XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
Igazábol az 5 szekvenciánál kezdõdik a játék.Na ez pont arra volt jó számomra,hogy megutáljam úgy ahogy van!Mert mi történt ebbe az 5 be lássuk csak SEMMI de az többször.Hisz nagyon nem akarok spoilert,de minden uj karakternél szinte ugyan azt a tutoriált végig kellett szenvedni újra játszani.És tele baszva minden marhasággal.Most hogy lenne már talán valami ami 1 kicsit is hasonlít a AC 2 re nincs is kedvem vele játaszani.
Totti5
Minek? mindjárt itt a kedd!

AC3bõl sem néztem. Jó vaskos prológot lenyomtam. Állat volt. Érdekes a felvezetés, erre nem is számítottam ilyen formában. Már olvastam is hogy egyeseknek nem tetszik hogy a felvezetés 4-5 óra, mire valójában kezdõdik A játék. No ezért AC az AC, megadja a módját a karakterek kibontására.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

FlyHigh
rgb full, meg a super white alap lenne, de valószínû még ezeket sem csinálták meg.:D

Thrash \'Till Death

DarkSector
Hát mindenki örülne már egy Luminous-nak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
RGB beállítások miatt van. Ilyen videókban mindig fehérebb a PS3as verzió. Nálam itthon nem mivel normálisan be van állítva :D

Most toltam 1 órát kb. Hát igazán jöhetne már a gen váltás, mert bitang fáradt már ez az engine is. Ilyen ronda árnyékokat nem tudom hol láttam legutóbb, de valami förtelem.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Macccy
Hmmmm ... És sose liveoztál? Mármint senkivel se? Pedig az nagyon állat dolog. Oké, persze értem én mi a gondod, ebbõl a szögbõl megvallom õszintén nem gondoltam át a témát.

Nos igen, ebben az esetben valóban fölösleges egy hosszú LIVE elõfizetés és a 200 Ft is zavaró, de nem gondolom, hogy ez egy tervezett lehúzás lenne (és fõleg nem "akkora" ... ismered azt a nagy kõházat a Duna partján a Kossuth térnél? :)
Az a helyzet, hogy arra számítanak (mint a mobil üzletágban) hogy az ember onlájn 24/7

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Totti5
:)

DarkSector
Lófasznyi az eltérés, ha nem állíthatnám meg a videót fel sem tûnt volna, X360 szerintem picit kontúrosabb és az árnyékok erõsebbek...

De Ps3-on nyomnám egyeltalán nem éreznm hogy lemaradok valamirõl...szerintem kurvára egyforma.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FlyHigh
Mondjuk megnéznék egy olyan tesztet ahol mindkettõ képminõségébõl ki van hozva a legjobb és fps is pörög, amúgy így elsõre mindkettõ jónak tûnik, kontraszt-fényerõ-gamma beállítható dolog, csak nem tették meg.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
PS3-é olyan mintha tejföllel borították volna le, részletességre nem látok igazán különbséget.

Thrash \'Till Death

orichalcos
http://www.youtube.com/v/FkGfmsmMXvk&version=3

Hát nem is tudom. Boxos nekem túl sötét.

My streams: https://beam.pro/oriic

arty
de miért kell fizetnem a játék árán tul 1-1 ajándék autóért is?!

ugye csak nem akarod érteni, mi ezzel a gáz? (egy játékbeli, "értéktelen" vacak - ami történetesek kéne és járna is... ha ... :D )

amugy nemdohányzok, de nyilván nem lenne gond a 650. viszont legutobb, amikor volt 400ftnyi 2havi lájvmo 1 percet se multiztam. ergo nekem aztán tényleg felesleg a live. de a játékauto kéne :))

Forza.

este megnézem
köszi
mrmilan
Osztom a véleményedet, nem is kicsit. Vájt fülû autóbuziként mondom én is, hogy a faszért nem lehetett normálisan, legalább menübõl állítani az autók hangját külön. Tuc-tuc, meg környezeti hangok oké, no de hát ez végül is egy autós gamma. Forza4-nek autóhangok terén jelenthet ez biztos. Ha összegyúrjuk az egészet, egy nem is rossz stuffot kapunk. De ehhez valóban szummázva kell tekinteni a játékot. Atomjaira bontva már hagy némi kivetnivalót maga után itt-ott. Pozitív irányból megközelítve mondom, hogy vegyes érzések motoszkálnak egy rendes benzinvérû lelkében, ha a Horizonban rálép a gázra. Csiszolatlan gyémánt, mely mellett azért elõ fog kerülni nálam sokszor a pályaversenyek gyöngye is (Forza4).

