2590
-
Eftörsokk #2190 nem akarlak erkeseríteni,de ez nem az a játék amivel érdemes 3- emberrel játszani,ha annyian játszotok inkább csézzetek vagy qvékezzetek,ez min 18-an kell játszani hogy élvezhető legyen,a legjobb viszont 32 emberrel tólni. -
kozitomee #2189 Tényleg csak dedikált szerver van?
Nem hiszem el...
Annyi tervezés bukik el ezen a sz@ron...
Eldobom az agyam de tényleg.
Nem tud valaki valami jó ötletet adni hogy ezt kitrükközzem?
4 en nyomnánk 1-2 bottal de így nem tudjuk sajna max 3 an az meg genyóság lenne... -
#2188 Sziasztok! Bocsi a tudatlanságomért de előfordulhat az, hogy ezzel a játékkal csak multyplayerbe lehet játszani?? Ugyanis amikor elindítom rögtön szerver címet kér és jelszót.Szóval hogy lehet single módban nyomulni vele?? Előre is köszönöm! Halihó -
nikopeti #2187 Halihoo! Ismét érdeklödnék! Haverom is megvette a gamet és amikor belép akkor mindig lefagy a játék!!! Másnál is elöfordult ez a jelenség?? Ha bejelentkezik az account-jával akkor nem elérhetö az internetes játék opcio,ha kijelentkezik és ujra beirja a nevét + a kodját akkor müxik,viszont ha belép a nets szerverekhez akkor rövid idön belül ismét lefagy a game!!??? A beállitásokat is mindig elfelejti,de a singleplayer az müxik!! Eredeti a game,ha tudtok segitsetek! Köszi sziasztok!! -
nikopeti #2186 De igen! Megoldodott,köszi szépen! :) A szürök nemjol voltak beállitva,és valoszinü nem ranked szerveren toltam! hali -
Eftörsokk #2185 nem lehet hogy unranked szerveren játszottál? -
nikopeti #2184 Haliho nekem nemirodnak a pontok a stathoz! Itt,hogy megy ez?? A bf-ben elég sürün frissült,itt csak időnként?? Vagy valamit rosszul csináltam??Csak most kezdtem játszani vele még nemvágok mindent! Köszi, Sziasztok -
#2183 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Inkább keresd fel ezt az oldalt: http://etqw.hu -
#2182 Jó remek :D már letöltöttem...Amúgy ezzel is csak hamachin lehet játszani mint ahogy graw 2-ben? Ha igen...akkor mondjatok egy állandó hamachi szervert, amin toljátok a quak e wars-t. Kösssz előre is. -
#2181 le -
gyuri12 #2180 nézz utána -
#2179 lenne egy nagyon nagy kérdésem! :D torrentről vagy warezről le lehet szedni a tört játékot? -
#2178 Nem fogok arra játszani végig (pl a harmadik small arms medálhoz csak pisztolyt vagy blastert kéne használnom :) de most az elején meg akarom szerezni az összes kaszt alap medálját, hogy kiismerjem őket. Már csak a Covert Ops kell :)
Egyébként ha látom hogy a fő feladatra kevés az ember akkor beállok annak. -
Eftörsokk #2177 meg,mikor nincs enginer hohy hatástalanítsa a bombát,és 5 perc alatt elvesztjük a mapot... -
Eftörsokk #2176 ez sajnos így van,kedvencem,mikor én megyek egyedül SpecOps-al slipgaten mikor hekkelni kéne a kaput.... -
#2175 2nd Lieutenant de most jön csak a neheze... amúgy ne rangokért játszál sztem, hanem ami épp szükséges v kedved van hozzá. Yo poén ez a ranglétra dolog, de csomó helyen elcseszi a gémet ranked szervereken... -
#2174 Ti hogy álltok a ranglétrán? Nekem tegnap lett meg a második plecsnim, most megvan az alap Soldier és alap Engineer medál :) -
#2173 Nem. Ha szeretnél multizni hamachival olvass vissza. -
gyuri12 #2172 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD::D:D:D:D:D:D:DD -
Varga10 #2171 Hello!!
Már lőőre is elnézést kérek de:
Fake verzióval lehet játszani a neten???? -
#2170 Milyen limitet?
Azért 15FPS-nél csak többnek kéne lennie, nem? -
#2169 Attól, hogy a grafika openGL-ben megy, a program többi részének még valahol futnia kell (ráadásul ha nincs megírva rendesen, akkor addig se jut el, hogy beindítsa az openGL-t). -
Pachekoo #2168 Az FPS limitet feloldottad? -
#2167 Ez így nem igaz.
A kérdés, hogy milyen platformra fordítják le. -
#2166 Kizárt, ugyanis platformfüggetlen OpenGL... -
#2165 64bit alatt nem hinném, hogy drivercserével javulna a helyzet. Valószínűleg a játék nem szereti a 64bitet. -
#2164 Ati 1950 Pro+vista 64 bit+legfrisebb driver,mésem jó neki!
Megy valakinek hasonló konfigon?
Ha igen,akkor milyen driverrel? -
#2163 Az új drivert optimalizálták a Quake Wars-ra, Bioshockra stbstb. -
#2162 Köszi!
Most a 7.3 van fent, és eddig soha, semmilyen játékban nem találtam bugot. Szóval nekem úgy tűnik, hogy a játékban van a bug. Kipróbálom a 7.10-el. -
#2161 Azthiszem h még a 7.9 van feltéve nekem. De te inkább a 7.10-et tedd fel, ha nem az van. -
#2160 Köszönöm a segítséget. Amúgy a demóról van szó, és installálásnál automatkusan feltette a legújabb DX-et is. Te melyik ATI drivert használod? -
#2159 A DirectX-et én is akartam írni, de OpenGL -es a játék, úgyhogy ehhez azthiszem felesleges. -
#2158 Valami nagyon nincs rendben nálad. Ahogy írták előttem, rakd fel a legújabb drivert (nem árt megnézned, hogy az alaplaphoz is van-e újabb) és a DirectX-et sem árt frissíteni. -
#2157 Hehe, ugyan olyan géped van mint nekem. Nekem simán megy high beállításokkal (nem teljesen maxon) folyamatosan, semmi akadás.
Próbálj drivert cserélni. -
#2156 16-18 azért elég fura, mivel 8600GT-n simán nyom 60-120 fps között maxon. -
#2155 Ööö, miért van az, hogy minél rosszabb minőségüre állítom a grafikát, annál lassabb lesz a játék?
Ha minimumra teszem, kb 7-8 FPS-t kapok, ha közepesre, olyan 10-12-őt, és ha maxra, olyan 16-18-at. Ezt én nem értem. Ráadásul a 16-18 is nagyon kevés.
Konfig: E4300 (2400MHz), 2GB DDR2, X1950PRO -
#2154 Elolvastam a stats oldalán a FAQ-t. Nem egy bizonyos XP elérésével kapsz rangot, hanem a kitűzött feladatok teljesítétéves. Ezekel az "Achievements" rész alatt találod meg, minden egyes kaszthoz tartozik 3 plecsni, melléjük le van írva mit kell teljesíteni. Amikor megkapod a plecsnit azzal kapsz rangot is.
A #2153-ért meg bocs, most vettem csak észre hogy Dopti nem sokkal előttem beírta ugyan azt :) -
#2153 A statisztikátokat meg tudjátok nézni egyébként a játék főmenüjéből a "present stats" menüpont alatt, vagy itt a hivatalos stat oldalon. Jobb oldalt rá tudtok keresni a nevetekre. Az első playernek 85000 XP-je van már -
#2152 Én nem egészen értem hogy működik a rang adás. 2064 XP-m van jelenleg, és a statisztika menüben azt mutatja hogy "Private first class" a rangom. Van olyan server ahova belépek ezt is mutatja, de van olyan is, ahol már sergeant-et ír ki és van ahol semmilyen rangom nincs (ez három különböző német ranked server).
-
#2151 Köszi itt megtaláltam magamat 805 pontom van de mikor leszek Private. Nincs valamilyen táblázat pl 1500 pont aztán köv 3000 stb stb . Mert ilyen táblázatot nem találtam sajna.