40
-
Caro #40 Igen, a gyors indulást sokszor felírják a konzolok javára.
De a TV felbontása viszont nem tudom mire alkalmas. Még S-videon is átvive elég rossz képe van, a szövegek gyakran olvashatatlanok. A PC sokkal jobb grafikát ad mint a konzol(jó videókártyával persze), de azon nem kell csodálkozni, hogy 1024x768x32 biten nem lesz annyi az fps, mint a tvre kapcsolt ócska 720x576x16 bites felbontáson.
Majd ha jön a HDTV, akkor majd meggondolom ezt az állításom. Akkor már nagyobb létjogosultságuk lesz.
Szerintem az lenne a legjobb, ha MINDEN ami digitális áramkör PC(vagy valami közös szabvány) kompatibilis lenne. Akár otthon is összedobhatnád a konzolodat. És így minden alkatrész kompatibilis lenne egymással. Igaz, hogy ez a teljesítmény rovására menne, de a jövő hardverénél talán ez nem lesz gond. Meg a konzolokkal az a baj, hogy igaz, hogy visszafele kompatibilisek, de egymással nem. Meg konzolra nem tudok teamspeaket installálni. Márpedig az a netes játékokhoz nélkülözhetetlen. Szóval nem kell szidni azt a szegény PC-t, neki sokkal több dologra kell figyelnie, mint egy ilyen konzolnak, ahol egyszerre csak egy alkalmazás fut. Megaztán az op'rendszer eléggé lenyúlja az erőforrásokat. Kivéve, ha dost használsz. :D
De a maga idejében az is lenyúlta az akkori erőforrásokat. Ennek ellenére én nekem nem kell full extrás windows, jobban örülnék, ha beférne 128 mega ramba, és onnan futna. De akkor gyorsan. -
Caro #39 Az X850-et azért írtam, mert most az a legtáposabb, de majd nyilván jönnek jobbak. Nyilvánvaló az is, hogy nem lesz olcsó, de a PC-nek pont a modularitás a lényege. Ezért tudott anno elterjedni. Mert mindenre alkalmassá tehető, ha nem is éppen olcsón. -
#38 Én értek a PC-hez elég jól mégis nekem taláták ki a konzolokat. Miért? Mert csak beteszem a lemezt és megy. Nem kell szenvedni az installal, beállításokkal,crackkel, nem jelenik meg 15 hibaüzenet. Aztán kényelmesebb is a kanapéról, fotelból tolni egy nagy TV-n, a házimozin. Arról nem is beszélve, hogy optimalizálni "kicsit" könnyeb konzolra.
Ahhoz, hogy a PC-d olyan grafikát tudjon majd mint egy nextgen konzol, ahhoz meg nem egy kártyát kell majd kicserélned, hanem az egész bádogdobozt vághatod a kukába, utána meg mélyen a zsebedbe nyúlhatsz (olyan 300000-400000 Huf mélyre). És még akkor is ott görnyedsz a kis monitord előtt és szenvedsz, hogy bazz mér' akad, mi ez a hiba, köcsög windóz!
-
dez #37 Gondolod, hogy egy 2 magos x86 felér egy 3 magos PPC-G5 (szerű) procival, aminek egy magja kb. 2x erősebb egy x86 magnál...? Pedig az új GPU-khoz kell az erő... Az új grafkártyán az X850-et érted? Neked az R520-ra lenne szükséged, ami 1 év múlva sem lesz túl olcsó. -
Caro #36 A konzolokat olyanoknak találták ki, akik nem értenek a PC hez. A konzol ára nem fog sokkal leljebb menni, de az X850-é igen. És akkor csak annyit csinálok, hogy a PC-ből kihúzom a régi kártyát, és belerakom az újat. És máris lenyom bármilyen xboxot a gépem. Na lehet, hogy nem fél éven belül, de mondjuk egy éven belül. -
Mihail #35 biztos lesz feketében is, nem kell parázni -
#34 Szerintem az első doboz jobban nézett ki -
dez #33 Kicsit más színben jobb lenne. -
dez #32 Majd ha ezek a cégek Magyarországról is továbbállnak (munka szempontjából, főleg magasan kvalifikált), akkor majd elgondolkodik... :) (Persze, ez majd akkor lesz, ha itthon "túl magasak" lesznek a fizetések, és akkor majd valami egyéb munkát végezni sem lesz olyan rossz anyagilag. Ja, csak egy új szakma, miegymás... :P) -
#31 Ja és hogy higgadtabban is válaszoljak, a M$ évi 1.5 mrd veszteséget produkált a régi x-ből!
Ennyi pénzért az ember elvárhatná, hogy valami igazán dizájnosat tegyenek le az asztalra, ne egy megolvadt szovjet hegesztőtrafót!
Mondjuk nekem tetszik;))) -
#30 Közben bemutatták a PS3-at is.(Annak még egy fokkal szigorúbb a dizájnja, tisztára mintha a Zorionűrhajóból jött volna, és hogy stilszerű legyen a filmhez ez is feketefehér, meg szürke)
Aki kíváncsi arra, hogy milyen egy FPS egy ilyen új konzolon az nézze meg az új Killingzone videóját;))))
Ha egy ilyen gámát ma a kezemben tarthatnék, nem érdekelne, hogy egérrel, vagy kontrollerrel iránythatom, vagy hogy az egyik kezemet hátra kell tennem, vagy a fél szememet bekötik és csak úgy játszhatok vele. -
#29 "Amikor valaki milliárdos üzletet csinál valamiből, amit te lefikázol, érdemes elgondolkodni, hogy nem-e benned van a hiba."