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Seth
A box beállításai között megtalálod, illetve játék közben is a HOME gomb megnyomásával el lehet érni egy menüt amiben deaktiválható. Bocs,most pontosabb menüneveket nem tudom fejbõl

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok,

Meg tudnátok mondani hogy a Ghost Recon-ban hol lehet kikapcsolni a vibrálást? Nem találom sehol.
Esetleg nem lehet ezt már a konzolban beállítani valahol, hogy ne vibráljon soha?

Köszi
Muttley
Forza Horizon? - félmosoly

kezdjük az elején - adott egy majdnem tökéletes Konzol-SZIM 2011-ben, tonnányi autóval, kifejezetten jó fizikával - úgy híííííííják Forza 4
2012-ben mi van? - vigyük ki ezt a versenypályákról tájnézegetõsdire, mert az jó
és tényleg jó :)
vki itt mondta még, h õt az NFS-re emlékezteti :) hát barátom, ha olvasod, neked vagy elgurult a gyógyszered, vagy most kezdted a gamer pályafutásod és autós témakörben csak NFS-sel tudtál eddig játszani :)

ez egy izzig vérig TDU koppintás - és ez megint jó :)
TDU 2 okozta arcon csapós csalódás után kellett vmi hiánypótló utcai autózás
PGR4 - grafikában már elavult és fizikában is elég Arcade
TDU1 - konzolon sokan nem vállalják fel a graf miatt - bezzeg PC-n ... de errõl majd késõbb

Pro:

+ változatos környezet
+ szépnek mondható grafika
+/- mai jó zenék
+/- játékmenet: tetszett, h lehet autókat eladni is és az ajándék autóknak is van értéke + a tuninghoz kedvezményeket táblák felkutatásával és lerombolásával lehet szerezni -> ez arra késztet, h gyííí gurulj mindenfelé

Contra: (adott volt a Forza 4 úgy ámblokk - ezt kellett belõle csinálni?)
ha már a TDU-ra építkeztek, vhogy a pozitívumokat kellett volna áthozni

