47
-
#7 Windóz és az erőforrások maximális kiaknázása .. mint a mesében , ugye? -
dez #6 "Ha több szálon fut a programod"
Magától nem fog... Úgy kell megírni. -
Robin Hood #5 A HT dupla magnál is nagyon hasznos, ott se kell pazarolni a teljesítményt, ki kell használni az utolsó cseppig, erre jó a HT. Optimalizálni meg nemtom mit kéne, ez nem egy szoftveres dolog. Ha több szálon fut a programod, akár rendes, akár virtuális (HT ) dupla mag van, azt automatikusan kihasználja (Win lekezeli). -
Supergamer_real #4 "Hozzátehette volna: "Az egész csak a vevők hülyítését szolgálta."
És mekkora sikerrel. Már várom azokat az első intel fikázókat, akik két linkkel arréb még azt magyarázták, milyen jó is ez, meg h 10 GHZ ig meg sem áll az intel. -
dez #3 "A Pentium 4 igen hosszú futószalagot rejt magában. Ez mindenképpen szükséges volt a magas órajel eléréséhez, de a fogyasztás és a teljesítmény terén nem igazán tette hatékonnyá a processzort."
Hozzátehette volna: "Az egész csak a vevők hülyítését szolgálta." -
#2 Magának a HT-nek önmagában van értelme, mert KI LEHET használni. Tehát eldobni mégsem kéne... ez meg az én privát véleményem :) -
Noffir #1 Szerintem a Hyper-Threadinget itt és most el is felejthetnék. Hiszen pont a két magos prociknál veszti értelmét az egész.
Ha mindkettőre optimalizálni akarják a progikat (dupla mag+HT), hááát... A szoftgyártókon múlik, de sztem túl sok meló és túl kevés megtérülés. Én rárepülnék az SMP-re és csupán arra koncentrálnék. Ez az én privát véleményem.