ezt a hajigálós módszert nem szeretem, jobban bejött a Battlefieldes megoldás)... Jut eszembe, nem egyszer gázolt már el bot és tuti hogy szándékos gázolás volt, mert próbáltam kitérni elõle, de õ csak felém kanyarodott :P
Egyedüli szemétség a botokkal kapcsolatban, hogy még easy fokozaton is baromi jól céloznak :P

szerintem elég jók a botok,lehet nehézséget is állítani emberek:)
kéremszépe bf-es botokkal ne hasonlítgassuk,megálltak és úgy lõttem 200 méterrõl:) ugyanmár:)

Szerintem nem olyan rosszak a botok, habár szinte csak strogg oldalon voltam,de gyógyítanak, spawn host-ot csinál a medic ha kell, építenek, harcolnak, stb, még a másik bõrébe is belebujik ha úgy adódik, az egyik így meg is késelt :). Mikor demóval próbaltam public szerveren online, hát sok játékos példát vehetne a botokról..
Igaz én nem vagyok valami prof gamer, lehet azért érzem így, de el lehet lenni a botokkal is, csak az annyira nem izgalmas. Tényleg be tudnak akadni, meg nem használnak ki teljesen mindent lehetõséget, de azért nem teljesen bénák. (lehet még nálam is jobban játszanak :) )
Balumann
Így nem tudok konkrét dolgokat mondani, lehet csak az a baj, hogy túlságosan hozzávagyok szokva ahhoz, hogy igazi ellenségek ellen játszok.
Nekem úgy tûnt egyébként, hogy sokkal butábbak a botok, mint pl. a Battlefield-ekbe.
Meg azért sem jó botok ellen játszani, mert ebbe a játékba feladatokat kell teljesíteni, és úgy tényleg nincs értelme, hogy a botok rohangásznak arra fele, aztán én meg csináljam meg amit kell. Nem jó, nincs értelme...

Rage47
Engem pl. az zavart, hogy a csapattársaim "beragadtak". Játék közben egyszer csak észrevettem, hogy kb. 3-an egy konténer mellett ugrálnak egy helyben<#idiota>. Közelebb mentem, és akkor hajlandóak voltak elindulni.
LegionarR
Mi nem volt szimpatikus a botok elleni játékban? Ok azt tudom hogy akármilyen jól vannak programozva a botok, az ember-ember elleni játékhoz soha nem fognak felnõni, de ezen kívûl téged zavart még vmi?

Mikiller
Köszi

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
Ok, visszaolvastam, van.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Balumann
olvass vissza egy kicsit, belinkeltem egy oldalt ahol találsz leírást

Balumann
Van, de én 5 percnél tovább nem bírtam botok ellen játszani, annyira szar ^^

Mikiller
Hi!
Ebben van olyan mód, mint a Q3:Arena-ban, hogy BOT-ok ellen lehet játszani? Kvázi single player mód :)

mama2
És Hamachin hogy kell játszani? AM. Az enemyterritory.hu-n Kivûl más magyar szerver nncs?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Balumann
Nem tudom sajna, hétköznap rengeteg dolgom van, meg tanulni valóm (érettségire készülés sajnos) :( Talán hétfõ vagy kedd este lehetséges.

Ombika
Hetkoznap lehetne?

jah,de ha jól láttam,már nem jár hozzá füles:)

Balumann
jah, azthittem láttad. Akkor ip-vel kell csatlakozni majd mindenkinek :S

azt én sem láttam (igaz én még az ip-re sem tudtam kapcsolódni, de legalább kiírta hogy más verzó)
fsgh
én pl nem láttam a szervertde tudtamcsatlakozni az ipd-el

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Balumann
Legközelebb ha 6 fõ alatt leszünk akkor rakok be botokat (csak azért mert láttam van olyan beállítás, hogy a botok ne csináljanak feladatokat, vagyis ilyen zavarónak vannak, meg hátha fedeznek vagy vmi ilyesmi... (tudom, ne várjak túl sokat tõlük... xD)

A víz az kegyetlen szép a játékban!

Balumann
Nah kipróbáltuk a játékot. Kb. 20 perc volt beállítani, a játékba nincs szerverk észítés, külön dedicatedet kell indítani. Nah azt mire beállítottam rendesen...
Végülis összejött a játék, egész jónak tûnik így, jók a feladatok, és sztem elég jól kiegyenlítettek.
Lehet róla szó mondjuk vasárnap este, de inkább jövõhéten valamikor sztem. Mind1 ha tudok fentleszek, és ha elegen leszünk akkor mehetünk játszani.

1.1-es verzióval játszunk, és a szervereket is mindenki látta egybõl (mikor már sikeresen beállítottam).

Nagyon rossz az, hogy nem lehet letenni a tálcára a játékot, és az is, hogy csak dedicated szervert lehet indítani. Nah mind1.

fsgh
hát hallod most 4en "partytunk" 1 ályán azt csá...így hót unalom kéne majd vagy 10ember:D nyugi nem maradtál le semmirõl szvsz

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Rage47
frissiteni kell akkor sztem
Asperot
Egy héten 2 napot dolgozom......hát persze hogy ma :(((
Vasárnap este lesz party?

Ahány ház, annyi baj legyen.

elírtam: quakewars-sg a hamachi hálózat neve
Hamachi kell, quakewars-sg a server neve és a jelszó
Próbáltam Balu szerverére kapcsolódni, de az írta ki: different version vagy ilyesmi, lehet mégis frissíteni kell?
mama2
Mien szervert indítotok? Én fel tok menni?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Ti tudtok kapcsolódni?
Dopti
Már csak 9.9k ...télleg megéri<#nezze>

uhh én is akartam volna menni de parti van nálam és be vagyok baszva úgyhogy csá

fsgh
aha. oké:)

Balumann
Fél 9 -kor indítom a szervert, addig ne keressétek játékban.
sgember, Hamachin nálam sárga vagy, nincs veled kapcsolatom.