- grafika: showcase és customize menüben szép - gameplay közben pedig butul rendesen és pixeles, rondább lesz. a Forza 4 érezhetõen szebb + sárgás a környezet, ez akkor zavaró, amikor van VW Corrado v. egy Lambo Diablo, aminek a sárga szín áll jól, így aztán külsõ nézetbõl ilyenkor teljesen lopakodó-autód van :)
- beállítások: melyik volt az az iszonyat IQ bajnok, aki kivette a klasszikus controller 4db trigger - gáz-fék-shiftup-shiftdown beállítást?! minek kellett kivenni? mi van helyette? - alsó triggerek: gáz-fék O.K. - shift up/down: kék és piros gomb - és hová tették a kéziféket? - bal trigger LB - gratulálok - nem kicsit nem áll kézre még pár óra után sem
- autóválaszték: húúú B+, szerencsére a lényeg benne van, de nagyon sok Forza 4 autót megint f.sz tudja milyen megfontolásból kivettek - miért? DLC és fizessünk érte? biztos? :)
- autók fizikája: miért kellett visszavenni a Forza 4 all-assist-OFF fizikájából?? azt nem mondom, h rossz a fizika, de érezhetõen megbocsátóbb (arcade-abb), mint a Forza 4. miért volt erre szükség? a hülyegyerek úgyis segítségekkel játszik, akkor nem lett volna érdemesebb benne hagyni??
- autók hangja: kétségtelenül halk a zenéhez képest. ezen tud vmit segíteni a sound settings és a tuning oldalról a nyitott légszûrõ + verseny kipuf combo. másik oldalról viszont nagyon sok helyen fûnyíró hang van, távol áll a valós autók autentikus hangjától.
- autók úgy általában: a TDU1-ben 5 évvel ezelõttrõl van ajtónyitás, ablak leengedés, fényszóró villogtatás, dallamkürt, teljes körû cockpit belsõ körbetekintés - Forza H-ban egyik sincs
- bejárható terület: nem tudom ki mondta azt, h nagy a térkép, de az nem játszott mostanában TDU1-gyel az biztos. Úgy kb akkora az egész MAP, mint a TDU1-nek az 1/6-a (aki nem érti: 6 kockára felosztva a TDU1 térképét, na és abból 1 kocka...)
- játékmenet: egy fehér pólós átlag arcként kezdjük, akihez végig beszélnek a cutscenek-ben, õ viszont kukán hallgat - nem beszél a karakter. mit neki Turn10-nek, customizable ruhák cipõk a TDU1-bõl, ami szintén része egy show-off játéknak - Forza H-ban ez sincs.
- elõrelépés: csuklópántokat kell gyûjteni és a karakterünk a cutscene-ekben azzal feszít, púposkodik - több tíz milliós autók fesztiválján nem gyerekes a csuklópánt trófea, ÁÁÁ cseppet sem :) különbözõ szintû pántok megszerzésekor nyílnak meg a további versenyek. Van olyan versenyszám, ahol fotózni kell autót és mission complete - na, ez a legizgibb :)) ha megállsz vhol az úton az AI autók nem megállnak v. kikerülnek - ááá, dehogyis - belédrongyolnak B+, háá, mi a f.szt keresel ott? :) térképen f.szául világos szürkébõl fehérre változnak az általad bejárt útvonalak, mert ezt a 2 színt "nagyon könnyû" megkülönböztetni egymástól :) TDU1-ben a térképen, ahol már BEZÕÕDÜLT (mert már autóztál arra) oda teleportálódhattál - ForzaHban csak úgy a közelbe checkpointokhoz, eleinte pénzért, késõbb ha ügyesen vezetsz, akkor ingyéé :) itt egyébként olyan marha nagy távolságok nincsenek.
- Verseny típusok: 1) classic street race és OFF-road 2) stunt: ami nagyjából a kézifék használatáért és közlekedõ AI centizéséért ad nagy pontokat 3) speed camera: elérni egy jó nagy sebességet 4) menj 3 km-t és fotózd le az autódat (ez nagy kedvenc :) - és ennyi :) TDU-1ben van még: 5) stoppost idõre elvinni vhová 6) kényes csomagot elvinni vhová idõre közben autót nem lezúzni, mert akkor game over 7) autót sértetlenül elvinni vhová 8) motoros versenyek
- nehézségi szintek: mindenki megtalálja a saját maga szintjét, viszont legmagasabb szinten az AI autó fékezés nélkül vesz be 180-nal L-kanyart... izgi, mi? :)
- rendõrök: TDU1-ben vannak - itt naná, hogy 1 db sem

nem rossz játék, de nem dobtam el magam tõle
gondolkodtam, h csinálok egy Hitler-videot a Forza H-ról, mert felbosszantott a jelentõs összvisszalépés, de
a TDU2-t azért elpaskolja, így viszont érdemtelen lenne
a TDU1 PC-n MOD-okkal úgy elveri a Forza-H-t összélmény tekintetében, mint szingli kanos csávó a lompost
akartak vmit, látszik az igyekezet, de el lett kapkodva
7.0 pont - és jó indulattal
kijátszom, ha már megvettem, de utána adom el, mint a szél

Just do it :)

Macccy
... mert a Gold LIVE elõfizetés persze egy ló ára. Szemét Microsoft :)
Vettél egy 8-11 ezer (attól függ honnét) értékû játékot, de nem veszel 200 forintos Live-ot? Vagy ha nincs akció, akkor is 650 Ft egy hónap. Gondolom nem dohányzol ... Én se. Mindegy.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

arty
engem is érdekelne, h mit ad a VIP a neved melletti jelen és a "majd lesz valami pakk neked olcsóbban" baromságon túl :) nekem semmi kódom nem volt a forzához, de egyelõre semmi késztetést nem érzek bármit is venni hozzá.

MS kapja be. még az ajándék kocsik megszerzéséhez is gold kell, akkora lehuzás, amit még életemben nem láttam :(

Forza.

Harlekin
De 100 szónak is 1 a vége!
Be böfögtél ide 1 bõdületes baromságot amivel azt bizonyítottad hogy fingod nincs a dologról-halkan jegyzem meg,hogy 1000. szerre,majd most próbálod csûrve csavarva bizonyítani,hogy az nem is úgy volt.

"csak a szokásos "<#kacsint>

Seth
Haggyátokmá'

PSN ID.: Beegabor

Harlekin
Te az 1 létezõ széles körben használt szó amire még elmagyarázó szedet is található így az mitõl baromság???
A Te szavadra semmi tehát nulla definíció található tehát értelmetlen!<#kacsint>
Nem a grafika az erõssége a játéknak. Én nem értek hozzá, de szerintem az elsõ rész szebb. Viszont szarabb.
FlyHigh
Az AC3 szebb lesz sony-ra? Ahogy olvasgatok, van külön ps csomagja, extra tartalmak.

Thrash \'Till Death

Macccy
<#wow1>

DarkSector
THX.
Múvi lesz belõle? :D

DarkSector
Jah ugye most már baromság, de nekem a másiké nem lehet az...:D
Kösz. :D

Totti5
Nesze Dark! :)

463 km/h a végsebessége, 100-ra 1,8 másodperc alatt gyorsul.

A 2013-as Frankfurti Autószalonra egy 1600 lóerõs Bugatti Veyron készül el, ami tulajdonképpen a Veyron SuperSport tovább „paprikázott” kivitele lesz.

Az 1200 lóerõs Bugatti Veyron SuperSport után azt gondolnánk, hogy amit lehet kihoztak a mérnökök a Veyronból, de amint látjuk ez tévedés. Jövõre jön az immáron 1600 lóerõs változat, ami a súlycsökkentéssel körülbelül 1600 kg-ot nyomhat a mérlegen, így egy lóerõre nagyjából 1 kg jut, ezzel elérve a hihetetlen menetteljesítményeket.

Moby
Óriásiak vagytok ezzel a google találat dologgal :D
Bár nem szorosan kötõdik a témához, de az remélem tiszta mindenkinek, hogy a google személyre szabott találatokat ad (és reklámokat, és youtube videókat, és listákat, és...mindent).
Azaz minden keresõszóra személyenként határozza meg a relevanciát: darknak ugyanarra a szóra egész más listát adhat mint harlénak. Ez függ a látogatott oldalaktól, a régebbi keresésektõl, az emailek tartalmától, és a millió információtöredék kapcsolatától, amit nem is tudtok, hogy magatok után hagytok. Mondok példát: én egy médiaportált üzemeltetek, és egy médiacégnek vagyok a tulajdonosa. Az évek alatt olyan mélyen kötõdött a személyem a médiához, szerverekhez, stb, hogy majd minden youtube videó, google ad, és minden más wowza médiaszervert reklámoz nekem. Annyira unom már, hogy ott tartok, hogy valamit licenszelek tõlük, mert gondolom azonnal megy a feedback a gépezetnek, és legalább egy idõre átállnak a reklámok valami másra :D
Persze mindez csak akkor igaz, ha be vagy jelentkezve legalább a gmailbe, de ezt a userek jórésze azért elmondhatja magáról.
Tehát amikor a google okosságáról beszéltek, meg a kapott találatokról, akkor nem árt azon elgondolkodni, hogy az a 10-es lista amit kaptál rá, azt lehet, hogy a világon egyedül neked tartalmazza úgy, és olyan sorrendben a találatokat, ahogy azt látod.
És az is lehet, hogy utoljára láttad ilyen formában...
A nagytestvér sokkal-sokkal okosabb mint gondolnátok, csak ebbõl nem feltétlen ti húztok hasznot :D

Adversus solem ne loquitor

Harlekin
Ja és még az is kiderült ebbõl,hogy csak azok tudják használni akik minimális értelemmel és logikával rendelkeznek.<#eplus2>
Harlekin
Mi az hogy hisz bizonyította,hogy ami baromság az nem kell!<#kacsint>
DarkSector
Nah errõl ennyit. :)
Mégsem okos a google...:D

Harlekin
Jah a Robmon szóra semmit nem dob ki így tud ez ha akar...
Nyílván olyan szóról van szó ami nagyon kevés embert érint esetleg érdekel ergo nem kell a keresõbe.<#nevetes1>
DarkSector
Mi az a Robmon? :P

Harlekin
Persze persze totál használhatatlan a google csak azért van,ha netán Te nem tudod a találgatásokkal eltalálni a választ akkor talán lehet neki adni 1 esélyt,hogy õ jót fog ajánlani.<#nevetes1>
Nyílván ezért találták ki...
De mivel itt több definíció is társult a szóhoz mint Pl az hogy gameval kapcsolatos így jócskán szûkült a kör és jéééé
Goggle elsõ találatnak adja a tökéletes találatot.<#kacsint>
Oksa!
DarkSector
Igen néztem is.

Szuper OTT is van a CDPROJECT logo. :)
Asszem majd jó is lesz, néhány napot várnék, hogy hogy jövök ki anyagilag.

És ha addig meglesz asszem átveszem, mert magyarul nem lehet rossz és PC-n nekem nem nagyon futott el még minimumon sem, érthetetlen okokból.
Persze ha közben elvinnék akkor eladhatod, de néhány napon bellül kiderül mennyi lóvém maradna. és akkor még írok neked ezügyben ha így neked ok?

Legalábbis tudtommal nem olyan rossz játék.

elment
DarkSector
Privibe THX

Na ilyen lenne nekem szupi: KATT

Hova küldjem?
DarkSector
Ez mi: Robmon?
Ha megmondod akkor én kérek elnézést. :)

Tudod a google mennyi baromságot kidob egy adott szóra?

DarkSector
Thx, megnézem a fotot azért ha nem nagy macera. :)
Egyeltalán dobozosban létezik hun? :D

Sajnos nincs a papíron errõl infó. Ha gondolod le tudom fényképezni mindkét oldalát.
Harlekin
logikus gondolkodás nincs?!

Láttad a szót mármint "metroidvania"
Erre ide írod amit csak úgy "légbõl kapva gondolsz róla pedig ugyan ennyi idõ energia ráfordításával a Goggleba is beírhattad volna.És utána ide legalább értelmes konkrét dolgot írtál volna.
Van benne logika ugye...<#kacsint>
A találgatás helyett a tudást szerezted volna meg.De így legalább mobynak szereztél 1 jó napot.<#nevetes1>
Totti5
Talán mert Ezio életét a kezdetektõl mutatták be és a videók alapján itt is az lesz. Persze aki fél óra után tengeri csatákat akar annak biztos lassú...

TDC Geronimo
Azt mondják játék elsõ 3-4 órája elég lassú és vontatott, de mondjuk a 2 is így kezdõdött. Nekem nem volt vele bajom, imádtam azt is. Ahogy nézem a 3D support itt se maradt ki és elég jót írnak róla majd holnap ha megjön végre meglesem :(

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Figyelj The Witcher 2 lehet kéne, magyar feliratos?

Mr Manson
Nem egyszerû játék lett ez az AC3om ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Bontatlan, vezeték nélküli fekete kontroller eladó 7500ft, Original-bontatlan Battlefield 3 6500 ft, The Witcher 2 Enhanced Editon letöltõ kód (érintetlen) 3500 ft... akit érdekel írjon ;)