Enemy Territory: Quake Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg, mert azt a gamex86.dll-t írta ki nekem hogy nem tudja felülírni amikor a szerver mellé megnyitom a játékot! Gondoltam én is erre csak nem tudtam hogy kell megmondani hogy máshova mentse a két dll-t!
Köszi szépen!
Amúgy is szeretem a doom motoros játékokat de ez bf-es stílussal karöltve meg teljesen megfogott! Kár lett volna hanyagolni...
Mégegyszer kösz!
BattleTag: zydar#2910
SRY:D
Olvasom a hsz-eket és látom hogy csak dedicated szervert lehet nyitni a játékban.
Nem lehet megoldani hogy a szervert létrehozó gépen is lehessen játszani?
Beállítom a szervert, hogy indítsa el a játékot is a szerverrel együtt, erre a szervert elindul és látszik is a többi gépen, de a játék nem!
Fõleg LAN-ra kéne, mert nincs net, de nyomnánk többen is.
BattleTag: zydar#2910
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
addig botozok :)
1mega az uploadom ugyhogy nem lesz gond .
network : quake01
pass : lol
ha fent vagy hamachin de mégsem látja a game a servert akkor direct ipvel tudsz csatizni ami : 5.7.206.23
regeltem külföldi hamachi oldalra ugyhogy szoktak lenni néhányan de amig ki nem alakul valami addig 4 4 bot van teamenként mig meg nem haladja a playerek száma .
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
1. Open the NVIDIA Control Panel
2. Select 'Manage 3D Settings'
3. Find the 'Extension limit' option, and set it to 'Off'.
4. Apply the changes and then re-launch the game.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Egyedüli szemétség a botokkal kapcsolatban, hogy még easy fokozaton is baromi jól céloznak :P
kéremszépe bf-es botokkal ne hasonlítgassuk,megálltak és úgy lõttem 200 méterrõl:) ugyanmár:)
Igaz én nem vagyok valami prof gamer, lehet azért érzem így, de el lehet lenni a botokkal is, csak az annyira nem izgalmas. Tényleg be tudnak akadni, meg nem használnak ki teljesen mindent lehetõséget, de azért nem teljesen bénák. (lehet még nálam is jobban játszanak :) )
Nekem úgy tûnt egyébként, hogy sokkal butábbak a botok, mint pl. a Battlefield-ekbe.
Meg azért sem jó botok ellen játszani, mert ebbe a játékba feladatokat kell teljesíteni, és úgy tényleg nincs értelme, hogy a botok rohangásznak arra fele, aztán én meg csináljam meg amit kell. Nem jó, nincs értelme...
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Ebben van olyan mód, mint a Q3:Arena-ban, hogy BOT-ok ellen lehet játszani? Kvázi single player mód :)
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A víz az kegyetlen szép a játékban!
Végülis összejött a játék, egész jónak tûnik így, jók a feladatok, és sztem elég jól kiegyenlítettek.
Lehet róla szó mondjuk vasárnap este, de inkább jövõhéten valamikor sztem. Mind1 ha tudok fentleszek, és ha elegen leszünk akkor mehetünk játszani.
1.1-es verzióval játszunk, és a szervereket is mindenki látta egybõl (mikor már sikeresen beállítottam).
Nagyon rossz az, hogy nem lehet letenni a tálcára a játékot, és az is, hogy csak dedicated szervert lehet indítani. Nah mind1.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Vasárnap este lesz party?
Ahány ház, annyi baj legyen.
Próbáltam Balu szerverére kapcsolódni, de az írta ki: different version vagy ilyesmi, lehet mégis frissíteni kell?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
sgember, Hamachin nálam sárga vagy, nincs veled kapcsolatom.