Te hol voltál az utóbbi 100 évben, extra profit, monopol helyzettel való visszaélés, indiai bérprogramozók, na, mond valamit?
Persze, ha téged nem zavar hogy a 3. világbeli főprogramozód lánya édszben hal meg, mert nincs pénze gyógyszerre, akkor csináld a multik után, egészségedre!
Nekem a belem jön ki ettől az egésztől!
Ja, és most nem is voltam demagóg! -
dez #28 De, épp azért mondja.. :P -
Genin #27 szerinted a japcsi nem ember? :)
viszonyítsd hozzá, és annál egy kicsit kisebb -
#26 http://ps3.ign.com/ -
#25 Pedig nagyon is jól lehet joy-jal FPS-t irányítani, úgy osztom multiban a headshotokat mint mint postás a levelet! -
#24 Megnyugtató. :DDD -
TheZsenyka #23 Amikor valaki milliárdos üzletet csinál valamiből, amit te lefikázol, érdemes elgondolkodni, hogy nem-e benned van a hiba. -
#22 Letisztult forma :-) Ez tetszik! Bazzeg a pöttyös labda az letisztult forma, ez még focizni sem jó, pedig arra lenne való. -
#21 Egyátálán nem ronda az új Xbox, modern letisztult formája van... -
dez #20 Cserélhető az előlapja. -
#19 lehet hogy légfűtésként ez is használható:
kisebb 2-300 m2-es fólia-sátrak koratéli felfűtéséhez
na ott fontos hogy jó irányba álljon a venti -
#18 Azért egy PS2-esnél szebb :) -
#17 Ki a faszom tenné a polcra a hátuljával kifelé? :D -
vax #16 Nem ronda szerintem, de az előzetesekben voltak, szebbek, futurisztikusabbak, megnyerőbb külsejűek. Ez kicsit olyan "lájtosra" sikeredett. Nem reprezentálja azt az "erőt", "képességet" ami benne van. Biztosan sokat megtakarítanak ezzel formával, mintha valami merészebbet választottak volna. -
archkoven #15 Sajnos stratégiák nincsenek konzolra, pedig nem lenne hülyeség írni rájuk mert igen csak népes rajongótábora van a műfajnak. Nem kell hozzá más, csak egy billentyűzet, meg egy egér. Ja meg FPS-t sem játszanék azzal a megmarkolható szarral, szerintem egér nélkül egy kudarcra ítélt vállalkozás. -
archkoven #14 Szeritnem ez a gép egyáltalán nem ronda, persze azért el tudnék képzelni szebbet is, de egy játékkgép elsősorban nem a külső dizájról szól hanem arról ami benne van, meg a rá írt játékokról.
Az meg hogy nagy szellőző van a hátulján egy vicc! Mekkora legyen bazz??? Egy igen komoly CPU és egy brutális videokártya van benne, azért a fizika törvényeit nem lehet felülírni.
Meg mondom őszintén, hogy ez a gép messze felülmúlta a várakozásaimat (valójában nem is vártam), ezek után már csak a PS3-ra vagyok kiváncsi, pedig mindig is esküdt ellensége voltam a konzolnak, de ezek egy kicsit gondolkodóba ejtettek. Ha egy megszállott játékos lennék, az tuti, hogy valamelyikből vennék egyet. -
Zozo76 #13 Jo gep ez, allig varom mar hogy lehessen kapni. -
Riddick #12 Ez a gép brutál lesz,és aki egy kicsit konyit a technikához az látja! Megeszi a pcket simán,és ha rálönek egy linuxot kész egy mini pc erőmű! 100ft os videókártya lesz benne! Olyan mi még nincs is a mostani pckben! És a gép ára nem lesz annyi! Aki játékre nem ilyen konzolt vesz,az vagy nem ért hozzá,vagy nagyon sok pénze van hogy kidobja pc hiábavaló fejlesztésre! haller -
Cat #11 nyugi, holnap mutatják be a ps3mat, pár napig meg csak az lesz :) -
#10 Mostanában SG-n folyton csak a xdobozról lehet olvasni... -
#9 eddig nem láttam ember mellett, de ez b@szottnagy ! -
#8 wazze ez egy MINIPC!
ekkora szellőzőt a hátulján áhh, ez nem szép -
Caro #7 Egyetértek a konzoloknak szerintem sincs sok értelme. A PC sokkal jobb. Csak a winfos rontja el. -
#6 PLAYSTATION FOREVER!
A japán játékok hatszor jobbak. Nekem már elegem van az amerika özönletböl. Nem tudom emléxetek e még olyan játékokra mint a Wipeout Fusion, Tekken sorozt, Biohazard, stb. Amilyeneket az égvilágon nem fogtok látni XBOX-on. -
#5 Aha már értem, a savanyu szölö effektus.. -
HuHa #4 Elég retro feelinges, mint egy orosz floppymeghajtó a számítógép hőskorából. Nem győztek meg, továbbra NO CONSOLE:) -
dez #3 Ja.. -
Supergamer_real #2 Ahogy elnézem, rá akartak játszani az Apple designjára... nem sok sikerrel. -
#1 mások egyszerűen "ocsmány"-nak titulálták a játékgépet
Most nincs igazuk?
Szerintem is randa D: